Find brugte biler til salg

Guiden handler om Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar (Årgang 10/2014 - 06/2018)

Købsguide: Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar (10/2014 - 06/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar?

Før du køber en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar, skal du vide, at den har 150 hk og et forbrug på 5,3 l/100km (20,0 km/L) i ADAC EcoTest. Bagagerummet rummer 435 liter til kanten og kan udvides til 755 liter helt op til taget.

Denne model kommer også med mulighed for elektrisk åbning og lukning af bagklappen mod tillæg. Vejledningen siger, at motoren kun kan startes, hvis koblingspedalen er betjent. Bilen er udstyret med et klimaanlæg med to zoner og et aktivt kulfilter, hvilket sikrer ren luft i kabinen.

Køberne vil sætte pris på disse funktioner, der kombinerer ydeevne med komfort og økonomi, hvilket gør denne Ford Mondeo til et godt valg for bilkøbere over hele Europa, også dem der nyder køreglæde og vægter miljøvenlighed.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Ford Mondeo?

Ford Mondeo kommer i flere forskellige modeller, hver med sine egenskaber. Den tilbyder motortyper og udstyrspakker, der passer til forskellige køberes behov.

  1. TYP 1.0 EcoBoost er den mest økonomiske benzinmotor i serien, perfekt for dem, der søger en bil med lavt forbrug.
  2. 1.5 EcoBoost byder på en god balance mellem kraft og økonomi for dem, der ofte kører lange ture.
  3. 2.0 EcoBoost Automatik giver mere power og er koblet til en automatgearkasse for større køreglæde.
  4. For dieselentusiaster findes 1.5 TDCi, som kombinerer effektivitet med Ford’s kendte dieselstyrke.
  5. 2.0 TDCi viser sig som et populært valg blandt flådeejere og langdistancependlere takket være dens robuste motorpræstation.
  6. Topmodellen 2.0 TDCi Bi-Turbo PowerShift tilbyder den højeste ydelse i serien med sin bi-turbo teknologi og hurtigskiftende Powershift gearkasse.

Hver af disse varianter svarer til forskellige behov hvad angår brændstoføkonomi, kraft og teknologiske features såsom adaptiv fartpilot og Apple CarPlay, hvilket sikrer at der er noget for enhver smag blandt potentielle købere af en brugt Ford Mondeo eller de nyere udgaver indenfor perioden fra Årgang 10/2014 til 06/2018.

Hvad er fordele og ulemper ved Ford Mondeo?

Fordele Ulemper
- Lavt indvendigt støjniveau takket være dobbeltglas foran. - Infotainment-systemet kræver tid at vænne sig til.
- Adaptivt LED-lys forbedrer synligheden. - Udfordrende præcision ved gearskifte.
- Masser af sikkerhedsfunktioner beskytter passagererne. - Ikke optimal i ADAC undvigemanøvre test.
- Rummeligt for førere op til 1,95 m. - Motorens vibrationsniveau godt dæmpet, men kan bemærkes.

Hvordan klarer Ford Mondeo sig i test?

Ford Mondeo har vist gode resultater i adskillige sikkerhedstest. Denne bil fik 86% af de mulige point i ADAC's crashtest, hvilket resulterede i fem stjerner. Dette viser, at Ford Mondeo er en meget sikker bil for sine passagerer.

I EcoTest, som måler bilers miljøvenlighed, scorede Mondeo 74 point. Det gav den fire ud af fem stjerner. Dette understreger, at bilen ikke kun er sikker, men også rimelig venlig mod miljøet.

Mondeoens performance på vejen er også imponerende. Bilen kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 9,4 sekunder. Desuden har den en stoppestrækning fra 100 km/t til et fuldt stop på 35,3 meter.

Denne kombination af sikkerhed, miljøhensyn og performance gør Ford Mondeo til et godt valg for bilkøbere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Ford Mondeo?

Ford Mondeo har længe været et populært valg for dem, der søger en pålidelig og komfortabel stationcar. Der findes flere biler, der kan måle sig med Ford Mondeo i både størrelse og præstation.

  1. Mazda 6: Den er kendt for sin sportslige kørsel og smukke design. Mazda 6 tilbyder god brændstoføkonomi og en stærk performance, hvilket gør den til et stærkt alternativ.
  2. Opel Insignia: Med sit moderne udseende og høje komfortniveau giver Opel Insignia direkte konkurrence til Mondeo. Den har rummeligt interiør og avanceret teknologi.
  3. Volkswagen Passat: Volkswagen Passat er fremtrædende for sin høj kvalitet, rummelighed og køreegenskaber. Den kommer med forskellige motorvalg, der passer til forskellige behov.

Hver af disse biler leverer noget unikt til bilkøberen, lige fra Mazdas sportslige følelse til Passats klassiske appel. Købere skal overveje hvad der passer bedst til deres behov ved at sammenligne disse alternativer med Ford Mondeo.

Hvor langt kører Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar på literen?

Denne bil kører 5,3 km på en liter brændstof. Det er vigtigt for købere at vide dette, da det viser, hvor økonomisk bilen er. Med et CO2-udslip på 169 g/km ligger den også inden for en rimelig miljømæssig ramme.

Dette tal er baseret på ADAC EcoTest, som er kendt for nøjagtige målinger af bilers brændstofforbrug og udslip. Så hvis du tænker på at købe en, er disse tal gode at have i mente for at forstå, hvor meget det vil koste at køre i den.

Hvilken motor har en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar?

En Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar har en 2,0 liters dieselmotor. Denne motor yder 150 hk. Med denne type motor, får bilen kraft og effektivitet. Kraften i motoren gør, at Ford Mondeo klarer sig godt på vejen, både i byen og på lange ture.

Dette gør den til et godt valg for bilkøbere, der søger en stærk og pålidelig bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar?

Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar har 150 hestekræfter. Denne model blev lavet mellem oktober 2014 og juni 2018. Den bruger 5.3 liter brændstof for hver 100 km den kører.

Dette viser, at bilen ikke kun er stærk, men også økonomisk.

Denne Ford Mondeo kan nå op på en topfart på 210 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 9.4 sekunder. Med sådan en kraftfuld motor passer Ford Mondeo perfekt til både lange ture og hurtige sving.

Den sender kun 169 g CO2 ud i luften per km, hvilket er godt for miljøet.

Hvad er tophastigheden for en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar?

Tophastigheden for en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar er 210 km/t. Dette tal viser, hvordan bilen kan yde på vejen. Denne model er en del af den fjerde generation af Mondeo, som er populær blandt danske bilkøbere.

Denne stationcar kombinerer power med en stilfuld design, hvilket gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil med god ydeevne og plads.

Hvor hurtigt accelererer en Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar fra 0-100 km/t?

En Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium Stationcar når fra 0-100 km/t på kun 9,4 sekunder. Dette tal viser, at bilen har gode accelerationsevner for sin klasse. Ford Mondeo er populær blandt bilkøbere, der ønsker en stationcar med stærk ydelse.

Med sin imponerende hurtige acceleration matcher den mange konkurrenters præstationer.

Hvad er dimensionerne på en Ford Mondeo?

Ford Mondeo har en størrelse, der passer til mange behov. Den har brede mål, som gør den til en rummelig familiebil. I detaljer, dens længde, bredde og højde viser den er stor nok til at rumme både passagerer og bagage.

Denne bil giver god plads inde i kabinen, hvilket gør turene komfortable for alle i bilen. Med sin størrelse sikrer Ford Mondeo også, at bagage kan pakkes nemt, især med et kofferrum på 435 liter til kanten og op til 755 liter helt op til taget.

Dette gør den ideel for både daglige ærinder og længere rejser.

Bagagerummet i en Ford Mondeo er udformet for at være funktionelt og tilgængeligt. Det betyder, at familier kan have alt, hvad de behøver med sig, uden at gå på kompromis med sædekomforten.

Størrelsen på denne bil understøtter dens alsidighed og brugbarhed i hverdagen, hvilket er afgørende for købere, der leder efter en bil, der kan klare forskellige opgaver. Med disse mål tilbyder Ford Mondeo en god blanding af komfort og praktisk anvendelighed.

Hvor stort er bagagerummet i en Ford Mondeo?

Bagagerummet i en Ford Mondeo tilbyder god plads. Med 435 liter til kanten kan man nemt pakke for en weekendtur. Skal man have mere med, kan bagagerummet udvides til 755 liter helt op til taget.

Dette giver masser af fleksibilitet for familien, der har brug for ekstra plads på ferien eller til stort indkøb. Ford Mondeo har også en smart funktion, hvor man kan opbevare ting under bunden.

Dette er praktisk for at gemme værdigenstande eller værktøj. De asymmetriske bagsæderyglæn kan lægges ned, hvilket gør det nemt at pakke lange genstande som sportsudstyr. Denne bil giver muligheder for dem, der søger både komfort og plads.

Kan man få anhængertræk på en Ford Mondeo?

Ja, en Ford Mondeo kan udstyres med anhængertræk. Dette giver ejere mulighed for at trække trailere eller campingvogne op til 1800 kg, hvilket gør bilen mere alsidig. Anhængertrækket passer til forskellige behov, hvad enten det er til arbejde eller fritidsaktiviteter.

Det er vigtigt at sikre, at anhængertrækket monteres korrekt for at undgå skader på bilen og sikre sikker kørsel.

Hvor mange kg må en Ford Mondeo trække på anhængertrækket?

En Ford Mondeo kan trække 1800 kg på anhængertrækket.

Generelt er Ford Mondeo kendt for god trækkraft, hvilket gør den egnet til at håndtere både campingvogne og tunge trailere. For at finde ud af, hvor mange kg din specifikke Ford Mondeo model kan trække, er det bedst at se i bilens registreringsattest eller kontakte en autoriseret Ford forhandler.

Sikkerheden er vigtig, så sørg for ikke at overskride den tilladte vægt, da det kan påvirke bilens køreegenskaber og bremseevne.

Hvilke fælge kan man få til en Ford Mondeo?

Der findes ingen officiel liste over specifikke fælge til Ford Mondeo. Bilkøbere bør dog være opmærksomme på, at valget af fælge kan påvirke bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Stålfælge med hjulkapsler - En økonomisk løsning, som ofte bruges om vinteren.
  2. Letmetal- eller aluminiumsfælge - Findes i flere størrelser og designs for at give bilen et mere personligt præg.
  3. 16 tommer standardfælge - Ofte set på grundmodellerne, giver en god balance mellem komfort og udseende.
  4. 17 tommer opgraderingsmulighed - Tilbyder en lidt sporty følelse og ser bedre ud uden at gå på kompromis med kørekomforten.
  5. 18 tommer eller større for en mere markant stil - Valgt af dem, der ønsker maksimal estetik og er villige til at acceptere et hårdere kørsel.
  6. Vinterdækpakker - Specialdesignede fælge som passer til vinterdæk, fordi sikkerheden skal være i top også under kolde og glatte vejrforhold.

Selvom der ikke er detaljerede oplysninger om mærkespecifikke fælge for Ford Mondeo, kan bilkøberne vælge blandt disse typer baseret på individuelle behov og stilpræferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Ford Mondeo?

Vinterdæk er afgørende for din sikkerhed i de kolde måneder. De rette dæk forbedrer greb og kortlægger bremselængden på glatte veje.

  1. Vælg dæk med høj bremsekapacitet på både våd og tør asfalt, som sikrer dig bedst mulig kontrol.
  2. Søg efter dæk mærket med M+S (mudder + sne), der angiver, at de er testet for ydeevne i vintersæsonen.
  3. Dæk med snefnug-symbol garanterer performance under ekstreme vinterforhold.
  4. Se efter anmeldelser på Trustpilot fra andre bilejere om specifikke vinterdæk til Ford Mondeo, dette kan give værdifuld indsigt.
  5. Prioriter dæk, der har lav rullemodstand for at øge bilens kilometer per liter, hvilket gør din Ford Mondeo mere økonomisk i drift.
  6. Kontroller belastnings- og hastighedsindeks på dækkene for at sikre, de matcher din Ford Mondes evner.
  7. Overvej energimærkningen; jo højere rating, jo mindre energi forbruger dækket under kørsel.
  8. Undersøg dækmønstret: Dybe lameller og sipes bidrager til en stærk præstation på sne og is.
  9. Tjek om størrelsen passer perfekt til din model; forkerte størrelser kan påvirke bilens handling negativt.
  10. Invester i kvalitetsdæk fra anerkendte producenter; det kan være fristende at vælge billigere alternativer, men husk sikkerhed kommer først.

Valget af de korrekte vinterdæk er et skridt mod sikrere kørsel om vinteren med din Ford Mondeo.

Hvor sikker er en Ford Mondeo?

En Ford Mondeo kommer med høj sikkerhedsstandard. Den har udstyr som elektronisk stabilitetskontrol og brake assist, der hjælper med at holde bilen stabil og sikker under kørsel.

Denne bil har også adaptive cruise control, en kollisionsadvarsel og fodgængerregistrering, der øger sikkerheden for både føreren og andre i trafikken. By-nødbremsesystemet i Ford Mondeo kan reducere kollisioner ved hastigheder op til 40 km/t, hvilket er en stor fordel i bytrafik.

Ford SYNC-Entertainmentsystemet i Mondeo modellen inkluderer en nødopkaldsassistent, der automatisk kan ringe efter hjælp i tilfælde af en ulykke. Det betyder, at bilen ikke bare beskytter sine passagerer mod skader ved at forebygge ulykker, men også hurtigt kan få hjælp, hvis en ulykke skulle ske.

Dette system kombineret med bilens andre sikkerhedsfunktioner gør Ford Mondeo til et sikkert valg for bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en Ford Mondeo?

Interiøret i Ford Mondeo er topmoderne med et omfattende audio-/navigationsystem kaldet Ford SYNC 2. Skærmen gør det nemt at styre musik, finde vej og meget mere med fingrene. Det er dog værd at nævne, at systemet har så mange indstillinger, at det kræver lidt tid at lære det godt at kende.

Sæderne i bilen giver god komfort, og personer op til 1,95 m i højden vil finde, at der er masser af plads til både hoved og ben i førersædet.

Bagved er der også godt nyt. Passagererne vil finde, at der er nok plads til både ben og hoved, selv på lange ture. Alt dette sammen får kabinen i Ford Mondeo til at føles rummelig og behagelig.

Med disse egenskaber sikrer bilen, at alle ombord kan nyde turen, uanset hvor lang den er eller hvor mange indstillinger man må justere på vejen.

Hvor mange personer er der plads til i en Ford Mondeo?

En Ford Mondeo har god plads og er bygget til at bære fem personer. Denne bil er perfekt for familier eller en gruppe venner, der skal ud på tur. Førersædet giver god komfort, selv for høje personer, takket være tilstrækkelig hovedhøjde og justerbare sæder.

Bilen kommer også med praktisk udstyr som central lås og fjernbetjening, så det er nemt at styre vinduer og soltag. Kort sagt, en Ford Mondeo tilbyder en behagelig rejse for alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Ford Mondeo?

En Ford Mondeo er udstyret med Ford SYNC-Entertainmentsystem. Dette system giver mulighed for nemt at afspille musik, bruge sin telefon håndfrit og få vejledning. Systemet understøtter også moderne behov for tilkobling gennem Bluetooth, USB, og apps fra din telefon.

Så mens man kører, kan man nyde sin yndlingsmusik, følge navigationsanvisninger eller modtage opkald uden at fjerne hænderne fra rattet. Dette gør køreturen både sikrere og mere underholdende.

Hvilke apps kan man få til en Ford Mondeo?

Ford Mondeo tilbyder en masse smarte apps til føreren. Disse hjælper med alt fra sikkerhed til underholdning, så turen bliver både sikker og sjov.

  1. Ford SYNC-Entertainmentsystem: Denne app giver dig mulighed for at styre musik, podcasts og telefonopkald med din stemme. Du kan også bruge nødopkaldsassistenten, hvis du får brug for hjælp.
  2. Adaptiv fartpilot: En funktion, der gør lange køreture mere afslappende ved automatisk at holde afstand til bilen foran.
  3. Vognbaneassistent: Denne teknologi holder øje med, om du er ved at forlade din vognbane uden at blinke og hjælper med at rette bilen ind igen.
  4. Trafikskiltgenkendelse: Genkender trafikskilte og viser dem på instrumentpanelet, så du altid er opmærksom på fartgrænser og andre vigtige informationer.
  5. Start-stop-system: Hjælper med at spare på brændstoffet ved at slukke motoren, når bilen står stille, fx ved rødt lys.
  6. EcoTest-apps: Giver information om bilens miljøpåvirkning og hvordan man kører mere økonomisk for at få flere kilometer ud af literen.

Disse apps gør kørsel i en Ford Mondeo ikke bare sikrere men også mere behagelig takket være moderne teknologi og smarte funktioner.

Opdateres softwaren i en Ford Mondeo automatisk?

Softwaren i en Ford Mondeo får automatisk opdateringer via SYNC-teknologien. Disse opdateringer forbedrer ofte bilens infotainment-system samt andre funktioner. Det sikrer, at fejl rettes og sikkerheden forbedres.

Ford råder ejere til at sørge for, at deres bilsoftware altid er nyeste version for at få bedste ydeevne og sikkerhed. Man kan få opdateringerne trådløst eller ved et besøg hos en autoriseret forhandler.

Det er smart at holde øje med beskeder fra Ford om nye opdateringer, så man ved, bilen er opdateret.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Ford Mondeo?

Ford Mondeo tilbyder forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, så ejere kan tilpasse deres bil. Nogle ekstra funktioner koster mere, men de gør bilen mere praktisk og sikker.

  • Elektrisk åbning og lukning af bagklappen giver let adgang til bagagerummet. Det er praktisk, når man har hænderne fulde.
  • Nøglefri adgangssystem tillader ejeren at låse op og starte bilen uden at bruge nøglen. Det øger komforten og sikkerheden.
  • Adaptivt LED-lys forbedrer synligheden under kørsel om natten. Lysene justerer sig efter vejen og trafikken.
  • Sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremse, vognbaneassistent og blindvinkelsassistent hjælper med at beskytte alle i bilen.
  • Anhængertræk kan monteres på Ford Mondeo. Det er nyttigt, hvis man skal trække en trailer eller caravan.
  • Forskellige størrelser af aluminiumsfælge giver bilen et unikt look. Man kan vælge dem, der passer bedst til ens stil.
  • Vinterdæk af god kvalitet sikrer bedre greb i kolde vejrforhold. De er afgørende for sikker kørsel om vinteren.
  • Avanceret lydsystem fra mærker som Sony giver enestående lydkvalitet. Musikelskere vil værdsætte dette udstyr.
  • Integration med smartphone apps via SYNC 3 systemet giver mulighed for nem betjening af musik, navigation og håndfrie opkald.
  • Softwareopdateringer over elektronisk post sørger for, at systemerne altid er opdaterede med de nyeste funktioner.

Denne liste over accessorize gør det klart, hvordan Ford Mondeo kan blive mere personlig og fungere bedre i hverdagen.

Guides til andre Ford-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Ford Mondeo?

Ford Mondeo bruger ny teknologi for at gøre kørslen nemmere og mere sikker. Denne bil har mange smarte systemer, der hjælper føreren.

  1. Adaptivt LED-lys tilpasser sig vejforholdene og bedrer udsynet om natten.
  2. MyKey-system giver mulighed for at indstille begrænsninger for hastighed og lydstyrken på radioen, hvilket er ideelt hvis bilen bruges af nye førere.
  3. Elektrisk justerbare og sammenklappelige sidespejle giver en nem måde at ændre spejlets vinkel på samt foldes ind for at undgå skader når parkeret.
  4. Parkeringssensorer med visuel assistance letter parkering i trange pladser ved at give lyd- og billedsignaler når objekter er tæt på bilens kofanger.
  5. Cruise control med hastighedsbegrænser holder automatisk en forudindstillet hastighed, hvilket mindsker risikoen for fartbøder.
  6. Automatisk nødbremse system kan selvstændigt bremse bilen ned i tilfælde af fare for sammenstød, hvilket øger sikkerheden betydeligt.
  7. Integrerede infotainmentsystemer gør det muligt at bruge smartphone apps direkte fra bilens touch-skærm, hvilket sørger for underholdning undervejs uden at fjerne opmærksomheden fra vejen.
  8. Dæktryksovervågning advarer føreren om et fald i lufttrykket i dækkene, hvilket kan være afgørende for både sikkerhed og økonomi i lange køreture.
  9. Avancerede airbagsystemer beskytter alle passagererne ved kollision eller ulykke ved optimal udnyttelse af kabinepladsen.
  10. Navigationssystem med trafikopdateringer i realtid hjælper med at finde den hurtigste rute samt undgå trafikpropper.

Denne liste giver et indblik i nogle af de teknologier Ford Mondeo tilbyder sine ejere, men det fulde udbud varierer selvfølgelig model til model.

Hvad koster en Ford Mondeo Turnier 2.0 TDCi Titanium i grøn ejerafgift?

En Ford Mondeo koster i 2024 ca. fra 1.000 kr til 10.920 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Ford Mondeo til service?

En Ford Mondeo skal til regelmæssig service for at sikre, at den kører godt. Det anbefales, at man tjekker bilens servicebog for de præcise intervaller. Generelt skal Ford Mondeo gennem et serviceeftersyn hver 20.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der kommer først.

Dette hjælper med at holde din bil i god stand og sikrer, at motoren og andre vigtige dele fungerer som de skal.

Ved service bliver bilens olieniveau, bremser, dæk og mange andre dele tjekket. Dette er ikke kun vigtigt for bilens sundhed, men også for din sikkerhed på vejen. Find en god mekaniker eller et autoriseret værksted, der kender til Ford-biler, så du er sikker på, at din Mondeo får den bedste behandling.

Hvilke dele på en Ford Mondeo går mest i stykker?

Mange bilejere vælger en Ford Mondeo for dens komfort og ydeevne. Men som med alle biler, er der specifikke dele, der kan gå i stykker efter nogen tid. Her er en liste over de mest almindelige problemer:

  1. Turboladeren i dieselmotorer kan blive defekt. Dette skyldes ofte problemer med eksos-systemet eller mangel på vedligeholdelse.
  2. Brændstofsystemet lider ofte under fejl. Komponenter som brændstofpumpen og indsprøjtningsdyserne kan blive slidte eller tilstoppe.
  3. Elektroniske komponenter såsom vindueshejs og dørlåse går ofte i stykker. Fejl i disse systemer kan skyldes defekte sensorer eller aktuatorer.
  4. Luftaffjedringssystemet kan have problemer med luftfjederen og sensorerne, hvilket påvirker bilens køreegenskaber.
  5. Gearkassen oplever nogle gange hydraulikproblemer samt slidte koblinger, hvilket fører til sværere gearskift.
  6. Bremsesystemet kan udvikle fejl med bremseskiverne, kalibre og utilstrækkelig bremsevæske, hvilket påvirker stoppeevnen.
  7. Kølesystemet har risiko for at lide af defekte termostater og vandpumper, hvilket kan føre til overophedning af motoren.

Disse problemer understreger vigtigheden af jævnlig vedligeholdelse og kontrol for at sikre, at din Ford Mondeo kører problemfrit længst muligt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Ford Mondeo?

Garantien på en Ford Mondeo dækker normalt i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 kilometer. Det, der kommer først, slutter garantien. Det kan være forskelligt, hvad denne garanti dækker, alt efter hvor i verden bilen er købt.

Det er smart at tjekke med en autoriseret Ford forhandler for de nøjagtige detaljer om garantien på din Mondeo. De vil kunne give den mest præcise information om, hvad garantien dækker.

Husk også at holde din bil i god stand og følge serviceplanen. Så er du bedst dækket, hvis der skulle opstå problemer, der falder ind under garantien. For mere information kan man besøge Fords officielle hjemmeside eller kontakte en Ford forhandler direkte.

Dette sørger for, at alle krav til garantien bliver opfyldt korrekt.

Hvad dækker garantien på en Ford Mondeo?

Garantien på en Ford Mondeo sikrer ejeren mod mange problemer i de første år efter bilens køb. Denne garanti dækker reparationsarbejde på motoren og andre vitale dele af drivlinjen op til 5 år eller 200.000 km, hvilket giver ejerne tryghed på længere ture.

Bilens karrosseri er beskyttet mod gennemtæring i op til 12 år, og hvis bilen skulle få lakskader, dækker garantien også dette i 3 år. Alt arbejde skal udføres hos en autoriseret Ford-forhandler for at garantien er gyldig.

Desuden inkluderer Ford Mondeo-garantien 1 års gratis vejhjælp, så ejere kan føle sig sikre, når de kører langt hjemmefra. Hvis ejeren vælger at sælge bilen inden garantiperioden udløber, kan denne vigtige fordel overdrages til den nye ejer.

Denne fleksibilitet gør køb af en Ford Mondeo til en fordelagtig beslutning for både nuværende og fremtidige ejere og understreger Ford's engagement i at levere holdbare og pålidelige køretøjer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.45

Opdateret 10.09.2024, 14.32.45

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel