Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

  Kategori

  Udvid/fold sammen

 • Stamdata og detajler

  Udvid/fold sammen
 • Mærke
 • Model
 • Variant
 • Tilføj søgekriterie

  Tilføj flere mærker/modeller


 • Fritekst
 • Biltype
 • Årgang
 • Pris
 • Kilometerstand
 • Drivmiddel
 • Km/L
 • Rækkevidde
 • Batterikapacitet (kWh)
 • Ydelse (HK)
 • Gear
 • Sælger

Vi har fundet

4 brugte Chrysler til salg

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter

Chrysler

Fjern søgeparameter
Ryd filtre
listevisning
gittervisning

Sorter efter

Chrysler Sebring 2,7 Convertible Limited aut.
2,7 Convertible Limited aut.
Gem
179.900 kr
Pris

4/2009

80.000 km

Benzin

9.5 km/l

186 hk

Automatgear

Forhandler

Bramming

Skov & Nielsen ApS
Skriv til sælger
Chrysler Sebring 2,7 Convertible aut.
Engros / CVR
2,7 Convertible aut.
Gem
89.800 kr
Engros/CVR

5/2001

114.000 km

Benzin

10.3 km/l

203 hk

Automatgear

Forhandler

Næstved

Jørs Biler, Næstved
Skriv til sælger
Chrysler 300C 3,0 CRD Touring aut.
Nedsat pris
3,0 CRD Touring aut.
Gem
139.900 kr

Nedsat 10.000 kr (før 149.900 kr)

8/2009

213.000 km

Diesel

12 km/l

218 hk

Automatgear

Forhandler

Kolding

KT-S
Skriv til sælger
Chrysler PT Cruiser 2,4 Limited 143HK Cabr.
Nedsat pris
2,4 Limited 143HK Cabr.
Gem
44.800 kr

Nedsat 1.000 kr (før 45.800 kr)

6/2004

258.000 km

Benzin

10.1 km/l

143 hk

Manuelt gear

Forhandler

Ebeltoft

ABC Biler
Skriv til sælger
Notifikation
Notifikation
Fandt du ikke hvad du søgte?

Gem søgningen og få automatisk besked, når vi finder biler der matcher din søgning

Kategori: Brugte biler

Fjern søgeparameter

Chrysler

Fjern søgeparameter

Chrysler’s opstandelse startede tilbage i år 1925 af Walter Chrysler, der fortsatte produktionen af Maxwell Motor Company, bare under navnet Chrysler. Chrysler skabte hurtigt et godt ry for sig selv, og inden længe var Chrysler en af de tre store bilmærker i Nordamerika.

I Europa så man mange af de Amerikanske biler - især Chrysler - som det dyre luksus mærke, som kun få mennesker havde råd til. Det ændret sig dog i slutningen af 60’erne, hvor Chrysler indtog Europa med biler, der var bygget i samarbejde med det franske bilmærke Simca og engelske Talbot. Nu lavede Chrysler lige pludselig billige biler, næsten alle havde råd til.

Biler som Chrysler Horizon og 160-serien, var billige kompakte bybiler, der ind indtog hvert gadehjørne i 70’erne. Som konkurrenterne blev bedre til at bygge og udvikle biler, sløvede Chrysler’s biler bagud i Europa, hvorimod i hjemlandet stod det anderledes til. Det betød at Chrysler’s samarbejde med Talbot og Simca sluttede i 1987. Chrysler fortsatte dog med at sælge ægte Amerikanske biler i Europa.

I år 2009, sammen med GM, gik Chrysler konkurs. Det gav dog Italienske Fiat mulighed for at købe en større del af Chrysler, og var starten på et længere samarbejde med de to mærker. Fiat genoplivede også det Italienske mærke Lancia, som var bygget på tidligere Chrysler produkter. Desværre måtte Fiat stoppe Chrysler salget i Europa i 2015, og var sidste gang man kunne købte det Amerikanske mærke i Europa.

Chrysler i Danmark

I Danmark har Chrysler altid været et eksklusivt mærke. I slutningen af 90’erne og begyndelsen af 00’erne, var programmet ikke det største herhjemme. Dengang stod det enten på en kompakt Sedan kaldet Neon, en smart åbne model med navn Sebring, firmabilen 300M eller PT Cruiser, som skulle forestille en Hot Rod fra 50’erne. Af de fire nævnte, så var PT Cruiseren den mest populære.

I senere år begyndte Chrysler at introducer modeller bygget på gamle Mercedes, såsom sportsvognen Crossfire og den store 300C. Den allermest solgte Chrysler i Danmark var dog den store Grand Voyager. Grand Voyager var en enorm stor MPV, hvor ingen andre i klassen kunne tilbyde så meget komfort, og det var nok grunden til at så mange danske familier købte den.

De sidste år med Chrysler i Europa

Gengivelsen af Lancia nåede aldrig til Danmark, og inden enden af Chrysler i Danmark, var der kun to modeller at vælge imellem. Enten en Grand Voyager eller dengang den nyeste 300C. Begge biler kom ind på et tidspunkt, hvor salget hos Chrysler i Europa var meget lav, og dengang var det meget svært at sælge begge biler for ny af.

Bare fordi at man ikke har kunne købe en Chrysler for ny af i mange år, betyder det ikke at det har stoppet danskerne i at selv tag dem hjem til Danmark. En gang imellem dukker disse modeller op på de danske veje eller måske til salg på internettet. Det er et bevis på at Chrysler ikke er helt død og glemt. For os Europæer, startede Chrysler ud som et eksklusivt brand, og selvom der er kommet flere nye Chrysler på de danske veje, så er det stadig et eksklusivt mærke end de tyske konkurrenter - og det er måske derfor tidligere Chrysler ejer stadig køber dem.

 

Vis mere

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel