Find brugte biler til salg

Guiden handler om BMW M440i Coupé xDrive Steptronic (Årgang 10/2020 - 01/2024)

Købsguide: BMW M440i Coupé xDrive Steptronic (10/2020 - 01/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic?

Inden du køber en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic, er det vigtigt at vide, at det er en to-dørs mellemklasse coupé. Den har 275 kW, hvilket svarer til 374 hestekræfter. Denne bil bruger omkring 8,4 liter benzin på 100km (12,5 km/L) og kan køre ca.

700 km på en fuld tank. Bagagerummet rummer 380 liter, men hvis du klapper bagsæderne ned, øges dette til 725 liter. Det viser, at denne bil ikke kun har kraft og stil, men også kan være praktisk.

Bilen er designet til folk med økonomisk råderum og passer bedst til dem uden børn, da den kun har to døre og begrænset plads på bagsædet. Den indeholder mange moderne teknologier som BMW Intelligent Personal Assistant og Parking Assistant Plus for ekstra komfort og sikkerhed.

Derudover er der muligheder for at tilføje ekstraudstyr som M Performance Parts for at gøre din bil mere personlig. Denne BMW passer til dem, der ønsker en hurtig coupe med avanceret teknologi og god plads i bagagerummet.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW M440i?

BMW M440i findes i forskellige udgaver, hvor hver model har sine unikke egenskaber. Man kan vælge mellem coupé og gran coupé. Alle varianterne har firehjulstræk, som kaldes xDrive, og de kommer med en Steptronic automatkasse.

Bilen byder på masser af kræfter med sin motor på 374 hestekræfter. Den ene udgave, 420i, har 184 hestekræfter, men når det drejer sig om M440i, taler vi altså om meget mere kraft.

Uanset model kan køberen nyde godt af avanceret udstyr som adaptiv M undervogn, variabelt sportsstyretøj og sportsforsæder for den bedste køreoplevelse. Til teknologi- og underholdningsbehov er der muligheder som BMW ConnectedDrive, Apple CarPlay og Android Auto.

Med disse valgmuligheder sikrer BMW M440i en imponerende blandning af ydelse, komfort og teknologi for enhver bilentusiast.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW M440i?

BMW M440i byder på mange fordele, som tiltaler bilkøbere. Køretøjets sportslige køredynamik sikrer en intens og engagerende køreoplevels. Materialerne i kabinen er af høj kvalitet, hvilket giver en følelse af luksus.

God bremsepræstation gør bilen sikker i hurtige situationer. Dette sætter BMW M440i i en klasse for sig for dem, der værdsætter ydeevne og komfort.

Dog kommer bilen også med sine ulemper. Den mest omtalte er bilens frontgrill, som ikke falder i alles smag. Et højere støjniveau sammenlignet med tidligere modeller kan forstyrre nogle førere og passagerer.

Desuden rapporteres det, at komfortadgang mangler effektiv tyveribeskyttelse, og den lave siddeposition gør indgangen vanskelig for nogle. Disse punkter kan påvirke købsbeslutningen for potentielle ejere.

Hvordan klarer BMW M440i sig i test?

BMW M440i har gennemgået flere tests og har fået gode resultater. ADAC e.V. stod for noget af testningen. De bemærkede høj materialkvalitet, et godt betjeningssystem og imponerende køredynamik.

Dette shows bilens kvalitet og hvordan den performer på vejen. Bremselængden fra 100 km/t til stop er kun 33,1 meter. Det viser, hvordan sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsning og vognbaneassistent virker godt.

Disse aktive sikkerhedssystemer hjælper meget med at holde bilen sikker for alle i den.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW M440i?

Audi A5 Coupé, Mercedes C-Klasse Coupé og Lexus RC er gode alternativer til BMW M440i. Disse biler tilbyder lignende luksus og performance. Audi A5 Coupé skiller sig ud med sin stilfulde design og kraftfulde køreoplevelse.

Mercedes C-Klasse Coupé er kendt for sin elegance og komfort. Lexus RC byder på en unik kombination af innovation og pålidelighed. Alle tre alternativer konkurrerer tæt med BMW M440i i både kvalitet og ydeevne.

De lever hver især op til forventningerne hos bilkøbere, der søger luksus og kraft i en coupé.

Hvor langt kører BMW M440i Coupé xDrive Steptronic på literen?

BMW M440i Coupé xDrive Steptronic bruger 8,4 liter benzin for hver 100km (12,5 km/L) den kører. Denne bil slipper 231 gram CO2 ud per kilometer. Med en fuld tank kan bilen køre omkring 700 km før den skal tanke igen.

Dette viser, at BMW M440i er både stærk og økonomisk når det kommer til langdistanceture. Denne bil er perfekt for folk, der værdsætter kraft og effektivitet.

Hvilken motor har en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic?

En BMW M440i Coupé xDrive Steptronic har en seks-cylindret benzindrevet motor. Denne motor yder 374 hestekræfter (hk) og har et drejningsmoment på 500 Nm ved 1.900 omdrejninger i minuttet (o/min).

Kraften kombineret med bilens xDrive firehjulstræk og Steptronic gearkasse sikrer en dynamisk køreoplevelse. Dette motorsetup giver bilen stærkt præstationer på vejen, hvilket gør den til et populært valg for dem, der søger power og kontrol.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic?

BMW M440i Coupé xDrive Steptronic har imponerende 374 hestekræfter. Denne bil bruger en 6-cylindret benzinmotor. Med så meget kraft kan den accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,5 sekunder.

Kraften og hurtigheden viser, hvor særlig denne model er for bilkøbere, der ønsker fart og effektivitet i deres køretøj. Kraften i motoren sikrer en spændende køretur, hver gang du sætter dig bag rattet.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der værdsætter både ydeevne og luksus i deres bilvalg.

Hvad er tophastigheden for en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic?

Tophastigheden for en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic er 250 km/t. Denne model viser BMW's commitment til at levere høj ydeevne kombineret med sofistikeret teknologi, som mærket er kendt for.

Kraften og hastigheden i denne bil afspejler BMW's fokus på at skabe køretøjer, der både er kraftfulde og glædelige at køre. Det er et perfekt eksempel på tysk ingeniørkunst og formgivning, hvor detaljer om ydeevne mødes med luksus og komfort.

Bilen er udstyret med avancerede funktioner, såsom BMW xDrive firehjulstræk, Steptronic automatgearkasse, og andre innovativt udstyr, der understøtter dens imponerende tophastighed.

Købere der er på udkig efter en bil, der leverer spænding bag rattet uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed, vil finde denne model tiltalende.

Hvor hurtigt accelererer en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW M440i Coupé xDrive Steptronic klarer turen fra 0-100 km/t på bare 4,5 sekunder. Den hurtige acceleration skyldes bilens stærke motor og avancerede xDrive firehjulstræk. Dette gør den til en af de hurtigste i sin klasse.

Kraften og hastigheden kommer fra en veludviklet teknologi, der sikrer, at bilen responderer øjeblikkeligt på førerens input. Dette er essentielt for dem, der værdsætter performance og effektivitet i deres køretøj.

Hvad er dimensionerne på en BMW M440i?

BMW M440i er større end en 3-serie Touring. Det har plads til mere i bagagerummet. Man kan have 380 liter bagage deri. Hvis man lægger sæderne ned, kan man få plads til 725 liter.

Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at tage meget med på deres ture.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW M440i?

Bagagerummet i en BMW M440i har et standardvolumen på 380 liter. Det betyder, at der er god plads til indkøbsposer eller bagage til en weekendtur. Om man har behov for mere plads, kan bagsæderne klappes ned.

På den måde udvides volumen til imponerende 725 liter. Dette gør bilen meget praktisk, selv når man skal transportere større ting.

Kan man få anhængertræk på en BMW M440i?

Man kan få anhængertræk på en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic. Hvis man vil trække en trailer, har bilen en kapacitet på 1.800 kg. Det er vigtigt at tale med en godkendt forhandler for at sikre, at anhængertrækket monteres korrekt.

Montering af anhængertræk kan føre til ekstra omkostninger oveni bilens pris.

At tilføje et anhængertræk kan også hæve prisen på din forsikring hvert år. Vedligeholdelse og tjek af bilen kan ændre sig, når du har anhængertræk. Det er godt at huske på disse ting, før du beslutter dig for at tilføje anhængertræk til din BMW M440i.

Hvor mange kg må en BMW M440i trække på anhængertrækket?

En BMW M440i Coupé xDrive Steptronic kan trække 1.800 kg på sit anhængertræk. Den er bygget til at håndtere tunge læs. Det gør den til et godt valg for folk, der skal bruge bilen til mere end bare at køre.

Den præcise vægt den kan trække, varierer med udstyr og specifikationer. Folk, der kigger på denne bil, skal tjekke de specifikke tal for at være sikre. Dette sikrer, at de ikke overbelaster bilen og holder sig inden for sikre grænser.

Hvilke fælge kan man få til en BMW M440i?

Til en BMW M440i kan købere vælge mellem forskellige typer fælge. Det afhænger af bilens model og køberens egne ønsker. Man kan få både standard og specielle fælge designet for at forbedre bilens udseende og præstation.

Fælgstørrelsen varierer også, så man kan tilpasse sin bil yderligere efter personlig stil og kørselsbehov.

BMW tilbyder et bredt udvalg af fælge, der passer til M440i, herunder de populære designs fra BMW Individual kollektionen. Disse fælge er lavet for at give bilen et mere markant og unikt look.

Købere kan også vælge dæk, der matcher fælgene, for at sikre den bedste køreoplevelse. Uanset om man foretrækker elegance eller sportslighed, findes der fælge og dæk, der opfylder enhver smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW M440i?

Vælg vinterdæk til en BMW M440i, der giver god trækkraft og stabilitet på våde og isede veje. Vælg dæk, der kan håndtere bilens stærke motor og hurtige acceleration. Dæk med lav rullemodstand vil også hjælpe med at holde brændstofforbruget nede.

Sørg for, at dækstørrelsen passer til bilens fælge og skærmbredde for at undgå problemer. Vinterdæk af høj kvalitet er afgørende for at sikre sikkerheden og de gode køreegenskaber i koldt vejr.

De bør leve op til bilproducentens specifikationer og anbefalinger for at få det bedste ud af din BMW M440i i vintermånederne.

Hvor sikker er en BMW M440i?

En BMW M440i kommer med mange sikkerhedsfunktioner. Den har aktive sikkerhedssystemer som automatisk nødbremsning og adaptiv fartpilot. Disse hjælper med at holde bilen sikker på vejen ved at tilpasse hastigheden efter trafikken og bremse for hindringer.

Bilen har også passiv sikkerhed, for eksempel airbags og automatiske bremsefunktioner, der beskytter i tilfælde af en ulykke. Nødopkald er en anden vigtig feature, der sørger for hurtig hjælp, hvis der skulle ske noget.

For familier er børnesikkerheden vigtig. En BMW M440i kræver tilpasning for at sikre, at små passagerer er sikre. Bagagerummet kan være begrænset, men bilen er stadig et godt valg for dem, der søger sikkerhed sammen med performance.

Disse sikkerhedsaspekter gør en BMW M440i til et stærkt valg for bilkøbere, der vægter sikkerheden højt.

Hvordan er interiøret i en BMW M440i?

Interiøret i en BMW M440i byder på luksus og komfort. Med tre-zonet klimaanlæg, varme i sæder og rat sikrer bilen en behagelig køreoplevelse året rundt. De elektriske sportsæder, med mulighed for justering af lændestøtte, sørger for at føreren altid sidder godt.

Pladsen foran er generøs og tilbyder god benplads for personer op til 1,95 meter, mens bagsædet giver nok rum for folk op til 1,70 meter. Denne bil kombinerer funktionalitet med stil, hvilket skaber en følelse af luksus og raffinement.

Detaljerne i kabinen viser BMW's fokus på kvalitet. Fra M læderratet, der giver en sportslig fornemmelse, til det sofistikerede BMW Operating System 8.5, som driver den intuitive infotainment-skærm.

Teknologier som trådløs mobilopladning og BMW Digital Key gør livet nemmere for både føreren og passagererne. Hertil kommer en række apps kompatible med My BMW App, der sikrer at både fører og passagerer altid er forbundne og underholdt, uanset destinationen.

Interiøret i BMW M440i er mere end bare et rart sted at være; det er omhyggeligt designet for at integrere teknologi og komfort, hvilket skaber en unik køreoplevelse.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW M440i?

En BMW M440i kan komfortabelt sidde to personer foran, selv hvis de er op til 1,95 meter høje. Dette sikrer god benplads og komfort for både føreren og passageren foran. På bagsædet kan personer op til to meter også finde tilstrækkelig benplads, hvilket gør det muligt for større voksne at sidde bag i, selvom adgangen til disse pladser kan være besværlig.

Denne adgangsudfordring begrænser praktisk taget brugen af bilen for mere end to personer, specielt når det kommer til længere ture eller behov for nem ind- og udstigning. Med disse overvejelser, er BMW M440i bedst egnet til at transportere to personer med stor komfort og giver yderligere plads bagtil, hvis det skal bruges lejlighedsvis.

Hvilket lydsystem har en BMW M440i?

BMW M440i Coupé xDrive Steptronic kommer med et Harman Kardon surround sound-system som en del af bilens standardudstyr. For de, der ønsker en mere emmersiv lydoplevelse, tilbyder BMW muligheden for at opgradere lydsystemet til et Bowers & Wilkins Diamond surround sound-system.

Denne opgradering sikrer en exceptionel lydkvalitet for både føreren og passagererne, hvilket gør køreturen i en BMW M440i endnu mere nydelsesfuld. Disse lydsystemer er udviklet for at levere en uovertruffen lytteoplevelse, så man kan nyde musikken på bedste vis under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en BMW M440i?

Man kan få mange forskellige apps til en BMW M440i, takket være dens avancerede infotainmentsystem. Systemet giver mulighed for at bruge online-tjenester og apps, der forbedrer køreoplevelsen og holder ejeren forbundet.

Blandt de mest populære findes BMW's egen app, som giver fjernadgang til bilens funktioner, såsom at låse dørene op eller tjekke benzinstanden direkte fra en smartphone. Der er også navigations- og underholdningsapps såsom Spotify og Apple CarPlay, som gør det nemt at streame musik og få vejvisning under kørslen.

Desuden understøtter systemet Android Auto, hvilket betyder, at brugere med Android-telefoner nemt kan spejle deres skærm i bilen og bruge deres foretrukne apps. Denne teknologi sikrer, at chauffører altid har adgang til nyttige funktioner og oplysninger uden at gå på kompromis med sikkerheden under kørslen.

Opdateres softwaren i en BMW M440i automatisk?

Softwaren i en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic får opdateringer automatisk. Det betyder, at ejere ikke skal til værksted for at få nye softwarefunktioner. BMW bruger over-the-air opdateringer.

Disse opdateringer gør, at bilen altid har de nyeste funktioner og rettelser til fejl. På den måde holder bilen sig moderne og fungerer bedst muligt.

Disse automatiske opdateringer hjælper også med at forbedre, hvordan bilen bruger brændstof. Det kan endda mindske, hvor meget CO2 bilen lader ud i luften. Denne smarte teknologi sikrer, at BMW M440i ejere nyder godt af det sidste nye uden besvær.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW M440i?

Til en BMW M440i kan man vælge forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, der gør køreturen bedre og sikrere. Blandt mulighederne finder man LED-lygter, som giver et klart lys i mørket, og laser-fjernlys, der forbedrer sigtbarheden på lange afstande.

For dem, der parkerer i trange områder, er parkeringsassistenter en stor hjælp. Disse små hjælpere styrer bilen ind på en parkeringsplads næsten helt selv. Komfortadgang giver ejeren mulighed for at låse bilen op uden at bruge nøglen og tilføjer et ekstra lag af tyveribeskyttelse.

Man kan også opgradere sin M440i med en elektrisk drevet bagklap, hvilket gør det nemmere at få adgang til bagagerummet, især når hænderne er fulde. Hvis lydoplevelsen er vigtig, tilbyder BMW et high-end lydsystem, der leverer krystalklar lyd.

BMW's driving assistant professional pakke er også en mulighed for dem, der ønsker den nyeste teknologi inden for sikkerhed og assistentsystemer under kørslen. Med disse tilføjelser bliver M440i ikke kun en bil med imponerende præstationer men også en køretur fyldt med komfort og ny teknologi.

Guides til andre BMW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en BMW M440i?

BMW M440i er pakket med avanceret teknologi for at forbedre køreoplevelsen og sikkerheden. Blandt disse findes adaptivdæmpere, som automatisk justerer bilens affjedring efter vejens tilstand.

Dette giver en jævn køretur uanset underlag. En anden nøgleteknologi er forskellige køreindstillinger, der tillader føreren at tilpasse bilens ydeevne efter behov, fra økonomisk kørsel til mere dynamiske indstillinger.

For at øge sikkerheden indeholder bilen også et head-up display, der viser vigtig information i førerens synsfelt, således at øjnene kan forblive på vejen. Sikkerhedsteknologier som automatisk nødbremsning og vognbaneassistent arbejder sammen for at beskytte både passagerer og fodgængere ved at mindske risikoen for ulykker.

Disse teknologier illustrerer BMW's forpligtelse til at integrere sofistikeret udstyr i deres biler for både at forbedre køreoplevelsen og øge sikkerheden.

Hvad koster en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW M440i koster i 2024 ca. fra 2.460 kr til 3.540 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW M440i til service?

En BMW M440i skal til service hvert 30.000 km eller senest efter to år. Det sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Dette er en vigtig del af at eje en sådan bil, da det hjælper med at holde bilen i god stand og forlænger dens levetid.

Regeligt service check er også nødvendigt for at sikre, at alle dele fungerer, som de skal, og for at undgå store reparationer i fremtiden.

Hvilke dele på en BMW M440i går mest i stykker?

At eje en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic byder på kraftfuld ydeevne og stil, men visse dele er mere tilbøjelige til slid og skader. Købere skal være opmærksomme på de mest sårbare dele for at sikre, at deres bil forbliver i topform.

  1. Tændrør, pakninger og koblinger: Disse motor- og transmissionsdele er afgørende for bilens ydeevne. De kan ofte gå i stykker eller kræve udskiftning, især med hyppig brug.
  2. Sensorer og styreenheder: Elektroniske komponenter som disse regulerer mange af bilens funktioner. Fejl her kan påvirke alt fra motorydelsen til sikkerhedssystemerne.
  3. Bremsesystemet og styringen: Som en del af det hydrauliske system kræver disse elementer jævnlig vedligeholdelse. Uden dette kan de slidt hurtigt ned.

    4 mycket Dæk og affjedring: Med den kraftige acceleration og hastighed kommer et større tryk på dæk og hjulophæng, hvilket fører til tidlig slitage.

  4. Sæder, instrumentbrættet og infotainmentsystemet: Interiørelementerne møder daglig brug, som kan føre til slid eller tekniske fejl over tid.
  5. Radiator og vandpumpe: Kølesystemets dele skal holdes i god stand for at undgå overophedning af motoren.
  6. Frontspoileren, sideskørterne og bagklappen: Karosseriet kan nemt tage skade fra vejsnavs, småsten eller mindre bump.

Disse sårbarheder understreger vigtigheden af løbende vedligeholdelse og omhyggelig behandling af en BMW M440i for at bevare dens værdi og funktioner over tid.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW M440i?

Garantien på en BMW M440i Coupé xDrive Steptronic varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det betyder, at hvis noget går i stykker eller skal repareres inden for denne periode eller kilometerstand, dækker garantien det som regel.

Dette giver ejere af en BMW M440i ro i sindet, da de ved, at de er beskyttet mod visse uforudsete udgifter tidligt i bilens liv. Garantien sikrer, at bilkøbere kan nyde deres køretøj uden bekymringer om mulige dyre reparationer i bilens første år.

Hvad dækker garantien på en BMW M440i?

Garantien på en BMW M440i dækker mange dele. Denne inkluderer det omfattende udstyr og ekstraudstyr, som kunden måske vælger at købe. Det er vigtigt at vide, for bilkøbere vil fokusere på delene, de faktisk må betale ekstra for.

BMW anbefaler, at ejerne får deres bil tjekket og serviceret hver 30.000 kilometer eller mindst hvert andet år for at holde garantien gyldig. Dette er en god deal, for det sikrer, at din bil altid kører så godt som muligt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.34

Opdateret 10.09.2024, 14.31.34

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel