Kategori


Årgang


Kilometer


Biltype


Hestekræfter


Gearkasse


Farve


Brændstoftype


Mærke


Model


Udvalgt udstyr


Pris


Område


Annoncetype


AfstandBrugte Dodge Ram til salg

Udvalget af brugte Dodge Ram til salg på Bilhandel 

Brugt Dodge Ram

Rå og kraftfuld pick-up med speciale i terræn fra mærket, Dodge. En brugt Dodge Ram er en pickup i fuld størrelse oprindeligt fremstillet af Chrysler Group LLC. En pickup er en varebil, hvor kabinen ofte ender efter forsæderne og et stort åbent lad er montereret på bilens chaissiset. Pickups er næsten altid firehjulstrækkere og robuste i sin konstruktion. Navnet Pickup er sammensat af ordene ‘pick’ og ‘up’, der betyder ‘at samle op’, hvilket henviser til, hvordan man ‘samler varer op’ på ladet. Der findes i alt 5 generationer af Dodge Ram, hvor den nyeste så dagens lys i 2018 på North American International Auto Show i Detroit, USA. En brugt Dodge Ram er en utrolig populær bil blandt danskerne. Hele syv gange er bilen blevet kåret som ‘Årets truck’ af Motor Trend-magasinet. 2. generationen af Dodge Ram vandt i 1994, 3. generationen vandt i 2003, 4. generationen vandt i 2010, 2013 og 2014, mens den nyeste generation, 5. generationen, vandt i 2019 og 2020.

Det naturlige valg

Er du et naturmenneske, kan en brugt Dodge Ram meget vel være den rigtige bil for dig. Det gælder uanset, om du nyder naturen i din fritid eller arbejder udenfor til dagligt. Bilen er yderst velegnet til terrænkørsel, hvilket gør den til det oplagte valg, hvis du elsker jagt eller arbejder med store jord- og/eller markområder, hvor underlaget ofte er mudret og ujævnt. En brugt Dodge Ram er også et oplagt valg til dig, der henter og bringer mange varer. Er du selvstændig producent af fysiske produkter, giver Dodge Ram dig muligheden for at køre et læs pakker ad gangen frem for flere. Det skyldes den ekstra plads, som ladet sikrer. Trods sin store størrelse, er en brugt Dodge Ram også en komfortabel bil med bløde sæder, som du sætter dig op i fremfor at sætte dig ned i.

Køb en brugt Dodge Ram

Hvad end årsagen er til, at du ønsker at købe en Dodge Ram, kan du på siden her finde bilen brugt. Køber du en brugt Dodge Ram, får du en bil i god stand og til en god pris.

Dodge Ram 1500 LARAMIE 5,7
Dodge Ram 1500 LARAMIE 5,7

Hej alle sammen! Jeg står med denne lækre ram, som jeg skal af med. Det er en 2005 årgang, 5.7 liter hemi benzin motor. Har alle sæder og seler ti bag i, hvis man har lyst til og sæt dem i, lige nu har jeg sæt en plade i så jeg kan have min hund med i bilen. Den har gået 153000 ca lige nu stå pæn. En skide fed og sjov bil man få en masse opmærksomhed i den :) Der er gps, håndfri tlf, Bluetooth. Original radio medfølger. Så hvis du skal kører sommeren i møde i en virkelige fed bil 

4540 Fårevejle
135.000

Kilometer:
154.000
Årgang:
2005
Oprettet:
21-06-2019

Uforpligtende købsbevis
Slå til, når du finder den rette bil, med et købsbevis fra Resurs Bank.
Ansøg om købsbevis nu

Bliv elitebilist fra dag 1.
Beregn din pris på 2 minutter og få et uforpligtigende tilbud.
Beregn