Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mazda CX-60 3.3 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik (Årgang 01/2023 - 02/2024)

Købsguide: Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik (01/2023 - 02/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik?

Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik har en stor motor på 3,3 liter. Denne bil kan køre meget langt på literen, omkring 5 km per liter. Det er også en bil, der bruger lidt el med sit nye system.

Bilen har plads til mange ting og kan trække op til 2,5 tons. Indeni er der god plads og fine materialer, men skærmen og hvordan bilen kører kunne være bedre.

Denne Mazda har også gode lys og hjælper dig med at bremse i nødsituationer. Den kan endda holde øje med farten for dig. Sikkerheden er top, og bilen har fået fem stjerner i test.

Den passer godt til folk, der gerne vil have en sikker og stærk bil med god plads.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mazda CX-60?

Mazda CX-60 kommer i forskellige varianter for at møde forskellige behov. Købere kan vælge mellem to effektvarianter på 200 og 254 hk, som begge leverer stærke præstationer.

  1. e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik: Dette er basisvarianten med en kraftig motor på 200 hestekræfter. Denne model er udstyret med automatgear og tilbyder en jævn kørsel.
  2. e-Skyactiv D 254 hk Variant: For dem, der ønsker mere power, tilbyder Mazda en version med 254 hestekræfter. Denne variant har også automatgear og giver en endnu kraftigere køreoplevelse.

Begge modeller har firehjulstræk, hvilket gør dem ideelle til forskelligartet terræn. De byder på plug-in hybrid teknologi, som kombinerer benzin- og eldrift for bedre brændstoføkonomi og mindre emissioner.

Mazda har også sørget for at inkludere moderne teknologier i CX-60 varianterne. Bilerne er udstyret med systemer som lane assist og et kamera for sikkerheds skyld. Underholdningsteknologier såsom Apple CarPlay og Android Auto gør det let at forbinde smartphones til bilen.

Disse modeller passer til bilkøbere, der søger en balanceret oplevelse af ydelse, komfort og teknologi i deres næste bilkøb.

Hvad er fordele og ulemper ved Mazda CX-60?

Fordele Ulemper
-
  • Turbodieselmotoren på 200 og 254 hk er kraftfuld.
  • Brændstofforbruget ligger på omkring 5 l/100 km takket være mildhybridsystemet.
  • Karosseriet er både veldesignet og velbygget.
  • Større bagagerum på 440 liter giver god plads til oppakning.
  • Sekscylindret dieselmotor giver bedre ydelse end konkurrenternes firecylindrede motorer.
-
  • Infotainmentsystemet halter bagud i forhold til konkurrenterne.
  • En ladekant på 74 cm gør det besværligt at læsse tunge genstande i bagagerummet.
  • Forbruget på under 5 l/100 km er optimistisk og kan være svært at opnå i praksis.

Denne tabel giver et overblik over fordele og ulemper ved Mazda CX-60. Den viser, at bilen tilbyder en kombination af kraft og effektivitet, men kæmper med et datofølt infotainment og praktisk brug af bagagerum.

Hvordan klarer Mazda CX-60 sig i test?

Mazda CX-60 har gjort det godt i test. Den nye turbodiesel med to styrker på 200 og 254 heste har vist sig stærk. Den bruger kun 6,4 liter brændstof hver 100km (16,7 km/L) i Ecotest. Nogle gange kan den endda klare sig med under 5 liter, takket være et mildhybridsystem.

Denne bil har også en stor tank på 58 liter og en ekstra AdBlue-tank på 6,7 liter.

Denne Mazda kan bære op til 552 kg og trække op til 2,5 tons. Test viser, at den har plads til forbedringer. Især kunne dens infotainmentsystem, køreegenskaber og synsfelt være bedre.

Mazda CX-60 kunne også have brug for finere justeringer af sin adaptive dæmpning. Men overordnet set klarer den sig godt i test og tilbyder en solid køreoplevelse.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mazda CX-60?

Mange bilkøbere søger alternativer til Mazda CX-60. Her er nogle biler, der kan sammenlignes med den:

  1. Audi Q5 - Denne bil har en stærk motor og en luksuriøs kabine. Den er god til lange ture.
  2. BMW X3 - BMW X3 tilbyder sporty køreegenskaber og høj kvalitet indeni. Den passer godt til de, der ønsker en sjov køretur.
  3. Volvo XC60 - Volvo er kendt for sin sikkerhed, og XC60 skuffer ikke. Den har også et flot design både ude og inde.
  4. Mercedes-Benz GLC - Med sit avancerede teknologi og komfortable interiør er GLC et godt valg for dem, der ønsker luksus.
  5. Lexus NX - Lexus giver en rolig køreoplevelse med masser af teknologi i kabinen.

Disse biler giver gode alternativer til Mazda CX-60 afhængig af hvad man værdsætter mest; om det er luksus, sikkerhed eller køreglæde.

Hvad er rækkevidden for en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik på batteri?

Der er ikke oplysninger om, hvor langt en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik kan køre kun på elektricitet. Folk, der tænker på at købe denne bil, skal vide, at detaljer om dens elektriske rækkevidde ikke er tilgængelige lige nu.

Dette er vigtigt for bilkøbere, der er interesseret i bilens evne til at køre på strøm alene uden brug af benzin.

Hvor stort er batteriet på en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik?

Batteriet i en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik er på 24 volt og har en kapacitet på 100 Ah. Dette betyder, at bilen har et stærkt batteri, som hjælper med at give kraft til bilens elektriske dele.

Med sådan et batteri kan bilen køre godt og støtter dens elektriske rækkevidde. Mazda har designet dette batteri til at passe perfekt med bilens behov for energi.

At lade bilen op er nemt, og med batteriets størrelse sikrer Mazda, at du får en god oplevelse, hver gang du kører. Batteriet spiller en central rolle i bilens ydeevne, især når det handler om den strøm, der skal til for at drive de forskellige funktioner i bilen.

Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik viser dermed Mazdas fokus på kvalitet og ydeevne.

Hvordan lader man en Mazda CX-60?

At lade en Mazda CX-60 er ret enkelt. Følg disse trin for at sikre, at bilen lades korrekt og sikkert.

  1. Find ladestikket på bilens venstre side.
  2. Brug en opladningskabel, der passer til Mazda CX - 60. Dette kabel kan man ofte få med bilen eller købe som ekstraudstyr.
  3. Tilslut kablet til en opladerstation. Der findes mange forskellige typer, både hjemme og offentligt.
  4. Opladerstationen viser normalt, når den er klar til at lade. Tilslut herefter kablets anden ende til din bil.
  5. Aktivér opladningen ved enten at bruge et kort eller app fra opladerstationens udbyder. Nogle gange starter det automatisk.
  6. En lyd eller lysindikator på bilen viser, at opladningen er i gang.
  7. Ladningstid kan variere afhængigt af opladerens styrke og batteriets nuværende niveau.
  8. Når batteriet er fuldt opladet, afbrydes processen automatisk for at undgå overopladning.
  9. Afkobl kablet fra din bil først og derefter fra ladestationen.

Husk altid at læse instruktionsbogen for din Mazda CX-60 for specifikke detaljer om korrekt håndtering og opladning af dit køretøj.

Hvor lang tid tager det at lade en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik?

Man kan ikke oplade en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik udenfor. Bilen har et system, der ikke bruger en stik til at fylde strøm på. Derfor findes der ikke information om, hvor lang tid det tager at oplade batteriet, fordi det ikke er muligt.

Denne bil bruger en anden form for teknologi, hvor den ikke har brug for at blive sat til en oplader.

Hvilken motor har en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik?

Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik bruger en 3,3-liters rækkesekscylinder turbodieselmotor. Denne motor findes i to styrker: en med 200 hestekræfter og en anden med 254 hestekræfter.

Den model med 200 hestekræfter bruger omkring 6,4 liter brændstof for hver 100 kilometer i Ecotest. Takket være et nyt mildhybridsystem kan bilen bruge mindre end 5 liter brændstof for hver 100 kilometer i det daglige brug.

Dette system har også en elektromotor, der giver ekstra kraft. Elektromotoren tilføjer op til 17 hestekræfter og 153 newtonmeter i drejningsmoment. Denne dieselmotor yder godt over hele omdrejningsområdet og hjælper med at holde forbruget nede.

Hvor langt kører en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik på literen?

Denne bil bruger 6,4 liter brændstof på 100 km i Ecotest. Dette viser, hvordan bilen klarer sig, når den kører under forskellige forhold. For dem, der kører meget i byen og på landeveje, er der gode nyheder.

Bilen har også en mildhybridteknologi. Denne teknologi hjælper med at spare brændstof. Takket være den, bruger bilen kun omkring 4,5 liter på 100km (25,0 km/L) i blandet kørsel. Dette betyder, at Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik er god til dem, der ønsker at spare på brændstoffet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik?

Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik har 200 hestekræfter. Den bruger en 3,3-liters motor med seks cylindre. Denne bil er stærk og kan køre hurtigt. Den har også et system, der hjælper den med at bruge mindre brændstof.

Dette system kan tilføje op til 17 hestekræfter mere, når det er nødvendigt. Dette gør Mazda CX-60 både kraftfuld og økonomisk. Med disse hestekræfter kan bilen bevæge sig smidigt på vejen og give en god køreoplevelse.

Hvad er tophastigheden for en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik?

Tophastigheden for denne bil er 212 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre på sit højeste. Denne Mazda har også en stærk motor, der hjælper den med at nå disse høje hastigheder.

Den bruger både en elektrisk motor og en dieselmotor. Den elektriske motor giver ekstra kraft, op til 17 hk og 153 Nm i drejningsmoment. Sammen gør disse motorer, at bilen kører glat og kraftfuldt, hvilket er vigtigt for dem, der vil have en bil, der kan køre hurtigt.

Hvor hurtigt accelererer en Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik fra 0-100 km/t?

En Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik når 100 km/t på kun 4,6 sekunder. Dens fart gør den til en stærk deltager blandt biler i samme klasse. Den har også en høj tophastighed på 212 km/t.

Dette viser, at bilen ikke kun er hurtig til at starte, men også kan holde en høj fart over længere tid. Det er værd at overveje for dem, der søger en bil med både kraft og hurtighed.

Hvad er dimensionerne på en Mazda CX-60?

Mazda CX-60 har en stor størrelse, der giver god plads indeni. Den er bygget til at være rummelig for både passagerer og bagage. Med sæderne oppe er der et bagagerum på 440 liter.

Når man lægger bagsæderne ned, vokser pladsen til 1.475 liter. Dette gør bilen praktisk for familier eller dem, der har brug for plads til udstyr. Bilens ladekant er på 74 cm, hvilket gør det lettere at læsse ting ind og ud.

Den har også elektriske funktioner for at gøre livet lettere. For eksempel kan man få elektrisk antrieb til bagklappen og et reservehjul mod ekstra betaling. Disse dimensioner og muligheder viser, at Mazda CX-60 er designet med tanke på komfort og bekvemmelighed for brugeren.

Disse detaljer gør den til et godt valg for folk, der ønsker en praktisk og rummelig bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Mazda CX-60?

Bagagerummet i en Mazda CX-60 er rummeligt. Det har plads til 440 liter. Når man folder de bageste sæder ned, bliver der endnu mere plads, og rummet vokser til 1.475 liter. De bageste sæder kan foldes ned i tre dele.

Dette gør det nemt at tilpasse pladsen til større ting. Læssekanten er 74 cm høj, hvilket gør det let at læsse ting ind og ud.

Kan man få anhængertræk på en Mazda CX-60?

Man kan få anhængertræk på en Mazda CX-60. Dette gør bilen ideel til dem, der har brug for at trække tunge genstande som trailere eller campingvogne. Mazda CX-60 kan trække op til 2,5 ton.

Dette viser bilens stærke ydeevne og alsidighed.

Mazda tilbyder også ekstraudstyr, der gør bilen endnu mere praktisk. For eksempel kan man tilføje en elektrisk drev til bagklappen og et reservehjul. Disse valgmuligheder forbedrer brugeroplevelsen og gør bilen klar til forskellige situationer.

Hvad må en Mazda CX-60 trække på anhængertrækket?

En Mazda CX-60 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik kan trække op til 2,5 tons. Dette gør den stærk nok til mange slags trailere og campingvogne. Med en lasteevne på 552 kg er bilen også god til at bære tung bagage sammen med det, den trækker.

Hvilke fælge kan man få til en Mazda CX-60?

Til Mazda CX-60 kan købere vælge mellem forskellige fælge. Disse valg kan ændre bilens look og hvordan den kører.

  1. Alufælge kommer i mange designs. De gør bilen flottere og sporty.
  2. Stålfælge er stærke. De passer godt til hårdt vejr og svære veje.
  3. Fælgene fås i flere størrelser. Størrelsen skal passe med bilens mål.
  4. Design på fælgene varierer meget. Købere kan finde noget, der matcher deres stil.
  5. Nogle fælge er ekstra udstyr. Man skal betale mere for disse.
  6. Prisen på fælgene kan være forskellige, alt efter typen.
  7. For at vælge de bedste fælge, spørg en forhandler eller ekspert. De ved, hvad der passer bedst til Mazda CX-60.

Disse muligheder giver ejere chance for at gøre deres Mazda CX-60 unik og personlig.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mazda CX-60?

Valg af vinterdæk til en Mazda CX-60 er vigtigt for sikkerheden. Dækkene skal passe godt til bilens egenskaber.

  1. Se efter dæk med god greb på både våde og glatte veje. Dette sikrer, at bilen holder sig på vejen under alle forhold.
  2. Vælg dæk, der er designet til at klare lave temperaturer. Når det bliver rigtig koldt, skal dækkene stadig kunne yde optimalt.
  3. Tjek dækmærkernes holdbarhed. Det betaler sig i længden at investere i dæk, der ikke skal skiftes for ofte.
  4. Overvej dæk med lav rullemodstand for bedre brændstoføkonomi. Eftersom Mazda CX - 60 har et mildhybridsystem, kan det hjælpe med at reducere brændstofforbruget endnu mere.
  5. Sørg for, at dækkene passer til bilens lasteevne og hastighedsgrænse krav. Mazda CX - 60 kan trække op til 2,5 ton og har en effekt på 200 hk.
  6. Prøvetur altid nye dæk før vinteren sætter ind fuldt ud. Dette hjælper med at føle sig sikker i bilens håndtering med de nye dæk på.
  7. Overvej også anskaffelse af ekstra fælge til vinterdækkene. Så kan man nemmere skifte mellem sommer- og vinterdæk.
  8. Til sidst, husk at tjekke lufttrykket regelmæssigt om vinteren da temperaturen kan påvirke dette.

Ved at følge disse punkter finder man de bedste vinterdæk til sin Mazda CX-60 og sørger for en sikker kørsel hele vinteren igennem.

Hvor sikker er en Mazda CX-60?

En Mazda CX-60 har forskellige sikkerhedsfunktioner for at beskytte dem inde i bilen. Bilen kommer med airbags, som puster op hvis der sker en ulykke. Disse airbags er over hele bilen for at give bedst mulig beskyttelse.

Mazda CX-60 har også systemer til at hjælpe med at undgå ulykker. Disse inkluderer ting som bremseassistance og stabilitetskontrol, der arbejder sammen for at holde bilen sikker på vejen.

Til trods for de gode sikkerhedsfunktioner, fik Mazda CX-60 kun tre ud af fem stjerner i en vigtig sikkerhedstest. Dette skyldes delvis emissionerne fra bilen. Det viser, at mens Mazda CX-60 arbejder godt for at beskytte folk inde i bilen, er der stadig plads til forbedringer, især når det kommer til miljøpåvirkningen.

Sikkerhed er vigtig, og købere skal huske alle faktorer når de vælger en ny bil.

Hvordan er interiøret i en Mazda CX-60?

Interiøret i Mazda CX-60 er lavet med god kvalitet. Der er masser af plads til både dem, der sidder foran, og dem i bagsædet. Folk vil finde, at der er nok plads til benene og hovedet.

Dette gør ture behagelige for alle. Bagagerummet kan holde fra 440 liter til 1.475 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads. Dette gør bilen perfekt til daglige gøremål og at tage ting med.

Bilen har også et system til underholdning. Det kan være lidt svært at lære at bruge i starten. Men det er godt, når man har lært det. Systemet virker med Apple CarPlay og Android Auto.

Der er også et stort display i forruden, som viser info, mens man kører. Hvis folk vil have mere luksus, kan de vælge ekstra ting som en elektrisk bagklap eller et reservehjul. Disse ekstra ting koster dog mere.

Hvor mange personer er der plads til i en Mazda CX-60?

En Mazda CX-60 har plads til fem personer. For- og bagsæderne er rummelige med nok plads til ben og hoved. Bilen har også mange steder at opbevare ting. På bagsædet kan voksne sidde godt.

Men det midterste sæde bag er snævert og ikke så behageligt. Det passer bedst til korte ture. Denne bil er god for familier eller grupper, der gerne vil have komfort og plads.

Hvilket lydsystem har en Mazda CX-60?

Mazda CX-60 kommer med et avanceret lydsystem, der sikrer klar lyd i hele bilen. Systemet er designet til at arbejde sammen med Apple CarPlay og Android Auto. Det gør det nemt for ejere at streame musik og bruge deres favorit apps under kørsel.

Lydsystemet i Mazda CX-60 skaber en oplevelse, hvor musik og lyd fra navigation føles som om, de fylder bilen helt ud. Dette system er en del af bilens moderne teknologi, som appellerer til købere, der ønsker kvalitetslyd på farten.

Hvilke apps kan man få til en Mazda CX-60?

En Mazda CX-60 giver adgang til flere nyttige apps gennem sit infotainmentsystem. Dette system gør køreturen lettere og mere underholdende med apps, der passer til mange behov.

  1. Apple CarPlay - Giver iPhone-brugere mulighed for at spejle deres telefon på bilens skærm. Det betyder nem adgang til musik, beskeder og navigation.
  2. Android Auto - Fungerer ligesom Apple CarPlay, men for Android-telefoner. Denne app bringer Googles kort, musik og stemmestyrede funktioner direkte ind i bilen.
  3. Navigationssystemets App - Hjælper med at finde vej uden om trafikken. Den viser den bedste rute til din destination.
  4. Musikstreamingstjenester - Apps som Spotify og Pandora lader dig nyde din yndlingsmusik eller opdage nye sange mens du kører.
  5. Audiobogstjenester - Til lange ture kan man lytte til bøger via apps som Audible, hvilket gør rejsen mere interessant.
  6. Podcast Apps - Perfekt for dem, der elsker at blive underholdt eller lære noget nyt på farten.

Disse apps er lette at bruge takket være infotainmentsystemet i Mazda CX-60 og dets store head-up display i forruden. De sikrer også, at føreren kan holde øjnene på vejen og stadig få vigtig information eller underholdning under kørslen.

Opdateres softwaren i en Mazda CX-60 automatisk?

Mazda CX-60 har et moderne 8 trins automatigear, der kræver regelmæssige softwareopdateringer for at køre glat. Disse opdateringer sikrer, at bilen altid performer sit bedste.

Opdateringerne sker ikke helt af sig selv. Ejere skal besøge en Mazda-forhandler for at få installeret den nyeste software. Dette bidrager til at holde bilens systemer opdaterede og sikrer den bedste mulige køreoplevelse.

Bilen bruger også et mildhybridsystem. Dette system hjælper med at spare brændstof og øge effekten. Men for at få det meste ud af dette system, skal softwaren være opdateret.

Så mens bilen har mange avancerede egenskaber, er automatisk softwareopdatering ikke en af dem. Ejere bør planlægge regelmæssige ture til en Mazda-forhandler for at holde deres CX-60 i topform.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mazda CX-60?

Til Mazda CX-60 kan man få meget forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og praktisk. Dette udstyr passer til forskellige behov, fra hverdagsbrug til længere ture.

  1. Elektrisk antrieb for bagklappen: Gør det nemmere at åbne og lukke bagklappen uden at bruge hænderne.
  2. Reservehjul: Sikrer dig mod punkteringer på dine rejser.
  3. Beskyttelsesplader under bilen: Beskytter undervognen mod skader, når du kører på ujævne veje.
  4. Måtter til kabine og bagagerum: Holder interiøret rent og pænt.
  5. Tagbøjler: Giver mulighed for at montere tagboks eller cykelholder.
  6. Cykelholder til anhængertræk: Perfekt for dem, der ønsker at tage cykler med på tur.
  7. Bagagerumsmåtte med flere dele: Gør det muligt at arrangere bagagerummet fleksibelt efter behov.
  8. Anhængertræk: Til trailer eller campingvogn brug.
  9. Vinterdæk og fælge sæt: For sikker kørsel i vintervejr.
  10. Gulvmåtter i gummi: Nemme at rengøre og perfekte til vådt vejr.

Disse elementer gør Mazda CX-60 mere funktionel i daglig brug såvel som under specielle forhold.

Guides til andre Mazda-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mazda CX-60?

Mazda CX-60 kommer med avanceret teknologi for at øge køreglæden og sikkerheden. Bilen har et mildhybridsystem, der sparer brændstof og skåner miljøet. Dette system gør bilen mere effektiv, især når man kører i byen.

Den bruger elektrisk energi til at hjælpe motoren, hvilket mindsker forbruget af diesel. Infotainmentsystemet tilbyder nem adgang til musik, navigation og mobil apps gennem Apple CarPlay og Android Auto.

Dette gør turene både sjovere og nemmere.

Mazda CX-60 har også mange assistentsystemer for at holde passagerer sikre. Disse inkluderer Matrix-LED-belysning, nødbremseassistent, adaptiv fartpilot og beskyttelse for børn og fodgængere.

Disse teknologier arbejder sammen for at give en sikker tur, hver gang man kører. Disse funktioner viser Mazda's engagement i at bruge teknologi til at forbedre både ydeevnen og sikkerheden i deres biler.

Hvad koster en Mazda CX-60 3.3 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik i grøn ejerafgift?

En Mazda CX-60 3.3 e-Skyactiv D 200 Takumi Automatik koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mazda CX-60 til service?

En Mazda CX-60 skal til service hvert år eller efter et vis antal kørte kilometer. Det afhænger af, hvordan bilen bruges. For eksempel, hvis man kører meget, kan det være tid til service før.

Producenterne har lavet regler for dette. De siger, hvordan og hvornår din bil skal tjekkes.

Denne bil har en turbodieselmotor. Den kan være på 200 eller 254 hk. Dette betyder, at servicebehovet kan ændre sig. Det kommer an på, hvilken motor du har. Din Mazda CX-60 kan også have en seksårig garanti.

Dette hjælper med at vide, hvad service vil koste i denne periode. Husk at følge Mazda's anbefalinger for service. Så holder din bil længere.

Hvilke dele på en Mazda CX-60 går mest i stykker?

Mange bilkøbere kigger på Mazda CX-60 for dens stil og ydeevne. Men ligesom alle biler kan visse dele have tendens til at gå i stykker.

  1. Elektroniksystemer - Mange moderne biler, inklusiv Mazda CX-60, har avanceret teknologi. Dette betyder ofte, at elektroniske dele som infotainment og navigationssystemer kan fejle.
  2. Batteri - Til elektrisk rækkevidde er batteriet vigtigt. Over tid kan et batteri i en Mazda CX-60 miste sin evne til at holde strøm.
  3. Bremser - Bremserne bliver brugt meget, hver gang bilen kører. Dette slid kan føre til, at de skal udskiftes oftere end andre dele.
  4. Gearkasse - Automatikgearkassen i Mazda CX-60 sørger for glat kørsel. Men gearkasser kan udvikle problemer efter mange kilometers kørsel.
  5. Dæk - Selv om dæk ikke er unikke for Mazda CX-60, er det almindeligt, at de slides ned og skal skiftes ud regelmæssigt afhængig af kørestil og vejforhold.
  6. Lygter - Forlygter og baglygter på bilen kan gå i stykker eller blive mørke over tid. Det kræver udskiftning for sikker kørsel om natten.
  7. Udstødningssystem - Systemet hjælper med at lede udstødningsgasser væk fra motoren. Rust og huller kan forekomme især i koldere klimaer med salt på veje.

Disse punkter giver en ide om hvilke dele af en Mazda CX-60, du skal være opmærksom på over tid for vedligeholdelse og potentielle reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mazda CX-60?

Garantien på en Mazda CX-60 varer i seks år. Dette giver køberne en følelse af sikkerhed, da de ved, at deres bil er dækket over en lang periode. De samlede omkostninger hver måned for en model med Takumi-udstyr kan være høje, men garantien tilføjer værdi og sikkerhed til investeringen.

Den seksårige garanti viser også Mazda's tillid til kvaliteten og holdbarheden af deres CX-60 modeller.

Den lange garanti betyder, at ejere ikke behøver at bekymre sig om ekstra udgifter til reparationer i mange år. Mazda sikrer, at hvis der opstår problemer, kan de blive løst uden ekstra omkostninger for ejeren.

Dette aspekt af ejerskabet er specielt attraktivt for dem, der værdsætter jinba ittai - den unikke forbindelse mellem bil og fører, som Mazda stræber efter at skabe med sine biler.

Hvad dækker garantien på en Mazda CX-60?

Med en seksårs garanti giver Mazda CX-60 ejere ro i sindet. Denne garanti sikrer, at bilen kører uden bekymringer for uforudsete reparationer. Den dækker de fleste store dele, såsom motoren og transmissionsystemet.

Dette betyder, at hvis disse vigtige dele går i stykker, hjælper Mazda med at reparere dem gratis. Garantien inkluderer også to udstyrspakker, der gør det nemmere at tilpasse bilen efter personlige behov.

Dog bør ejere være opmærksomme på, at visse omkostninger som følge af normal slitage eller skader forårsaget af ulykker ikke dækkes. Garantiperioden starter fra bilens første registreringsdato og giver ejerne en vis sikkerhed mod dyre overraskelser.

Samtidig skal man huske, at årlige tjek kan påkræve betaling, og forsikringspriserne kan være højere på grund af bilens kraftfulde motor. Dette betyder ekstra omkostninger ud over det sædvanlige vedligehold.

Selv med en omfattende garanti, bør købere budgettere med disse yderligere udgifter for fuldt ud at nyde deres Mazda CX-60 uden økonomisk stress.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.21

Opdateret 10.09.2024, 14.34.21

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel