Find brugte biler til salg

Guiden handler om Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic (Årgang 10/2016 - 08/2017)

Købsguide: Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic (10/2016 - 08/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic?

Før du køber en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic, er det vigtigt at kende til dens motor og ydeevne. Denne model har en motor med 252 hestekræfter og bruger i gennemsnit 7,2 liter brændstof på 100km (14,3 km/L)

CO2-udledningen ligger på 196 g/km. Disse tal viser, at bilen er stærk men også tager hensyn til brændstofforbruget.

Det er også godt at vide, hvor ofte bilen skal til service og hvad det koster at eje den. Audi A5 Coupé'en skal tjekkes regelmæssigt for at sikre, at alt fungerer, som det skal.

Ejerskabet inkluderer månedlige udgifter baseret på hvor meget bilen bruges. Hvis du kører omkring 15.000 km om året, kan du forvente bestemte omkostninger over fem år. Dette hjælper dig med at planlægge dit budget bedre.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Audi A5 Coupé?

Audi A5 Coupé kommer i mange former. Købere kan vælge mellem flere motortyper og udstyrspakker. Her er de varianter, man kan finde:

  1. A5 Coupé 2.0 TFSI: Dette er basismodellen med en kraftig benzinmotor.
  2. A5 Coupé 2.0 TFSI S tronic: Denne version har automatgear, som gør kørslen glattere.
  3. S5 Coupé tiptronic: En mere kraftfuld model med endnu stærkere motor for dem, der ønsker mere fart.
  4. A5 Coupé 2.0 TDI: Tilbyder en dieselmotor for dem, der søger bedre brændstoføkonomi.
  5. A5 Coupé 3.0 TDI S tronic: Kombinerer kraften fra en stor dieselmotor med komforten fra automatgear.
  6. A5 Coupé 3.0 TDI quattro tiptronic: Topmodellen med firehjulstræk og en stor dieselmotor for maksimal ydeevne under alle vejrforhold.

Hver variant passer til forskellige køberes behov, fra de, der ønsker en økonomisk pendlerbil, til dem, der søger spændingen ved at køre i en højtydende sportsvogn.

Hvad er fordele og ulemper ved Audi A5 Coupé?

FordeleUlemper
- Motor med 252 hk sikrer hurtig acceleration.- Høj pris sammenlignet med andre biler i samme klasse.
- Kører fra 0-100 km/t på 5,8 sekunder.- Begrænset plads i bagsædet for voksne.
- God værdi for pengene på grund af kvalitet.- Kun fire sæder og begrænset lasteevne på 420 kg.
- God sigtbarhed i bilen.- Parkeringssensorer og kameraer er ekstra omkostninger.
- Den valgfri 8,3 tommer skærm har god grafik.- Komplekse menuer kan være svære at navigere for nye brugere.
- Tophastighed på 250 km/t.- Store månedlige omkostninger og mangler visse standardfunktioner.

Hvordan klarer Audi A5 Coupé sig i test?

Audi A5 Coupé gør det godt i test. I ADAC's sikkerhedstest fik den 89% af de mulige point. Det viser, at bilen er meget sikker. I miljøtesten fik den også gode resultater med 60 point og tre stjerner.

Dette betyder, at bilen er ret god for miljøet sammenlignet med andre biler.

Bilen bruger 7,2 liter brændstof for hver 100km (14,3 km/L) den kører. Det viser, at den er økonomisk. Den kan køre hurtigt også. Den når 100 km/t på kun 5,8 sekunder og har en tophastighed på 250 km/t.

Disse tal fortæller os, at Audi A5 Coupé er både hurtig og brændstofeffektiv.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Audi A5 Coupé?

Der findes flere biler som konkurrerer med Audi A5 Coupé. De tilbyder lignende ydelser og stil.

  1. BMW 4-serie Coupé: Denne bil er kendt for sin fine balance mellem komfort og sportslig kørsel. Den har også et flot indre rum og gode køreegenskaber.
  2. Infiniti Q60: Med sit iøjnefaldende design skiller Infiniti Q60 sig ud. Den leverer stærk ydelse takket være sine kraftfulde maskiner.
  3. Lexus RC: Lexus RC byder på luksus og en glat køreoplevelse. Dens indre er lavet af materialer i topkvalitet, og den har mange teknologier.
  4. Mercedes C-Klasse Coupé: Dette køretøj er berømt for sin elegance og raffinement både i udtryk og kørsel. Det tilbyder avanceret sikkerhedsteknologi og en behagelig kabine.

Disse biler giver lignende oplevelser som Audi A5 Coupé og kan være gode valg for dem, der søger en bil i denne klasse.

Hvor langt kører Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic på literen?

Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic bruger 7,2 liter brændstof for hver 100km (14,3 km/L) den kører. Dette tal er vigtigt for købere at kende, da det viser, hvor økonomisk bilen er.

Bilens CO2-udslip ligger på 196 g/km. Dette påvirker både miljøet og ejerens omkostninger ved kørsel. Købere, der leder efter en bil med god brændstoføkonomi og performance, vil finde disse oplysninger nyttige.

Audi A5 Coupé kombinerer stil med effektivitet, hvilket gør den til et attraktivt valg for mange.

Hvilken motor har en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic?

Denne bil har en 2.0 TFSI motor. Den er stærk og kan yde 252 heste. Dette gør bilen hurtig og kraftfuld. Med denne motor kan bilen køre fra 0 til 100 km/t på kun 5,8 sekunder. Det betyder, at den kan nå høj fart meget hurtigt.

Denne type motor gør også, at bilen ikke bruger så meget brændstof. Den kører i gennemsnit 7,2 liter pr. 100km (14,3 km/L) Dette er godt for både din pengepung og miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic?

En Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic har en motor med 252 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en firecylindret motor. Kraften i bilen gør den hurtig og stærk på vejen.

Bilen er designet til dem, der sætter pris på høj ydeevne og god køreoplevelse.

Med 252 hestekræfter kan bilen accelerere hurtigt. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der føles levende og responsiv. Audi A5 Coupé kombinerer denne kraft med avanceret teknologi og et stilfuldt design, hvilket gør den til en attraktiv pakke for bilkøbere.

Hvad er tophastigheden for en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic?

Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic når op på 250 km/t. Dette gør den til en hurtig bil på vejen. Den har en kraftfuld motor med 252 hestekræfter, som hjælper den med at accelerere hurtigt.

Fra stillestående kommer den op på 100 km/t på kun 5,8 sekunder. Denne model er designet til dem, der elsker fart og kraft i deres køretøj. Med disse tal viser Audi A5 Coupé sig som et stærkt valg for bilkøbere, der værdsætter høj ydeevne.

Hvor hurtigt accelererer en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic fra 0-100 km/t?

Denne bil når 100 km/t på kun 5,8 sekunder. Dette viser, at den er både hurtig og kraftfuld. Med en motor, der yder 252 hestekræfter, leverer den en imponerende acceleration. Denne ydelse gør den til et godt valg for dem, der søger spænding og performance i deres køretøj.

Hvad er dimensionerne på en Audi A5 Coupé?

En Audi A5 Coupé er 4673 mm lang. Den er 1846 mm bred, hvis man ikke tæller spejlene med. Højden på bilen er 1372 mm. Dens akselafstand, som er afstanden mellem for- og baghjulsakserne, måler 2764 mm.

Dette giver en god fornemmelse af bilens størrelse og plads på vejen.

Bagagerummet i denne bil kan holde op til 465 liter. Det viser, at der er meget plads til tasker og indkøb. Bilen vejer 1520 kg uden en fører. Disse mål hjælper købere med at forstå, hvor stor en Audi A5 Coupé er, både indeni og udenpå.

Hvor stort er bagagerummet i en Audi A5 Coupé?

Bagagerummet i en Audi A5 Coupé rummer 370 liter. Dette giver plads til både indkøbsposer og weekendtasker. Med fire sæder i bilen, er der tænkt på komfort for alle passagerer, mens der stadig er fokus på at have plads til bagage.

Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en bil, der kombinerer stil med praktisk anvendelighed. Så hvis man planlægger en tur eller ofte har brug for at transportere ting, leverer Audi A5 Coupé den nødvendige plads.

Kan man få anhængertræk på en Audi A5 Coupé?

Man kan montere anhængertræk på en Audi A5 Coupé. Dette gør det nemt at tage ekstra udstyr med, når man rejser. Bilen kan trække 420 kg. Det er godt for dem, der har brug for at transportere tunge ting.

Audi A5 Coupé har også et rummeligt bagagerum på 370 liter. Det betyder, at man kan pakke en del i bilen, selv når man bruger anhængertrækket. Dette gør bilen til et praktisk valg for dem, der nyder at have med sig hvad de behøver på tur.

Hvad må en Audi A5 Coupé trække på anhængertrækket?

En Audi A5 Coupé har en begrænset evne til at trække ting. Den kan trække op til 420 kg. Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de planlægger at bruge bilen til at trække en trailer eller noget tungt.

De skal sikre, at det de vil trække, ikke vejer mere end 420 kg. Dette tal er fastsat for at sikre bilens sikkerhed og ydeevne ikke bliver dårligere ved for tung en belastning.

Hvilke fælge kan man få til en Audi A5 Coupé?

Man kan vælge mellem mange forskellige fælge til en Audi A5 Coupé. Det er vigtigt at finde de rigtige fælge, for de ændrer bilens udseende og hvordan den kører.

  1. Fælgstørrelser starter fra 17 tommer og går op til 19 tommer. Disse størrelser passer godt til bilens design.
  2. For dem der vil have et unikt look, findes der alufælge, letmetalfælge og stålfælge. Hver type har sit eget udseende.
  3. Man kan også vælge mellem forskellige designs og finish på fælgene. Dette giver bilen et personligt præg.
  4. Originale Audi fælge er en mulighed for dem, der ønsker fælge lavet specielt til deres bilmodel.
  5. Tredjepartsproducenter tilbyder fælge, som kan passe til Audi A5 Coupé, hvis man søger andre valgmuligheder.
  6. Valget af dækstørrelse påvirker bilens køreegenskaber og brændstofforbrug. Det er vigtigt at matche dæk med fælg korrekt.
  7. At vælge høj kvalitet i de fælgvalg man gør, sikrer både sikkerhed og at fælgene holder længere.

Ved at overveje disse punkter nøje, kan ejere af Audi A5 Coupé sikre sig, at de vælger de bedste fælge for både udseende og ydeevne på deres bil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Audi A5 Coupé?

Vinterdæk er afgørende for din sikkerhed i koldt vejr. De hjælper din Audi A5 Coupé med at klare sne og is.

  1. Kig efter dæk med god anmeldelse i sne og is. Dette sikrer bedre greb.
  2. Vælg dæk, der passer til Audi A5 Coupés dimensioner. Forkerte størrelser kan påvirke kørslen.
  3. Overvej dæk fra kendte mærker som Michelin eller Continental. De laver ofte dæk af høj kvalitet.
  4. Tjek dækmønsteret. Dybe riller giver bedre kontrol i sneen.
  5. Sørg for, at dækkene har et godt ry for lang levetid. Det sparer dig penge over tid.
  6. Overvej lav rullemodstand for at spare på brændstoffet.
  7. Se efter dæk med lav støjniveau for en mere behagelig køretur.
  8. I Danmark er det smart at vælge dæk, der også klarer sig godt på våde og tørre veje.

Sikkerheden ved at vælge de rette vinterdæk kan ikke understreges nok, især når man kører en bil som Audi A5 Coupé med sin imponerende ydelse og komfort.

Hvor sikker er en Audi A5 Coupé?

En Audi A5 Coupé er meget sikker. Den har scoret 89% i ADAC's kollisionstest. Dette betyder, at den beskytter godt, hvis der sker en ulykke. Bilen er udstyret med mange sikkerhedsfunktioner som airbags og et automatisk nødopkaldssystem.

Dette hjælper med at holde passagererne sikre.

For dem, der har små børn, er Audi A5 Coupé også et godt valg. Man kan nemt sætte barnesæder i den, hvilket gør den god til familier. Sikkerheden for børnene er også i top.

Dette gør Audi A5 Coupé til et sikkert valg for bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en Audi A5 Coupé?

Interiøret i en Audi A5 Coupé viser høj kvalitet og god smag. Brug af fine materialer og nøjagtig sammenføjning giver købere en luksusfølelse. Bilens sæder er lavet til sport, så de støtter kroppen godt når man kører.

Digitalt kombiinstrument og MMI-betjening gør det let at bruge bilens funktioner. Der er også en stor skærm på 8,3 tommer som valgmulighed. Dette giver chaufføren alle de oplysninger, de behøver, uden forstyrrelse.

Pladsen i bagsædet er dog begrænset. Voksne finder måske ikke nok plads til benene, og de små døre gør det til en udfordring at komme ind og ud. Til trods for dette har bilen gode multimediefunktioner.

Man kan bruge navigation, touchpad, netadgang, WLAN-hotspot og et lydanlæg fra Bang & Olufsen. Disse teknologier sikrer underholdning og forbindelse på vejen. Støjniveauet indeni holder sig lavt, kun 66,2 dB(A) ved 130 km/t, hvilket betyder en rolig køretur.

Hvor mange personer er der plads til i en Audi A5 Coupé?

En Audi A5 Coupé har plads til fire personer. Sæderne foran er rummelige, men bagsædet har begrænset plads, især for voksne. Dette gør bilen til et godt valg for par eller små familier.

Hvilket lydsystem har en Audi A5 Coupé?

Audi A5 Coupé giver musikelskere en fed oplevelse. Den har et Bang & Olufsen-lydsystem. Dette system kommer med 20 højttalere og to subwoofers. Lyden er klar og kraftfuld, hvilket gør køreturen endnu bedre.

Det er en ekstra ting, du kan vælge, hvis du vil have noget særligt.

Dette lydsystem gør hver sang til en oplevelse. Uanset om du kører kort eller langt, bliver musikken levende omkring dig. Audi sørger for, at lydkvaliteten er i top. Med dette system får din Audi A5 Coupé en fantastisk lyd, som få biler kan matche.

Hvilke apps kan man få til en Audi A5 Coupé?

Du kan gøre din Audi A5 Coupé smartere og mere underholdende med forskellige apps. De hjælper dig med både kørsel og nydelse af musik. Her er nogle apps, du kan bruge:

  1. Navigation med realtids trafikdata: Denne app holder dig opdateret om trafikken. Du undgår køer og når hurtigere frem.
  2. Touchpad med håndskriftsgenkendelse: Gør det nemmere at betjene bilens funktioner. Du skriver bare hvad du søger.
  3. Internetadgang og WLAN hotspot: Holder dig online på turen. Passagerer kan surfe og streame undervejs.
  4. Audi's app store: Her kan du finde flere brugbare apps til din rejse eller daglig brug.
  5. Musikstreamingtjenester: Nyd dine yndlingssange med apps som Spotify eller iTunes.
  6. Bang & Olufsen lydsystem-app: Styr dit avancerede lydsystem for den bedste lydkvalitet.

Disse apps giver mere glæde ved hver køretur i din Audi A5 Coupé.

Opdateres softwaren i en Audi A5 Coupé automatisk?

Softwaren i en Audi A5 Coupé opdateres ikke altid automatisk. Ejere skal nogle gange selv sørge for opdateringer. Det kan de gøre ved at besøge en forhandler. Forhandleren hjælper med at installere den nyeste software.

Dette sikrer, at bilens systemer kører glat. Audi tilbyder også functions on demand. Dette betyder, at ejere kan købe og aktivere nye funktioner via en app. Men først skal bilens software være opdateret.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Audi A5 Coupé?

Til en Audi A5 Coupé kan man vælge mellem mange slags tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og passer bedre til dine behov.

  1. Automatisk dæmpning af bakspejlet: Gør kørsel om natten nemmere ved at mindske blænding fra andre biler.
  2. Opvarmede forsæder: Holder dig varm på kolde dage.
  3. Fartpilot: Gør lange ture mindre trættende ved at holde bilens hastighed.
  4. Audi drive select: Giver dig mulighed for at ændre bilens køreegenskaber efter ønske.
  5. LED-forlygter: Forbedrer synligheden om natten med kraftigt lys.
  6. Digitalt cockpit: Viser vigtig information klart og i farver lige foran føreren.
  7. Sportsæder: Støtter bedre under kørsel og ser sporty ud.
  8. Originalt Audi-tilbehør til styling: Gør din bil unik med specialdesignet tilbehør som fælge og spoilere.
  9. Vinterdæk: Sikrer bedre greb på vejene i koldt vejr.
  10. Anhængertræk: Muliggør transport af trailer eller campingvogn.
  11. Lydsystem opgradering: Nyd musik i højere kvalitet med et premium lydsystem.

Disse muligheder gør det let at skræddersy din Audi A5 Coupé efter dine præferencer og behov, så den bliver helt perfekt for dig.

Guides til andre Audi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Audi A5 Coupé?

Audi A5 Coupé bruger mange smarte teknologier. Den har LED forlygter, som giver klart lys om natten. Bilen kommer også med et infotainmentsystem. Dette system lader folk lytte til musik og bruge kort til at finde vej.

Der er klimaanlæg, så alle i bilen kan holde sig varme eller kolde. Bilens fartpilot hjælper med at køre jævnt uden at skifte fart hele tiden.

Denne model har også særlige sikkerhedsfunktioner. Airbags beskytter folk, hvis der sker en ulykke. Bilen kan automatisk dæmpe lys i spejlet, så man ikke bliver blændet af andre biler.

Audi A5 Coupé bruger også teknologi til at spare på brændstoffet. Det betyder, den kører længere på literen. Dette gør bilen både smart og økonomisk at bruge.

Hvad koster en Audi A5 Coupé 2.0 TFSI sport quattro S tronic i grøn ejerafgift?

En Audi A5 koster i 2024 ca. fra 1.160 kr til 16.040 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Audi A5 Coupé til service?

En Audi A5 Coupé skal til service hvert andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Serviceintervallerne er behovsbaserede, hvilket betyder, at de afhænger af, hvordan og hvor meget bilen bruges.

Dette gør omkostningerne til vedligeholdelse relativt lave sammenlignet med mange andre biler.

Garantien dækker to år uden begrænsning på kilometerstanden. Der er også en garanti på tre år for lakken og tolv år mod rustskader. Disse garantier sørger for, at ejere ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter til reparationer i garantiperioden, hvis noget skulle gå i stykker.

Hvilke dele på en Audi A5 Coupé går mest i stykker?

Der er ikke specifikke oplysninger om, hvilke dele der oftest går i stykker på en Audi A5 Coupé. Men som med alle biler, er der visse områder, der kan være mere sårbare over tid.

Dette inkluderer ofte elektroniske systemer, motordele og transmission. Slidte dele som bremser og dæk har også en naturlig tendens til at trænge til udskiftning med tiden.

Generelt set er det vigtigt for ejere af en Audi A5 Coupé at holde øje med bilens tilstand. Regelmæssige tjek og vedligeholdelse hjælper med at forebygge alvorlige problemer. At følge bilens serviceplan sikrer, at de mest kritiske komponenter holdes i god stand.

Hvor lang tid dækker garantien på en Audi A5 Coupé?

En Audi A5 Coupé har en toårs garanti uden begrænsning på hvor mange kilometer bilen har kørt. Derudover beskytter en treårs garanti bilens lak mod skader. For at undgå rustskader, dækker en tolvårs garanti også dette problem.

Disse garantier sikrer, at ejere kan føle sig trygge med deres køretøj over længere tid. Købere får ro i sindet, da de ved, at deres bil er dækket mod visse typer skader og fejl.

Hvad dækker garantien på en Audi A5 Coupé?

Audi A5 Coupé kommer med en to-års garanti. Denne garanti gælder uden at tælle, hvor langt bilen kører. Malingen på bilen er beskyttet af en tre-års garanti. Audi giver også en lang garanti på tolv år mod rust.

Det betyder, at hvis bilen får rust indenfor tolv år, vil Audi tage sig af det. Garantien hjælper med at holde din bil i god stand og sikrer, at du ikke skal betale ekstra, hvis noget går i stykker.

Motorerne i A5 Coupé kan være forskellige. Du kan vælge mellem flere typer som TFSI og TDI. Disse motorer er bygget til at yde og vare længe. Men hvis der opstår problemer med motoren eller malingen inden for garantiperioden, dækker garantien reparationer.

Dette inkluderer arbejde og dele. Audi ønsker, at du føler dig sikker i dit køb og tilbyder denne garanti for at vise, de står bag deres biler.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.48

Opdateret 10.09.2024, 14.32.48

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel