Kommer vi til at se flere bilabonnementer i fremtiden?

SPONSORERET:

Der sker hele tiden forandringer og udvikling på det danske bilmarked. I løbet af de seneste par år er der opstået mange bilabonnementer. Mange tror, at det er det samme som leasing, men det er dog ikke tilfældet. Der er faktisk en række markante forskelle mellem privatleasing og et bilabonnement – forskelle som appellerer til flere typer danske billister.

Den store interesse for denne type abonnementer tyder på, at det er noget, vi kommer til at se mere af i fremtiden. Det er i høj grad noget, du ser ved billigere biler, men det er dog også noget, der er på vej til nogle af de dyrere biler på det danske marked. Det er blot endnu et bevis på, at vi fremadrettet vil komme til at se flere bilabonnementer her i landet.

Hvorfor tiltaler bilabonnementer danskerne?

Der er flere årsager til, at bilabonnementer tiltaler danskerne. Det handler dog primært om, at du ikke er nødsaget til at betale en udbetaling, hvis du tegner et sådant abonnement. Hvad det betyder er, at du reelt set kan afhente en helt ny bil, uden at skulle have penge op af lommen. Det er helt forståeligt, at det er noget, der tiltaler op til flere billister.

Mange unge får blandt andet nemmere ved at få råd til en ordentlig bil, så de ikke skal købe en ældre bil, der ikke er nær så sikker som de nyere biler. Det er dog ikke kun på baggrund af, at du ikke skal betale en udbetaling, at der er flere og flere danskere, der har fået øjnene op for bilabonnementer i stedet for enten at lease eller købe deres næste nye bil.

Det handler i lige så høj grad om, at du kan skifte din bil hver 3. måned, hvis det reelt set er noget, du har interesse i. Du skal ikke betale, når du skifter, hvilket også er en klar fordel. Du skal blot køre din anden bil ind, vente på at den næste bliver gjort klar og så tage den med hjem igen. Mens du venter kan du fx blot tage dig et spil hos Mr Green Casino.

Én fast månedlig betaling med alt inkluderet

For mange handler det også om, at der er tale om én månedlig betaling, der dækker stort set over alle omkostninger, der er forbundet med at have en bil. Når du betaler din opkrævning hver måned, så betaler du både for bilen, forsikring, service og grøn ejerafgift. Det gør det langt mere overskueligt at have en bil, da der ikke er flere forskellige betalinger.

Du kan derfor være helt sikker på, at der er et væld af gode fordele ved at vælge et abonnement i stedet for at lease eller købe din næste bil. Blandt de mest populære udbydere af dette koncept finder du Dribe, der er ejet og drevet af Semler Gruppen samt Movon, der er både ejet og drevet af Europcar, men stadig flere og flere aktører gør sit indtog.