Vores mission

Vi skal øge bilforhandlernes salg af biler og spare dem for tid og penge!

Nyheder fra Bilhandel

Bilhandel fortsætter vækstsucessen og udvider med ny forretningschef

Januar 2020

To af Danmarks hurtigst voksende services til bilforhandlere, bilkøbere og bilejere, Tjekbil.dk og Bilhandel.dk, udvider organisationen og ansætter Rasmus Krath i en nyoprettet stilling som forretningschef. Heymate ApS, der står bag de to sites, har ansat en af Danmarks største eksperter inde for digitale løsninger til bilmarkedet. 43-årige Rasmus Krath har en fortid hos BilBasen og Unoliving, og overtog per 1. januar 2020 ansvaret for Heymates bilportefølje.

"Rasmus Krath har grundet hans store erfaring med online medier, produktudvikling og marketing, de helt rette redskaber til at videreudvikle Tjekbil.dk og Bilhandel, som er vokset massivt i de seneste år" udtaler Kenneth Andersen, direktør og stifter af Heymate ApS.

Rasmus Krath, som siden 2014 har været kommerciel direktør hos Unoliving.dk, siger om sin nye stilling som chef “Jeg er utrolig glad for, at det er muligt for mig at vende tilbage til et område, jeg brænder for og specielt i en virksomhed som Heymate der har fokus på at levere bedre, smartere og mere effektive løsninger til deres kunder og brugere. At det så oven i købet allerede er nogle meget succesfulde produkter, jeg overtager, gør det bare endnu bedre.

Bilhandel.dk er allerede en af Danmarks største platforme for køb og salg af biler og vokser lige nu årligt med 100 %. www.Tjekbil.dk er Danmarks største opslagsværk for bilinformationer og besøges hver måned af 300.000 unikke besøgende.

Bilhandel.dk

 • Over 300.000 månedlige unikke besøg
 • Mere end 850 forhandlere har allerede abonnement på Bilhandel som bl.a. indeholder
  • Annoncering på Bilhandel.dk, Bilzonen.dk, Bilekspressen.dk, Bilgalleri.dk og Tjekbil.dk
  • Gratis "Byttebilleads" fra Bilhandel.dk og Tjekbil.dk
  • Gratis konsulentydelser til optimering af Facebookside og Google My Business
  • Poste biler på Facebook side og Google My Business
 • Årlig vækst i trafik på 100%

Tjekbil.dk

 • 300.000 månedlige besøgende
 • 1 mio. bilopslag pr. måned

Rasmus Krath

 • Kommerciel direktør for Unoliving.com fra 2014-2019
  • Unoliving.com har danmarks største udvalg af møbler online og sælger til kunder i Danmark, Norge og Sverige
 • Head of Motors Trade Commercial Planning hos BilBasen/Ebay fra 1999 til 2014
  • o Bl.a. med ansvar for produktudvikling, forretningsudvikling og salg
 • 43 år gammel
 • Bor med sin kæreste og to børn i Tilst ved Aarhus

Bilhandel fortsætter massiv vækst i 2020

December 2019

Året 2019 har budt på en kæmpe fremgang for Bilhandel.dk og Tjekbil.dk. Vi slutter året af med over 300.000 unikke brugere og mere end 40.000 biler til salg.

Vores mange gratis ydelser er blevet taget godt i mod blandt landets mange bilforhandlere. Vi hjælper nu mere end 550 bilforhandlere med deres Facebook annoncering.
Det er både med opslag af egne biler på egen Facebookside, men kan også være mere målrettet annoncering.
Her bruger vi vores data på brugernes adfærd på både Bilhandel, Tjekbil og resten af internettet, til at ramme de helt rigtige brugere, som leder efter præcis, det bilforhandleren har på lager.

Hele 450 bilforhandlere har også valgt, at vi viser deres komplette lagerliste direkte ude i jeres Google My Business. Dette sikrer en flot profil og giver forhandleren en masse gratis trafik direkte fra Google.

Som noget nyt er vi også begyndt at sende brugbare kunde leads fra private, der gerne vil sælge deres brugte bil. Vi ved hvor svært det kan være at skaffe gode brugte biler. Nu kommer de direkte i din indbakke.
Endnu en gratis ydelse fra Bilhandel er generering af videoer af dine brugte biler. Videoer skaber øget opmærksomhed og vi har tilpasset videoerne, så de er optimale hvor som helst online.
Inden for ganske kort tid kommer vi også med en brugtbilsvurdering på Tjekbil.dk. Tjekbil.dk har nu mere end 1 million opslag hver eneste måned.

I 2020 vil vi fortsætte vores klare mission om at levere flere bilkøbere til bilforhandlerne end nogen anden leverandør – Og det skal samtidig være til en brøkdel af prisen hos de øvrige medier – gratis om muligt!.
Den vision er vi allerede godt på vej til at gøre til virkelighed, og vi håber på jeres fortsatte opbakning i 2020, hvor vi har yderligere spændende ting på vej. Giv mig endelig et kald hvis vi kan hjælpe yderligere.
Hele teamet bag Bilhandel ønsker god jul og godt nytår til dig, din forretning og ikke mindst din familie.


Gratis hjemmeside og nye rekorder

Juni 2019

Endnu en rekordmåned

I maj rundede vi 260.000 unikke brugere pr måned, og slog rekord for femte måned i streg. Siden januar har vi også fordoblet antallet af forhandlere, der benytter sig af bilhandel.dk. Derudover har vi i maj +1.000.000 opslag på tjekbil.dk

Ny gratis hjemmeside til dig på Bilhandel

Vi har lavet en ny hjemmeside til alle forhandlere på Bilhandel. Find din her: https://bilhandel.dk/find-forhandler. Her har vi samlet alle de vigtigste oplysninger, så som kontaktinformation, åbningstider, dine biler på Bilhandel, samt dine sociale medier – alt sammen helt gratis! Kunden kan dermed nemt kontakte dig, booke en prøvetur eller forespørge om et tilbud på kundens nuværende bil.

Hvem er vi?

Bilhandel og Tjekbil er ejet af Heymate, som blandt andet ejer Bilzonen, BilGalleri, Tjekbilsyn med flere. Vi er et team af højt specialiserede online eksperter, hvor missionen er, at skabe et stærkt bilunivers. Hvis du vil med os på den her spændende rejse, så tag endelig fat i Kenneth Jensen på tlf. 2440 9240 eller kj@bilhandel.dkTeamet bag BilHandel er folk fra branchen
Kenneth Jensen
Kenneth Jensen
Stort kendskab til bilbranchen fra både bilforretning og en lang årrække i ledende rolle hos Bilbasen / eBay. Bliver stadig imponeret af internettets store potentiale.
Christoffer
Christoffer Hübertz
Har arbejdet med salg og markedsføring i mere end 10 år hos bla. DBA/eBay. Har et rigtig godt indblik i bilbranchen samt de sociale medier.
Kenneth Andersen
Kenneth Andersen
Har arbejdet med markedsplads og sociale medier i mange år, herunder hos Bilbasen, Bilinfo, BilGalleri og eBay.
Lavet specielt til bilbranchen

I samarbejde med de danske bilforhandlere
 • Vi henter automatisk dine biler via Bilinfo eller Auto-it
 • Tekster og billeder bearbejdes for øget performance
 • Bilerne postes vha. intelligente algoritmer
 • Vi sikrer at dine biler får øget synlighed over for bilkøbere
modelØnsker du at høre mere?

Du kan altid ringe til os på: 24 40 92 40

Bliv set af rigtig mange

Sammen med vores samarbejdspartnere, sikrer vi dig en stor eksponering af din annonce.
BilHandel
TjekBil
BilGalleri
BilEkspressen
Jubii
AutoUncle
BilHandel Nordjylland