Kategori


Årgang


Kilometer


Biltype


Hestekræfter


Gearkasse


Farve


Brændstoftype


Mærke


Model


Udvalgt udstyr


Pris


Område


Annoncetype


AfstandBrugte DS DS3 til salg

Udvalget af brugte D3 DS3 hos Bilhandel 

Brugt DS DS3

En brugt DS DS3 er en såkaldt Supermini oprindeligt produceret af den franske producent Citroën. I forbindelse med modellens facelift i år 2016, frigjorde DS3 sig fra Citroën og blev i stedet en del af det selvstændige brand DS Automobiles. Ved den officielle lancering i år 2010 blev DS DS3 kåret som Årets Bil 2010 af bilmagasinet Top Gear, og den lever derfor op til det franske ord “déesse” eller “Gudinde”, som DS står for. En brugt DS DS3 er derfor en lille og fræk street car, som kombinerer smarte løsninger og unikke detaljer. Her på siden kan du finde en række nyttige informationer om en brugt DS DS3, der kan være afgørende for, om bilen passer til dig og dine behov.

Ekstraudstyr og fede detaljer til størrelsen og prisen

I en lille bil som DS DS3 finder du det perfekte bud på en enkel og komfortabel bil, som er designet til at kunne komme hurtigt og nemt rundt i det travle bybillede. Den praktiske størrelse gør derfor, at det bliver som en leg at parallelparkere og navigerer på de smalle veje. På trods af den lille størrelse, går DS DS3 ikke på kompromis med udvalget at ekstraudstyr og unikke detaljer. Tværtimod tilbyder den en lang række ekstraudstyr såsom parkeringssensor, touchskærm, fartpilot, sædevarme og meget mere, der normalt er sparet væk i de mindste bilklasser, selvom prisklassen er stort set den samme.

Køb en brugt DS DS3

Den smarte DS DS3 er en populær bil på det danske marked for både nye og brugte biler, og der er en række særlige fordele ved at købe bilen brugt. Det væsentligste er, at du ved at købe din DS DS3 brugt, kan få den samme lækre bil til en særdeles fordelagtigt pris, der tiltrækker mange købere og måske også dig. Tillad derfor dig selv at udforske udvalget af den smarte DS DS3, der løbende opdateres her på siden.

 

0 biler fundet
Søgningen gav ingen resultater.
Du kan prøve at søge efter ds eller nulstille søgningen.