Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW i3s (Årgang 11/2017 - 09/2018)

Købsguide: BMW i3s (11/2017 - 09/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW i3s?

Før du køber en BMW i3s, er det vigtigt at vide, at den er en lille, femdørs bil. Den har 184 hestekræfter og bruger 18,4 kWh pr. 100 km. Den kan køre op til 160 km/t. BMW i3s har fuld LED-forlygter som standard.

Den er stærkere end den almindelige i3.

Denne bil er god for dig, der vil have en hurtig og miljøvenlig bil. Du skal tænke over, hvor langt du kører hver dag. BMW i3s kan være dyr at købe brugt. Tjek altid bilen godt, før du køber den.

Og husk, at omkostninger til opladning og service kan variere.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW i3s?

BMW i3s kommer i forskellige modeller. De passer til forskellige behov.

  1. BMW i3 (94 Ah): Dette er grundmodellen. Den har et batteri, som giver god rækkevidde.
  2. BMW i3s (94 Ah): Denne model har mere kraft og hurtigere acceleration end grundmodellen.
  3. BMW i3s (94 Ah) med Range Extender: Denne variant har en ekstra benzinmotor, som kan lade batteriet under kørsel. Det giver længere rækkevidde.

Alle varianter har en effekt på 135 kW/184 hk og en tophastighed på 160 km/h. CO2-udledningen er 0 g/km, hvilket gør dem til rene elbiler. Prisen for i3s ligner prisen for standard-i3-modellen, men driftsomkostningerne er lavere på grund af ingen årlig afgift de første ti år og små udgifter til vedligeholdelse. BMW yder en garanti på tre år for disse biler.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW i3s?

FordeleUlemper
- Sportfjedringsophæng og bredere spor øger kurvehastigheder.- Prisen kan være høj sammenlignet med standard-i3.
- Automatisk bremsning i en kollision for at forhindre yderligere ulykker.- Ingen forudsigelig værditab, hvilket kan være en risiko for genkøb.
- Fik fire ud af fem stjerner i sikkerhedstests.- En lille bil til prisen, hvilket kan påvirke købsbeslutningen.
- Lavt strømforbrug på 18,4 kWh per 100 km.-
- Lav lokal emission og god CO2-bilanz med fem stjerner i Ecotest.-
- Lave driftsomkostninger pga. mangel på årlig afgift i de første ti år og lave vedligeholdelsesomkostninger.-

Hvordan klarer BMW i3s sig i test?

BMW i3s klarer sig godt i test. Den får høje point for at være god til miljøet. I ADAC Ecotest fik den 50 point for lav lokal udledning og 48 point for sin CO2-balance. Det betyder, den får fem stjerner.

I en anden test, ADAC-Crashtest, fik bilen fire ud af fem stjerner. Den scorede 86% i sikkerhed for dem, der sidder i bilen.

Denne bil stopper også hurtigt, selv på våde veje. Fra 100 km/t kan den stoppe på 36,1 meter. Den bruger 18,4 kWh pr. 100 km og slipper 106 g CO2 ud pr. km. Folk, der testede bilen, siger den er hurtig og let at styre.

Dette blev vist i en test lavet af Martin Brand i maj 2018.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW i3s?

BMW i3s har mange konkurrenter. Det er vigtigt at kende dem for at træffe det bedste valg.

  1. Hyundai IONIQ Elektro: Denne bil er god til dig, der vil have lang rækkevidde og hurtig opladning. Den er også billigere end BMW i3s.
  2. Nissan Leaf: Leafen er kendt for sin pålidelighed og praktiske design. Den passer godt til familier, der har brug for plads.
  3. Opel Ampera-E: Ampera-E giver dig meget rækkevidde for pengene. Den er god til lange ture og har masser af plads indeni.
  4. Volkswagen e-Golf: Golfen ligner en almindelig bil, men den kører på strøm. Den har et velkendt design og føles som en traditionel bil at køre i.

Disse biler er gode valg, hvis du overvejer en elbil som BMW i3s. De har alle unikke fordele, som kan passe forskellige behov.

Hvad er rækkevidden for en BMW i3s?

En BMW i3s kan køre cirka 200 kilometer på en fuld opladning. Dette tal kan variere lidt afhængigt af, hvordan man kører og vejrforholdene. I en Ecotest bruger i3s omkring 18,4 kWh energi per 100 kilometer.

Det betyder, at for hver 100 kilometer du kører, skal bilen bruge den mængde strøm for at holde sig kørende. Denne model er stærkere end den almindelige i3, med 184 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 270 Nm, hvilket giver god ydelse uden at gå for meget på kompromis med rækkevidden.

Hvor stort er batteriet på en BMW i3s?

BMW i3s har et batteri med en kapacitet på 94 Ah. Dette giver bilen god kraft og mulighed for at køre lange ture. Der er forskellige motorvarianter, hvor alle har samme batteristørrelse.

Både i3 og i3s modeller bruger dette batteri, også den med Range Extender. Dette batteri hjælper med at gøre BMW i3s både stærk og effektiv på vejen. Bilen kan lade hurtigt, hvilket gør den praktisk for daglig brug.

Hvordan lader man en BMW i3s?

Der er flere måder at lade en BMW i3s på. Det er vigtigt at vide, for at få mest ud af din bil.

  1. Brug et almindeligt husholdningsstik: Dette er den nemmeste metode, men også den langsomste. Cirka 80% opladning tager omkring elleve timer med en effekt på 2,4 kW.
  2. Installer en hjemmelader: Hjemmeopladere giver hurtigere ladning end et almindeligt stik. De kan installeres derhjemme for bekvemmelighed.
  3. Benyt offentlige ladestationer: Disse stationer tilbyder ofte hurtigladning og findes på mange offentlige steder.
  4. Vælg hurtig opladningsport som ekstraudstyr: En hurtig opladningsport kan gøre det muligt at lade meget hurtigere ved bestemte ladestationer.
  5. Anvend BMW's egne ladeløsninger: BMW har forskellige løsninger og services såsom Connected Drive Services, der kan hjælpe med at finde nærmeste ladestation.
  6. Tjek batteriets tilstand regelmæssigt: Dette sikrer optimal ydeevne og længere levetid for batteriet.
  7. Planlæg dine opladninger smart: Brug apps til at finde tiden med de laveste elpriser for økonomisk opladning.

Disse tips vil hjælpe ejere af en BMW i3s med best effektivt at oplade deres køretøj og sikre langvarig ydeevne fra batteriet.

Hvor lang tid tager det at lade en BMW i3s?

At lade en BMW i3s op kan tage forskellig tid. Hvis du bruger et almindeligt stik hjemme på 2,4 kW, tager det cirka elleve timer at nå 80% opladning. Dette betyder, at du nemt kan lade bilen natten over.

For hurtigere opladning kan du vælge et schnellladeanschluss. Denne mulighed gør det hurtigere at få strøm på din bil, så du hurtigt er klar til at køre igen.

Hvilken motor har en BMW i3s?

BMW i3s bruger en elektrisk motor. Denne motor giver bilen 184 hestekræfter. Den har også et drejningsmoment på 270 Nm. Dette gør BMW i3s stærk og hurtig. Kraften kommer hurtigt, når du trykker på speederen.

Den elektriske motor gør BMW i3s til en sjov bil at køre.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW i3s?

En BMW i3s har en elektrisk motor med 184 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til hurtigt at køre fra 0 til 100 km/t på kun 6,9 sekunder. Kraften i denne model er større end i de andre varianter af BMW i3.

Med så mange hestekræfter og hurtig acceleration er denne bil både sjov og hurtig at køre. Den passer godt til dem, der ønsker en kraftfuld og miljøvenlig bil.

Hvad er tophastigheden for en BMW i3s?

BMW i3s kan køre op til 160 km/t. Det er hurtig for en elbil i dens klasse. Med 184 hestekræfter og et kraftigt moment på 270 Nm, når den denne hastighed hurtigt. Denne model viser, at en elbil kan være både sjov og hurtig at køre.

Hvad er dimensionerne på en BMW i3s?

En BMW i3s er 3.999 mm lang, 1.791 mm bred og 1.574 mm høj. Den har en akselafstand på 2.570 mm. Dens vægt er på 1.365 kg, og den kan dreje rundt inden for en cirkel på 10,5 m.

Dette giver en god idé om bilens størrelse og hvor meget plads, du kan forvente både indeni og ude. Disse mål spiller en stor rolle for dem, der ønsker at vide, om bilen passer til deres garage eller parkeringsplads, og hvordan den håndterer vejen.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW i3s?

Bagagerummet i en BMW i3s har plads til 205 liter op til hattenes hylde. Hvis du lægger bagsæderne ned, bliver rummet større. Så kan du fylde op til 435 liter op til vinduets kant.

Dette giver god plads til daglig indkøb eller en weekendtaske. Bagsædets ryglæn deler sig i midten. Det betyder, at du kan have lange ting med, samtidig med at nogen sidder bagved.

BMW i3s har to net på hver side i bagagerummet. Men den har ikke skjulte rum til opbevaring der back. Disse net hjælper med at holde små ting på plads under kørsel. Så dine indkøbsposer vælter ikke rundt, mens du kører.

Kan man få anhængertræk på en BMW i3s?

Man kan ikke sætte anhængertræk på en BMW i3s. Denne bil er ikke lavet til at trække trailere eller andre tunge ting. Dens maksimale anhængervægt er 0 kg. Dette betyder, at hvis du har brug for at trække noget, skal du se efter en anden bil.

BMW i3s er mere til bykørsel og korte ture uden tunge laster.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en BMW i3s?

BMW i3s kan ikke trække en trailer. Den har ingen trækkraft. Dette betyder, at du ikke kan sætte noget på et anhængertræk til denne bil. Det er vigtigt for bilkøbere at vide dette, før de køber en BMW i3s.

Hvis du har brug for at trække ting, er i3s ikke bilen for dig.

Hvilke fælge kan man få til en BMW i3s?

BMW i3s har sportslige fælge, der gør bilen unik. Disse hjul er bredere og giver bedre kørsel. Her er nogle fælge du kan vælge:

  1. Standard 20-tommers hjul - Disse store hjul gør BMW i3s både flot og sjov at køre.
  2. Bredere 40 mm dæk - De giver bedre greb på vejen.
  3. Letmetalfælge - De er robuste og ser godt ud. De holder også længere.
  4. Turbine-design 428 - Dette design giver din bil et skarpt look.
  5. Dobbelt-egerdesign 431 - Disse hjul giver en dynamisk stil.

Man kan vælge mellem forskellige designs for at matche sin stil. Dine valg påvirker, hvordan din BMW i3s ser ud og kører på vejen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW i3s?

Vælg de rigtige vinterdæk til din BMW i3s for sikker kørsel om vinteren. Den anbefalede størrelse er 155/70 R19.

  1. Kig efter dæk med god grebevne på sne og is. Dette sikrer, at bilen holder sig på vejen, selv under glatte forhold.
  2. Sørg for, at dækkene har en dyb mønsterdybde. Dybe riller hjælper med at skubbe sne og vand væk under dækket.
  3. Vælg dæk, der er mærket med M+S (mudder + sne) eller symbolerne for et snefnug inden i et bjerg. Disse mærkninger viser, at dækkene er testet og godkendt til brug i vintervejr.
  4. Overvej dæk fra kendte mærker, der er kendte for deres kvalitet og holdbarhed. Gode vinterdæk er en investering i din sikkerhed.
  5. Tjek anmeldelser online før du køber. Se hvad andre siger om dækkenes ydeevne i koldt vejr.
  6. Husk at tjekke lufttrykket regelmæssigt om vinteren, da det kan falde med det kolde vejr.

Med disse tips kan du finde de bedste vinterdæk til din BMW i3s og nyde en sikker køretur hele vinteren.

Hvor sikker er en BMW i3s?

En BMW i3s er sikker. Den fik fire ud af fem stjerner i en ADAC-Crashtest. Det viser, at bilen beskytter folk godt ved uheld. Den scorede også 86% for, hvordan den passer på voksne indeni.

Børn er også godt beskyttet, med 81% i testen for børnesikkerhed med ISO-fix systemet. Det betyder, at både voksne og børn kan føle sig trygge i denne bil.

Bremseafstanden fra 100 km/h er kun 36,1 meter. Dette er vigtigt, fordi det hjælper med at stoppe bilen hurtigt i nødsituationer. Bilen har også fået en god økologisk vurdering.

Det viser, at en BMW i3s ikke bare passer på dem indeni den, men også mindsker skade på miljøet.

Hvordan er interiøret i en BMW i3s?

Interiøret i en BMW i3s skiller sig ud med sit moderne design. Materialerne er lette og stærke, takket være brugen af kulfiberforstærket plast. Dette giver bilen en unik følelse indeni.

Instrumentbrættet er helt digitalt og viser alt, hvad chaufføren behøver at vide. Der er også smarte funktioner som klimaautomatik og sædevarme, som gør køreturen mere behagelig.

Men der er ingen særskilte rum i bagagerummet til opbevaring.

Betjeningen i bilen er nem. Selvom gearvælgeren kan virke lidt anderledes end i andre biler, lærer man hurtigt, hvordan den fungerer. Kabinepladsen er godt udnyttet, hvilket gør, at der er plads nok til både føreren og passagererne.

Lydsystemet fra Harman-Kardon sikrer god lydkvalitet under kørslen. Alt i alt kombinerer BMW i3s innovativ teknologi med komfort og stil.

Hvor mange personer er der plads til en BMW i3s?

En BMW i3s har plads til fire personer. Dette gør den til et godt valg for små familier eller grupper af venner. Bagsædet er dog lidt trangt for store personer. Så hvis man er høj, kan det føles lidt klemt at sidde bagved.

Men foran er der god plads, og bilen er behagelig at køre i. Den er perfekt til bykørsel og korte ture, hvor man ikke har brug for masser af siddeplads.

Hvilket lydsystem har en BMW i3s?

BMW i3s tilbyder et Harman Kardon højttalersystem. Det giver rig og klar lyd. Du kan nyde musik og radio på en helt ny måde. Bilen har også digital radiomodtagelse, DAB+. Det betyder flere kanaler og bedre lyd.

Vil du have fantastisk lyd i din bil, er BMW i3s et godt valg. Med disse muligheder får du en god lydoplevelse, når du kører.

Hvilke apps kan man få til en BMW i3s?

BMW i3s ejere har adgang til en række nyttige apps. Disse gør oplevelsen med bilen mere bekvem og effektiv.

  1. BMW Connected: Denne app lader dig fjernstyre din bil. Du kan tjekke batteristatus og se din kørehistorik. Det holder dig opdateret om din bils tilstand, uanset hvor du er.
  2. My BMW: Med denne app kan du nemt bestille service til din bil. Du kan også kontakte en BMW servicepartner og få vigtige papirer for din bil. Den gør det let at holde din i3s i topform.
  3. ChargeNow: Denne app hjælper dig med at finde ladestationer nær dig. Du kan også betale for opladning gennem appen. Det gør det let at oplade din i3s, når du er på farten.

Disse apps giver en smartere måde at interagere med din BMW i3s på. De sikrer, at du altid har kontrol over din bil, lige ved hånden.

Opdateres softwaren i en BMW i3s automatisk?

Softwaren i en BMW i3s bliver opdateret automatisk. Dette sker gennem et fjernbetjeningssystem. Opdateringerne gør kørslen bedre og batteriet stærkere. De gør også bilen mere sikker at køre i.

Fordi opdateringer sker af sig selv, har ejeren ikke brug for at gøre noget. Dette holder bilen ny med den nyeste teknologi og funktioner. Opdateringer retter også fejl og gør bilen bedre at køre.

Med dette system er BMW i3s altid opdateret, uden at ejeren skal indblande sig.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW i3s?

BMW i3s tilbyder mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og bedre udstyret til forskellige behov. Her er nogle af de mest populære valg:

  1. Driving Assistant Plus: Dette system giver dig adgang til sikkerhedsfunktioner som adaptiv fartpilot og kameraovervågning for at forbedre kørslen.
  2. Comfort-Paket: Pakken inkluderer elementer der gør bilen mere komfortabel, såsom nøglefri betjening og avanceret klimakontrol.
  3. Hurtigopladningskapacitet: Denne funktion tillader hurtigere genopladning af bilens batteri, hvilket er praktisk på lange ture.
  4. Fuld LED-forlygter: Giver bedre lys under kørsel om natten og forbedrer sikkerhed samt bilens udseende.
  5. Parkeringssensor (bag og for): Gør det lettere at parkere ved at advare dig om objekter nær bilen.
  6. Audio Navigation Proff: Et avanceret navigationssystem med lyd, der hjælper dig med at finde vej uden problemer.
  7. Connected Services: Tilbyder online tjenester som Real Time Traffic Information (RTTI) for at holde dig opdateret på trafikken.
  8. Sound System Harman-Kardon: Højkvalitets lydsystem der giver en fantastisk lytteoplevelse i bilen.
  9. Rapid Charging: En funktion til hurtig opladning, der reducerer ventetiden når batteriet skal lades op.

Disse ekstraudstyr giver BMW i3s ejere chance for at skræddersy deres biler efter egne præferencer, så de får mest muligt ud af deres køretøj både hvad angår ydeevne, komfort og teknologi.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW i3s?

BMW i3s er fyldt med smarte teknologier. Den har en stærk elektrisk motor, der giver bilen kraft og hurtig acceleration. Med denne motor kan bilen køre fra 0 til 100 km/t på kun 6,9 sekunder.

Bilen bruger også en automatisk bremsefunktion, der hjælper med at spare energi. Dette kaldes rekuperation. Det betyder, at når du slipper speederen, omdannes bilens bevægelse til elektricitet, som genoplader batteriet.

Denne bil har også mange hjælpefunktioner, der gør kørsel både sikrere og nemmere. Den har fartpilot og systemer, der bruger kameraer til at holde øje med vejen. Disse hjælper med at undgå ulykker ved at advare føreren eller ved selv at bremse bilen.

Alle disse teknologier arbejder sammen om at give en god tur uden CO2-udledning.

Hvad koster en BMW i3s (94 Ah) i grøn ejerafgift?

En BMW i3s (94 Ah) koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en BMW i3s til service?

En BMW i3s fra årgangen 11/2017 - 09/2018 skal til service mindst en gang om året. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører godt. Driftsomkostningerne for bilen er lave.

Dette skyldes, at der ikke er årlig afgift i de første ti år og vedligeholdelsesomkostningerne er små.

Til service bliver bilen tjekket grundigt. De ser på alt fra dæk til bremseskiver. Det er vigtigt for sikkerheden og bilens levetid. Man kan føle sig tryg ved, at bilen kører som den skal, efter den har været til service.

Hvilke dele på en BMW i3s går mest i stykker?

At købe en BMW i3s er en stor beslutning. Det er godt at vide, hvilke dele der ofte går i stykker.

  1. Batteriet - Batteriet kan miste sin evne til at holde strøm over tid.
  2. Bremser - Bremseskiver og klodser slides og skal udskiftes oftere end forventet.
  3. Dæk - Flade dæk eller hurtig slidtage kan forekomme, specielt hvis bilen bruges meget i byen.
  4. Elektroniske systemer - Skærme, navigationsudstyr og software kan have fejl eller stoppe med at virke.
  5. Opladningsport - Porten til opladning af batteriet kan blive løs eller gå i stykker.
  6. Affjedring - Støddæmpere og fjedre kan svigte, især på ujævne veje.
  7. Låse - Elektriske dørlåse kan opleve problemer, så de ikke låser eller låser op som de skal.
  8. Klimaanlæg - Systemet kan miste effektivitet eller stoppe med at virke helt.

Det er vigtigt at tjekke disse dele regelmæssigt og være klar til reparationer for at holde din BMW i3s kørende glat.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW i3s?

Garantien på en BMW i3s varer i 3 år. Dette betyder, at bilen er dækket mod fejl i denne periode. Garantien sikrer, at hvis der opstår problemer, kan de fixes uden ekstra omkostninger for ejeren.

Dette er vigtigt for købere at vide, da det kan hjælpe med at spare penge, hvis noget går galt.

Hvad dækker garantien på en BMW i3s?

Garantien på en BMW i3s dækker bilen i tre år. Denne dækning sikrer, at hvis der opstår problemer med bilen, kan de blive ordnet uden ekstra omkostninger for ejeren. Dette omfatter fejl på bilens dele eller produktionsfejl.

Med BMW Service Inclusive er visse vedligeholdelsesarbejder også dækket, så ejeren ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter til service.

Denne garanti giver ro i sindet for købere af en BMW i3s, da den beskytter mod uventede reparationer. Det er godt at vide, at BMW står bag deres bil og sikrer ejeren mod fejl, der måtte opstå.

Garantien bidrager til lave driftsomkostninger, da den dækker mange aspekter af vedligeholdelse og service.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.37.08

Opdateret 10.09.2024, 14.37.08

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel