Find brugte biler til salg

Guiden handler om Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine (Årgang 09/2018 - 05/2019)

Købsguide: Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine (09/2018 - 05/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine?

Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine udleder 201 g CO2 pr. kilometer og får 16 ud af 60 i CO2 test. Det betyder, den er ikke super god til at spare på brændstoffet. Den bruger 7,3 liter benzin pr. 100km (14,3 km/L) I byen bruger den 7,0 liter, og på landevejen 6,6 liter. Så den kører længere på literen uden for byen.

Denne bil skal have service hver 25.000 km eller hvert år. Dette er godt for folk, der kører meget, da vedligeholdelsesomkostningerne er lave. Men hvis du ikke kører så tit, kan det føles som om, du ofte skal til service.

Så tænk over, hvor meget du vil køre, før du køber denne bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo tilbyder forskellige varianter, så alle kan finde noget, der passer til deres behov. Både familier og virksomheder vælger denne model for dens alsidighed og komfort.

  1. Benzinmotorer - Disse modeller kommer med PureTech motorer som er kendt for deres effektivitet og lavere brændstofforbrug. For eksempel har PureTech 110 Stop&Start Shine stærk ydelse og god økonomi.
  2. Dieselmotorer - Til de, der kører længere ture, er dieselmotorerne et godt valg. De har BlueHDi teknologi, som mindsker miljøpåvirkningen og sparer på brændstoffet.
  3. Elektriske varianter - Citroën arbejder mod en mere miljøvenlig fremtid med elektriske Berlingo-modeller, som giver nul emission under kørsel.
  4. M-Serie - Denne variant er perfekt for småfamilier eller par. Den har plads til op til fem personer og rummeligt bagagerum.
  5. XL-Serie - XL-modellen har plads til syv personer, hvilket gør den ideel til større familier eller grupper, der har brug for mere plads under rejser.
  6. Varebiler - Berlingo findes også som en varebilvariant for erhvervsdrivende. Denne version byder på stor lastekapacitet og praktiske løsninger for hverdagens arbejde.

Hvert af disse valg giver bilkøbere friheden til at vælge en Citroën Berlingo, der opfylder præcis deres krav om motorstørrelse, plads og funktioner såsom klimaanlæg, fartpilot samt radio med USB-tilslutning og Bluetooth.

Hvad er fordele og ulemper ved Citroën Berlingo?

Fordele Ulemper
- Rummelig og fleksibel kabine - Kritik af kuffertområdets klap og dårlig belysning i lasteområdet
- Nem adgang med to skydedøre - Højt testforbrug på 7,3 l/100km (14,3 km/L) /td>
- Parkeringssensorer og bakkamera er standard - CO2-udledning på 201 g/km
- Lave vedligeholdelsesomkostninger
- Service hver 25.000 km eller 12 måneder

Hvordan klarer Citroën Berlingo sig i test?

Citroën Berlingo M PureTech 110 Stop&Start Shine får 65 point i ADAC Ecotest. Den har tre ud af fem stjerner. Den udleder 201 g/km CO2, hvilket giver den 16 ud af 60 point for CO2.

Testen viser, at den bruger 7,3 liter benzin på 100km (14,3 km/L) På landeveje bruger den mindre, kun 6,6 liter på 100km (16,7 km/L) I byen går den op til 7,0 liter, og på motorvejen bruger den mest, 8,8 liter.

Berlingo klarer sig godt med skadelige stoffer. Den får 49 ud af 50 point. Dette viser, at bilen er god til at begrænse forurening. Den har forskellige motorer. Benzinmotorerne er mere økonomiske og bruger kun 4,4 liter på 100km (25,0 km/L)

Dieselversionerne bruger lidt mere, 5,5 liter på 100km (20,0 km/L) Dette gør Berlingo til et godt valg for folk, der vil have en økonomisk bil, der også passer på miljøet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Citroën Berlingo?

Leder du efter en bil som Citroën Berlingo, er der mange gode muligheder. Mange biler ligner Berlingo i størrelse og funktioner. Her er nogle af de bedste alternativer:

  1. Dacia Dokker tilbyder rummelighed og praktisk anvendelse til en lav pris. Den er kendt for sin enkelthed og robusthed.
  2. Fiat Doblò Kombi er en familievenlig bil med masser af plads. Den har også et fleksibelt interiør, der kan tilpasses forskellige behov.
  3. Ford Tourneo Connect skiller sig ud med sin komfortable kabine og teknologiske udstyr. Den er ideel for dem, der vil have bilteknologi og plads.
  4. Mercedes Citan Tourer byder på luksus i den lille varebilsklasse. Den kombinerer Mercedes kvalitet med praktiske løsninger.
  5. Opel Combo Life fremstår som et stærkt alternativ med sit rummelige bagagerum og høje sikkerhedsniveau. Familievenlig og alsidig.
  6. Renault Kangoo tiltrækker med sin økonomi og funktionalitet. Bilens design fokuserer på komfort for alle passagerer.
  7. Volkswagen Caddy skiller sig ud ved sin kvalitet og pålidelighed samt avancerede sikkerhedssystemer.

Disse biler giver forskellige valgmuligheder alt efter dine individuelle behov, hvad enten det gælder plads, luksus eller økonomi.

Hvor langt kører Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine på literen?

Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine bruger 7,3 liter benzin for hver 100km (14,3 km/L) den kører. Dette tal ændrer sig lidt afhængigt af hvor man kører. I byen bruger den 7,0 liter per 100 km, og på landevejen falder brugen til 6,6 liter per 100km (16,7 km/L)

Kører man på motorvejen, går forbruget op til 8,8 liter per 100km (12,5 km/L) Sammenlignet med biler der bruger diesel, er dette højere, da de kun bruger 5,5 liter per 100km (20,0 km/L) Til gengæld udleder denne model 201 gram CO2 per km, og det er vigtigt at vide for dem, der tænker på miljøet.

Service på bilen er hver 25.000 km eller én gang om året, hvilket gør vedligeholdelse nemt og overskueligt.

Hvilken motor har en Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine?

Den har en stærk 110 hk turbomotor. Denne motor gør bilen kvik og sparer brændstof. Bilen kører godt i byen, på landeveje og på motorvejen. Den bruger forskellig mængde brændstof alt efter hvor man kører.

I byen bruger den 7,0 liter på 100 km. På landeveje bruger den mindre, kun 6,6 liter på 100km (16,7 km/L) Men på motorvejen går den op til 8,8 liter på 100km (12,5 km/L) Den samlede brændstoføkonomi er god for en benzinbil, med et forbrug på omkring 4,4 liter på 100km (25,0 km/L)

Dette gør Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine både sjov at køre og økonomisk at eje.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine?

Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine har 110 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at klare forskellige kørselsbehov. Med disse hestekræfter kan bilen let håndtere bykørsel samt længere ture på landeveje og motorveje.

Kraften i motoren matcher godt med bilens størrelse og formål. Bilkøbere, der ser efter en bil med en god balance mellem ydelse og brændstofforbrug, vil finde denne model interessant.

Kraften bag denne bil sikrer også en glat acceleration, hvilket gør køreturen behagelig for både fører og passagerer.

Hvad er tophastigheden for en Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine?

Tophastigheden for denne bil er 175 km/t. Den kan køre rigtig stærkt på vejen. Denne oplysning er vigtig for købere, der gerne vil vide, hvor hurtig bilen kan køre.

Hvor hurtigt accelererer en Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine fra 0-100 km/t?

En Citroen Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 7,5 sekunder. Dette viser, at bilen er ret hurtig for sin klasse. Den har en stærk motor, som giver god kraft, når man skal op i fart.

Denne evne til hurtigt at komme op i fart er praktisk på motorvejen eller under overhalinger.

Hvad er dimensionerne på en Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo er en rummelig bil. Den har plads til mange ting med et bagagerum på 580 liter. Dette rum kan blive større, op til 1.090 liter, hvis man lægger bagsæderne ned.

Hvis man tager alt ud, kan man få op til 2.095 liter plads. Bilen vejer 1,5 tons. Den er bygget til dem, der har brug for meget plads.

Denne bil er også hurtig. Den kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 7,5 sekunder. Det gør den til en god blanding af både praktisk og sjov at køre. Med plads til alt og hastighed til ture, passer Citroën Berlingo til mange behov.

Hvor stort er bagagerummet i en Citroën Berlingo?

Bagagerummet i en Citroën Berlingo er rummeligt. Det starter på 580 liter, men kan blive større. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver rummet hele 2.095 liter stort. Dette gør bilen god til store indkøb eller ferieture med meget baggage.

Man kan også udvide bagagerummet til 1.090 liter, hvis man har brug for mere plads, men ikke ønsker at lægge sæderne ned. Dette gør Berlingo til et alsidigt valg for familier eller folk med en aktiv livsstil.

Kan man få anhængertræk på en Citroën Berlingo?

Ja, Citroën Berlingo kan have anhængertræk. Man kan vælge et aftageligt trækkrog hvis man har brug for det. Dette bil kan trække op til 1.500 kg. Det er godt for folk, der skal bruge deres bil til at trække trailers eller campingvogne.

Med denne kapacitet passer den godt til mange forskellige slæbbehov.

Det er også vigtigt at tænke på sikkerhed når man bruger anhængertræk. Citroën Berlingo kommer med flere sikkerhedsfunktioner som hjælper når man trækker. For eksempel har den elektrisk parkeringsbremse og automatisk nødbremsesystem.

Disse gør kørslen mere sikker, især med tung last bagpå.

Hvad må en Citroën Berlingo trække på anhængertrækket?

En Citroën Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine kan trække op til 1.500 kg. Dette gør den til en god bil for dem, der har brug for at transportere tunge ting som en båd eller campingvogn.

Med et aftageligt anhængertrækket bliver bilen endnu mere praktisk. Denne egenskab er vigtig for købere, der ønsker fleksibilitet i brugen af deres bil.

Citroën Berlingo viser sin styrke ved at kunne håndtere både dagligdags kørsel og de ekstra udfordringer, som tunge laster medfører. Dette understøtter dens alsidighed som en familiebil, der kan tackle forskellige transportbehov.

Hvilke fælge kan man få til en Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo kommer med flere valgmuligheder af hjul. Disse inkluderer både alufælge og stålfælge i forskellige størrelser og designs.

  1. Fælgene fås i 16 tommer, 17 tommer og 18 tommer størrelser. Dette giver ejere mulighed for at tilpasse bilens udseende.
  2. Alufælgene tilbyder et mere stilfuldt look, mens stålfælgene er robuste og praktiske.
  3. Nogle fælge er standard på visse modeller, mens andre kan købes som ekstraudstyr.
  4. Valget af fælge afhænger af bilens modelår og hvilken udstyrspakke man vælger.
  5. Der er også mulighed for at købe fælge gennem forhandlere eller tredjepartsleverandører.
  6. Altid tjek bilens manual eller spørg en autoriseret forhandler, for at sikre fælgene passer til din Citroën Berlingo.
  7. Vigtigt at vælge fælge der opfylder bilens specifikationer for sikkerhed og ydelse.

Disse punkter hjælper købere med at træffe det bedste valg af fælge til deres Citroën Berlingo, så de matcher både stil og funktion.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Citroën Berlingo?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Citroën Berlingo er vigtigt. Det sikrer god kørsel om vinteren.

  1. Kig efter dæk med dybe riller. Disse giver bedre greb på sne og is.
  2. Sørg for, at dækkene har et mønster, der er lavet til kolde veje. Dette hjælper bilen med at holde sig på vejen.
  3. Dæk med snemærket (et symbol med et snefnug inden i et bjerg) er gode valg. De har bevist effektivitet i vintervejr.
  4. Tjek dækkets gummi. Blødere gummi bliver ikke så hårdt i kulde, hvilket giver bedre kontakt med vejen.
  5. Vælg dæk fra anerkendte mærker, der er kendte for kvalitet og holdbarhed.
  6. Overvej at bruge helårsdæk, hvis du bor i et område med mild vinter. Disse kan være mere praktiske men tjek, at de klarer sig godt under vinterforhold.
  7. Husk størrelsen! Dine nye vinterdæk skal matche bilens originale hjulstørrelse for optimal ydelse og sikkerhed.
  8. Få også det rette udstyr som fælge og stofmåtter tilpasset vintersæsonen.

Ved at følge disse råd finder man nemmere de bedste vinterdæk til sin Citroën Berlingo og kan nyde en sikker køretur hele vinteren igennem.

Hvor sikker er en Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo kommer med sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem, vejbaneafgang advarsel og trafikskiltegenkendelse. Disse hjælper med at holde dig sikker på vejen. Du kan også få ekstra sikkerhed med blindvinkelovervågning, træthedsovervågning og adaptiv fartpilot.

Disse valgfrie tilføjelser gør din køretur endnu mere sikker.

Denne bil har fået tre ud af fem stjerner i ADAC Ecotest. Dette viser, at den er ret sikker. Den passer godt på miljøet og har lave serviceomkostninger. Citroën giver også god garanti med to års dækning af bilen, tre års lakgaranti og tolv års antirustgaranti.

Sikkerheden i en Citroën Berlingo er altså rigtig god, både for dig og for miljøet.

Hvordan er interiøret i en Citroën Berlingo?

Interiøret i Citroën Berlingo er både rummeligt og praktisk. Den har et stort touchscreen-infotainmentsystem, som giver adgang til musikstreaming via Bluetooth og understøtter Apple CarPlay/Android Auto.

Dette system kan dog være lidt svært at bruge, fordi det ikke sidder helt rigtigt. Man kan oplade sin telefon trådløst, hvilket gør turene nemmere. Bagagerummet har en klap, der kan gøre det besværligt at læsse ting i, og lyset i dette område er ikke så godt.

Foran i bilen føles det åbent på grund af det store panorama tag, og der er en masse smarte steder at opbevare ting. Bag i bilen er der også god plads, men det store taghylde kan tage noget af pladsen væk.

Der er mange fleksible løsninger til opbevaring rundt om i bilen, hvilket gør den ideel for familier eller dem, der har brug for at transportere mange ting. Sikkerhedsfunktioner som lane assist og head-up display hjælper med at holde alle sikre på vejen.

Hvor mange personer er der plads til i en Citroën Berlingo?

En Citroën Berlingo har plads til fem personer som standard. Dette giver familier og grupper af venner god plads til at rejse sammen. Hvis man har brug for mere plads, kan bilen tilpasses.

Man kan tilføje en tredje række sæder. Så kan op til syv personer sidde i bilen. Dette gør den til et godt valg for større familier eller dem, der ofte transporterer mange passagerer.

Denne bil har også to skydedøre. Det gør det let at komme ind og ud af bagsæderne. Med sådanne praktiske løsninger er Citroën Berlingo ideel for dem, der ser efter en rummelig og fleksibel bil.

Hvilket lydsystem har en Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo kommer med et touchscreen-infotainmentsystem. Dette system giver god lydkvalitet til musik og radio. Brugerne finder dog, at systemet kan være lidt svært at bruge.

Der er ikke nævnt et specifikt mærke for lydsystemet i bilen.

Touchscreenen gør det nemt at skifte sange eller radiostationer. Men nogle mennesker synes, det kræver for meget opmærksomhed fra vejen. Lyden i bilen er klar, og højttalerne spiller musikken godt.

Hvilke apps kan man få til en Citroën Berlingo?

En Citroën Berlingo tilbyder adgang til mange nyttige apps. Disse gør køreturen lettere og sjovere.

  1. Navigation: Brugere kan downloade og bruge kortapps til at finde vej. Disse apps viser også trafik i realtid.
  2. Musikstreaming: Lyt til musik under kørslen ved at bruge populære streamingtjenester.
  3. Køredataovervågning: Denne app hjælper med at holde øje med bilens ydelse og brændstoføkonomi.
  4. Apple CarPlay og Android Auto: Gør det muligt at spejle din smartphone's skærm på bilens display for nem adgang.
  5. Parkeringhjælp: Finder ledige parkeringspladser og viser priser samt tider for parkering rundt omkring.
  6. Brændstofprisovervågning: Få oplysninger om hvor du kan tanke billigst på din rute.
  7. Bluetooth-teknologi: Let forbindelse mellem din smartphone og bilen for håndfri opkald eller afspilning af musik.
  8. Apps til optimering af kørsel og vedligehold: Specifik software der analyserer din kørestil og giver tips til forbedringer, samt vedligeholdelsespåmindelser.
  9. Tekniske specifikationer og servicehistorik-app: Citroën har en speciel app, der giver dig alt info om dit køretøj lige ved hånden.

Disse apps gør en Citroën Berlingo ikke kun praktisk, men også teknologisk avanceret, hvilket passer perfekt til moderne bilkøbere.

Opdateres softwaren i en Citroën Berlingo automatisk?

Softwaren i en Citroën Berlingo får automatisk opdateringer. Disse opdateringer hjælper med at gøre bilen bedre. De kan for eksempel gøre, at bilen bruger mindre brændstof og kører sikrere.

For at få disse opdateringer, kan man besøge en autoriseret Citroën-forhandler. Man kan også finde opdateringer online via Citroëns hjemmeside eller app. Det er smart at sørge for, at softwaren altid er ny og opdateret.

På den måde kører bilen bedst muligt, og man undgår problemer. Opdateringerne kan også rette fejl og gøre, at bilen holder længere.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo PureTech 110 Stop&Start Shine kommer med meget tilbehør og ekstraudstyr. Købere har mange muligheder for at tilpasse deres bil.

  1. Parkeringssensorer bagpå og bakkamera som standard: Gør det lettere at parkere.
  2. Mulighed for parkeringsassistent som ekstra udstyr: Hjælper med automatisk parkering.
  3. Adaptiv fartpilot: Justerer selv farten efter trafikken.
  4. Solgardiner til sidespejlene som ekstra udstyr: Beskytter mod solen.
  5. Sædevarme til de forreste sæder: Holder dig varm på kolde dage.
  6. Blindvinkelassistent som ekstra valg: Advarer om biler i din blinde vinkel.
  7. Standvarmer for varme på kolde morgener, uden at starte bilen: Forudopvarmer kabinen.
  8. Træthedsregistrering der mærker, hvis du bliver træt: Øger sikkerheden ved at advare dig.
  9. Børnesikring der gør det sikkert for børnene bagi: Sikrer, at dørene ikke åbnes indefra.
  10. Tonede ruder bagtil som standard og solgardiner mod merpris: Øger privatlivet og beskyttelse mod solen.
  11. Anhængertræk kan monteres: Perfekt til dem, der skal trække en trailer eller campingvogn.

Alle disse muligheder gør Citroën Berlingo til en meget alsidig bil, der kan passe til mange forskellige behov.

Hvilke teknologier bruges i en Citroën Berlingo?

Citroën Berlingo bruger ny teknologi for at gøre kørslen lettere og sikrere. Denne bil har mange smarte funktioner.

  1. Parkeringssensorer bagpå hjælper med at parkere bilen uden problemer.
  2. Bakkamera giver et klart billede af, hvad der er bag bilen, når man bakker.
  3. Adaptiv fartpilot justerer hastigheden efter trafikken uden, at føreren skal gøre det.
  4. Blindvinkelassistent advarer om biler i blind vinkler, så man kan skifte bane sikkert.
  5. Head - up display viser vigtig information foran føreren, så de ikke skal kigge væk fra vejen.
  6. Træthedsregistrering fortæller, når føreren måske trænger til en pause, ved at overvåge kørestilen.
  7. Klimaautomatik justerer temperaturen inde i bilen automatisk for komfort året rundt.
  8. Bilens ventilation har tre tilstande, som ændrer, hvor meget luft den blæser ud.

Disse teknologier gør Citroën Berlingo til en moderne og brugervenlig bil.

Hvad koster en Citroen Berlingo M PureTech 110 Stop&Start Shine i grøn ejerafgift?

En Citroën Berlingo koster i 2024 ca. fra 980 kr til 8.380 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Citroën Berlingo til service?

En Citroën Berlingo skal til service hver 25.000 km eller én gang om året. Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og sikrer, at vedligeholdelsesomkostningerne forbliver lave.

Det er vigtigt for bilejere at følge denne plan for at undgå dyre reparationer senere.

Service tjek omfatter kontrol af mange dele, som olie og filtre. Det sikrer, at bilen er sikker at køre i og opfylder miljøkravene. Ved at følge serviceplanen kan ejere nyde en bil, der kører problemfrit længere tid.

Hvilke dele på en Citroën Berlingo går mest i stykker?

Citroën Berlingo er kendt for at have lave vedligeholdelsesomkostninger. Der skal dog gøres service hver 25.000 km eller hvert 12. måned. Nogle dele har tendens til at gå i stykker oftere end andre. Disse dele omfatter:

  1. Kobling: Hyppig brug fører til slid over tid.
  2. Bremser: Skiver og klodser slides ned og skal udskiftes.
  3. Batteri: Må skiftes efter nogle års brug, især i koldt vejr.
  4. Partikelfilter: Kan blive blokeret, især hvis bilen mest køres på korte ture.
  5. Tilbehørstræk som el-spejle og el-ruder: Fejl kan opstå med regelmæssig brug.
  6. Lyssystem, herunder LED forlygter: Pærer kan brænde ud og skal udskiftes.

Disse problemer er ikke unikke for Citroën Berlingo men er almindelige i mange biler. Ved regelmæssig vedligeholdelse kan levetiden for disse dele forlænges.

Hvor lang tid dækker garantien på en Citroën Berlingo?

En Citroën Berlingo har en garanti, der dækker bilen i to år. Dette giver ejere ro i sindet, da de ved, at deres bil er beskyttet mod fejl. Der er også en ekstra garanti på lakken, der varer i tre år.

Det betyder, at lakken på bilen er beskyttet mod at skalle af eller blive ødelagt i denne periode. For at beskytte bilens underdel mod rust, tilbyder Citroën en tolv års garanti mod gennemtæring.

Disse garantier hjælper med at holde vedligeholdelsesomkostningerne lave og sikrer bilens værdi over tid.

Hvad dækker garantien på en Citroën Berlingo?

Garantien på en Citroën Berlingo dækker flere ting. For det første har bilen en toårig fabriksgaranti. Det betyder, at hvis der er problemer med bilen, som skyldes fejl i fremstillingen, kan de blive fixet uden omkostninger.

Derudover er der tre års lakgaranti. Så hvis lakken skaller af tidligere end forventet, vil det blive taget hånd om. Sidst er der tolv års garanti mod rustgennemtæring. Dette viser, hvor sikker Citroën er på, at bilens krop holder sig fri fra rust lang tid frem.

Disse garantier giver ro i sindet til dem, der køber en ny Berlingo. De ved, at hvis noget går galt med bilens fremstilling, lak eller modstand mod rust, så vil Citroën tage sig af det.

Det gør købet af en Berlingo til en sikker investering for bilkøbere.

Guides til andre varianter af Citroën Berlingo

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 13.05.2024, 15.30.18

Opdateret 16.05.2024, 11.23.47

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel