Find brugte biler til salg

Guiden handler om Porsche Taycan 4S Performance Plus (Årgang 01/2020 - 02/2024)

Købsguide: Porsche Taycan 4S Performance Plus (01/2020 - 02/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

Før du køber en Porsche Taycan 4S Performance Plus, er der nogle ting, du skal vide. Denne bil kan køre op til 400 km på en opladning ifølge ADAC Ecotest. Den kan også lade hurtigt.

Du kan fylde batteriet fra 10 til 80 procent på under 20 minutter. Taycan har to elmotorer og sammen giver de bilen en kraft på 420 kW (571 hk). Dette gør, at bilen kan accelerere hurtigt og har gode køreegenskaber.

Taycan bruger omkring 23,6 kWh pr. 100 km og slipper 130 g CO2 ud pr. km. ADAC Ecotest giver den fire stjerner og 70 ud af 100 point for miljøvenlighed.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Porsche Taycan 4S?

Porsche Taycan 4S kommer i flere varianter. Man kan vælge mellem modeller med forskellig motorstyrke og batteristørrelse. Nogle varianter har mere kraft og kan køre længere på en opladning.

Andre er bygget for at give en stærkere køreoplevelse med hurtigere acceleration. Alle varianterne deler den samme elegante design og avancerede teknologi, som gør Taycan til noget særligt.

Der findes også Taycan Turbo, Turbo S og Cross Turismo versioner. Disse modeller tilbyder endnu højere ydeevner og mere luksus. Turbo og Turbo S versionerne er toppen af linjen med maksimal kraft.

Cross Turismo tilbyder mere plads og er mere egnet til eventyr uden for de slagne veje. Hver variant har unikke egenskaber, der passer til forskellige behov og ønsker.

Hvad er fordele og ulemper ved Porsche Taycan 4S?

Porsche Taycan 4S tilbyder enestående ydeevne og teknologier. Den appellerer til dem, der ønsker fart og luksus i en elektrisk bil.

Fordele:

  1. Hurtig opladning: Taycan kan oplade batteriet fra 10% til 80% på under 20 minutter.
  2. Kraftige motorer: Med en effekt på 420 kW (571 hk) har den hurtig acceleration.
  3. Avanceret sikkerhedsudstyr: Bilen er udstyret med nødbremsesystem, vejbaneassistent og adaptiv fartpilot.
  4. Porsche Connect giver smarte teknologier for at forbedre køreoplevelsen.
  5. Mulighed for ekstraudstyr som blindvinkelassistent for mere sikkerhed.

Ulemper:

  1. Høj pris: Taycan 4S er dyr både i anskaffelse og ved tilkøb af udstyr.
  2. Begrænset plads: Bilen byder ikke på meget plads sammenlignet med andre biler.
  3. Høje månedlige omkostninger, som kan stige ved valg af ekstra udstyr.
  4. Rækkevidden kan være begrænset i forhold til benzinbiler eller nogle konkurrenter indenfor elbiler.
  5. Størrelsen på batteriet stiller høje krav til ladestrukturen hjemme og offentligt.

Disse punkter viser både de gode og mindre gode sider ved Taycan 4S, alt efter hvad man søger i en bil.

Hvordan klarer Porsche Taycan sig i test?

I test klarer Taycan sig godt. Den får 70 ud af 100 mulige point i ADAC Ecotest. Det betyder, at bilen gør det godt for miljøet. Taycan har også en rækkevidde på cirka 400 km.

Det er en stor fordel for dem, der kører lange ture.

Alexander Werner fra ADAC testede Taycan 4S Performance Plus i oktober 2020. Han gav bilen fire stjerner. Det viser, at Taycan er en stærk bil i test.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Porsche Taycan 4S?

Alternativer til Porsche Taycan 4S er mange på markedet. De byder på lignende luksus og ydelse for dem, der søger en fuldt elektrisk sportsvogn.

  • Tesla Model S: Denne bil er kendt for sin lange rækkevidde og hurtige acceleration. Den har også en stor skærm indeni og masser af tech-funktioner.
  • Audi e-tron GT: Audi tilbyder også en kraftfuld motor og et stilfuldt design. Den kan prale af god plads indeni og avanceret teknologi.
  • Jaguar I-PACE: Jaguars elektriske model bringer et unikt design og agil kørsel med sig. Den har god plads til passagerer og bagage.
  • Mercedes EQS: Dette er Mercedes' svar på en luksuriøs elbil. Den imponerer med sin stille kabine, avancerede tech-funktioner og komfortabel kørsel.
  • BMW iX: Med sit moderne design og nye teknologier udfordrer BMW iX konkurrenterne. Den lover stærk ydelse og masser af plads.

Alle disse biler giver gode alternativer til Porsche Taycan 4S, hver med sine egenskaber. De viser, at markedet for elektriske sportsbiler vokser med mange valgmuligheder for købere.

Hvad er rækkevidden for en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

Porsche Taycan 4S Performance Plus kan køre cirka 400 km på en opladning. Denne data kommer fra ADAC Ecotest. Bilen bruger omkring 23,6 kWh pr. 100 km. Det betyder, at den er ret god til at bruge strømmen effektivt.

Taycan er designet til at være både kraftfuld og mere miljøvenlig end mange andre biler.

Den kombinerer Porsche's kendte ydeevne med nyere elektrisk teknologi.

Hvor stort er batteriet på en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

Batteriet i en Porsche Taycan 4S Performance Plus er på 93 kWh. Dette kraftige batteri gør, at bilen kan køre cirka 400 km på en opladning ifølge ADAC Ecotest. Med dette batteri kan man nyde længere ture uden at skulle stoppe og lade så ofte.

Opladningen går også hurtigt, for batteriet kan lades fra 10 til 80 procent på under 20 minutter. Dette er takket være bilens avancerede teknologi og mulighed for hurtigopladning.

Så ejere af denne bilmodel kan se frem til mange kilometer med sjov kørsel og minimal ventetid ved opladeren.

Hvordan lader man en Porsche Taycan?

At lade en Porsche Taycan er nemt og hurtigt. Her er trinene man skal følge for at få strøm på bilen.

  1. Find en lade station der passer til din bil. Taycan kan bruge mange forskellige typer stik.
  2. Brug et CCS (Combined Charging System) stik for hurtig opladning. Dette får strømmen i bilen hurtigere.
  3. Tilslut kablet fra ladestationen til bilens ladestik. På Taycan sidder det normalt i nærheden af forhjulene.
  4. Tjek bilens skærm for at se, om den oplader korrekt. Skærmen viser også, hvor lang tid opladningen vil tage.
  5. Taycan kan lade fra 10% til 80% på under 20 minutter ved de rigtige ladestationer takket være dens opladningshastighed.
  6. For at lade hjemme, brug enten en Clever One eller Clever Box hjemmelader for bekvemmelighed. Disse enheder giver sikker og effektiv opladning over natten.
  7. Overvej planlagt opladning for at udnytte lavere elpriser om natten, hvis muligt. Dette kan indstilles direkte fra Taycans infotainmentsystem.
  8. Afbryd altid kablet forsigtigt efter opladning for at beskytte både bilens og ladestationens stik.

Med disse simple trin kan du nemt sørge for, at din Porsche Taycan altid er klar til kørsel med masser af strøm på batteriet.

Hvor lang tid tager det at lade en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

En Porsche Taycan 4S Performance Plus kan lade batteriet fra 10 til 80 procent på under 20 minutter med en hurtig ladestation. Dette skyldes dens avancerede opladningsteknologi og det store 93 kWh batteri.

Til daglig brug betyder det, at man hurtigt kan få masser af strøm til bilen, så den er klar til lange ture. Denne opladningsevne gør det nemt at holde bilen kørende, specielt hvis man planlægger sine stop ved hurtigladestandere på turen.

Hvilken motor har en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

Porsche Taycan 4S Performance Plus er udstyret med to elmotorer. Disse motorer giver en samlet effekt på 420 kW, svarende til 571 hestekræfter. Denne kraft gør bilen hurtig og responsiv.

Modellen bruger også teknologier som overboost-ydelse ved launch control for at øge ydelsen yderligere. Dette sikrer en kraftfuld acceleration fra stilstand.

Batteriet i bilen er stort, hvilket giver en god rækkevidde. Med dette batteri kan Taycan 4S Performance Plus køre lange ture, før den skal lades igen. Ladesystemet er effektivt, hvilket betyder, at batteriet kan lades hurtigt op igen.

Dette gør Taycan 4S Performance Plus til en praktisk bil for dem, der ønsker en elektrisk sportsbil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

En Porsche Taycan 4S Performance Plus har 571 hestekræfter. Dette gør bilen meget kraftfuld. Med to elektriske motorer kan den køre rigtig hurtigt. Den er perfekt for folk, der vil have en hurtig bil.

Hvad er tophastigheden for en Porsche Taycan 4S Performance Plus?

Taycan 4S Performance Plus kan køre op til 250 km/t. Dette viser, at bilen er meget hurtig. Den har to motorer, som sammen giver en kraft på 420 kW. Dette gør, at Taycan kan køre så stærkt.

Denne bil passer godt til dem, der elsker fart og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en Porsche Taycan?

Porsche Taycan har en længde på 4963 mm og en bredde på 1966 mm, når man tæller sidespejlene med. Højden på denne bil er 1379 mm, og akselafstanden er 2904 mm. Dette gør bilen rummelig både indeni og udvendigt.

Bagagerummet kan holde 330 liter, men hvis du klapper bagsædet ned, vokser dette tal til 655 liter. Under bagagerummet er der et ekstra fladt rum på cirka 20 liter til mindre genstande.

Disse mål viser, at Taycan ikke bare er kraftfuld, men også praktisk for dem, der har brug for plads.

Hvor stort er bagagerummet i en Porsche Taycan 4S?

Bagagerummet i en Porsche Taycan 4S rummer 330 liter. Hvis man folder bagsædet ned, bliver det større og kan holde op til 655 liter. Der er også et ekstra rum på cirka 20 liter under bunden af bagagerummet.

Bagagerumsklappen kan man åbne og lukke med strøm. Man kan også åbne klappen uden at bruge hænder ved at bevæge sin fod under bilens bagende.

Kan man få anhængertræk på en Porsche Taycan 4S?

Man kan ikke få anhængertræk til en Porsche Taycan 4S som standard eller fra fabrikken. Dette skyldes bilens design og tekniske opbygning. Porsche Taycan 4S er skabt med fokus på ydelse og elektrisk kørsel, hvilket gør tilføjelsen af anhængertræk komplekst.

Folk, der leder efter en bil, de kan bruge til at trække en trailer eller campingvogn, skal måske se efter andre biler end Taycan 4S. Der er i øjeblikket ingen offentlig information eller løsninger fra Porsche, der tillader montering af anhængertræk på denne model.

Dette betyder, at hvis man har brug for at trække tungere laster, skal man overveje andre biler med denne mulighed.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Porsche Taycan 4S?

Porsche Taycan 4S kan trække op til 1.200 kg. Dette betyder, at du kan tage en lille campingvogn eller en trailer med cykler med på tur. Denne vægt er nok for de fleste behov, når du vil bruge din Porsche til eventyr.

Dette gør Taycan 4S til et godt valg for dem, der ønsker at kombinere luksus med funktionalitet.

Hvilke fælge kan man få til en Porsche Taycan 4S?

Man kan vælge mellem mange fælge til en Porsche Taycan 4S. Dine valg viser din stil og påvirker kørslen.

  1. Standard er 19 - tommer fælge. Disse er gode til hverdagskørsel og giver bilen et skarpt look.
  2. Vil du have større, så findes der 20 - tommer hjul. Disse giver en mere sporty følelse og ser flotte ud.
  3. For et endnu mere unikt udtryk kan du vælge 21 - tommer hjul. Disse gør, at bilen skiller sig ud og forbedrer køreegenskaberne.
  4. Fælgene kommer i forskellige materialer, som aluminium, letvægtslegering og kulfiber. Hvert materiale har sin egen fordel.
  5. Du kan også få fælgene i forskellige farver og finish. Det betyder, at man kan matche dem med bilens farve eller skabe kontrast.
  6. Porsche har specielle designs som Aero-fælge, RS Spyder-designfælge og Exclusive design-fælge. Disse ser ikke bare godt ud men forbedrer også aerodynamikken.
  7. Hvis du ønsker det, kan man købe ekstra sæt hjul til vinter eller sommerbrug.

Dette giver dig frihed til at personliggøre din Taycan 4S lige som du vil have den.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Porsche Taycan 4S?

At vælge de rette vinterdæk til din Porsche Taycan 4S er vigtigt. De rigtige dæk sikrer bedre greb og sikkerhed i koldt vejr.

  • Kig efter dæk mærket med M+S (mud and snow), hvilket betyder, at de er testet og godkendt til brug i sne og mudder.
  • Vælg dæk med dybe riller. Det hjælper med at fjerne sne og slud fra under bilen, så du holder bedre fast på vejen.
  • Overvej dæk med et højt antal lameller. Lameller er små snit i dækkets overflade, der giver ekstra greb på glatte overflader.
  • Tjek om dækkene har et snefnug symbol. Dette symbol viser, at dækket opfylder specifikke standarder for vinterkørsel.
  • Overvej premium mærker som Michelin, Continental eller Pirelli. De laver ofte dæk specifikt designet til højtydende biler som Porsche Taycan 4S.
  • Tænk på størrelsen. Din Porsche Taycan 4S kræver en bestemt størrelse for at yde optimalt. Kig i bilens manual eller spørg hos et Porsche center for at finde den rigtige størrelse.
  • Overvej også run - flat dæk. De kan holde bilen kørende selv efter et punkteret dæk. Det kan være nyttigt i vintervejr, hvor du ikke vil skifte dæk ved siden af vejen.

Hvert valg skal matche din kørestil og de vejforhold, du mest sandsynligt vil møde om vinteren.

Hvor sikker er en Porsche Taycan?

En Porsche Taycan kommer med meget sikkerhedsudstyr. Den har fået 85% points i tests for passiv sikkerhed. Dette betyder, at den beskytter folk godt, hvis der sker et uheld. For børnene i bilen er der også gode nyheder, da Taycan har scoret 83% points i sikkerhedstest for børn.

Dette viser, at bilen er lavet til at passe på de små passagerer.

Taycan har også gjort det godt i tests, der ser på, hvordan den beskytter fodgængere. Her har bilen fået 70% points. Disse tests viser, at Porsche Taycan er designet til at være sikker for både dem inde i bilen og dem udenfor.

Dette gør Taycan til et trygt valg for familier og dem, der går op i sikkerhed.

Hvordan er interiøret i en Porsche Taycan 4S?

Interiøret i en Porsche Taycan 4S er futuristisk og fyldt med avancerede teknologier. Den har flere touchskærme, der giver bilen et moderne udtryk. Disse skærme kræver lidt tid at vende sig til, men tilbyder Bluetooth, stemmestyring og mulighed for at forbinde til internettet.

Selvom indersiden er rummelig, kan den store midterkonsol gøre det lidt svært at bevæge sig frit. Bag i bilen er der mindre plads på grund af tagets form og de små vinduer.

Rummet til personlige ting er ikke stort og kan være svært at bruge effektivt. Men Porsche Taycan 4S imponerer med sin kørekomfort, noget som er meget vigtigt på lange ture. Denne bil blander elegant design med praktisk teknologi, hvilket gør den til en fremragende følgesvend på vejen.

Hvor mange personer er der plads til en Porsche Taycan?

En Porsche Taycan har plads til fire mennesker. Dette gør den til et godt valg for små familier eller par. Bagi er der dog et lille problem for høje personer. Personer op til 1,80 m kan sidde der uden besvær, men dem der er højere, vil finde det knapt så rummeligt.

Dette skyldes bilens design, som giver den en strømlinet form, men begrænser hovedpladsen bagi. Så hvis du ofte har store voksne eller teenagere med på tur, er det vigtigt at tænke over dette.

Hvilket lydsystem har en Porsche Taycan 4S?

Porsche Taycan 4S kommer med et BOSE Surround Sound System som standard. Dette system har 14 højttalere og en effekt på 710 watt. Lyden fra dette system fylder bilen og giver en stærk oplevelse.

Man kan også vælge at få et Burmester High-End Surround Sound System. Det har endnu mere kraft med en effekt på 1.455 watt. Begge lydsystemer passer perfekt ind i bilens design og gør musikken klar og fyldig.

Disse lydsystemer sikrer, at man altid har god lyd i bilen. Uanset om man lytter til musik eller andre lydindhold, bliver oplevelsen fantastisk. Lydkvaliteten er i top, så alle i bilen kan nyde lyden fuldt ud.

Hvilke apps kan man få til en Porsche Taycan 4S?

Købere af en Porsche Taycan 4S har adgang til smarte apps. Disse apps gør køreoplevelsen bedre og lettere.

  1. Porsche Connect app: Styr forskellige bilfunktioner direkte fra din telefon. Få også adgang til køredata, som hjælper dig med at forstå din bil bedre.
  2. Porsche Charging Service app: Find opladningsstationer overalt og betal for opladningen uden besvær. Denne app gør det nemt at holde din Taycan opladt.
  3. Porsche Road Trip app: Planlæg lange køreture med denne app. Den viser dig, hvor du kan stoppe for at oplade bilen på vejen, og hjælper med navigation.

Disse apps er skabt til at forbedre din oplevelse med Porsche Taycan 4S og gøre livet som elbilsejer lettere.

Opdateres softwaren i en Porsche Taycan automatisk?

En Porsche Taycan 4S Performance Plus har software, som kan opdatere sig selv. Dette betyder, at bilen kan få nye funktioner og forbedringer uden, at ejeren skal gøre noget. Softwareopdateringerne sendes direkte til bilen over internettet.

Dette hjælper med at holde bilen opdateret og sikrer, at den kører godt. Det gør også, at ejeren sparer tid, fordi de ikke skal til et værksted for at få opdateringerne.

Denne teknologi gør Porsche Taycan smart og nem at vedligeholde. Bilen bliver bedre med tiden, takket være de automatiske softwareopdateringer. Dette er en stor fordel for dem, der overvejer at købe en Porsche Taycan 4S Performance Plus.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Porsche Taycan 4S?

Porsche Taycan 4S tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver købere mange muligheder for at skræddersy deres bil.

  1. Porsche Exclusive Manufaktur: Tilbyder kunderne at personliggøre deres Taycan med unikke farver, materialer og finish.
  2. Mission E-Designfælge: Disse specielle fælge er designet for at give bilen et mere markant look og forbedre aerodynamikken.
  3. Elektrisk sportssound: Tilføjer en unik lyd til Taycan, så den lyder mere som en traditionel sportsbil.
  4. Soft-close-døre: Gør det nemmere og mere elegant at lukke dørene med minimal kraft.
  5. Baghjulstræk eller firehjulstræk: Vælg mellem to drivlinjer for bedre ydeevne eller effektivitet.
  6. Porsche Active Ride Management: Et system, der justerer affjedringen for en mere komfortabel tur eller bedre ydeevne afhængigt af indstillingerne.
  7. Avanceret lydsystem fra anerkendte producenter som BOSE eller Burmester: Sørger for krystalklar lyd i hele køretøjet.
  8. Adaptiv fartpilot: Holder automatisk afstand til bilen foran og kan endda bremse og accelerere i takt med trafikken.
  9. LED-Matrix forlygter inklusiv Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+): Forbedrer sigtbarheden om natten væsentligt.
  10. 360-graders surround view-kameraer: Giver et fugleperspektiv af bilen, hvilket gør parkering meget lettere.
  11. Firehjulsstyring: Forbedrer manøvrerbarhed ved lave hastigheder og stabiliteten ved højere hastigheder.
  12. Sport Chrono-pakken: Inkluderer en række funktioner designet til at optimere bilens ydeevne, som launch control og yderligere køreindstillinger.

Disse muligheder giver ejere chance for virkelig at gøre deres Porsche Taycan 4S unik med både visuelt tiltalende ændringer samt teknologiske opgraderinger, der kan forbedre køreoplevelsen betydeligt.

Guides til andre Porsche-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Porsche Taycan 4S?

Porsche Taycan 4S bruger avancerede teknologier for at give en unik køreoplevelse. Bilen kommer med to elektriske motorer, der tilsammen yder 420 kW (571 hk). Dette giver en hurtig acceleration og stærke køreegenskaber.

Taycan 4S har også et stort batteri på 93 kWh, som giver en rækkevidde på omkring 400 km. For at holde sig sikker på vejen, har bilen mange sikkerhedssystemer. Disse inkluderer nødbremsesystem, trafikskiltegenkendelse og adaptiv fartpilot.

Derudover kan bilen lade sit batteri meget hurtigt – fra 10 til 80 procent på under 20 minutter.

Bilen er også udstyret med LED-forlygter for bedre synlighed om natten, selvom designet begrænser udsynet lidt. Bremsesystemet er også topmoderne, med en klar følelse i bremsen og evnen til at genbruge bilens bevægelsesenergi ved bremsning.

For dem, der elsker tech, opdateres softwaren i bilen automatisk, hvilket holder alle funktioner moderne og opdaterede. Med disse teknologier står Porsche Taycan 4S som en imponerende elektrisk sportsvogn klar til både eventyr og dagligdags kørsel.

Hvad koster en Porsche Taycan 4S Performancebatterie Plus i grøn ejerafgift?

En Porsche Taycan 4S Performancebatterie Plus koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Porsche Taycan 4S til service?

En Porsche Taycan 4S skal til service hvert andet år. Dette er mindre ofte end biler med forbrændingsmotorer. Vedligeholdelsesomkostningerne er også lavere. Dette skyldes bilens elektriske system, som har færre bevægelige dele.

Disse faktorer gør Taycan til en økonomisk valgmulighed for ejere.

Månedlige omkostninger for at holde en Taycan starter på 1 krone efter skat. Prisen kan dog stige, hvis du vælger ekstra udstyr. Det er vigtigt at overveje disse omkostninger, før du køber en Taycan.

Ved at følge serviceplanen sikrer du, at din bil kører godt og bevarer sin værdi.

Hvilke dele på en Porsche Taycan går mest i stykker?

Købere af en Porsche Taycan bør vide, at nogle dele kan gå i stykker. Her er de mest almindelige:

  1. Batteripakken - Denne del holder bilen kørende. Med tiden kan kapaciteten falde.
  2. Elektriske motorer - Power-enhederne i bilen kan have problemer.
  3. Skærm og software - Betjeningssystemet kan fryse eller fejle.
  4. Hjulophænget - Det arbejder hårdt for at give en blød tur og kan slides.
  5. Bremser - De får meget brug og kan trænge til udskiftning oftere end ventet.
  6. Ladestik - Bruges hver gang bilen lades og kan blive defekt.
  7. Dæktrykssensorer - De holder øje med luften i dækkene, men fejler nogle gange.

Disse punkter giver et indblik i, hvad man skal holde øje med ved køb af en Porsche Taycan.

Hvor lang tid dækker garantien på en Porsche Taycan 4S?

Garantien på en Porsche Taycan 4S varer i op til 3 år. Man har også mulighed for at købe en udvidet garanti. Den kan dække bilen i op til 10 år. Denne garanti hjælper med at sikre din bil mod uventede reparationer og problemer.

Den dækker mange dele af bilen og giver ro i sindet til ejeren. Med denne garanti kan du føle dig sikker, når du kører din Porsche Taycan 4S.

Hvad dækker garantien på en Porsche Taycan 4S?

På en Porsche Taycan 4S dækker garantien i 3 år uden at tælle, hvor langt bilen har kørt. Denne garanti passer på de dele, der kan gå i stykker af sig selv, som motor og andre vigtige dele i bilen.

Den sørger også for, hvis der sker noget med bilens farve eller karosseri inden for de samme 3 år. Så hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, og det er noget garantien dækker, kan det blive lavet uden ekstra omkostninger for ejeren.

Denne beskyttelse betyder meget for ejere, fordi den hjælper med at spare penge, hvis uheldige fejl skulle opstå. Det er en god sikkerhed at have, når man køber sådan en avanceret bil.

Garantien sørger for, at man ikke skal bekymre sig om ekstra udgifter til reparationer af visse fejl eller skader på bilen i de første år.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.49

Opdateret 10.09.2024, 14.36.49

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel