Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 (Årgang 01/2014 - 09/2014)

Købsguide: Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 (01/2014 - 09/2014)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110?

Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 fra 2014 har en grundpris på 20.900 €. Den har også en Deluxe-pakke, som omfatter navigation, klimaanlæg, vognbaneafgangsadvarsel, lys- og regnsensor.

Bilen gennemgik et mærkbart facelift for modelåret 2014.

Grandtour ENERGY dCi 110 er en del af tredje generation og har været i produktion i flere år. Faceliftet gør bilen moderne, men kræver et trænet øje at se ændringerne. Vær opmærksom på disse aspekter, inden du køber denne bil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Mégane Grandtour?

Der findes mange varianter af Renault Mégane Grandtour. Disse inkluderer TYP 1.6 16V 110 ENERGY, TCe 115 Start & Stop, TCe 130 Start & Stop og TCe 220 Start & Stop. Dieselvarianter omfatter dCi 95, dCi 110 ENERGY, dCi 130 Start & Stop og dCi 165.

Hver variant har unikke egenskaber og motorer. For eksempel har dCi 110 ENERGY en økonomisk dieselmotor. De andre varianter tilbyder forskellig ydelse og brændstoføkonomi.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Mégane Grandtour?

Renault Mégane Grandtour har mange fordele. Bilen har et stort bagagerum og masser af plads. Crash-testresultatet er godt, hvilket giver en sikker køretur. Driftsomkostningerne er lave, og bilens brændstofforbrug er også lavt.

Dette gør den til en økonomisk bil at eje.

Der er også nogle ulemper ved Renault Mégane Grandtour. Den mangler xenon- og kurvelys, hvilket kan være en skuffelse. Fodgængerbeskyttelsen er middelmådig. Varmelegemet i bilen er svagt, og motortrækket er lavt.

Disse faktorer kan gøre køreoplevelsen mindre tilfredsstillende.

Hvordan klarer Renault Mégane Grandtour sig i test?

Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 klarer sig godt i test. ADAC giver bilen 70 point og fire stjerner. I en crash-test får den topkarakter med fem stjerner og 37 point.

Bilen leverer også på brændstoføkonomi. Den bruger i gennemsnit 4,3 liter diesel pr. 100km (25,0 km/L) Det viser en god balance mellem ydeevne og økonomi. Men fodgængerbeskyttelsen får kun 11 point ud af 36 mulige.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Mégane Grandtour?

Citroen C4 er et godt alternativ til Renault Mégane Grandtour. Den er kendt for sin komfort og rummelighed. Ford Focus tilbyder også en god køreoplevelse og moderne teknologi.

Mazda 3 har et sporty design og er sjov at køre. Opel Astra er pålidelig og økonomisk. Seat Leon har et skarpt look og gode køreegenskaber. Volkswagen Golf er altid populær på grund af dens kvalitet og ydeevne.

Toyota Auris er en økonomisk og miljøvenlig mulighed.

Hvor langt kører Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 på literen?

Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 kører forskelligt, afhængigt af kørselsforholdene. Ved bykørsel bruger den 4,1 liter diesel pr. 100km (25,0 km/L) På landevejen bruger den kun 3,8 liter pr.

100km (33,3 km/L) På motorvejen stiger forbruget til 5,6 liter pr. 100km (20,0 km/L) Det gennemsnitlige forbrug ligger på 4,3 liter pr. 100km (25,0 km/L)

Denne bil er økonomisk og god til både by- og landvejskørsel. De lave brændstofomkostninger gør den attraktiv for mange bilkøbere. Renault Mégane Grandtour er altså en effektiv og sparsommelig bil til hverdagsbrug.

Hvilken motor har en Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110?

Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 har en 1,5-liters dieselmotor. Den har fire cylindre og en motorvolumen på 1461 ccm.

Motoreffekten er 81 kW (110 hk) ved 4000 omdrejninger per minut. Maksimalt drejningsmoment er 260 Nm ved 1750 omdrejninger per minut.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110?

Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 har en motoreffekt på 110 hestekræfter. Det svarer til 81 kW.

Hvad er tophastigheden for en Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110?

Tophastigheden for en Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 er 190 km/t. Med denne hastighed tilbyder bilen en god balance mellem ydeevne og brændstoføkonomi.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 fra 0-100 km/t?

Renault Mégane Grandtour ENERGY dCi 110 accelererer fra 0-100 km/t på 12,4 sekunder. Det er en solid præstation for denne type bil. Tophastigheden er ikke blandt de højeste, men accelerationen er jævn og pålidelig.

Denne model er ideel til dem, der søger en kombination af økonomi og komfort. Med denne acceleration kan bilen nemt håndtere daglig bykørsel samt motorvejstrafik.

Hvad er dimensionerne på en Renault Mégane Grandtour?

Længden på en Renault Mégane Grandtour er 4559 mm. Bredden er 1804 mm. Højden er 1468 mm.

Bilen vejer 1390 kg uden last.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Mégane Grandtour?

En Renault Mégane Grandtour har et bagagerum på 430 liter under bagagerumslågen. Du kan få op til 1.275 liter plads, hvis du lægger sæderne ned. Dette gør det nemt at transportere store ting.

Bagagerummet er praktisk og rummeligt. Det er perfekt til både hverdag og ferier. Den store kapacitet er en klar fordel for familier og dem med meget oppakning.

Kan man få anhængertræk på en Renault Mégane Grandtour?

Ja, man kan få anhængertræk på en Renault Mégane Grandtour. Anhængertræk er tilgængeligt som ekstraudstyr.

Anhængertrækket giver bilen mulighed for at trække en trailer eller campingvogn. Det øger bilens funktionalitet og gør den mere alsidig.

Hvor mange kg må en Renault Mégane Grandtour trække på anhængertrækket?

En Renault Mégane Grandtour kan trække op til 1.500 kg med en bremset trailer. Det er en god kapacitet for dem, der skal transportere tungt gods. Hvis traileren ikke har bremser, må den trække op til 690 kg.

Denne trækstyrke gør bilen alsidig og praktisk. Renault Mégane Grandtour er et godt valg, hvis du har brug for at køre med en trailer.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Mégane Grandtour?

Renault Mégane Grandtour kan fås med forskellige fælge. Standardstørrelsen er 16-tommer med dækstørrelse 205/55R16. Der findes også alufælge i forskellige designs for et mere stilfuldt look.

Man kan vælge mellem flere farver og finish, som sølv, sort og diamant-snit. Det giver bilen en personlig stil. Fælgene er designet for at passe perfekt til Renault Mégane Grandtour, både i udseende og ydeevne.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Mégane Grandtour?

Vælg vinterdæk i størrelsen 205/55R16 til din Renault Mégane Grandtour. Michelin, Nokian og Continental laver gode dæk i denne størrelse. Du får bedre vejgreb og sikkerhed med kvalitetsdæk.

Kontroller altid EU-dækmærkningen for både vådgreb og brændstofeffektivitet. Sørg for, at dækkene har snefnugmærket, som viser godkendelse til vinterkørsel.

Hvor sikker er en Renault Mégane Grandtour?

Renault Mégane Grandtour er meget sikker. Den fik 5 stjerner i en crash-test med 37 point. ADAC gav bilen 70 point og fire stjerner. Den har også ESP, bremseshjælp, airbags og bæltestrammere.

Hvordan er interiøret i en Renault Mégane Grandtour?

Interiøret er både pænt og praktisk. Der er mange kromdetaljer og meget læder. Sæderne justeres nemt. De mekaniske sædeindstillinger fungerer uden problemer.

Der er god opbevaringsplads både foran og bagved. Handskerummet er dybt, men ikke særlig højt. Det giver tilstrækkelig plads til småting.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Mégane Grandtour?

Renault Mégane Grandtour har plads til 5 personer. Dette gør bilen ideel til familier eller mindre grupper. Med god benplads og komfortable sæder sikrer den en behagelig køretur for alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Renault Mégane Grandtour?

Renault Mégane Grandtour har et standard lydsystem. Det inkluderer radio, CD-afspiller og USB-port. For bedre lyd kan en Bose-lydpakke tilkøbes. Pakken leverer klar og kraftfuld lyd i bilen.

Den er ideel for musikelskere.

Hvilke apps kan man få til en Renault Mégane Grandtour?

Man kan få mange smarte apps til en Renault Mégane Grandtour. En af dem er R-Link, som viser navigation og trafikopdateringer. Med R-Link kan man også streame musik og ringe håndfrit.

En anden vigtig app er MyRenault. Den holder styr på bilens serviceaftaler og hjælper med at finde nærmeste værksted. Derudover findes appen CarPlay fra Apple og Android Auto, så du kan bruge din mobiltelefon sikkert under kørslen.

Opdateres softwaren i en Renault Mégane Grandtour automatisk?

Softwaren i en Renault Mégane Grandtour opdateres ikke automatisk. Bilens ejer skal selv sørge for at få opdateringer. Dette kan gøres via et autoriseret Renault værksted.

Det er vigtigt at holde software opdateret. Opdateringer kan forbedre bilens ydeevne og sikkerhed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Mégane Grandtour?

Man kan vælge Deluxe-pakken med navigation, klimaanlæg, vognbaneafgangsadvarsel, lys- og regnsensor. Keycard handsfree adgangssystem gør det let at komme ind i bilen uden nøgle.

Der er også akustisk parkeringshjælp til nemmere parkering.

Yderligere er der tilbehør som anhængertræk, forskellige fælge og vinterdæk. Man kan også få et godt lydsystem og flere apps til bilen. Dette udstyr gør Renault Mégane Grandtour mere komfortabel og praktisk.

Guides til andre varianter af Renault Mégane Grandtour

Hvilke teknologier bruges i en Renault Mégane Grandtour?

Renault Mégane Grandtour bruger mange smarte teknologier. Den har et start-stop-system, som sparer brændstof ved at slukke motoren, når bilen holder stille. Hill-Holder-funktionen hjælper med at starte på stejle bakker uden at trille baglæns.

Elektronisk stabilitetskontrol (ESP) holder bilen stabil ved at justere bremser og motor, så du ikke mister kontrollen. Der er også moderne infotainmentsystemer med navigation og smartphone-integration.

Disse teknologier gør Renault Mégane Grandtour både sikker og praktisk.

Hvor tit skal en Renault Mégane Grandtour til service?

Renault Mégane Grandtour skal til service hver 30.000 km eller hvert 24. måned, alt efter hvad der kommer først. Regelmæssig vedligeholdelse sikrer, at bilen kører godt og forhindrer større problemer.

Service inkluderer normalt olie- og filterskift, kontrol af bremser og dæk samt opdatering af software. Dette hjælper med at holde motoren i topform og sikrer, at alle systemer fungerer korrekt.

Hvilke dele på en Renault Mégane Grandtour går mest i stykker?

Bremserne er en af de mest almindelige dele, der går i stykker på en Renault Mégane Grandtour. Bremseklodser og bremseskiver skal ofte skiftes. Elektroniske systemer er også kendt for at have problemer.

Dette inkluderer bilens infotainmentsystem og elektriske vinduer.

Turboen kan også være et svagt punkt på ENERGY dCi 110 motoren. Det kræver regelmæssig vedligeholdelse for at undgå dyre reparationer. Hold øje med advarselslamper på instrumentbrættet.

Det kan forebygge større problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Mégane Grandtour?

Garantien på en Renault Mégane Grandtour dækker i 2 år fra købsdatoen. Den gælder for både nye og brugte modeller indenfor denne periode.

Hvad dækker garantien på en Renault Mégane Grandtour?

Garantien på en Renault Mégane Grandtour dækker to år uden kilometerbegrænsning. Den gælder for fabrikationsfejl og mangel på reservedele. Rustgarantien dækker 12 år. Rustbeskyttelsen sikrer lang holdbarhed af bilens karrosseri.

Reservedele som motor, gearkasse og elektriske systemer er dækket. Eventuelle reparationer udføres hos autoriserede Renault-værksteder. Dette giver tryghed og sikkerhed for bilens køreevne og levetid.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.03

Opdateret 03.10.2024, 09.30.02

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel