Find brugte biler til salg

Guiden handler om Skoda Enyaq Coupé iV RS (Årgang 07/2022 - 10/2023)

Købsguide: Skoda Enyaq Coupé iV RS (07/2022 - 10/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

Se alle Skoda Enyaq iV til salg - klik her

Skoda Enyaq Coupé iV RS har en stor batteri på 77 kWh. Det betyder, at du kan køre op til 450 km på en opladning. Hvis du skal parkere og oplade bilen, går det hurtigt. Med en lader på 178 kW tager det kun omkring 35 minutter at lade fra 10% til 80%.

Bilen er meget rummelig indeni og har god plads til ting du skal have med dig. Den kan bære 512 kg.

Denne bil er også smart og sikker. Den har lys der skifter retning, når du drejer. Det gør den god at køre i mørke. Skoda Enyaq Coupé iV RS er en stærk elbil. Den passer godt til folk, der vil have en bil, der kan køre langt, lade hurtigt op, og som har plads til familie og bagage.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Skoda Enyaq Coupé iV?

Skoda Enyaq Coupé iV kommer i forskellige versioner for at møde forskellige behov. Den mest kraftfulde model er RS-versionen. Den har to motorer og leverer op til 299 hestekræfter.

Denne version giver en hurtig oplevelse med sin høje ydeevne. For dem, der søger noget andet, findes der også varianter med mindre kraft. Alle modeller har dog en ting til fælles: de tilbyder eldrevet kørsel.

Disse biler er designet til at være rummelige og behagelige. De har et stort batteri, som giver en lang rækkevidde. Du kan køre op til 450 km på en opladning, afhængigt af modellen.

Opladning er let og hurtigt, så du hurtigt kan være på vejen igen. Dette gør Skoda Enyaq Coupé iV til et godt valg for dem, der ønsker en elbil med stil og substans.

Hvad er fordele og ulemper ved Skoda Enyaq Coupé iV?

En stor fordel ved Skoda Enyaq Coupé iV er dens rækkevidde. Bilen kan køre op til 450 km på en opladning. Dette gør den til et godt valg for lange ture. Man kan oplade batteriet fra 10 til 80 procent på kun 35 minutter, hvis man bruger en hurtigladestation.

Dette betyder, at man hurtigt kan være på farten igen efter en kort pause. Bilens kraftige motor på 299 hestekræfter giver også en hurtig acceleration.

På den anden side har Skoda Enyaq Coupé iV en høj grundpris. Dette kan gøre den mindre tilgængelig for nogle købere. Prisen kan stige yderligere, hvis man vælger ekstra udstyr.

Men bilen har overkommelige driftsomkostninger og forsikringspræmier, som kan hjælpe med at spare penge over tid. Dens batteri har også en lang garantiperiode på op til 8 år eller 160.000 km, hvilket giver ekstra ro i sindet for ejerne.

Hvordan klarer Skoda Enyaq Coupé iV sig i test?

Skoda Enyaq Coupé iV gør det godt i tests. Den imponerer med en rækkevidde på op til 450 km og kan lades hurtigt. Med 178 kW ladeeffekt går det fra 10 til 80 % på kun ca. 35 minutter.

Dens kraftige motorer giver næsten 300 hk, hvilket sikrer hurtig acceleration. Bilen er også begrænset til en topfart på 180 km/t.

Den byder på avanceret teknologi som standard, fx et Augmented-Reality Head-Up-Display. Autotester har rost dens karrosseri og bagagerum for deres kvalitet, herunder materialer og rummelighed.

Assistentsystemer er også en stor del af bilens attraktivitet, hvilket gør den sikker og behagelig at køre i.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Skoda Enyaq Coupé iV?

Tesla Model Y er en god mulighed for folk, der søger en elbil. Den har god plads og lang rækkevidde. Volkswagen ID.4 GTX er også en stærk konkurrent med god komfort og kraftfulde motorer.

Begge biler tilbyder moderne teknologi og er gode til parkering i byen. De passer godt til dem, der vil have en stilfuld og praktisk elbil.

Ford Mustang Mach-E er et andet godt valg. Den kombinerer flot design med høj ydeevne. Den har også en imponerende rækkevidde og hurtig opladning. Dette gør den til et godt alternativ for dem, der ønsker en sporty følelse.

Alle disse biler giver gode køreoplevelser og er værd at overveje, hvis man overvejer at købe en elbil.

Hvad er rækkevidden for en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

Skoda Enyaq Coupé iV RS kan køre op til 450 km på en opladning ifølge Ecotest. Den bruger 19,5 kWh strøm for hver 100 km. Dette viser, at bilen er god til lange ture uden at skulle stoppe ofte for at lade.

Folk der tænker på at købe denne bil, vil finde rækkevidden tiltalende, især dem der kører meget. Denne information gør Skoda Enyaq Coupé iV RS til en stærk konkurrent blandt elbiler.

Hvor stort er batteriet på en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

En Skoda Enyaq Coupé iV RS har et batteri på 77 kWh netto. Dette store batteri giver bilen kraft til at køre op til 450 km på én opladning ifølge Ecotest. Batteriet kan oplades hurtigt med høj effekt.

Ved en ladestander med 178 kW kan man lade fra 10 til 80 % på omkring 35 minutter. Dette betyder, at man ikke skal vente længe for at få masser af kilometer i bilen igen.

Hvordan lader man en Skoda Enyaq Coupé iV?

At lade en Skoda Enyaq Coupé iV er nemt. Man kan bruge forskellige slags opladere.

  1. Brug en hjemmeoplader. Denne metode er god til hverdagsbrug. Du tilslutter din bil til en almindelig stikkontakt eller en installeret ladestation hjemme.
  2. Find en offentlig ladestation. Her kan du bruge hurtigladere, der oplader bilen meget hurtigere.
  3. Skoda Enyaq Coupé iV understøtter op til 175 kW DC hurtigopladning, hvilket betyder, at du kan fylde batteriet hurtigt op på rejser.
  4. Bilens stor batteri på 82 kWh giver lang rækkevidde, så du sjældent behøver at stoppe og lade.
  5. Rekuperation lader dig genbruge energi under kørslen, så batteriet holder længere.
  6. Du kan begrænse rekuperationen hvis dit batteri allerede er fuldt for at undgå overopladning.
  7. Ladekablet der følger med bilen passer til de fleste opladningspunkter, hvilket gør det let at lade næsten hvor som helst.

Hvor lang tid tager det at lade en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

Hvis du bruger en kraftig oplader på 178 kW, tager det kun ca. 35 minutter at lade dit batteri fra 10% til 80%. Dette er smart, hvis du er på farten og hurtigt skal have mere strøm til din bil.

For hjemmebrug med en almindelig stikkontakt på 230 V kan det tage op til 40 timer. Hvis du har en 11 kW ladeboks derhjemme, skal du vente omkring otte timer for at få fuld ladning.

Med hurtigopladning ved hjælp af CCS-teknologi kan du også nå 80% på cirka 35 minutter. Ladekablet der følger med, tillader op til 175 kW direkte strømopladning, hvilket giver hurtig opladning når du er ude.

Hvilken motor har en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

Skoda Enyaq Coupé iV RS har to kraftige elektromotorer. De arbejder sammen for at give bilen op til 299 hestekræfter og et drejningsmoment på 460 Nm. Det betyder, at bilen er både hurtig og stærk.

Motoren bruger elektricitet til at køre, så der er ingen udstødning.

Den samlede effekt fra disse motorer er 220 kW. De får strøm fra et stort batteri på 82 kWh. Dette batteri holder længe og kan oplades hurtigt. Med denne motor og batteri kan bilen køre op til 452 km på en opladning.

Det gør den til et godt valg for lange ture.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

En Skoda Enyaq Coupé iV RS har 299 hestekræfter. Denne kraft kommer fra bilens elektriske motor. Med så mange hestekræfter, kan bilen køre rigtig hurtigt. Den er stærk og kan let håndtere både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Den store effekt gør også, at bilen føles sjov at køre.

Hvad er tophastigheden for en Skoda Enyaq Coupé iV RS?

Tophastigheden for en Skoda Enyaq Coupé iV RS er 180 km/t. Denne model kan nå fra 0 til 100 km/t på kun 6,5 sekunder. Dette viser, at bilen er både hurtig og kraftfuld. Den er designet til at levere en glat kørsel med sine elektriske motorer.

Disse motorer sikrer, at kraften kommer jævnt, uden vibrationer. Hastigheden og accelerationen gør denne bil til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der kan følge med i trafikken og stadig være sjov at køre.

Hvad er dimensionerne på en Skoda Enyaq Coupé iV?

Skoda Enyaq Coupé iV har en længde på 4,65 meter. Breden er 2,16 meter, hvis man tæller sidespejlene med. Dette giver bilen et stort udseende. Den brede størrelse betyder meget plads indeni.

Folk der ser på denne bil vil finde dens størrelse tiltrækkende fordi den er rummelig.

Bilen har plads til mange ting. Bagagerummet kan holde 400 liter bag dækslet. Hvis sæderne bagtil lægges ned, vokser pladsen til 1.310 liter. Dette gør bilen god for ture eller at have meget bagage.

Den store mængde plads er en fordel for dem, der har brug for at transportere mange ting.

Hvor stort er bagagerummet i en Skoda Enyaq Coupé iV?

Bagagerummet i en Skoda Enyaq Coupé iV har plads til 400 liter under dækslet. Dette er god plads for daglig brug og korte ture. Hvis du har brug for mere plads, kan bagsæderne lægges ned.

Så bliver der op til 1.310 liter plads. Det er perfekt for lange ture eller hvis du skal flytte større ting. Denne bil er designet til at være praktisk og rummelig, hvilket gør den til et godt valg for folk, der har brug for en bil med meget plads.

Kan man få anhængertræk på en Skoda Enyaq Coupé iV?

Ja, du kan få anhængertræk på en Skoda Enyaq Coupé iV. Denne bil er lavet til at trække en anhænger. Med bremse kan den trække op til 1.200 kg. Uden bremse kan den trække op til 750 kg.

Dette gør bilen god til folk, der har brug for at transportere store ting eller tage på ferie med en campingvogn.

At vælge anhængertræk til din Skoda Enyaq Coupé iV giver dig flere muligheder for at bruge din bil. Uanset om du skal flytte møbler eller tage cykler med på tur, hjælper anhængertrækket dig.

Det er vigtigt at følge vægtgrænserne for sikker kørsel.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Skoda Enyaq Coupé iV?

Skoda Enyaq Coupé iV RS kan have et anhængertræk. Dette anhængertræk kan bære op til 1.200 kg, hvis anhængeren har bremser. Hvis anhængeren ikke har bremser, må den kun veje op til 750 kg.

Dette er vigtigt at vide, hvis du planlægger at trække noget tungt med din bil.

Før du sætter noget på anhængertrækket, skal du tjekke, hvad du vil trække. Det er for at sikre, at du ikke overskrider grænserne. At holde sig inden for disse vægtgrænser hjælper med at holde kørslen sikker.

Hvilke fælge kan man få til en Skoda Enyaq Coupé iV?

Til Skoda Enyaq Coupé iV kan man vælge forskellige hjul. Man kan få alufælge i forskellige designs og størrelser. De passer til bilens look og forbedrer kørslen. Nogle fælge er lavet til at se godt ud, mens andre hjælper med at spare brændstof.

Det er vigtigt at vælge de rigtige fælge, fordi de påvirker, hvordan bilen kører og ser ud.

Ekstraudstyr omfatter også særlige fælge, der passer til bilens højteknologiske funktioner. Disse kan inkludere lysere fælge, der gør bilen mere iøjnefaldende. Ved at vælge de rette fælge, kan ejeren personliggøre sin Skoda Enyaq Coupé iV og samtidig nyde godt af forbedret ydeevne og stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Skoda Enyaq Coupé iV?

Vælg energisparende dæk til din Skoda Enyaq Coupé iV. Disse dæk hjælper med at køre sikkert, selv når det sner eller er glat. Din bil er tung på grund af sit store batteri.

Så, dæk der passer til en tung bil er vigtige om vinteren. De skal kunne holde bilen sikker på vejene, også i skarpe kurver.

Kig efter dæk, der er testet og anbefalet til vinterkørsel. Test viser, hvordan dæk klarer sig i sne og på is. Dine dæk skal også virke godt med bilens lys og syn i vintervejr.

Så, tjek test og find dæk, der gør din vinterkørsel sikker.

Hvor sikker er en Skoda Enyaq Coupé iV?

Skoda Enyaq Coupé iV RS er meget sikker. Den har fået fem stjerner for passagersikkerhed. Dette er den højeste vurdering i ADAC Crashtest NCAP-Norm. Bilen har også et system, der kan bremse selv og advare folk, der går.

Dette gør bilen sikker for alle, både inde i bilen og udenfor. Børn er også sikre i denne bil. Den har fået 89% af de mulige point for at beskytte børn ved uheld. Dette viser, at Skoda Enyaq Coupé iV RS passer godt på sine passagerer, store som små.

Hvordan er interiøret i en Skoda Enyaq Coupé iV?

Interiøret i en Skoda Enyaq Coupé iV RS er både moderne og praktisk. Bilen har et nøglefrit adgangssystem, så du ikke behøver at rodes efter dine nøgler. Indeni finder du et avanceret infotainmentsystem.

Det minder om det, Volkswagen ID-modeller bruger, men Skoda har tilføjet sine egne funktioner og forbedringer. Der er masser af multimedieudstyr og muligheder for at koble til. Du får radio, navigation, mulighed for at tilslutte din smartphone og 4 USB-C porte.

Du kan også lade din telefon uden kabler takket være induktiv opladning. Bag ved sæderne er der endda en 230 Volts stik, så passagerer kan lade større enheder. Alt i alt er køreoplevelsen både komfortabel og teknologisk avanceret.

Hvor mange personer er der plads til en Skoda Enyaq Coupé iV?

Skoda Enyaq Coupé iV har plads til fem mennesker. Dette gør den til et godt valg for familier eller grupper, der gerne vil rejse sammen. Bilen er designet så alle kan sidde behageligt, både på for- og bagsæder.

Dette viser, at Skoda Enyaq Coupé iV kombinerer rummelighed med stil og moderne design. Med sådan plads er bilen perfekt til daglige ture eller længere rejser.

Hvilket lydsystem har en Skoda Enyaq Coupé iV?

En Skoda Enyaq Coupé iV kommer med et lydsystem fra Canton. Dette system har højttalere rundt om i bilen for at give den bedste lyd. Du kan ændre, hvordan lyden spiller, så den passer til, hvad du kan lide.

Man kan forbinde sin telefon eller en anden enhed til systemet med Bluetooth eller USB-C porte. Lyden i denne bil er klar og af høj kvalitet, hvilket gør køreturen endnu bedre.

Lydsystemet er en stor del af bilens underholdningssystem. Det gør det sjovt at lytte til musik eller podcasts, mens man kører. Man føler virkelig forskellen med dette system, og det gør en stor forskel for oplevelsen inde i bilen.

Hvilke apps kan man få til en Skoda Enyaq Coupé iV?

Til Skoda Enyaq Coupé iV kan man få flere nyttige apps. Disse apps hjælper med at kontrollere bilens opladning og se, hvor meget strøm der er tilbage. Du kan også planlægge din rute, så du finder de nærmeste steder at lade bilen.

For at gøre turen behagelig, kan du forudindstille varme eller køling i bilen. Apps gør det også let at låse bilen op, tænde for lyset eller sætte alarmen fra din telefon.

Derudover kan du nyde musik og shows med underholdnings-apps i bilens system. Du kan holde øje med, hvor langt du kører, hvor meget energi du bruger og andre detaljer om din kørsel.

Disse apps gør det nemt at få mest muligt ud af din Skoda Enyaq Coupé iV hver dag.

Opdateres softwaren i en Skoda Enyaq Coupé iV automatisk?

Skoda Enyaq Coupé iV RS har smart software, som kan opdatere sig selv trådløst. Dette betyder, at bilen får nye funktioner og forbedringer uden at du skal gøre noget. Softwaren i bilen sørger for, at den kører bedre, bruger batteriet smartere og gør infotainment-systemet nemmere at bruge.

Den downloader og installerer opdateringerne helt af sig selv.

Bilen bliver ved med at blive bedre over tid med disse automatiske opdateringer. De hjælper også med at holde bilen sikker og tilføje spændende nye ting, som gør køreturen sjovere og mere bekvem.

Skoda sørger løbende for, at din bil er opdateret med den nyeste teknologi, så den altid føles ny og moderne.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Skoda Enyaq Coupé iV?

Du kan gøre din Skoda Enyaq Coupé iV endnu bedre med ekstra tilbehør og udstyr. Her er nogle af de ting, du kan vælge:

  1. Tre kameraer for 360 graders syn - Dette giver dig et komplet overblik rundt om bilen. Det gør det nemmere at parkere og køre i trange rum.
  2. Adaptiv affjedring - Det tilpasser bilens undervogn, så du får en blødere kørsel. Vejhuller og bump mærkes mindre.
  3. Varmepumpe - Denne holder batteriet varmt i koldt vejr. Det betyder, at bilen kører længere på en opladning.
  4. Hurtigladning med 178 kW ladeeffekt - Du kan lade batteriet fra 10% til 80% på kun 35 minutter.
  5. Parkeringssensorer og bakkamera - Disse hjælper dig med at se hindringer bag bilen. Parkering bliver meget lettere.
  6. Et avanceret infotainmentsystem - Systemet minder om dem i Volkswagen ID-biler, men har unikke funktioner for Skoda.
  7. MirrorLink, Android Auto og Apple Carplay trådløst - Dette gør det let at forbinde din telefon til bilen uden kabler.

Disse valgmuligheder sikrer, at du får mest muligt ud af din Skoda Enyaq Coupé iV.

Guides til andre varianter af Skoda Enyaq iV

Hvilke teknologier bruges i en Skoda Enyaq Coupé iV?

Skoda Enyaq Coupé iV bruger moderne teknologier. Den har et Augmented-Reality Head-Up-Display, der viser info direkte på forruden. Bilen har også særlige forlygter og rengøringssystem til dem.

Med tre kameraer kan man få et 360 graders udsyn rundt om bilen. Dens navigationssystem får opdateringer i tre år og viser trafikinfo live.

Bilen kan oplades med almindelig strøm og hurtigstrøm, takket være dens store batteri på 77 kWh. Dette gør, at den kan køre langt på en opladning. Disse teknologier gør Enyaq Coupé iV både smart og praktisk for folk, der leder efter en ny bil.

Hvad koster en Skoda Enyaq Coupé iV RS i grøn ejerafgift?

En Skoda Enyaq Coupé iV RS koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Skoda Enyaq Coupé iV til service?

En Skoda Enyaq Coupé iV RS skal til service hver 2. år. Dette gælder også, hvis den har kørt 30.000 km. Man skal følge det, som kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand.

Det er vigtigt for sikkerheden og bilens levetid.

Hvilke dele på en Skoda Enyaq Coupé iV går mest i stykker?

Batteriet i en Skoda Enyaq Coupé iV er vigtigt, men kan have problemer, hvis det ikke passes ordentligt. Dette bil har et stort batteri på 82 kWh, som skal holde mange år. Hvis man ikke følger de rigtige opladningsrutiner, kan det forkorte batteriets liv.

Elektroniske dele som skærme og software kan også give udfordringer. Disse dele kræver opdateringer for at fungere godt.

Dæk og bremser slides som på alle biler. På en Skoda Enyaq Coupé iV bruges de meget, fordi bilen er tung. Det betyder, at man skal skifte dæk og bremser oftere end på mindre biler.

Så, det er smart at tjekke disse dele regelmæssigt for at undgå problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Skoda Enyaq Coupé iV?

Garantien på en Skoda Enyaq Coupé iV dækker op til 8 år eller 160.000 km. Dette gælder for bilens batteri. Batteriet har en kapacitet på 82 kWh. Der er også en kapacitetsgaranti, som sikrer at batteriet holder mindst 70% af sin kapacitet i denne periode.

Denne garanti giver ejere ro i sindet om deres bil og dens langsigtede ydeevne.

Hvad dækker garantien på en Skoda Enyaq Coupé iV?

Garantien på en Skoda Enyaq Coupé iV RS dækker batteriet op til 8 år eller 160.000 km. Den giver ejere mulighed for at begrænse opladningen til 80 eller 90% for at forlænge batteriets levetid.

Man kan også indstille et ladestop og justere, hvor hurtigt bilen skal lade. Garantien omfatter visning af, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet, og hvor lang tid der er til opladningen er færdig.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.44

Opdateret 15.10.2024, 15.11.57

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel