Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Golf 1.6 TDI Comfortline (Årgang 10/2018 - 08/2019)

Købsguide: Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline (10/2018 - 08/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline?

Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline blev produceret mellem 10/2018 og 08/2019. Den har en motor på 1.6 TDI med 85 kW (115 hk). Forbruget ligger på 5,0 l/100 km.

Bilen er ikke den billigste i sin klasse, men den scorer højt på sikkerhed. Euro NCAP giver den 94% for passiv sikkerhed. Konkurrenter inkluderer Ford Focus, Hyundai i30 og Opel Astra.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII kommer i flere varianter. Hver variant har sine egne funktioner og motorvalg.

  1. 1.0 TSI OPF Trendline
    • Benzinmotor.
    • Effekt på 85 kW (115 hk).

  2. 1.5 TSI OPF ACT Comfortline
    • Benzinmotor.
    • Effekt på 110 kW (150 PS).

  3. 1.6 TDI SCR Trendline
    • Dieselmotor.
    • Effekt på 85 kW (115 PS).

  4. 2.0 TDI SCR Comfortline DSG
    • Dieselmotor.
    • Effekt på 110 kW (150 PS).

Disse varianter af Volkswagen Golf VII giver bilkøbere mange muligheder at vælge imellem baseret på deres behov og præferencer.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII har både fordele og ulemper, som potentielle bilkøbere bør kende til.

FordeleUlemper
- Intuitiv betjening- Generende drøn ved lave omdrejninger
- Fremragende pladsudnyttelse- Ingen sjette gear i det manuelle gear
- Høj kvalitetsstandard i konstruktionen- Simpel forbindelse bagtil i forhold til stærkere varianter
- Effektiv forbrug på 5,0 l/100 km- Ikke den billigste løsning i sin klasse

Hvordan klarer Volkswagen Golf VII sig i test?

Volkswagen Golf VII klarer sig godt i test. ADAC Ecotest viser, at bilen har et gennemsnitligt brændstofforbrug på 5 liter diesel pr. 100 km. NOx-emissionerne er også langt under grænseværdierne.

Den 1.6 TDI-motor yder 115 PS og har stærke præstationer i både by- og motorvejskørsel. Det gør Golf VII til en pålidelig og effektiv bil for mange bilkøbere i Danmark.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Golf VII?

Ford Focus, Hyundai i30, Opel Astra og Renault Mégane er gode alternativer. De tilbyder lignende funktioner og ydeevne. Seat Leon og Toyota Corolla er også værd at overveje.

Disse biler har et konkurrencedygtigt prisniveau. Mange af dem har også moderne teknologi som Apple CarPlay og Android Auto. Brændstofforbruget og CO2-udledningen er også tæt på Volkswagen Golf VII.

Hvor langt kører Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline på literen?

Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline kører 20 km pr. liter. Forbruget ligger på 5,0 l/100 km. Med en tankkapacitet på 50 liter kan bilen teoretisk køre op til 1.000 km på en tank.

Denne model er ideel for dem, der ønsker en effektiv og økonomisk bil. Sammenlignet med alternativer som Peugeot 308 og Citroën C4, står Volkswagen Golf stærkt med sin imponerende rækkevidde og brændstoføkonomi.

Hvilken motor har en Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline?

En Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline har en dieselmotor med en ydelse på 85 kW (115 hk). Denne motor har et drejningsmoment på 250 Nm ved 1.500 omdrejninger i minuttet. Motoren er kendt for sin effektivitet og gode brændstoføkonomi.

Motoren i denne model er en del af Volkswagen's TDI-serie. Den er designet til at give en god balance mellem kraft og brændstoføkonomi. Dette gør den velegnet til både by- og landevejskørsel.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline?

Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline har en motor med 85 kW (115 HK). Denne effekt giver bilen god kraft og acceleration. Den kan nå en topfart på 198 km/t.

Motoren gør det muligt for bilen at accelerere fra 0-100 km/t på 10,2 sekunder. Det er en hurtig og økonomisk motor til daglig brug.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline?

Tophastigheden for en Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline er 198 km/t. Denne bil har en 1.6-liters TDI-motor med 115 hk og et maksimalt moment på 250 Nm.

Motorens kraft giver bilen mulighed for at nå en imponerende hastighed, hvilket gør den ideel til både bykørsel og motorvejskørsel.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline accelererer fra 0-100 km/t på 10,2 sekunder. Motoren er en 1.6-liters TDI med 115 hestekræfter og et maksimalt moment på 250 Nm.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII måler 4.258 mm i længden, 1.799 mm i bredden og 1.492 mm i højden. Bagagerummet har en volumen på 380 liter normalt og kan udvides til 1.270 liter, når bagsæderne er foldet ned.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Golf VII?

Bagagerummet i en Volkswagen Golf VII er på 305 liter under dækpladen og 425 liter uden dækpladen. Lægger man bagsæderne ned, øges pladsen til 665 liter. Med sæderne helt fremme er der maksimalt 1.120 liter plads.

Der er praktiske opbevaringsrum på hver side og fire solide spændesløjfer. Bagagerummet har også asymmetrisk nedklappelige bagsæder og mulighed for en sammenklappelig passagersæde ryg mod ekstra betaling.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Golf VII?

Ja, man kan få anhængertræk på en Volkswagen Golf VII. Modellen kan trække op til 1,5 ton. Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline tilbyder også denne mulighed. Det gør det nemt at transportere både en trailer og mindre både.

Hvor mange kg må en Volkswagen Golf VII trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Golf VII kan trække op til 1,5 ton på anhængertrækket. Dette gør den velegnet til en campingvogn eller en trailer.

Med en maksimal vægt på 1,5 ton kan du trygt transportere tunge ting. Anhængertrækket er robust og nemt at bruge.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Golf VII?

Man kan få 17, 18 og 19 tommer fælge til en Volkswagen Golf VII. Der er mange forskellige designs og stilarter at vælge imellem. Nogle fælge fås som ekstraudstyr fra fabrikken, mens andre kan købes fra tredjepartsproducenter.

Fælgene kan være lavet af aluminium eller stål. Der findes også fælge i forskellige farver og finish, såsom sort, sølv eller blankpoleret. Dette giver bilkøberen mulighed for at tilpasse bilen efter deres smag og præferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Golf VII?

Vinterdæk til en Volkswagen Golf VII skal være af høj kvalitet for at sikre god køreevne og sikkerhed. Continental WinterContact TS 860 er et godt valg. De giver godt greb og stabilitet på våde og isede veje.

Nokian WR D4 er også populære. Disse dæk har lav rullemodstand og er gode i sne.

Sørg for, at dækkene har den rette størrelse, som ofte er 195/65 R15 eller 205/55 R16. Dæktryksmåler hjælper med at holde det rigtige dæktryk for at øge levetiden og brændstoføkonomien.

Vælg dæk med M+S (Mud and Snow) mærkning og 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake) symbol for optimal ydeevne om vinteren.

Hvor sikker er en Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII har høj sikkerhed. Euro NCAP gav bilen en rating på 94% for passagersikkerhed i november 2016. Den er også god for børn med en vurdering på 89%. Disse tal viser, hvor tryg og sikker Volkswagen Golf VII er for både voksne og børn.

Bilen har flere sikkerhedsteknologier. Adaptiv fartpilot holder en sikker afstand til andre biler. Lane assist hjælper føreren med at blive i sin bane. Træthedsregistrering advarer, hvis føreren bliver træt.

Disse funktioner gør kørslen mere sikker og rolig.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Golf VII?

Interiøret i en Volkswagen Golf VII har gode ergonomiske elementer. Et justerbart rat og en klart designet betjeningsenhed for klimaanlæg gør det nemt at styre bilen. Førersædet kan justeres elektrisk, men kontrollamper for lys er ikke inkluderet.

Radioen har et SD-kortslot, men funktioner som DAB-radio, Bluetooth og USB-porte koster ekstra. Man kan også tilføje Apple CarPlay og Android Auto.

Top-navigationssystemet tilbyder Google Earth-kort og trafikinfo i realtid. En SIM-kortlæser er også en del af dette system. Opbevaringsmulighederne er mange, inklusiv induktiv opladning til telefoner.

Der er plads til drikkevarer forskellige steder i bilen. Funktionsniveauet vurderes generelt højt med Discover Media betjeningssystemet som bedre end det dyrere Discover Pro.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Golf VII?

I en Volkswagen Golf VII er der plads til op til fire personer. Forsæderne giver god komfort. Bagsædet har også plads, men større personer kan finde det trængt.

Volkswagen Golf VII er perfekt til små familier eller par. Bagagen kan nemt være med på tur.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII har et standard lydsystem med radio og SD-kortslot. Du kan opgradere til DAB-radio, Bluetooth og USB-porte.

Top-navigationssystemet giver Google Earth-kort og trafikinfo i realtid. Bilen har også en SIM-kortlæser og et klart designet klimaanlæg.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Golf VII?

Man kan få mange smarte apps til en Volkswagen Golf VII. Disse apps gør kørsel nemmere og mere behagelig.

  1. App Connect: Denne app giver adgang til Apple CarPlay, Android Auto og MirrorLink. Man kan bruge sine yndlings-smartphone-apps direkte i bilen.
  2. Car-Net Security & Service: Med denne app kan man se bilens parkeringsposition, tjekke fartovervågning og aktivere tyverialarm fra sin smartphone.
  3. We Connect: We Connect-appen lader dig styre batteristatus, låse døre og planlægge køreture.
  4. Navigations-apps: App Connect-systemet giver adgang til Google Maps og Waze for bedre navigation.
  5. Car-Net Guide & Inform: Denne funktion hjælper med at finde brændstofpriser, parkering og vejrforhold via bilens infotainmentsystem.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Golf VII automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Golf VII opdateres ikke automatisk. Ejere skal selv hente opdateringer gennem deres forhandler. Det kan også gøres via autoriserede værksteder. Modeller fra 10/2018 til 08/2019, som Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline, har brug for disse opdateringer for at sikre optimal ydeevne.

Modellen bruger SCR-systemet. Det reducerer NOx-emissioner og opfylder 6dTEMP-standarderne. Regelmæssige softwareopdateringer hjælper med at holde systemet effektivt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over nogle af de mest populære valg:

  1. Sædevarme: Varmer sæderne hurtigt på kolde dage.
  2. Elektrisk parkeringsbremse: Løser og aktiverer bremsen med et tryk på en knap.
  3. LED kørelys: Giver bedre synlighed og lavere energiforbrug.
  4. DSG automatgear: Glatte gearskift for bedre køreoplevelse.
  5. DK-pakke: Indeholder ekstras som klimaanlæg og navigationssystem.
  6. El-klapbare sidespejle: Kan foldes ind elektronisk for at spare plads.
  7. Multifunktionslæderrat: Rat med kontroller til lyd, telefon og cruise control.
  8. Tagræling: Perfekt til transport af cykler eller tagbokse.
  9. Musikstreaming via Bluetooth: Lyt til din yndlingsmusik trådløst fra din telefon.
  10. Fjernbetjent centrallås (c-lås): Låser bilen op og i ved et tryk på nøglen.
  11. Splitbagsæde: Gør det nemt at udvide bagagerummet ved behov.

Disse muligheder gør Volkswagen Golf VII mere komfortabel og praktisk afhængigt af dine behov.

Guides til andre varianter af VW Golf VII

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII bruger mange nye teknologier. Sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel og nødbremsesystem hjælper med at undgå ulykker. Adaptiv fartpilot gør kørslen mere behagelig.

Vognbaneassistent og parkeringsassistent gør det nemmere at køre og parkere bilen.

For underholdningen har bilen en radio med SD-kortslot og valgfri DAB-radio. Bluetooth-forbindelsen gør det let at streame musik fra mobilen. Der er også USB-porte samt Apple CarPlay og Android Auto, så man kan bruge sine apps i bilen.

Det valgfrie topnavigationssystem giver Google Earth-kort og realtids trafikinformation.

Hvad koster en VW Golf 1.6 TDI SCR Comfortline (5-Türer) i grøn ejerafgift?

En VW Golf VII koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.820 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Golf VII til service?

En Volkswagen Golf VII skal til service hver 30.000 km eller hver to år. Det afhænger af, hvad der kommer først. Olie- og serviceintervallerne kan variere lidt afhængigt af kørestil og forhold.

Ved normal kørsel betyder det, at hvis du kører 15.000 km om året, skal bilen til service hvert andet år. Husk at følge producentens anbefalinger for at holde bilen i god stand.

Hvilke dele på en Volkswagen Golf VII går mest i stykker?

Flere dele på en Volkswagen Golf VII kan gå i stykker. Det er vigtigt at kende de mest almindelige problemer. Her er en liste over de mest problematiske dele:

  1. Bagunderkonstruktion: Simpelt design bagtil kan føre til øget slid og mindre komfort.
  2. Gearkasse: Manglende sjette gear i det manuelle system skaber hyppigere reparationer.
  3. Turbomotoren: Kan generere drøn ved lave omdrejninger, hvilket kræver mere vedligeholdelse.
  4. Foraksler: Slidtage kan opstå hurtigere end forventet under bykørsel og langdistancekørsel.
  5. Bremser: Disse har tendens til at slides hurtigt, især når bilen bruges ofte i byområder.
  6. Elektrik: Problemer med elektroniske komponenter som fjernb. c.lås sker ofte.
  7. Udstødningssystem: Driftsproblemer kan opstå tidligere end andre komponenter.
  8. Suspension: Lav komfort vurderet af ADAC angiver hyppige suspension-reparationer.
  9. Dæk og fælge: Øget risiko for skade ved daglig brug i forskellige vejrforhold.
  10. Interiørdele: For eksempel klimaanlægget viser tegn på svigt efter nogen tid.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Golf VII?

Volkswagen Golf VII har en standard fabriksgaranti på to år. Denne garanti dækker alle mekaniske og elektriske fejl. Der er også en lakgaranti på tre år, som dækker problemer med bilens maling.

Desuden har bilen en garanti mod gennemrustning, der varer hele tolv år. Dette betyder, at karosseriet er beskyttet mod rust i mange år.

Garantien kan udvides, hvis man ønsker ekstra dækning. Mange vælger at forlænge garantien, især hvis de planlægger at beholde bilen i længere tid. Det er vigtigt at følge bilens serviceintervaller for at sikre, at garantien forbliver gyldig.

Olie- og serviceintervaller kan være op til 30.000 km eller op til to år, afhængigt af kørselsmønsteret.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Golf VII?

Garantien på en Volkswagen Golf VII dækker forskellige ting. Du får to års garanti på bilen og tre års garanti på lak. Lakgarantien sikrer, at bilen ser flot ud længere. Der er også tolv års garanti mod gennemrustning.

Du kan være tryg ved bilens holdbarhed og udseende over tid. Ingen årlig registreringsafgift gør bilen billigere i drift. Forsikringsklassen er også fordelagtig med ansvar i klasse 17 og fuldkasko i klasse 18.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 14.09.2024, 11.34.15

Opdateret 14.09.2024, 11.34.15

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel