Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno (Årgang 03/2022 - 01/2024)

Købsguide: Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno (03/2022 - 01/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno har et batteri, der kan være mellem 40 kWh og 60 kWh. Det betyder, at bilen kan køre omkring 350 km på en opladning ifølge ADAC Ecotest.

Du kan oplade den hjemme med en wallbox eller ved offentlige opladningsstationer. Med en maksimal opladningskraft på 130 kW går det hurtigere at fylde batteriet op. Denne bil kan også trække op til 900 kg, hvis din trailer har bremser.

Den kommer med smart teknologi som et kamera rundt om bilen og LED-lys for bedre at se om natten. Dens rækkevidde på cirka 365 km gør den god til både korte ture og længere rejser.

Hvis du vil have en elbil der er praktisk, sikker og klar til fremtidens kørsel, er denne Renault Mégane et godt valg. Den har desuden smarte lys foran, der siger velkommen, når du nærmer dig med nøglen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Megane E-Tech?

Renault Mégane E-Tech kommer i flere udgaver. Du kan vælge mellem modeller med forskellig strømkapacitet og kraft. Den mindste model har et 40 kWh batteri og giver 131 hk. Den største model har et 60 kWh batteri og leverer 220 hk.

Dette viser, at der er en E-Tech til forskellige behov.

Blandt disse findes Techno-versionen, som har nøglefri adgang og valgfrie lys foran, der kan lave en velkomstdans. Disse detaljer gør kørslen både nemmere og mere moderne. Alle kan finde en E-Tech, der passer til deres stil og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Megane E-Tech?

Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno har en række fordele. Den kan køre op til 365 km på en opladning, hvilket er godt for både daglig brug og længere ture. Bilen kommer med masser af udstyr som et digitalt cockpit, en stor touchscreen, kamera bagtil og skiltgenkendelse, der gør kørslen nemmere og mere behagelig.

Den er også sikker, da den har fået topkarakter i crashtests. Med mulighed for at trække op til 900 kg, er den praktisk for dem, der har brug for at fragte tungere ting.

På den anden side er der nogle ulemper ved Renault Mégane E-Tech Electric. Selvom rækkevidden er god, kan den variere afhængigt af vejrforhold og kørestil, hvilket betyder, at nogle dage måske ikke når helt op til 365 km.

Opladning kan også tage tid, specielt hvis man ikke har adgang til en hurtigladestander. Endelig kan prisen være en faktor for nogle købere, da elektriske biler ofte er dyrere end deres benzin- eller dieselmodeller.

Hvordan klarer Renault Megane E-Tech sig i test?

I testen fra ADAC Ecotest fik Renault Mégane E-Tech Electric EV60 høje 93 ud af 100 mulige point. Det viser, at bilen er god til miljøet. Den har en rækkevidde på omkring 365 km, som er meget for en elbil.

Dens strømforbrug er på 19,4 kWh pr. 100 km, og CO2-balancen er på kun 96 g pr. km.

Denne model med 220 hestekræfter og et 60 kWh batteri klarer sig godt både i byen og på lange ture. Folk, der kigger efter en elbil, vil finde Renault Mégane E-Tech god til dagligdagen og til længere rejser.

Det gør den til en stærk konkurrent blandt andre elbiler.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Megane E-Tech?

Biler som Tesla Model 3 og Volkswagen ID.3 er gode alternativer til Renault Megane E-Tech. De har også stort batteri og lang rækkevidde. Disse biler tilbyder teknologier som touchscreen og digitalt cockpit ligesom Renault Megane E-Tech.

Nissan Leaf er en anden elbil, der matcher med sin teknologi og køreegenskaber. Den er bygget på en platform udviklet sammen med Renault, hvilket gør den til et tæt match. Alle disse biler har gode sikkerhedssystemer og tilbyder en moderne køreoplevelse.

Hvad er rækkevidden for en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno kan køre ca. 365 km på en opladning. Dette tal er baseret på Ecotest-forbrug. Denne distance er god for daglige ture og nogle længere rejser.

Et batteri på 60 kWh giver energien, og dette viser, hvordan bilen er designet til både bykørsel og ture ud af byen.

Denne model har en CO2-balance på 96 g pr. km, hvilket gør den til et grønnere valg. Med en maksimal ladeeffekt på 72,8 kW kan bilen oplades fra 10 til 80% på omkring 41 minutter.

Dette betyder, at man hurtigt kan være klar til at køre videre efter en kort pause.

Hvor stort er batteriet på en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Batteriet i Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno er 62,7 kWh stort. Dette giver bilen en rækkevidde på 367 km på en opladning. Den kan lade hurtigt, hvilket betyder, at den går fra 10 til 80 procent strøm på omkring 41 minutter.

Dette batteri har også en garanti. Den dækker 8 år eller op til 160.000 km og sikrer, at batteriet holder mindst 70% af sin kapacitet gennem denne tid. Denne information er vigtig for dem, der tænker på at købe denne bil, så de ved, hvor langt de kan køre, og hvordan batteriet holder over tid.

Hvordan lader man en Renault Megane E-Tech?

At lade en Renault Megane E-Tech er let og fleksibelt. Du kan oplade bilen på flere måder for at passe til dit liv.

  1. Brug en Wallbox hjemme. Dette er den hurtigste måde at lade din bil på hjemme. Det kræver, at du får installeret en Wallbox.
  2. Stik i en almindelig 230 - volts stikkontakt. Dette er godt til natten over eller hvis du ikke har en Wallbox.
  3. Find en offentlig ladestation. Disse stationer tilbyder ofte hurtigladning, som kan lade din bil meget hurtigt.
  4. Tilslut til en hurtigladestander med op til 130 kW for at oplade batteriet fra 10% til 80% på omkring 41 minutter.
  5. Sørg for, du har de rette kabler. Din Megane E - Tech kommer med kabler, som passer til forskellige typer ladestandere.

Husk, din Renault Megane E-Tech's batteri understøtter flere former for opladning for at gøre det nemt for dig uanset hvor du er.

Hvor lang tid tager det at lade en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Det tager omkring 41 minutter at oplade en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno fra 10% til 80%. Dette er med hurtigopladning. Hurtigopladning gør det nemt at få strøm på bilen, når du er på farten.

Så du behøver ikke vente længe for at køre videre. Denne bil gør det let at rejse langt uden store stop.

Hvilken motor har en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno har en motor med 160 kW, hvilket er det samme som 218 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og glat. Med denne motor kan bilen nå op på en topfart af 160 km/t.

Motoren giver også et drejningsmoment på 300 Nm, hvilket betyder, at bilen kan accelerere hurtigt fra stillestående.

Denne bil udleder ingen CO2, fordi den er helt elektrisk. Det gør den til et godt valg for miljøet. Denne model bliver lavet i Frankrig, i byen Douai. Dette viser, at man kan have en stærk og hurtig bil uden at skade miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Denne bil har 218 hestekræfter. Det er pænt meget for en elbil. Kraften kommer fra en elektrisk motor. Dette gør den både hurtig og sjov at køre. Med så mange hestekræfter er det let at komme hurtigt op i fart.

Den passer godt til folk, der vil have en stærk og miljøvenlig bil.

Hvad er tophastigheden for en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno?

Tophastigheden for en Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno er 160 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den presser på det højeste. Denne hastighed er god for en elbil og viser, at Renault Mégane E-Tech ikke kun er til bykørsel, men også kan klare lange ture.

Hvor hurtigt accelererer Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno fra 0-100 km/t?

Renault Mégane E-Tech Electric 60 kWh Techno kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 7,4 sekunder.

Med en kraftig 160 kW motor og et stort 60 kWh batteri kombinerer denne elbil stærk ydeevne med imponerende effektivitet. Bilen er designet til både bykørsel og længere ture, hvilket gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en alsidig og dynamisk køreoplevelse.

Hvad er dimensionerne på en Renault Megane E-Tech?

Renault Megane E-Tech har en længde på 4.200 mm, en bredde på 1.768 mm og en højde på 1.505 mm. Den passer godt ind i bybilledet med sin kompakte størrelse. Bilen vejer 1.783 kg og kan bære op til 375 kg ekstra vægt.

Dette gør den til et praktisk valg for både daglige ture og længere rejser.

Bagagerummet i bilen er rummeligt med en kapacitet på 440 liter. Når bagsædet er lagt ned, udvides pladsen til imponerende 1.332 liter. Dette giver masser af plads til bagage eller indkøb.

Renault Megane E-Tech bliver lavet i Frankrig, i byen Douai, hvilket sikrer høj kvalitet.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Megane E-Tech?

Bagagerummet i en Renault Mégane E-Tech er rummeligt. Med bagsæderne oppe, har du 420 liter plads til dine ting. Hvis du lægger sæderne ned, bliver pladsen endnu større, og du kan fylde op til 745 liter.

Skal du bruge al den plads, du kan få, giver bilen dig op til 1.150 liter med sæderne helt væk og tingene stablet til loftet. Bagagerummet passer godt til hverdagens indkøb og lange ture.

Der er ikke noget justerbart gulv i bagagerummet, men der er et smart lille rum under gulvmåtten, hvor du kan gemme ladekabler og småting. Dette holder dine vigtige ting organiserede og lette at finde.

Selv når sæderne er lagt ned, bliver overfladen ikke helt flad, men der er stadig masser af plads til større genstande.

Kan man få anhængertræk på en Renault Megane E-Tech?

Ja, en Renault Megane E-Tech kan have anhængertræk. Denne bil er stærk nok til at trække en anhænger. Med anhængertræk kan den trække op til 900 kg, hvis anhængeren har bremser.

Uden bremser på anhængeren kan den bære 750 kg. Bilen selv kan bære 468 kg. Dette gør den god til folk, der skal bruge bilen til at trække ting som en lille trailer eller campingvogn.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Renault Megane E-Tech?

På en Renault Megane E-Tech kan et anhængertræk trække op til 900 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren er grænsen 750 kg. Dette er vigtigt at vide for dem, der planlægger at transportere tunge ting eller trække en trailer.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Megane E-Tech?

Til en Renault Megane E-Tech kan man få 20-tommers hjul. Disse store hjul giver bilen et flot look og god kørselskomfort. Hjulene er designet til at passe perfekt til bilens elektriske natur og dens stilfulde design.

Med disse hjul kan bilen køre glat på vejen og se godt ud mens den gør det. De er en vigtig del af bilens udseende og ydeevne.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Megane E-Tech?

Vælg vinterdæk, der passer til Renault Megane E-Techs kraft på 218 hestekræfter. De skal have godt greb på vejene. Dette hjælper bilen med at køre sikkert i sne og is. Dæk med lav rullemodstand er bedst.

De gør, at bilen ikke bruger mere strøm end nødvendigt. Så kan den køre længere på en opladning.

Dækkene skal også kunne bære bilens vægt på 1.690 kg. Stærke dæk er vigtige for at håndtere den tunge bil, især når det er glat. Kig efter dæk, der er lavet til elbiler.

De passer godt til Mégane E-Tech Electric. Sådan nogle dæk kan man ofte finde hos specialbutikker eller direkte hos dækproducenter.

Hvor sikker er en Renault Megane E-Tech?

Renault Megane E-Tech har god sikkerhed. Den kommer med sideairbags og gardinairbags. Disse poser fyldes med luft hurtigt for at beskytte dem i bilen ved uheld. Bilen har også systemer som kollision advarsel.

Dette system hjælper med at stoppe bilen hurtigt, hvis der er fare foran. Der er også en hjælper til at holde bilen i sin vejbane.

Garantien på bilens batteri er på 8 år eller 160.000 km, hvilket viser, at producenten stoler på kvaliteten. Renault bygger denne bil i Frankrig, Douai, og passer godt på sikkerheden.

Med disse funktioner og garantier viser Renault Megane E-Tech, at sikkerhed er vigtig for dem.

Hvordan er interiøret i en Renault Megane E-Tech?

Interiøret i Renault Megane E-Tech er moderne og brugervenligt. Den har et digitalt cockpit og en stor 9-tommers touchscreen, som er let at bruge. Midterkonsollen er stor og har flere niveauer, så der er god plads til opbevaring.

Under dashboardet finder man en smart skjult oplader til smartphones. Dette gør det nemt at oplade din telefon, mens du kører.

Bag i bilen er der nogle ting, man skal tænke over. Bagsæderne kan ikke flyttes frem og tilbage, og man kan ikke ændre på ryglænene. Der er heller ikke noget armlæn eller steder at sætte drikkevarer bagpå.

Disse punkter kan være vigtige at overveje for dem, der ønsker ekstra komfort i bagdelen af bilen.

Hvor mange personer er der plads til en Renault Megane E-Tech?

En Renault Megane E-Tech har plads til fem personer. Foran er der god plads, men på bagsædet er pladsen en smule trang. Dette skyldes små sideruder og brede dele ved siderne af bilen.

Selvom bagsæderne ikke kan flyttes eller lænes tilbage, kan personer op til 1,85 m sidde bag i uden problemer. Der er ingen stor bump på gulvet i midten, så benpladsen er bedre end i mange andre biler.

Hvilket lydsystem har en Renault Megane E-Tech?

Renault Megane E-Tech har et moderne lydsystem. Det omfatter trådløst Android Auto og Apple CarPlay. Så kan du nemt bruge din telefon i bilen uden kabler. Bilen har også en stor 12-tommers touchscreen.

Skærmen viser dig vej, spiller musik og hjælper med sikkerheden. Renault har også sat Google-funktioner i bilen. Disse gør det let at bruge apps som Google Maps og kontrollere e-mails mens du kører.

Hvilke apps kan man få til en Renault Megane E-Tech?

Du kan bruge Android Auto og Apple Carplay i en Renault Megane E-Tech. Disse gør det nemt at koble din smartphone til bilen. Så kan du bruge dine yndlingsapps direkte på bilens store 12-tommers touchscreen.

Du kan lytte til musik, bruge kort til at finde vej og sende beskeder uden at tage hænderne fra rattet.

Apps som Spotify, Google Maps og WhatsApp fungerer alle sammen med Android Auto og Apple Carplay. Dette betyder, at du har alt, hvad du har brug for, lige ved hånden, mens du kører.

Med disse systemer holder Renault Megane E-Tech dig forbundet og sikker på vejen.

Opdateres softwaren i en Renault Megane E-Tech automatisk?

Softwaren i en Renault Megane E-Tech Electric opdateres automatisk. Dette gør det let for bilens ejere at have den nyeste teknologi uden besvær. Opdateringerne kommer med nye funktioner og gør din køretur bedre.

De kan forbedre hvordan bilen kører, dens batteri, sikkerhed og hvordan alt ser ud indeni.

Renault arbejder hårdt for at deres biler er de bedste på markedet. Med automatiske opdateringer bliver din bil ved med at være ny og spændende. Dette hjælper også med at holde din bil kørende længe og sørge for, at du altid har en god tur.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Megane E-Tech?

Til en Renault Megane E-Tech kan man vælge LED-forlygter med en speciel velkomst-dans. Man kan også få et system, så du ikke bruger nøgle til at låse op. Bag lysene foran er der fancy lys med 3D-effekter og cool blinklys.

Selvom der ikke er armlæn eller steder at sætte drikkevarer bag i, kan du købe ekstra steder at gemme ting. Bagsæderne flytter sig ikke, men du kan gøre bilen mere behagelig med ekstra udstyr.

Du kan også få et stort soltag, hvis du vil have mere lys eller luft ind i bilen. Dette gør turen sjovere og mere åben. Disse valg gør din bil mere personlig og passer bedre til, hvad du kan lide.

Hvilke teknologier bruges i en Renault Megane E-Tech?

Renault Megane E-Tech bruger mange smarte teknologier. Den har LED-lygter og adaptivt lys foran. Disse gør kørsel om natten sikrere. Bilen har også et kamera hele vejen rundt. Dette hjælper med at se alt omkring bilen.

For at gøre kørslen nemmere kan bilen oplades på forskellige måder. Du kan bruge en Wallbox, en normal stikkontakt i hjemmet eller en hurtigladestander.

Denne bil kommer med to størrelser af batterier. Du kan vælge mellem 40 kWh eller 60 kWh. Den største model kan køre ca. 350 km før den skal oplades igen. Den kan oplade rigtig hurtigt med op til 130 kW.

Disse teknologier gør Renault Megane E-Tech til en god bil for folk, der vil have en elektrisk bil.

Hvad koster en Renault Mégane E-Tech Electric EV60 220hp optimum charge Techno i grøn ejerafgift?

En Renault Mégane E-Tech Electric EV60 220hp optimum charge Techno koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Renault Megane E-Tech til service?

En Renault Megane E-Tech skal til tjek hvert andet år eller efter 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette er for at sikre, at bilen kører godt og sikkert. Det er vigtigt at følge denne plan, så din bil forbliver i god stand.

Service omfatter forskellige kontroller af bilen, som for eksempel batteriets tilstand, bremser og dæk. Dette hjælper med at finde små problemer, før de bliver store og dyre. Sørg for at booke tid hos et autoriseret værksted, så du ved, at din bil får den bedste behandling.

Hvilke dele på en Renault Megane E-Tech går mest i stykker?

Nogle dele på Renault Megane E-Tech kan gå i stykker oftere end andre. Blandt disse er batteriet og elektroniske systemer. Batteriet kan miste sin kapacitet over tid, hvilket påvirker bilens rækkevidde.

Elektroniske systemer som infotainment og instrumentbrættet kan også vise fejl. Dette skyldes, at bilen bruger avanceret teknologi til at fungere.

Bremsesystemet og lys er også vigtigt at holde øje med. Disse dele sørger for sikkerheden, men de kan slides ned eller gå i stykker. Det er godt at tjekke dem regelmæssigt. Ved at kende til disse problemer, kan ejere sørge for rettidig vedligeholdelse og undgå større reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Megane E-Tech?

Garantien på Renault Megane E-Tech dækker 8 år eller 160.000 km. Den sikrer, at batteriet holder mindst 70% af sin kapacitet. Bilen laves i Frankrig, Douai. Dette viser, at Renault tror på kvaliteten af deres elektriske biler.

Garantien hjælper ejere med at føle sig sikre i mange år.

Hvad dækker garantien på en Renault Megane E-Tech?

Batteriet på Renault Megane E-Tech er dækket af en garanti på 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Denne garanti sikrer, at batteriet holder mindst 70% af sin oprindelige kapacitet gennem denne periode.

Dette betyder, at ejerne kan føle sig trygge ved bilens evne til at opretholde en god rækkevidde langt ud i fremtiden. Sikkerhedsudstyr som airbags og systemer til at undgå ulykker er også inkluderet, hvilket giver ekstra ro i sindet for føreren og passagererne.

Garantien på Renault Megane E-Tech sikrer således både bilens kvalitet og dens sikkerhedsegenskaber.

Guides til andre varianter af Renault Megane E-Tech

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 05.06.2024, 09.00.27

Opdateret 05.06.2024, 09.00.27

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel