Det skal du vide om brugtvognsleasing

SPONSORERET:

 

 

Det er blevet mere og mere populært at lease en bil, og mange gør især brug af brugtvognsleasing. Brugtvognsleasing er et koncept, der indeholder adskillige fordele for dig, der gerne vil lease en ny bil. Men hvad vil det sige at gøre brug af brugtvognsleasing og hvad er fordelene og ulemperne? Det får du svaret på her.

Hvad er brugtvognsleasing?

Der findes mange leasingmodeller, men brugtvognsleasing adskiller sig ved, at det er privatleasing af en bil, der tidligere har været leaset til en anden kunde eller som har været brugt som demobil ude blandt bilforhandlerne. I modsætning til andre leasingtyper er bilen ikke spritny, men har allerede været ude på landevejene og kørt nogle kilometer. Men der er ingen grund til at være bekymret for, at brugtvognsleasing er lig med, at bilen er gammel og slidt. Tværtimod. Selvom bilen har været brugt tidligere, har den kun været igennem sin første leasingperiode, og den er derfor ikke mere end et par år gammel.

Fordele ved at vælge brugtvognsleasing

Der er et utal af fordele ved at vælge brugtvognsleasing, når du skal på jagt efter din næste bil:

  1.     Du får en relativt ny bil

Ja, du læste rigtigt. Selvom du vælger at gøre brug af brugtvognsleasing, er du sikker på, at fingrene i en bil, der er relativt ny på markedet. Bilen har højst været leaset én gang tidligere, og du er derfor garanteret, at den ikke er mere end nogle år gammel.

  1.     Du er sikret en lavere ydelse

Brugtvognsleasing er også lig med en lavere førstegangsydelse. Det bedste af det hele er, at den månedlige ydelse højest sandsynligt også vil være væsentligt lavere end hvis du vælger at lease en spritny bil, der endnu ikke er blevet brugt. Brugtvognsleasing henvender sig derfor til alle med vidt forskellige budgetter

  1.     Du kan få fingrene i dit drømmebilmærke

Måske har du altid drømt om at køre i en bil, der er et bestemt mærke. Hvis du vælger at gøre brug af brugtvognsleasing, kan drømmen således gå i opfyldelse, og du har mulighed for at vælge en bil, der enten er en BMW, Mercedes, Audi eller noget helt fjerde Samtidig med, at du kan skræddersy, hvilken brugt bil, du skal lease, kan du også udskifte bilen oftere, hvis du ombestemmer dig. Der er derfor stor fleksibilitet forbundet med at vælge brugtvognsleasing fremfor andre leasingformer.

 

Ulemper ved at vælge brugtvognsleasing 

Selvom fordelene er mange, er der naturligvis også enkelte forbehold, som du bør overveje inden du kaster dig ud i brugtvognsleasing. Som tidligere nævnt er brugtvognsleasing lig med, at du skal køre i en bil, der har været brugt tidligere. Der er derfor risiko for, at der er brugsspor på bilen. Det kunne for eksempel være mindre skrammer eller ridser. Bilen vil naturligvis også bære præg af, at den har været brugt tidligere, men du vil aldrig få tildelt en bil, der har tekniske fejl. Derfor vil fordelene også opveje de enkelte ulemper.

Brugtvognsleasing er derfor en ideel løsning til dig, der ønsker et billigere alternativ til andre leasingmuligheder på markedet.