Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW M240i Coupé Steptronic Sport (Årgang 07/2017 - 06/2018)

Købsguide: BMW M240i Coupé Steptronic Sport (07/2017 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW M240i Coupé Steptronic Sport?

BMW M240i Coupé Steptronic Sport er en stærk bil med en motor på 250 kW eller 340 hestekræfter. Denne bil bruger 8,4 liter benzin for hver 100 kilometer den kører. Den har gode ting som LED-lygter og et lys, der kan ændre sig efter, hvor man kører.

Men den koster meget både at købe og have. Bagagerummet er kun på 315 liter, så der er ikke meget plads til tasker.

Man skal også vide, at den kommer med steptronic automatgear og har flotte sæder, der kan varmes. Der er også et system til at hjælpe med at køre sikkert og nøglefri start. For dem, der kan lide god lyd, har den et Harman Kardon lydanlæg.

Den er klar til at køre hurtigt og giver en spændende tur, men man skal huske på de penge, det koster at holde den kørende.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW M240i?

BMW M240i kommer i forskellige motorvarianter. Den mest populære har en seks-cylindret benzinmotor med 340 hk. Denne motor giver kraft og fart til bilen. BMW har gjort M240i tilgængelig med moderne teknologi som adaptive LED-lygter og parkeringsassistance, der gør hver køretur nemmere og mere behagelig.

Købere kan vælge ekstra udstyr som Driving Assistant og et stort navigationspakke, der forbedrer sikkerheden og navigationen under kørslen.

Modeller af BMW M240i fås også med forskelligt ekstraudstyr. For eksempel kan købere tilføje m-sportssæder, læderindtræk, og fuld LED forlygter for at øge komforten og køreoplevelsen.

Disse valgmuligheder giver mulighed for personlig tilpasning, så hver BMW M240i kan være unik for sin ejer.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW M240i?

BMW M240i tilbyder imponerende præstationer for dem, der søger spænding bag rattet. Den kombinerer luksus med kraft, hvilket gør den til en eftertragtet bil blandt performance-entusiaster.

Fordele:

  1. Bilen har en stærk motor med 340 hk og et drejningsmoment på 500 Nm. Dette sikrer hurtig acceleration.
  2. Den kan gå fra 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder, hvilket viser dens formidable hastighedskapacitet.
  3. Adaptivt undervognssystem og sæder designet til at understøtte under sportslig kørsel forbedrer komforten og oplevelsen.
  4. Med udstyr som adaptiv fartpilot, lane assist og nøglefri adgang kombineres sikkerhed med moderne bekvemmelighed.
  5. Lydsystemet og BMW ConnectedDrive system tillader nem streaming af musik og holder føreren forbundet.

Ulemper:

  1. Et højt brændstofforbrug på 8,4 liter pr. 100km (12,5 km/L) kan være dyrt i drift.
  2. Udsynet bagud er begrænset, hvilket kan gøre parkering eller bakning besværligt.
  3. Bagagerummet har en begrænset åbning, hvilket kan gøre det svært at indlæse større genstande.
  4. Forsikringsomkostningerne er generelt højere for denne type bil pga dens klassifikation som en high-performance køretøj.

Både fordele og ulemper bør vejes nøje af potentielle købere før køb, da BMW M240i både byder på ekstraordinær ydelse samt pragmatisk overvejelser i daglig brug.

Hvordan klarer BMW M240i sig i test?

I forskellige test viser BMW M240i imponerende resultater. ADAC Ausweichtest bekræfter, at bilen forbliver sikker og stabil, selv når den foretager pludselige undvigemanøvrer. Det tyder på, at føreren kan stole på bilens evne til at håndtere uventede situationer på vejen.

Med en bremselængde fra 100 km/t ned til stilstand på kun 33 meter, understreger dette køretøjets overlegne bremseevner. Dette er særligt afgørende for sikkerheden, da det kan gøre en stor forskel i nødsituationer.

Den samlede vurdering af BMW M240i i diverse analyser er næsten perfekt med 49 ud af 50 mulige point. Denne næsten fejlfrie score afspejler bilens høje kvalitet og ydeevne over et bredt spektrum af kategorier, fra komfort til sikkerhed.

På trods af disse stærke præstationer får den kun to stjerner i EcoTest, hvilket tyder på, at den måske ikke er den mest miljøvenlige mulighed. Men med dens sportslige præstationer og luksusfølelse vejer de positive aspekter tungt for potentielle købere på udkig efter en dynamisk og pålidelig køreoplevelse.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW M240i?

Et godt alternativ til BMW M240i er Porsche Cayman. Cayman har også en kraftig motor og tilbyder spændende køreegenskaber. Audi TT S er en anden mulighed. Den kombinerer design og præstation, hvilket gør den til en stærk konkurrent.

Begge disse biler giver en oplevelse, der kan måle sig med den fra BMW M240i, fra deres kraftfulde motorer til deres velafbalancerede køredynamik.

Ford Mustang er også værd at overveje. Den har et ikonisk design og en potent motor, der leverer imponerende præstationer. Mustang tilbyder en anderledes køreoplevelse med sin muskelbil-charme, sammenlignet med den mere strømlinede og sporty følelse i en BMW M240i.

Disse alternativer appellerer til bilkøbere, der søger spænding og præstation på vejen.

Hvor langt kører BMW M240i Coupé Steptronic Sport på literen?

BMW M240i Coupé Steptronic Sport kører 8,4 km på literen ifølge EcoTest. Fabrikken siger, den kører 7,1 km på literen. Dette tal er værd at vide for bilkøbere, der ser på brændstoføkonomi.

Denne bil viser sig at være mere tørstig i real-life tests sammenlignet med fabrikkens opgivelse. Det er en væsentlig faktor at overveje, hvis man holder øje med driftsomkostninger.

Hvilken motor har en BMW M240i Coupé Steptronic Sport?

Den har en 3-liters række-seks motor. Denne motor yder 340 hestekræfter og har et drejningsmoment på 500 Nm. Kraften sendes gennem en Steptronic Sport-gearkasse, der sikrer hurtige skift og optimal performance.

Dette giver bilen stærke køreegenskaber og imponerende acceleration. Kraftfulde bremser og variabelt sport styretøj bidrager også til den dynamiske køreoplevelse. Denne kombination af motor og teknologi gør BMW M240i Coupé Steptronic Sport til en bil, der leverer både på ydeevne og køreglæde.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW M240i Coupé Steptronic Sport?

BMW M240i Coupé Steptronic Sport har 340 hestekræfter. Denne bil bruger en motor med seks cylindre og et slagvolumen på tre liter. Kraften i motoren giver en imponerende ydelse.

Hvad er tophastigheden for en BMW M240i Coupé Steptronic Sport?

Tophastigheden for en BMW M240i Coupé Steptronic Sport er 250 km/t. Denne model kombinerer kraft og elegance, hvilket gør den til et populært valg blandt bilkøbere. Kraften kommer fra en high-performance M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, som hjælper bilen med at nå imponerende hastigheder.

Dette højtydende køretøj appellerer til dem, der ønsker både fart og stil.

Hvor hurtigt accelererer en BMW M240i Coupé Steptronic Sport fra 0-100 km/t?

En BMW M240i Coupé Steptronic Sport kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder. Dette gør den til et lynhurtigt valg for bilkøbere, der søger spænding og kraft. Kraften kommer fra en stærk motor, og med paddle shifters får føreren fuld kontrol.

Dette betyder, at bilen ikke kun er hurtig, men også sjov at køre.

Hvad er dimensionerne på en BMW M240i?

Køretøjets præcise længde, bredde og højde er ikke oplyst. Man ved kun, at BMW M240i har et bagagerum på 315 liter. Dette tal er vigtigt for købere at kende, så de kan forstå, hvor meget de kan pakke i bilen.

Bagagerummet er en nøglefaktor for mange, når de vælger bil.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW M240i?

Bagagerummet i en BMW M240i rummer 315 liter. Dette giver god plads til indkøbsposer, sportstasker eller en weekendtaske. Desuden er bagsædet delt i forholdet 40/20/40, hvilket betyder, at man kan lægge bagsæderne ned i tre dele.

Dette giver fleksibilitet, når man skal have lange genstande med, såsom ski eller et lille møbel. Denne funktion gør BMW M240i til et praktisk valg for dem, der har brug for både en sporty og anvendelig bil.

Kan man få anhængertræk på en BMW M240i?

En BMW M240i Coupé kommer ikke med anhængertræk som noget normalt. Man kan dog få et eftermonteret gennem særlige forhandlere eller værksteder. Det er klogt at tale med en autoriseret BMW-forhandler for at være sikker på, at anhængertrækket passer til bilen.

Installationen kan ændre, hvordan bilen kører og dens ydeevne.

At sætte anhængertræk på kan også påvirke bilens brændstofforbrug og udslip. Dette kan have indflydelse på bilens garanti. Så før man vælger at montere et anhængertræk, skal man tænke over disse ting.

Det er også smart at overveje, hvor meget anhængeren vejer i forhold til, hvad bilen kan håndtere.

Hvor mange kg må en BMW M240i trække på anhængertrækket?

En BMW M240i Coupé Steptronic Sport har normalt ikke anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en BMW M240i?

Til en BMW M240i kan man vælge mellem fælge i størrelserne 17, 18 og 19. Disse kommer i forskellige designs og materialevalg, så ejere kan tilpasse bilens udseende efter deres smag.

Man kan købe disse fælge i pakker eller som enkelte tilpasninger. For større sikkerhed er der også mulighed for at vælge fælge med run-flat dæk. BMW har specifikke anbefalinger til, hvilke fælgstørrelser og dæktyper der passer bedst til M240i Coupé.

Købere kan finde disse fælge hos autoriserede forhandlere eller hos specialiserede dækværksteder, alt efter behov. Dette giver ejere af en BMW M240i fleksible muligheder for at gøre deres bil mere personlig og sikker.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW M240i?

Til en BMW M240i Coupé skal man vælge vinterdæk i størrelsen 225/40 R18 til forhjulene og 245/35 R18 til baghjulene. Det er bedst at vælge dæk fra velkendte mærker, som sikrer god vådgreb og stabilitet.

Sådanne dæk holder længere og hjælper med at bilen kører bedre i vintermånederne. Det er også en god idé at snakke med en dækspecialist for at sikre, at dækkene passer perfekt til bilen.

For at holde din BMW M240i sikker og godt kørende gennem koldt og vådt vejr, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten af vinterdækkene. Med de rette dæk holder din bil sig stabil på vejene, selv når det er glat eller snevejr.

Sikkerhed og præstation går hånd i hånd med det korrekte valg af vinterdæk.

Hvor sikker er en BMW M240i?

En BMW M240i kommer med mange sikkerhedsfunktioner. Den har airbags for både fører og passagerer, sideairbags foran og lange gardinairbags. Selvom der ikke findes nogle crashtest-resultater specifikt for M240i, kan man vente, at den klarer sig ligeså godt som BMW 1-serie.

Sikkerheden øges yderligere med et kamerabaseret nødbremsesystem. Dette system har også en City-funktion og kan genkende fodgængere, men det skal man vælge og betale ekstra for.

Bilens nødbremsesystem tilbyder et ekstra beskyttelseslag, især i byområder, ved at hjælpe med at undgå ulykker. Sammen med de omfattende airbags giver disse funktioner en ro i sindet, når det gælder sikkerhed i en BMW M240i.

For dem, der prioriterer sikkerhed i deres køretøjsvalg, viser M240i sig som et stærkt valg med dens veludviklede sikkerhedsfeatures.

Hvordan er interiøret i en BMW M240i?

Interiøret i en BMW M240i byder på et strømlinet cockpit fuldt af moderne teknologi. Med et iDrive-system, har føreren mange indstillingsmuligheder lige ved hånden, inklusive et 8,8-tommer touch display.

Det gør betjeningen både nem og intuitiv. Navigationssystemet Professional giver yderligere komfort, med sin touch-overflade på iDrive-controlleren, der letter indtastningen af destinationer.

Sæderne er beklædt med alcantara, hvilket tilføjer en følelse af luksus og komfort. Bilen har justerbart rat og speeder, men bemærk, at pladsen til højre for speederen er begrænset.

Dette setup sikrer dog at alt føles rettet mod føreren, hvilket understreger bilens sporty karakter. Ambiente belysning lyser interiøret op og skaber en indbydende atmosfære, mens musikstreaming via bluetooth tillader en nem forbindelse til enhvers yndlingsspillelister.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW M240i?

En BMW M240i har siddepladser til fire personer. For dem, der tænker på komfort i bagenden, er det værd at bemærke, at bagsædepladsen er mest egnet til folk, der måler op til 1,70 m.

Dette betyder, at selv om bilen byder på en sporty køreoplevelse med sine M performance dele og avancerede teknologier som BMW Live Cockpit Professional, skal potentialle købere med familie eller venner overveje pladsforholdene omhyggeligt før køb.

Hvilket lydsystem har en BMW M240i?

En BMW M240i kommer standard med et lydsystem, der omfatter radio, CD-/MP3-afspiller og Bluetooth-freisprecheinrichtung. Dette giver ejere mulighed for nemt at spille musik og tage opkald håndfrit.

Der er også en mulighed for at opgradere til Navigationssystem Professional, som tilføjer endnu flere lydfunktioner. Dette system lader brugerne nyde en højere lydkvalitet og giver adgang til mere avanceret teknologi som indbygget navigation og DAB+ radio, hvilket gør køreoplevelsen i en M240i endnu bedre.

Hvilke apps kan man få til en BMW M240i?

BMW M240i Coupé giver adgang til mange forskellige apps gennem BMW ConnectedDrive. Bilkøbere kan nyde navigation, musikstreaming og adgang til sociale medier. Der er mere at hente i BMW ConnectedDrive Store.

Man kan styre disse apps fra bilens infotainmentsystem og iDrive-controlleren. Stemmestyringssystemet gør det nemt at bruge dem uden at røre ved noget.

Med BMW Connected appen kan ejere af M240i Coupé fjernstyre funktioner som at låse dørene op og i, samt styre opvarmning og køling af bilen. Dette betyder, at man altid kan komme ind i en behagelig bil, uanset vejret udenfor.

Alt dette gør køreoplevelsen bedre og mere forbundet for BMW M240i ejere.

Opdateres softwaren i en BMW M240i automatisk?

Softwaren i en BMW M240i får jævnligt nye opdateringer. Disse sørger for, at bilen kører bedst muligt. De gør for eksempel motoren bedre og bruger mindre brændstof. Sikkerheden og måden, bilen kører på, bliver også forbedret.

Man kan få disse opdateringer uden ledning eller med et USB-drev. BMWs værksteder kan hjælpe med dette. Det er en god ide at sørge for, at softwaren altid er nyeste version. Så virker alle systemer i bilen, som de skal.

Nye opdateringer retter også fejl. Hvis der er kendte problemer, kan en opdatering løse dem. BMW giver ofte disse opdateringer med i deres servicepakker. Det gør kunder glade og tilfredse med deres bil.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW M240i?

Til en BMW M240i kan købere vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at skræddersy bilen. Listen nedenfor viser mulighederne.

  1. Adaptive LED-lygter, som giver bedre sigtbarhed under kørsel om natten.
  2. Driving Assistant, der hjælper med at undgå ulykker ved at holde øje med andre biler og fodgængere.
  3. Parkeringshjælp, der letter parkering ved at styre bilen ind på en parkeringsplads.
  4. Stort navigationspakke med avanceret teknologi for lettere navigation.
  5. Tre-delt nedklappelig bagsæde mod tillæg, hvilket øger fleksibiliteten i bagageområdet.
  6. Shadow Line exterior pakken inkluderer high gloss shadow line trimmer for et mere sporty udseende.
  7. LED kørelys forbedrer synligheden og bilens æstetik.
  8. Nøglefri adgang og start gør det nemmere at komme ind i bilen og starte den uden nøgle.
  9. BMW puddle lights projicere et lys på jorden ved dørene, når de åbnes.
  10. M bremsekalibre opgraderes for stærkere stopkraft og sporty look.
  11. Sædevarme i forsæderne for ekstra komfort på kolde dage.
  12. El sæder med memory funktion gemmer førersidens indstillinger.
  13. Automatisk nødbremsesystem bidrager til sikkerheden ved at reagere på potentiel kollisionstrussel.
  14. Alcantara sportssæder giver bedre sidestøtte og komfort under hurtig kørsel.
  15. Variabel sport styring tilbyder bedre håndtering ved forskellige hastigheder.
  16. M læderrat forbedrer grebet og følelsen af kontrol over bilen.

    17m Performance parts inkluderer forskellige dele til optimering af ydelsen og udseendet.

Disse muligheder letter skræddersyningen af din BMW M240i til lige præcis dine behov og din stil, fra sikkerhedsfunktioner til personlige præferencer i design og komfort.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW M240i?

En BMW M240i bruger flere avancerede teknologier. Den har et Ehk (Electronic Power Steering) system, der gør styringen lettere og mere præcis. Den bruger også et reifendruckkontrollsystem, bedre kendt som dæktryksovervågning, der hele tiden tjekker lufttrykket i dækkene.

Dette sikrer, at bilen kører så sikkert og effektivt som muligt. For at holde fartgrænsen, kommer bilen også med en fartpilot.

Den mest bemærkelsesværdige teknologi er måske det kamerabaserede nødbremsesystem. Det kan selv finde ud af, hvis der er fare på vejen, som for eksempel en fodgænger, og bilen kan bremse af sig selv for at undgå et uheld.

Denne teknologi hjælper meget med at holde folk sikre på vejene. Alt i alt viser disse teknologier, hvor godt en BMW M240i er lavet til både sikkerhed og køreglæde.

Hvad koster en BMW M240i Coupé Steptronic Sport i grøn ejerafgift?

En BMW M240i koster i 2024 ca. fra 3.120 kr til 6.280 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW M240i til service?

En BMW M240i skal til service cirka hver 30.000 kilometer eller hvert andet år. Det betyder, at ejere bør planlægge et værkstedsbesøg med jævne mellemrum for at sikre, at deres bil kører optimalt.

Serviceintervallerne er sat for at holde bilen i god stand og forebygge større reparationer i fremtiden. Det er vigtigt for ejere at følge disse anbefalinger for at sikre, at deres M240i fortsat yder sit bedste.

Hvilke dele på en BMW M240i går mest i stykker?

Bremser og dæk er de to dele, der oftest fejler på BMW M240i Coupé. Ejere skal tjekke disse dele ofte. BMW M240i kræver vedligeholdelse hver 30.000 km eller hvert andet år for at køre godt.

Bilen har kun den lovpligtige ansvar for fejl og tilbyder ikke særlige garantier. Dette viser, at ejere skal være opmærksomme på bilens tilstand og sikre regelmæssig vedligeholdelse for at undgå store reparationer.

Testresultater roser BMW M240i for dens teknologi, sikkerhed, samt interne og eksterne kvaliteter. Den udmærker sig også i dynamik, bremseevne og effektiv brug af brændstof. Købere interesserede i BMW m2 coupé må huske på disse vedligeholdelseskrav og omhyggeligt overveje de løbende omkostninger ved at holde bilen i topform.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW M240i?

En BMW M240i har ingen producentgaranti efter køb. Det skyldes, at bilen kun er dækket af lovpligtig mangelansvar. Dette mangelansvar sikrer, at bilen er uden fejl i overensstemmelse med købeloven ved levering.

Men efter dette, hvis der opstår problemer, dækker producenten ikke. Køberen skal selv stå for eventuelle reparationer eller fejl, der viser sig senere. Dette er vigtigt at huske, når man overvejer at købe en BMW M240i, for at undgå uventede udgifter senere hen.

Hvad dækker garantien på en BMW M240i?

Garantien på en BMW M240i inkluderer ikke en producentgaranti. Den dækker kun den lovpligtige mangelansvar. Dette betyder, at hvis din bil har fejl eller mangler, der var til stede ved købet, kan du få dem udbedret inden for de første to år.

BMW M240i Coupé kommer fra fabrikken i Leipzig, Tyskland. Den specifikke model har ingen særlige garantier ud over dette. Købere skal derfor være opmærksomme på, hvad denne grundlæggende dækning indebærer, før de gør et køb.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.45

Opdateret 10.09.2024, 14.35.45

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel