Find brugte biler til salg

Guiden handler om Land Rover Range Rover D350 HSE (Årgang 10/2021 - 04/2024)

Købsguide: Land Rover Range Rover D350 HSE (10/2021 - 04/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Land Rover Range Rover D350 HSE?

Land Rover Range Rover D350 HSE er en fem-dørs luksus SUV med masser af kraft. Den kommer med en motor, der kan yde 258 kW eller 350 hestekræfter. Bilen har et godt drejningsmoment på 700 Nm og bruger omkring 8,7 liter brændstof for hver 100km (12,5 km/L) den kører.

En vigtig detalje er, at den har mulighed for at trække op til 3,5 tons, hvilket gør den perfekt til dem, der har behov for at trække tunge laster. Bagagerummet rummer op til 610 liter, men kan udvides til 855 liter.

Dette giver god plads til bagage på lange ture.

Kabinen i denne bil er rummelig både foran og bagved. Selv høje passagerer vil finde det komfortabelt at sidde i bilen. Land Rover Range Rover har udstyr som fjernbetjent motor- og kabinevarmer, adaptiv fartpilot og et avanceret lydsystem, hvilket øger komforten og sikkerheden ved hver tur.

Endvidere er det udstyret med teknologier som head-up display og akustiske ruder for at forbedre køreoplevelsen. Inden køb er det vigtigt at undersøge disse funktioner og overveje, hvordan de matcher med personlige behov og præferencer.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Land Rover Range Rover?

Land Rover Range Rover tilbyder forskellige modeller, så købere kan finde en bil, der passer præcist til deres behov. Fra effektive dieselmodeller til luksuriøse udgaver med alt tænkeligt udstyr er valgmulighederne mange.

  1. Land Rover Range Rover D350 HSE: Denne model har en stærk dieselmotor, som giver masser af kraft samtidigt med et rimeligt brændstofforbrug.
  2. P400e Autobiography: En hybridmodel, som kombinerer benzinmotor med elektrisk drift for at mindske CO2-udledningen.
  3. SV Autobiography Dynamic: Topmodellen, som leverer enestående luksus og ydeevne med sin kraftfulde benzinmotor.
  4. Fifty Edition: En særlig udgave lavet for at fejre 50-året for Land Rover Range Rover, kommer med eksklusive detaljer og funktioner.
  5. SVAutobiography LWB: Lang version med ekstra benplads bagtil og endnu flere luksusdetaljer for de virkelig kræsne købere.
  6. Vogue og Vogue SE: Grundmodellerne, som stadigvæk er meget veludstyrede og komfortable, passer godt til dem, der ønsker klassisk luksus uden ekstravagance.

Hver variant byder på forskellige motorstørrelser og -typer, fra diesel- og benzinmotorer til plug-in hybridmuligheder. Udstyrsniveauerne varierer også meget, lige fra standard luxury features i Vogue-modellerne til de nærmest ubegrænsede muligheder i personalisering og luksusudstyr i SV Autobiography-modellerne. Produktionen finder sted i England, Solihull, hvor høj kvalitet og fineste håndværk sikres. Med så bredt et spektrum af varianter understreger Land Rover sitt engasjement i at imødekomme forskellige kunders behov og smag.

Hvad er fordele og ulemper ved Land Rover Range Rover?

Fordele Ulemper
- Høj komfort - Høje månedlige omkostninger
- Rummelig kabine - Høj pris for ekstraudstyr
- Luftaffjedring - Relativt kort garanti mod gennemtæring - kun seks år
- Firhjulsstyring - Køreegenskaber ikke så dynamiske pga. høj vægt og tyngdepunkt
- Fremragende trækstyrke
- Lavt indvendig støjniveau med akustisk glas
- Minimal vindstøj

Hvordan klarer Land Rover Range Rover sig i test?

Land Rover Range Rover opnår fem stjerner for passagerbeskyttelse i en NCAP-test fra november 2022. Den viser, at bilen er meget sikker. I en ADAC Ecotest har den et brændstofforbrug på 8,7 liter diesel pr.

100km (12,5 km/L) og en CO2-udledning på 270 g/km. Køreegenskaberne får ros for god retningsstabilitet og for at køre jævnt over bump og i sving. Tester fremhæver også bilens evne til hurtigt at overhale og dens korte bremselængde.

Dette viser, at Land Rover Range Rover ikke kun beskytter sine passagerer godt, men også kører økonomisk og stabilt.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Land Rover Range Rover?

Land Rover Range Rover er en populær SUV, men der findes andre biler, som kan være et godt valg for bilkøbere. Her er nogle af de bedste alternativer til Land Rover Range Rover.

  1. Mercedes-Benz GLE: Denne SUV tilbyder luksus og kraft med sine avancerede teknologier og komfortable kabine.
  2. BMW X5: Med sin høje ydeevne og luksuriøse interiør er BMW X5 et stærkt alternativ for dem, der søger både kraft og stil.
  3. Audi Q7: Audi Q7 imponerer med sit rummelige interiør, moderne teknologi og stærke køreegenskaber.
  4. Volvo XC90: For de miljøbevidste tilbyder Volvo XC90 en plug-in hybrid model samt en luksuriøs kabine og topmoderne sikkerhedsfunktioner.
  5. Porsche Cayenne: For bilkøbere, der ønsker sportslighed sammen med luksus, er Porsche Cayenne et oplagt valg med sine imponerende køreegenskaber.
  6. Tesla Model X: Som et elektrisk svingbart træk nytænker Model X kategorien med sin acceleration, rækkevidde og innovative funktioner som Falcon Wing-døre.
  7. Jaguar F-PACE: Fra samme hus som Land Rover tilbyder Jaguar F-PACE en kombination af stil, kraft og luksus med en sportslig følelse.
  8. Lexus RX: Lexus RX fokuserer på komfort og stilhed i kabinen sammen med solid byggekvalitet og pålidelighed.

Disse alternativer leverer hver især forskellige egenskaber, der kan matche eller overstige det, Land Rover Range Rover tilbyder, hvad enten det gælder ydeevne, luksus eller miljøvenlighed.

Hvor langt kører Land Rover Range Rover D350 HSE på literen?

Land Rover Range Rover D350 HSE bruger omkring 8,7 liter brændstof på 100km (12,5 km/L) Den udleder også 270 g CO2 for hver kilometer, den kører. Det viser, at bilen ikke er den mest økonomiske i forhold til brændstofforbrug.

Dette tal er vigtigt for købere at overveje, især dem, der planlægger at køre lange ture ofte eller ønsker en bil med lavere miljøpåvirkning. Brændstofforbruget og CO2-udledningen er høje, så det kan påvirke både driftsomkostningerne og miljøet.

Hvilken motor har en Land Rover Range Rover D350 HSE?

En Land Rover Range Rover D350 HSE har en stærk 3.0-liter sekscylindret dieselmotor. Denne motor er udstyret med to turboladere og et mildhybridsystem. Det giver bilen mere kraft og hjælper med at spare på brændstoffet.

Motoren gør, at bilen kan køre rigtig hurtigt, mens den stadig er god ved miljøet. Mildhybridsystemet understøtter også bilens effektivitet ved at genbruge energi, som normalt ville gå tabt under bremsning.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Land Rover Range Rover D350 HSE?

Land Rover Range Rover D350 HSE har en kraftfuld motor med 350 hestekræfter. Denne bil bruger sin stærke motor til at levere enestående ydeevne på vejen. Motorstyrken på 258 kW understøtter bilens evne til at køre i forskellige forhold.

Kraften bag denne bil gør den til et attraktivt valg for købere, der ønsker styrke og pålidelighed i deres køretøj.

Dette køretøj kombinerer luksus med kraft, hvilket gør den til en topkandidat blandt biler i sin klasse. Med så mange hestekræfter er Land Rover Range Rover D350 HSE designet til at håndtere både bykørsel og udfordrende terræn.

Dens motor giver ikke bare hastighed men også en glat køreoplevelse, som mange bilkøbere søger.

Hvad er tophastigheden for en Land Rover Range Rover D350 HSE?

En Land Rover Range Rover D350 HSE kan køre op til 234 km/h. Dette tal viser, hvor hurtig bilen kan køre på et åbent vej. Den kraftige motor gør, at den kan nå denne høje hastighed.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der flytter sig hurtigt.

Hvor hurtigt accelererer en Land Rover Range Rover D350 HSE fra 0-100 km/t?

En Land Rover Range Rover D350 HSE bruger kun 6,1 sekunder på at nå fra 0 til 100 km/t. Dette viser, hvor kraftfuld bilen er. Kraften kommer fra bilens stærke motor, som får den til at køre hurtigt.

Denne acceleration gør Range Rover til et godt valg for folk, der vil have en stærk og hurtig bil. Bilens præstation taler til dem, der ønsker fart sammen med luksus.

Hvad er dimensionerne på en Land Rover Range Rover?

En Land Rover Range Rover måler 5200 mm i længden. Dens bredde er på 2073 mm, når man tæller spejlene med. Bilen er 1869 mm høj. Disse mål gør bilen stor og rummelig, både indeni og udenpå.

Den passer godt til folk, der har brug for meget plads. England, Solihull, er stedet, hvor man laver denne bil. Det viser, at bilen kommer fra et land, der er kendt for gode biler.

Denne information kan hjælpe købere med at forstå, hvor stor bilen er.

Hvor stort er bagagerummet i en Land Rover Range Rover?

Bagagerummet i en Land Rover Range Rover er rummeligt. Det starter med en kapacitet på 610 liter. Hvis man fjerner bagagerumsafdækningen, kan man få op til 855 liter af plads. Skal man bruge mere plads, kan bagsædet klappes ned.

Så vokser bagagerummet til hele 1775 liter. Derudover gemmer der sig ekstra 120 liter under bagagerumsbunden, selv uden et reservedæk. Dette gør Land Rover Range Rover til et ideelt valg for dem, der har brug for meget bagageplads.

Kan man få anhængertræk på en Land Rover Range Rover?

Ja, en Land Rover Range Rover kan fås med anhængertræk. Denne bil er bygget til at være stærk og kan trække op til 3,5 ton. Det gør den perfekt for folk, der har brug for at trække tunge ting som campingvogne eller trailere.

Med sådan et kraftfuldt anhængertræk, kan ejere føle sig sikre, når de rejser på eventyr eller har brug for at transportere store ting.

Hvor mange kg må en Land Rover Range Rover trække på anhængertrækket?

En Land Rover Range Rover kan trække hele 3.500 kg på anhængertrækket. Med en styrke op til 3,5 ton, er den klar til de fleste slags trailere man måtte have behov for at tage med.

Uanset om det er en stor campingvogn eller en hestetrailer, så leverer denne bil den nødvændige kraft og stabilitet. Denne kapacitet understreger bilens alsidighed og gør den til et fortrukket valg for dem, der har brug for en pålidelig køretøj til at transportere tunge læs.

Hvilke fælge kan man få til en Land Rover Range Rover?

Land Rover Range Rover tilbyder et stort udvalg af hjul. Kunder har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser, designs og materialer. Her er detaljerne omkring de hjul, man kan vælge:

  1. Alufælge kommer i forskellige størrelser og designs, som matcher både køreegenskaber og stil. Disse hjul variationsmæssigt passer perfekt til enhver situation.
  2. Land Rover tillader kunderne at vælge fælge fra både deres egne kollektioner og accepterede tredjepartssælgere for at imødekomme individuelle præferencer.
  3. Diameteren på alufælgene varierer, så man kan finde den perfekte balance mellem udseende og ydeevne afhængigt af ens behov.
  4. Bredden på disse hjul sørger for en optimal kontaktflade med vejen, hvilket forbedrer kørestabiliteten.
  5. Nogle særlige fælge er udviklet til at gøre bilen endnu bedre til at køre i terræn, mens andre primært bidrager til bilens luksuriøse udseende.
  6. Fås også i farver og finish, der kan tilpasses ens personlige stil eller bilens farve for et mere personligt præg.
  7. Som en del af udstyrspakker fra Land Rover selv kan særlige hjul sættes på din Range Rover for at give den et skræddersyet look eller ydeevneforbedringer.
  8. Autoriserede forhandlere hjælper gerne med rådgivning om det rette valg af alufælge baseret på dine specifikke ønsker og behov ved køb af en ny eller brugt Range Rover.

Ved valg af nye alufælge bør kunder kontakte autoriserede Land Rover forhandlere for den mest opdaterede information og vejledning.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Land Rover Range Rover?

Til en Land Rover Range Rover skal man vælge vinterdæk, der kan klare forskellige terrænforhold. Med permanent firehjulstræk kræver denne bil dæk, der sikrer godt greb og sikkerhed uanset vejret.

Det er afgørende at vælge høj kvalitet for at beskytte mod værditab og bevare bilens ydeevne. Produktionen i England, nærmere Solihull, betyder, at lokale vejrforhold kan influere på dækvalget.

Kig efter dæk designet til både våde og snefyldte veje.

Forskellige motorvarianter i Range Rover-modellen kan påvirke, hvilke dæk der er bedst egnet. Man skal undersøge, hvilke dæk der matcher bilens specifikke krav til størrelse og belastning.

Tjek altid dækmærkets anbefalinger og søg rådgivning hos fagfolk for at finde de mest passende vinterdæk, der giver optimal sikkerhed og komfort under kørslen om vinteren.

Hvor sikker er en Land Rover Range Rover?

En Land Rover Range Rover har fem stjerner i NCAP-test fra november 2022. Denne bil er rigtig sikker. Den kommer med mange sikkerhedsudstyr som nødbremseassistent, adaptiv fartpilot, vejbaneassistent, blindvinkelsensor og head-up display.

Alle disse hjælper med at holde dig sikker på vejen.

Bilen har også gode sikkerhedsfunktioner for børn og fodgængere. Dette viser, at en Land Rover Range Rover tager sikkerhed alvorligt for alle i og omkring bilen.

Hvordan er interiøret i en Land Rover Range Rover?

Interiøret i en Land Rover Range Rover er rummeligt og giver høj komfort. Brugen af materialer af høj kvalitet ses overalt. Der er masser af plads både foran og bagved. Bilen har lavt støjniveau indvendigt, takket være akustisk glas.

Den kommer med et standard tre-zoners klimaanlæg. Købere kan også vælge et fire-zoners kontrolsystem og ekstra bekvemmeligheder som opvarmet rat samt sædevarme og køling.

Land Rover Range Rover byder på ebony læder og mulighed for rear seat entertainment, der gør lange ture mere behagelige for passagerer bagved. Digitalt cockpit tilføjer en moderne følelse til køreoplevelsen.

Hver detalje i kabinen afspejler luksus og teknologisk fremskridt, hvilket gør hver køretur til en nydelse.

Hvor mange personer er der plads til i en Land Rover Range Rover?

En Land Rover Range Rover er designet til at rumme fire voksne komfortabelt sammen med deres bagage. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der rejser sammen og har brug for plads til både personer og bagage.

Bilen tilbyder god benplads og hovedrum, så alle passagerer kan nyde turen i komfort. Med sit store bagagerum er der også rigelig med plads til tasker og andre rejsebehov. Denne bil kombinerer luksus og funktionelitet, hvilket gør den ideel for dem, der søger komfort på lange ture.

Hvilket lydsystem har en Land Rover Range Rover?

En Land Rover Range Rover kommer med et 3D Meridian-lydsystem. Dette system har 19 højttalere. Det giver en rig og rummelig lyd, der fylder hele bilen. Dette gør køreturene mere underholdende, uanset hvor man kører hen.

Med dette lydsystem kan passagerer nyde musik, podcasts og meget mere i fremragende lydkvalitet.

Hvilke apps kan man få til en Land Rover Range Rover?

En Land Rover Range Rover underholder og hjælper sin fører med avancerede apps. Med Apple CarPlay og Android Auto kan ejere nyde en bred vifte af apps.

  1. Apple CarPlay giver adgang til Maps for navigation, Messages til at sende og modtage beskeder og Spotify for musikstreaming.
  2. Android Auto tilbyder lignende funktioner som Google Maps til vejledning, WhatsApp for beskeder, og Google Play Musik til tunes.
  3. InControl Apps fra Jaguar Land Rover Limited bringer specielt udvalgte apps direkte ind i bilens infotainmentsystem for en sikker brug under kørslen.
  4. Spotify integreres direkte via både Apple CarPlay og Android Auto, så førere nemt kan lytte til deres yndlingssange eller podcasts.
  5. Waze er tilgængelig gennem begge platforme for deling af ruter og trafikinformation i realtid, hvilket hjælper med at undgå trafikpropper.
  6. Audible, appen for lydbøger, lader førere læse deres yndlingsbøger uden at fjerne øjnene fra vejen.
  7. WhatsApp giver mulighed for tale- og tekstbeskeder via stemmekommandoer gennem infotainmentsystemet.
  8. Zoom, en videokonferencesoftware, understøttes også så passagerer kan deltage i møder på farten (kun anbefalet ved parkering).
  9. Find My iPhone/Find My Device-apps giver ejerne mulighed for at lokalisere deres telefon via bilens display hvis den er tabt eller glemt i bilen.

Selvom disse apps bringer en ny grad af funktionalitet og komfort, er det vigtigt altid at fokusere på vejen under kørslen.

Opdateres softwaren i en Land Rover Range Rover automatisk?

Softwaren i en Land Rover Range Rover D350 HSE, der er produceret mellem oktober 2021 og april 2024, opdateres ikke af sig selv. Købere skal være klar over dette, før de beslutter sig for at købe bilen.

Det er vigtigt, fordi ny software kan give nye funktioner og forbedre bilens ydeevne. Uden automatisk opdatering skal ejere selv søge efter opdateringer eller besøge et værksted for at få dem installeret.

Dette kan være en ekstra byrde og omkostning for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Land Rover Range Rover?

Land Rover Range Rover tilbyder et hav af tilbehør og ekstraudstyr for at skræddersy din biloplevelse. Fra teknologiske opgraderinger til komfortforbedringer, her er de mest populære muligheder:

  1. Multimediesystem i bagagerummet med to 11,4-tommer skærme - Perfekt for passagerer, der ønsker underholdning på lange ture.
  2. Trådløs opladningsmulighed til smartphones som standard - Sikrer, at dine enheder altid er opladet.
  3. Bi-xenon forlygter - Giver en bedre lyskvalitet om natten og i dårligt vejr.
  4. Black Edition-pakke - Tilføjer unikke sorte detaljer til bilens ydre for et mere markant look.
  5. Frontrude og forrudevarmere - Holder dine ruder frie for is og dug i kolde måneder.
  6. Anhængertræk - Gør det muligt sikkert at trække tunge laster eller en trailer.
  7. Vinterdæk valgmuligheder - Sikrer optimal performance under vinterlige vejrforhold.
  8. Advanced lydsystemer fra førende mærker - Leverer exceptionel lydkvalitet for musikelskere.
  9. Apps integration via bilens infotainment system - Nem adgang til navigation, musik og meget mere.
  10. Automatisk softwareopdatering - Holder din bil up-to-date med den nyeste teknologi uden ekstra besvær.
  11. Tilpasningsmuligheder for interiøret såsom sædebetræk og farver - Skab et personligt præg indeni din bil.
  12. Aftageligt anhængertræk  - Tilbyder fleksibilitet hvis du kun sjældent har brug for at trække en trailer eller andet udstyr.
  13. Fælge i forskellige design og størrelser ­- Muliggør personalisering af bilens udseende efter eget ønske.

Alle disse muligheder sikrer, at hver Land Rover Range Rover kan blive personliggjort til ejerens individuelle stil og behov.

Guides til andre varianter af Land Rover Range Rover

Hvilke teknologier bruges i en Land Rover Range Rover?

En Land Rover Range Rover er fyldt med avanceret teknologi for at gøre køreoplevelsen bedre. Denne bil har alt fra sikkerhedsfeatures til underholdningsteknologier, som møder de højeste standarder.

  1. Matrix-LED-forlygter giver klar belysning om natten og reducerer risikoen for at blænde andre trafikanter.
  2. Automatisk nedblænding af spejle hjælper føreren med at undgå genskin fra bagvedkørende biler.
  3. Parkeringssensorer for og bag letter parkering ved at advare føreren om hindringer.
  4. Mildhybridsystemet optimerer bilens brændstofforbrug og reducerer CO2-emissionerne.
  5. Tilslutningsmuligheder inkluderer integrering med smartphones, så chauffører nemt kan bruge deres foretrukne apps på farten.
  6. En sofistikeret infotainmentskærm giver adgang til navigation, musik og bilindstillinger med lette tryk.
  7. Lydsystem fra topmærker sikrer en fremragende lydoplevelse i hele bilen.
  8. Softwareopdateringer foregår trådløst, så bilen altid kører med den seneste teknologi uden behov for værkstedsbesøg.
  9. Avanceret luftaffjedringssystem justerer automatisk højden på bilen for at give den bedste kørekomfort og ydeevne både på vejen og i terrænet.

    10 Reversibel start-stop-teknologi sparer på både din pengepung og miljøet.

Hver af disse teknologier arbejder sammen for at maksimere både sikkerhed og komfort i en Land Rover Range Rover, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker luksus kombineret med nyeste teknologi.

Hvad koster en Land Rover Range Rover D350 HSE Automatik i grøn ejerafgift?

En Land Rover Range Rover koster i 2024 ca. fra 780 kr til 18.780 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Land Rover Range Rover til service?

En Land Rover Range Rover D350 HSE skal tjekkes en gang om året eller efter 26.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Det er god stil at følge bilens vedligeholdelsesplan nøje.

Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og sikrer, at garantien forbliver gyldig. For de der ønsker længere garantier, kræves ekstra omkostninger udover den normale treårsgaranti.

Det giver mening at tale med en autoriseret forhandler for oprindelige detaljer om vedligeholdelsesplaner og performance.

Serviceomkostninger for denne type bil kan ændre sig, baseret på hvor gammel bilen er, hvordan den bliver kørt, og om der er købt ekstra garantier. Det viser sig, at omkostninger for vedligeholdelse varierer.

Derfor, folk der ejer sådan en bil eller tænker på at købe en, skal forberede sig på de mulige udgifter, der følger med ejerskabet. De bør desuden kigge på EU's regler og bruge VIN (stelnummer) som et værktøj til at finde specifik information om bilen.

Hvilke dele på en Land Rover Range Rover går mest i stykker?

Land Rover Range Rover er en populær bil, men den har dele, der ofte kan gå i stykker. Bilkøbere skal være opmærksomme på disse problemer før køb.

  1. Luftaffjedring: Ejere har rapporteret om lækager og fejl. Det er dyrt at reparere.
  2. Infotainment systemer: Disse elektroniske dele har en tendens til at fejle og kræver ofte opdateringer eller udskiftninger.
  3. Motorproblemer: Især D350 HSE modellen kan have alvorlige fejl, som nogle gange fører til tilbagekaldelser.
  4. Elektriske systemer: Kameraer og andre elektronikdele går ofte i stykker og påvirker bilens funktionalitet.
  5. Interiørfejl: Selvom materialerne er af god kvalitet, klager ejere over knirkende lyde og løse dele.
  6. Gennemtæringsgaranti: Denne kortvarige garanti bekymrer ejere i våde eller salte miljøer, hvor risikoen for rust er højere.
  7. Forsikringsklasser: De indikerer at visse dele bryder oftere sammen, hvilket fører til dyrere reparationer.

Bilkøbere skal undersøge disse punkter nærmere, når de overvejer at købe brugt eller ny Land Rover Range Rover fra Europa-Kommissionen godkendte forhandlere.

Hvor lang tid dækker garantien på en Land Rover Range Rover?

Garantien på en Land Rover Range Rover varer tre år. Denne periode starter fra bilens første registreringsdato. For at få en længere garanti, skal ejeren betale ekstra. Derudover tilbyder Land Rover seks års garanti mod gennemtæring.

Dette viser, at producenten har tillid til bilens kvalitet over længere tid. Disse oplysninger er vigtige for bilkøbere, der søger brugte til salg, da de giver ro i sindet ved køb af en Land Rover Range Rover.

Hvad dækker garantien på en Land Rover Range Rover?

Land Rover Range Rover D350 HSE årgang 10/2021 - 04/2024 kommer med en garanti på tre år. Denne dækker de fleste problemer, men ikke alt. For en længere garanti skal man betale ekstra.

Bilens kamp mod rust er dækket i seks år, men det er mindre tid end mange andre biler tilbyder. Denne korte periode viser vigtigheden af at passe godt på bilen for at undgå rustskader.

Hvis man vil have mere sikkerhed, kan det være en god ide at overveje ekstra betaling for længere beskyttelse.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.43

Opdateret 10.09.2024, 14.32.43

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel