Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW i3 (Årgang 07/2016 - 08/2017)

Købsguide: BMW i3 (07/2016 - 08/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW i3?

Før du køber en BMW i3, er der nogle ting, du skal vide. Køretøjet har en rækkevidde på 185 km, hvilket gør det godt for daglige ture. Men hvis du bruger Range Extender, falder bilens evne til at køre uden emissioner.

BMW i3 har et specielt design med unikke døre og et lille bagagerum på kun 205 liter. Selvom bilen har lave driftsomkostninger og er skattefri de første fem år, bør du være opmærksom på, at der kan komme skjulte omkostninger, som da prisen på navigationssystemet Professional steg efter lanceringen.

BMW i3 lades nemt op, men den kan have høj ladekant og dårligt lys i bagagerummet. Det er vigtigt at overveje disse detaljer før køb. Denne bil er god for miljøet og billig i drift.

Men det begrænsede bagagerum og specielle dørløsninger passer ikke til alle. Vælg en BMW i3, hvis dens unikke træk matcher dine behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW i3?

BMW i3 kommer i forskellige varianter. Det giver købere flere valgmuligheder. Her er de vigtige varianter og deres egenskaber:

  1. BMW i3 (60 Ah): Dette er basisvarianten. Den har et mindre batteri. Batteriet her kan holde til kortere ture.
  2. BMW i3 (94 Ah): Denne variant har et større batteri. Med dette batteri kan bilen køre længere på en opladning.
  3. BMW i3s (94 Ah): Denne model er mere sporty. Den har mere kraft og hurtigere acceleration end de andre modeller.

Alle modeller kan bruge hurtigladning ved ladestationer til elbiler. De understøtter også BMW ConnectedDrive for at gøre kørslen nemmere og sjovere. Ved hjælp af My BMW app kan ejere styre mange funktioner fra deres smartphone, som f.eks. at tjekke batteriniveauet eller planlægge opladningstider.

Købere skal vælge variant efter behov for rækkevidde, ydelse og budget.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW i3?

Fordele ved BMW i3 Ulemper ved BMW i3
- BMW i3 har en stor batterikapacitet, så den kan køre længere på en opladning. - Brug af Range Extender reducerer miljøvenligheden.
- Den har en god rækkevidde på 185 km i EcoTesten, hvilket er fint til bykørsel. - Nervøs styring uden for byområder gør den mindre ideel til lange ture.
- i3 er populær i Tyskland og står for hver fjerde solgte elektriske bil, hvilket viser dens popularitet og pålidelighed. - Ikke optimal til kørsel på åbne veje på grund af dens byorienterede design.
- Man kan forudindstille bilen til næste kørsel via en smartphone app, hvilket tilføjer bekvemmelighed. - Specifikke designvalg kan begrænse universaliteten og appel til alle førere.
- BMW i3 udnytter ny teknologi til at forbedre køreoplevelsen og effektiviteten. - Den indledende købspris kan være højere sammenlignet med andre elektriske biler.

Hvordan klarer BMW i3 sig i test?

BMW i3 har klaret sig godt i EcoTesten. Den fik gode resultater for sin rækkevidde på 185 kilometer. Men hvis man bruger Range Extender, går det ned med point for emissionsfri kørsel.

Det er værd at vide for folk, der tænker på miljøet, når de køber bil.

Denne bil har også et par ulemper i test. Bagagerummet har en høj kant og lidt lys. Det kan gøre det svært at læsse ting i og ud om natten. Så selvom BMW i3 klarer sig godt på nogle områder, har den også sine udfordringer.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW i3?

Hvis du tænker på at købe en BMW i3, er der også andre biler, du kan overveje. Disse alternativer tilbyder lignende funktioner som elektrisk drift og miljøvenlighed.

  1. Nissan Leaf: Denne bil er kendt for sin rummelighed og komfortable kørsel. Med et stærkt batteri har den god rækkevidde.
  2. Renault Zoe: Renaults lille elbil har vundet mange fans med sin byvenlige størrelse og økonomiske pris.
  3. Tesla Model 3: Selvom Teslaen er dyrere, tilbyder den avanceret teknologi og lang rækkevidde.
  4. Kia Soul EV: Kia Soul EV imponerer med sit unikke design og praktiske indre rum.
  5. Hyundai Ioniq Electric: Hyundai Ioniq skinner med høj effektivitet og en behagelig kabine.
  6. Volkswagen e-Golf: Den giver klassisk Golf-komfort med elektrisk kraft for dem, der vil have det bedste fra to verdener.
  7. Chevrolet Bolt EV: Bolt tilbyder solid rækkevidde og rummeligt interiør til en familievenlig pris.
  8. Opel Ampera-e: Med lang rækkevidde på én opladning er Ampera-e god for lange ture.

Disse biler er alle gode valg, hvis du leder efter en elbil som et alternativ til BMW i3. Hver har sine egne styrker afhængigt af dine behov og præferencer.

Hvad er rækkevidden for en BMW i3?

En BMW i3 har en rækkevidde på 185 km ifølge EcoTesten. Dette er med et batteri på 27,2 kWh. Man kan også købe en ekstra benzinmotor til bilen. Denne motor gør, at man kan køre længere uden at skulle lade bilen op.

Men brugen af denne benzinmotor betyder, at bilen ikke kører helt uden udslip. Bilen er hurtig og kan gå fra 0 til 100 km/h på kun 7,3 sekunder. Den kan køre op til 150 km/h.

Hvor stort er batteriet på en BMW i3?

BMW i3 har et batteri med en bruttokapacitet på 33,2 kWh. Dette tal fortæller os, hvor meget strøm batteriet kan holde. Af dette er 27,2 kWh brugbart for føreren. Det betyder, at nogle af de kWh er reserveret til at beskytte batteriets levetid.

Denne bil kan køre op til 185 km på en opladning ifølge EcoTesten. Dette viser, hvor langt du kan køre, før du skal lade din bil igen.

Du kan også vælge at få en ekstra benzinmotor kaldet Range Extender. Denne motor har en ni-liters tank. Men hvis du bruger Range Extender, vil bilen ikke køre helt uden udslip.

Dette valg påvirker hvor grøn din kørsel er.

Hvordan lader man en BMW i3?

At lade en BMW i3 er nemt. Du kan oplade hjemme eller ved offentlige ladestationer.

  1. Brug et almindeligt stikkontakt derhjemme til at starte med.
  2. Overvej at installere en wallbox for hurtigere hjemmeopladning. Dette tager omkring 3 timer.
  3. Find offentlige ladestationer, der tilbyder Type 2 - stik.
  4. Anvend CCS - stikket på offentlige hurtigladesteder for at få op til 80% batteri på cirka 40 minutter.
  5. Sørg altid for at have adgang til opladning enten hjemme eller ude.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW i3?

Ladetiden for en BMW i3 afhænger af strømkilden og ladestikket. Med et almindeligt stikkontakt hjemme kan det tage op til 15 timer at lade batteriet fuldt op. Hvis man bruger en hurtigladestation og et CCS hurtigladestik, kan man lade batteriet op til 80% på kun 40 minutter.

Dette gør det nemt og praktisk at få mere kraft, når man er på farten.

Til dem, der ofte kører lange ture, kan køb af en hjemmelader (wallbox) være en god idé. En sådan lader oplader BMW i3 meget hurtigere end et almindeligt stikkontakt. Med en hjemmelader kan ladetiden være nede på omkring 3 til 6 timer for et fuldt opladt batteri.

Dette sætter bilister i stand til hurtigt at få deres bil klar til den næste tur.

Hvilken motor har en BMW i3?

BMW i3 har en elektrisk motor. Denne motor giver 170 hestekræfter og 250 Nm i drejningsmoment. Det gør bilen kraftig og hurtig. BMW i3 er bygget til at være sjov at køre. Den har også et godt greb på vejen.

Den elektriske motor i BMW i3 bruger batterier til at køre. Du kan lade disse batterier op. Så BMW i3 er god for miljøet og billig i drift. Denne bil viser, at elektriske biler kan være både praktiske og sjove at køre.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW i3?

En BMW i3 har 170 hestekræfter. Den er hurtig og har et stærkt drejningsmoment på 250 Nm. Dette gør den kraftig og sjov at køre. Med så mange hestekræfter kan den rykke fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sekunder.

Topfarten er 150 km/t. Denne bil er god for folk, der vil have en hurtig og miljøvenlig bil.

Hvad er tophastigheden for en BMW i3?

BMW i3 kan køre op til 150 km/t. Dette gør den hurtig for en elektrisk bil. Den passer godt til bykørsel og klarer sig også fint på motorvejen. Med denne hastighed er BMW i3 et godt valg for dem, der ønsker en bil, der er både miljøvenlig og hurtig.

Hvad er dimensionerne på en BMW i3?

En BMW i3 har en længde på 3999 mm, en bredde på 1775 mm uden spejle, og en højde på 1578 mm. Denne bil bruger pladsen godt indeni, så passagerer har godt med plads. Størrelsen gør den også nem at parkere i byen.

Den er designet til at være både kompakt og rummelig, hvilket passer til købere, der ønsker en bybil med god plads.

Bagagerummet kan holde 205 liter, hvilket er nok til dagligdags indkøb og små ture. Med denne størrelse er i3 et godt valg for dem, der leder efter en bil, der kan klare både bykørsel og kortere ture.

Den er praktisk og let at manøvrere, hvilket gør den til et populært valg for mange bilkøbere.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW i3?

Bagagerummet i en BMW i3 har plads til 205 liter. Dette rum er godt for daglige ture, men kan være lille hvis du skal have meget med. Der er to net til ting, men ingen hylder. Dette gør BMW i3 praktisk til bykørsel, men man skal tænke over pladsen, når man pakker til længere ture.

Kan man få anhængertræk på en BMW i3?

Man kan ikke få anhængertræk på en BMW i3 fra årgang 07/2016 til 08/2017. Der findes heller ikke oplysninger om muligheder for at tilføje anhængertræk efterfølgende. Dette betyder, at hvis du har brug for at trække en trailer eller lignende, er BMW i3 ikke bilen for dig.

Det er vigtigt at vide, før du køber bilen, så dine behov matcher det, bilen kan tilbyde.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en BMW i3?

BMW i3 kan kan ikke fås med anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en BMW i3?

BMW i3 (07/2016 - 08/2017) tilbyder fælge der passer til forskellige smage og behov. Bilen står på hjul, der ikke kun ser godt ud, men også forbedrer kørslen.

Fælge i størrelserne 19 tommer:

  1. Standardfælge: De kommer ofte med bilen fra fabrikken. De er robuste og sikrer en god balance mellem komfort og ydelse.
  2. Designfælge: Til dem, som ønsker mere stil. Disse hjul har unikke mønstre, der giver bilen et skarpere look.

Fælge i størrelserne 20 tommer:

  1. Sportfælge: For dem, som vil have et sporty udtryk. Større hjul gør, at bilen ser kraftfuldt ud og kan forbedre grebet på vejen.
  2. Letvægtsfælge: De er lavet af materialer, som gør dem lettere end standardhjulene. Det kan give bedre acceleration og brændstoføkonomi.

Alle disse fælgetyper giver BMW i3 ejere mulighed for at tilpasse deres biler yderligere. De kan vælge baseret på hvad de vægter højst: udseende, ydelse eller en blanding.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW i3?

Vælg de rigtige vinterdæk til din BMW i3 for sikker kørsel om vinteren. Din bil fortjener dæk, der matcher dens ydeevne og sikkerhed.

  1. Søg efter dæk med M+S mærket. Det betyder mudder og sne. Disse dæk er lavet til koldt vejr.
  2. Tjek om dækkene har snefnug symbolet. Det viser, at de er testet og godkendt til sne.
  3. Vælg dæk med dybe riller. De er bedre til at fjerne slud og vand fra vejen.
  4. Se på dækmærker for greb på våde veje. Gode vinterdæk griber godt, selv når det er glat.
  5. Overvej lavere hastighedsrating end sommerdæk. Vinterdæk handler mere om sikkerhed end fart.
  6. Tænk over støjniveauet fra dækkene. Nogle vinterdæk kan være højere end sommerdæk.
  7. Kig efter holdbarhed i dækbeskrivelserne. Gode vinterdæk holder flere sæsoner.
  8. Overvej run - flat teknologi, hvis du vil undgå at ændre et fladt dæk i koldt vejr.

Dit valg af vinterdæk gør en stor forskel for din kørsel om vinteren med BMW i3.

Hvor sikker er en BMW i3?

BMW i3 er en sikker bil. Den fik fire ud af fem stjerner i ADAC crash testen. Dette viser, at bilen beskytter godt, hvis der sker et uheld. Bilens lave tyngdepunkt hjælper også med at gøre den stabil, når man bremser hurtigt.

Stopafstanden kan være så kort som 36 meter. Dette gør BMW i3 til et sikkert valg for dem, der bekymrer sig om sikkerhed.

Denne bil har også ekstra assistentfunktioner, man kan vælge. Disse funktioner gør kørslen endnu mere sikker. For eksempel hjælper de med at undgå ulykker ved at advare føreren, hvis der er fare på vejen.

Så hvis sikkerhed er vigtig for dig, er BMW i3 en god bil at overveje.

Hvordan er interiøret i en BMW i3?

Interiøret i en BMW i3 er moderne og lavet med høj kvalitet. De bruger genanvendte materialer, så det er godt for miljøet. I bilen finder man smarte ting som lys- og regnsensor, men man skal betale ekstra for dem.

Der er også et system til at hjælpe med at køre bilen, men det koster også mere. Kabinen har ikke meget plads til småting, kun to net hvor man kan putte nogle ting.

Bagagerummet er ikke så stort, kun 205 liter. Det kan være svært at læsse ting i bagagerummet, fordi kanten er høj. Der er ikke meget lys derinde, så det kan være svært at se, når det er mørkt.

Man kan vælge ekstra udstyr som et bedre kortsystem for at finde vej, et meget godt lydsystem fra Bang & Olufsen, og digital radio for bedre musik og nyheder.

Hvor mange personer er der plads til en BMW i3?

I en BMW i3 kan der sidde fire personer. Der er god plads for dem, der sidder foran. Pladsen bag i er dog mere begrænset. Den passer til personer, der er op til 1,85 meter høje. Selvom bilen er lille, er der tænkt over komforten for alle passagerer.

Bagagerummet har plads til 205 liter bagage, hvilket viser, at denne bil er lavet til bykørsel mere end lange ture med meget bagage.

Hvilket lydsystem har en BMW i3?

BMW i3 kommer med et godt lydsystem som standard. Det inkluderer FM-radio og Bluetooth til at spille musik trådløst. Du kan også forbinde din telefon og bruge apps til musik. Hvis du vil have endnu bedre lyd, kan du vælge Bang & Olufsen-højttalerne.

Disse giver en rigtig god lydoplevelse.

Til dem der elsker musik, er det værd at overveje at opgradere til Bang & Olufsen-systemet. Det gør køreturen endnu mere fornøjelig med sin høje kvalitet af lyd. Men husk, basislydsystemet i BMW i3 er også godt og dækker de flestes behov for musik i bilen.

Hvilke apps kan man få til en BMW i3?

BMW i3 ejere har mange apps at vælge imellem. Disse apps gør køreturen sjovere og lettere.

  1. BMW i Remote App: Denne app giver dig mulighed for at tjekke bilens batteristatus og rækkevidde fra din smartphone. Du kan også styre bilens klimaanlæg eller varme op, før du kører.
  2. BMW Connected App: Få hurtig adgang til din bilstatus, herunder dets opladning og anslået resterende køretid. Planlæg ture med overvejelse af bilens rækkevidde.
  3. Charged Plus: Find nemt nærmeste ladestation, så du altid kan holde din BMW i3 opladt.
  4. Streamingtjenester via BMW ConnectedDrive: Lyt til musik, podcast eller radio direkte gennem bilens lydsystem.
  5. Smartphone Integration: Brug Apple CarPlay til at spejle dit iPhones interface i bilens display for nem adgang til kort, beskeder og musik.
  6. Ladestationslocatorer: En app specielt designet til at finde ladestationer på din rute, hvilket er ideelt for langdistanceture.
  7. Køreplanlægningsapps: Planlæg dine ture med overvejelse af trafikforhold og ladestop undervejs.
  8. Navigationsfunktion med realtidstrafikoplysninger: Hold dig opdateret om trafiksituationen og find den hurtigste vej til din destination.
  9. Online søgemuligheder integreret i navigationen: Søg efter interessepunkter direkte fra din bils navigationsystem.
  10. BMW Service App: Arranger servicebesøg og vedligeholdelse uden besvær ved hjælp af denne app.
  11. Smart Home Integration: Styr opladningstider og klimaanlægget hjemmefra for optimal bekvemmelighed og effektivitet.

Disse apps kombinerer teknologi med komfort og sikrer en problemfri kørselsoplevelse i BMW i3.

Opdateres softwaren i en BMW i3 automatisk?

Softwaren i en BMW i3 opdateres ikke af sig selv. Man skal tage den til et sted, der har lov til at lave BMW, for at få den nyeste software. Det er vigtigt at holde softwaren ny, så bilen kører godt.

Hvis man har en BMW i3, skal man snakke med stedet, hvor man får den lavet, for at høre om nye opdateringer. Nogle gange kan disse opdateringer være med i garantien. Det betyder, at det måske ikke koster noget.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW i3?

Til en BMW i3 kan man vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og passer til dine behov.

  1. Fahrassistenz-Paket: Inkluderer adaptiv fartpilot, front kollisionsadvarsel og træthedsregistrering for en sikrere kørsel.
  2. Hurtig opladning: Med et CCS hurtigladestik kan du lade din bil hurtigere op.
  3. Komfort adgang: Giver dig mulighed for at låse op og starte bilen uden at bruge nøglen.
  4. Park assistent: Hjælper med at parkere bilen automatisk.
  5. Sædevarme: Holder dig varm på kolde dage.
  6. Fuld LED forlygter: Sikrer bedre synlighed om natten.
  7. Regn- og lyssensor: Justerer automatisk lys og vinduesviskere efter vejrforholdene.
  8. auto nedbl bak spejl: Dæmper blænding fra lygter bagfra i mørke.
  9. Connected Drive: Tilbyder online tjenester og apps til underholdning og information under kørslen.
  10. SOS opkald: I nødstilfælde kan systemet automatisk kontakte hjælp.
  11. Pedestrian protection: Beskytter fodgængere ved at mindske risikoen for skader, hvis en ulykke skulle ske.
  12. Driving Assistant Plus pakken inkluderer avancerede førerassistance systemer for yderligere sikkerhed og komfort.

Disse valgmuligheder gør BMW i3 endnu mere tiltalende ved at øge både komforten og sikkerheden under kørslen.

Guides til andre varianter af BMW i3

Hvilke teknologier bruges i en BMW i3?

BMW i3 bruger mange smarte teknologier. Den har et digitalt instrumentpanel, der gør det nemt at styre bilens funktioner. Med BMW EfficientDynamics minimeres energiforbruget og øger bilens rækkevidde.

Bilen har også en funktion til remote software upgrade, så du kan opdatere bilens software hjemmefra. Det betyder, at bilen altid kan have den nyeste teknologi uden at skulle på værksted.

Denne elbil bruger teknologi til at lade hurtigt med CCS hurtig ladestik, så du nemt kan få strøm på farten. For at gøre kørslen mere behagelig er der fuldaut. klima og en elektrisk parkeringsbremse.

Sikkerheden er også i top med features som parkeringssensor for & bag og dæktryksmåler. BMW i3 giver dig mulighed for at køre grønt uden at gå på kompromis med teknologi og komfort.

Hvad koster en BMW i3 (94 Ah) i grøn ejerafgift?

En BMW i3 (94 Ah) koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en BMW i3 til service?

BMW i3 skal ikke til service så ofte. Den kræver minimalt vedligehold. Dette gør BMW i3 billig i drift. Ejerne skal kun bekymre sig om service én gang om året eller efter hver 15.000 kilometer, afhængigt af hvad der kommer først.

Dette gælder både for i3 (60 Ah) og i3 (94 Ah) modellerne.

Det lave behov for service skyldes bilens enkle motorteknik og dens elektriske komponenter. I modsætning til biler med indvendig forbrændingsmotor har den elektriske motor færre bevægelige dele, der kan gå i stykker.

Dette betyder mindre slid og derfor mindre behov for service. BMW anbefaler også regelmæssige tjek af bilens software, hvilket kan gøres nemt gennem opdateringer.

Hvilke dele på en BMW i3 går mest i stykker?

Nogle dele på en BMW i3 har større chance for at gå i stykker end andre. Her er en liste over dem.

  1. Batteri: BMW i3's batteri kan svigte over tid, især hvis bilen ofte bruges eller oplades forkert.
  2. Dæk: På grund af bilens unikke vægtfordeling slides dækkene hurtigere end normalt.
  3. Bremser: Systemet til bremserne slides hurtigt, hvilket kræver hyppig udskiftning af bremseklodser og -skiver.
  4. Elektronik: Indvendige elektroniske systemer, som navigations- og underholdningssystemet, kan fejle.
  5. Dørlåse: Det unikke dørkoncept gør at låsemekanismerne bliver brugt hårdt og kan gå i stykker.
  6. Lys: LED lysene foran og bagved kan fejle og skal udskiftes.
  7. Klimaanlægget: Ofte forekommer der problemer med klimaanlæggets effektivitet eller elektriske fejl.
  8. Opladerporten: Med gentagen brug kan opladerporten tage skade, hvilket gør det vanskeligt at lade bilen op.
  9. Bagagerummet: Designet uden separate hylder betyder at tingene der opbevares kan beskadige rummets indre flader eller net.
  10. Softwareproblemmer: Uregelmæssigheder med bilens softwareopdateringer kan føre til forskellige elektroniske fejl.

Disse problemer viser vigtigheden af regelmæssig vedligeholdelse og checks for at sikre BMW i3 kører problemfrit længst muligt.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW i3?

Garantien på en BMW i3 dækker i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det betyder, at hvis noget går i stykker før dette, kan det dækkes af garantien. Dette giver tryghed for bilkøbere, som overvejer en i3 fra BMW.

Sikringen starter fra den dag, bilen er købt. Det er godt at vide, hvis du tænker på at købe denne type bil.

Hvad dækker garantien på en BMW i3?

Garantien på en BMW i3 fra årgang 07/2016 til 08/2017 sikrer dig mod tekniske fejl og materialefejl. For bilens batteri gælder en garantiperiode på 8 år eller op til 100.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Hele bilen er dækket af en garanti på 3 år eller op til 100.000 km. Det betyder, hvis der opstår fejl på bilen eller batteriet inden for disse perioder, vil BMW udbedre disse uden ekstra omkostninger for dig.

Desuden beskytter en 12 års garanti mod rustangreb karosseriet på din i3. Dette viser BMW's tillid til deres køretøjs holdbarhed og kvalitet.

Læs altid de specifikke garantibetingelser nøje, da der kan være forskelle baseret på dit område eller land. Dette sikrer, du ved præcis, hvad din garanti dækker, og hvordan du kan gøre brug af den, hvis det bliver nødvendigt.

Den omfattende garantidækning understreger i3's pålidelighed som en elbil og giver tryghed ved køb.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.04

Opdateret 27.09.2024, 13.09.46

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel