Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Polo 1.0 TSI OPF Style DSG (Årgang 09/2021 - 02/2024)

Købsguide: Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG (09/2021 - 02/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG?

Før du køber en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG, er det vigtigt at vide, at bilen er større end en Volkswagen Golf III. Den måler 4,07 meter i længden og 1,75 meter i bredden uden sidespejle.

Bilen har en stærk motor på 95 hestekræfter og kommer med et valg mellem en 7-trins DSG-gearkasse eller en 5-trins manuel gearkasse. Volkswagen Polo har klaret sig godt i ADAC Ecotest med 77 point, hvilket giver den fire ud af fem stjerner.

Den bruger i gennemsnit 6,2 liter brændstof per 100 kilometer og har en CO2-udledning på 170 gram per kilometer.

Indeni finder du et Digital Cockpit som standard og en stor touchskærm på 9,2 tommer med Discover Pro navigationssystem. Bagagerummet kan rumme op til 600 liter, når bagsædet er nedfældet.

Der er også mulighed for at tilføje ekstraudstyr som adaptiv fartpilot og lane assist. Køberne kan forvente begrænset værditab over tid samt moderate omkostninger til både værksted og forsikring.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo tilbyder forskellige modeller og udstyrsniveauer. Dette giver købere mange muligheder.

  1. Volkswagen Polo Style: Denne model kommer med fine funktioner som LED kørelys og sædevarme. Den er smart for dem, der vil have komfort og stil.
  2. Volkswagen Polo Life: Life-varianten har lidt mere udstyr end Style. Den kan inkludere Volkswagen Connect og tonede ruder, hvilket gør den mere attraktiv.
  3. Volkswagen Polo GTI DSG: For dem, der søger mere kraft og præstation, er GTI-modellen et godt valg. Den har en stærk motor og sporty design.
  4. Volkswagen Polo TSI OPF med 95 hk: Denne bil har en motor med 95 hestekræfter. Den er god til hverdagskørsel og sparer på brændstoffet.
  5. Volkswagen Polo TSI OPF med 115 hk: Med en stærkere motor på 115 hestekræfter tilbyder denne variant mere kraft. Den passer til dem, der gerne vil have lidt ekstra fart.

Alle disse varianter giver folk chancen for at finde en bil, der passer til deres behov og ønsker.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Polo?

Fordele Ulemper
- Gennemført interiør med god plads til fører og passagerer - Begrænset bagagerum
- Motorstyrke på 95 hk og acceleration fra 0 til 100 km/t på 11,3 sekunder - Lille benzintank
- Gode resultater i sikkerhedstests - Mangler loftshåndtag, hvilket kan være en ulempe for nogle passagerer
- Begrænset værditab og moderate omkostninger til værksted og forsikring - Kun plads til to personer på bagsædet
- 77 point i ADAC Ecotest, hvilket svarer til fire ud af fem stjerner

Hvordan klarer Volkswagen Polo sig i test?

Volkswagen Polo har gjort det godt i ADAC Ecotest. Den bruger 6,2 liter benzin for hver 100km (16,7 km/L) og udleder 170 g CO2 per km. Dette viser, at bilen er god til at spare på brændstoffet. I testen fik Polo TSI med 95 hestekræfter 77 point.

Det betyder, at den fik fire ud af fem stjerner. Dette viser, at Volkswagen Polo ikke kun er stærk, men også miljøvenlig.

Mange købere ser på disse resultater, når de vælger bil. De ønsker en bil, der kører langt på literen og som passer på miljøet. Volkswagen Polo møder disse krav med gode resultater i test.

Dette gør Polo til et godt valg for dem, der vil have en bil, der gør det godt både på vejene og i test.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Polo?

Mange biler ligner Volkswagen Polo. De har lignende størrelse og ydelse. Her er nogle alternativer:

  1. Ford Fiesta: Denne bil er kendt for sine gode køreegenskaber. Ford Fiesta gør det sjovt at køre i byen og på landevejen.
  2. Mazda 2: En bil med flot design både indvendigt og udvendigt. Mazda 2 er også brændstofeffektiv, hvilket sparer penge på lange ture.
  3. Citroën C3: Den har et unikt look og komfortable sæder. Citroën C3 tilbyder en blød kørsel på ujævne veje.
  4. Volkswagen Polo GTI: Hvis man vil have mere kraft, er dette en hurtigere version af Polo. Den har flere hestekræfter og bedre acceleration.
  5. Skoda Fabia: Bygget af samme koncern som Volkswagen, deler mange dele med Polo. Skoda Fabia tilbyder god værdi for pengene.
  6. Hyundai i20: Denne bil har masser af teknologi og sikkerhedsfunktioner som standardudstyr. Hyundai i20 er rummelig indeni.
  7. Toyota Yaris: Kendt for sin pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger. Toyota Yaris er også brændstofeffektiv.
  8. Opel Corsa: Tilbyder moderne teknologi og sporty design. Opel Corsa kommer med forskellige motorvalg til forskellige behov.

Disse biler giver gode alternativer til dem, der overvejer at købe en Volkswagen Polo.

Hvor langt kører Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG på literen?

Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG bruger 6,2 liter brændstof for hver 100km (16,7 km/L) den kører. Det er fundet i en test lavet af ADAC. Med en tank på 40 liter kan bilen køre op til 645 km.

Dette viser, at bilen er god til at spare på brændstoffet. Den lave brændstofbrug hjælper med at holde omkostningerne nede, når man kører.

Denne model har også et filter, der mindsker forurening. Udledningen af CO2 er på 170 gram per km. Dette gør Volkswagen Polo til et godt valg for dem, der vil have en bil, der er skånsom mod miljøet.

Bilens evne til at køre langt på literen og dens miljøvenlige design gør den attraktiv for bilkøbere.

Hvilken motor har en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG?

Den har en 95 hk stærk 1,0 TSI OPF motor. Denne bil bruger en 7-trins DSG-gearkasse. Motoren i bilen er tre-cylindret. Den giver gode køreegenskaber og har et moment på op til 175 Nm.

Dette gør bilen hurtig og effektiv.

Denne model kan også fås med en 5-trins manuel gearkasse. Dette valg kan give bedre brændstoføkonomi. På literen kører den i snit 6,2 km ifølge ADAC Ecotest. Med en 40 liters tank kan bilen køre teoretisk 645 km.

Hvor mange hestekræfter (HK) har en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG?

Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG kommer med en motor, der yder 95 HK. Dette tal viser, hvor stærk bilen er og spiller en stor rolle for dens præstation på vejen. Kraften i denne bil gør den i stand til at køre hurtigt og reagere godt, når man trykker på speederen.

Denne model er designet til at give en balance mellem styrke og brændstoføkonomi, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der både er sjov at køre og økonomisk.

Kraften på 95 HK sikrer, at bilen har nok energi til daglig kørsel samt længere ture på motorvejen.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG?

En Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG kan køre op til 187 km/t. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der kan køre hurtigt. Den er designet med en motor, der yder 95 hestekræfter, hvilket hjælper med at nå denne tophastighed.

Denne model viser sig også at være effektiv i brug af brændstof. Den kører i gennemsnit 6,2 liter per 100km (16,7 km/L) Med en tank på 40 liter kan den teoretisk køre 645 km uden at skulle tanke.

Disse tal blev fundet i en test udført af Andreas Pfeffer i december 2021.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG fra 0-100 km/t?

Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG bruger 11,3 sekunder på at nå fra 0 til 100 km/t. Denne model har en motor på 95 hestekræfter og kan opnå en hastighed på op til 187 km/t.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo måler 4,07 meter i længden og 1,75 meter i bredden uden sidespejlene. Dette gør den større end en Volkswagen Golf III. Højden på bilen er 1,90 meter, hvilket giver god plads indeni.

Disse mål viser, at Polo ikke er en lille bil. Den har plads nok til at gøre køreturen behagelig for både fører og passagerer.

Bagagerummet i en Volkswagen Polo er også rummeligt. Med bagsæderne oppe er der 215 liter plads under bagageomslaget. Hvis man bruger alt rummet, kan der være 305 liter. Ved at klappe bagsæderne ned bliver pladsen endnu større.

Så kan der være op til 600 liter. Og hvis man virkelig skal bruge meget plads, og kun sæderne foran er i brug, kan der være op til 1.020 liter bag forsæderne.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Polo?

Bagagerummet i en Volkswagen Polo er på 215 liter under hattehylden. Hvis man bruger hele rummet, bliver det 305 liter. Man kan folde bagsæderne ned og få plads til op til 600 liter. Vil man bruge hele rummet bag forsæderne, er der op til 1.020 liter.

Vælger man Beats-lydsystemet, kan bunden ikke sænkes, men der er stadig 55 liter plads under. Bagagerumsklappen åbnes og lukkes med hånden, og der er et håndtag indeni, som gør det nemt.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Polo?

Ja, man kan udstyre en Volkswagen Polo med anhængertræk. Dette ekstraudstyr gør det muligt at trække små trailere eller campingvogne. Det er vigtigt, at monteringen sker korrekt. Derfor bør en fagmand stå for installationen.

Den maksimale vægt, som kan trækkes, står i bilens manual. Man bør tjekke med en autoriseret Volkswagen-forhandler for at få de rette oplysninger og muligheder vedrørende anhængertræk til en Volkswagen Polo.

Hvad må en Volkswagen Polo trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Polo kan trække en anhænger, der vejer op til 1.000 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren er grænsen 600 kg. Dette er vigtigt for bilkøbere at vide, når de overvejer, hvad de kan transportere.

Kraften i Poloens motor og designet af bilen sørger for, at den kan håndtere disse vægte.

Det betyder, at ejere af en Volkswagen Polo sikkert kan planlægge ture med et anhængertræk, så længe de holder sig indenfor disse grænser. At vide dette hjælper med at forstå, hvordan man bedst udnytter sin bil til både hverdag og eventyr.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG tilbyder forskellige hjulmuligheder. Købere kan vælge mellem flere størrelser og designs.

  • Fælgene kommer i størrelser fra 15 tommer til 17 tommer. Dette giver bilen et unikt look.
  • Der findes alufælge for dem, der søger et mere stilfuldt design. Alufælge er lette og kan forbedre kørslen.
  • Stålfælge er også en mulighed. De er robuste og gode til hård brug.
  • Designmulighederne varierer med udstyrspakken. Man kan få fælge, der passer perfekt til bilens look.
  • Hver fælg har sit eget unikke design. Det betyder, at man kan gøre sin Volkswagen Polo personlig.

Dette valg af fælge sikrer, at hver køber kan finde noget, der passer til deres smag og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Polo?

At vælge vinterdæk til en Volkswagen Polo er vigtigt for sikkerheden i de kolde måneder. Det rigtige valg afhænger af kørestil og vejrforhold.

  1. Tjek dækmærkning: Sørg for at dæk har symboler for snefnug og bjerg. Det viser, at de passer til vinterbrug.
  2. Overvej type: Bløde gummiblandinger er bedre i kulde. De holder bedre fast på glatte veje.
  3. Se størrelse: Brug den størrelse, der anbefales til din Polo. Forkert størrelse kan påvirke bilens håndtering.
  4. Læs testresultater: Kig efter dæk, der klarer sig godt i uafhængige tests for greb og slidstyrke.
  5. Tænk på støj: Vælg dæk, der laver mindre støj for en mere behagelig køretur.
  6. Overvej brændstofforbruget: Nogle dæk er mere brændstofeffektive end andre. Det kan spare penge på lang sigt.
  7. Spørg eksperter: Tal med en fagperson, hvis du er usikker. De kan råde dig til det bedste valg for din bil og kørestil.
  8. Sæt pris mod kvalitet: Billige dæk kan virke tillokkende, men gode dæk varer længere og giver bedre sikkerhed.

Dit valg af vinterdæk skal give dig tryghed på vejen, også når det er glat og koldt.

Hvor sikker er en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo har godt sikkerhedsudstyr. Den kommer med vejbaneassistent og nødbremseassistent som standard. Disse værktøjer hjælper med at holde bilen sikker på vejen. Polo fik også en høj score i NCAP-test for sine passive sikkerhedstræk, som beskytter inde i bilen, hvis der sker en ulykke.

Der er dog et problem med fodgængeres sikkerhed. I tests så man en høj risiko for skader på fodgængere ved sammenstød. Så mens Polo er designet til at beskytte dem inde i bilen, skal man være opmærksom på dem udenfor bilen også.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Polo?

Interiøret i en Volkswagen Polo viser god forarbejdning med bløde overflader på instrumentbrættet. Materialerne er typiske for småbiler, men kvaliteten er høj. Cockpitet kommer med Digital Cockpit som standard og har en stor 9,2-tommers touchskærm til navigation og underholdning.

Selvom der er brugt hårde plastmaterialer mange steder, føles bilen stadig solid.

Der er også tænkt på komfort med god plads til både fører og forsædepassager. Bagsædet er dog mest egnet til to personer. Den moderne teknologi inkluderer muligheder som et premium-lydsystem og trådløs opladning, hvilket gør bilen mere praktisk i daglig brug.

Opbevaringsmuligheder er begrænsede, så det kræver lidt planlægning at holde ting organiserede.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo har plads til fem personer. Foran kan føreren og en passager sidde. På bagsædet er der plads til tre personer. Folk op til 1,90 m kan sidde i bagenden uden problemer.

Dette gør Polo til et godt valg for små familier eller grupper, der rejser sammen. Bilen er designet til at bruge pladsen smart, så alle kan sidde behageligt.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG tilbyder et Beats-lydsystem som ekstra udstyr. Dette system fylder 55 liter i bagagerummet under bunden. Mange synes, det er fedt at have god lyd i bilen, men det gør også, at der er mindre plads til tasker og indkøb.

Nogle købere synes, det er et problem, at subwooferen tager så meget plads.

Det valgfrie Beats-lydsystem giver bilen en kraftig og klar lyd. Dog skal man tænke over, om man vil have mere lyd eller mere plads til bagage. Dette er noget, man skal overveje, før man beslutter sig for at tilføje Beats-lydsystemet til sin Volkswagen Polo.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Polo?

I en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG kan købere bruge nogle smarte apps til at gøre kørslen nemmere og mere underholdende. Blandt disse er Discover Pro navigationssystemet, som hjælper med at finde vej.

  • Discover Pro navigation: Denne app hjælper dig med at finde den bedste rute og viser kort på bilens skærm.
  • Ingen andre specifikke apps er nævnt for denne model, men generelt understøtter infotainmentsystemet i Volkswagen Polo forskellige apps, der kan gøre køreturen bedre, såsom musikstreaming og håndfri opkald.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Polo automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG bliver ikke opdateret af sig selv. Man skal tage sin bil til et autoriseret Volkswagen-servicecenter for at få de nyeste softwareopdateringer.

Disse opdateringer sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Volkswagen anbefaler, at man tjekker for nye softwareopdateringer ofte. Hvis man ikke får opdateret softwaren, kan det påvirke bilens ydelse og funktioner.

Det er vigtigt at følge Volkswagen's anvisninger om softwareopdateringer for at holde sin bil i topform.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Polo?

Man kan gøre sin Volkswagen Polo mere personlig og funktionel med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle af de muligheder, der findes:

  1. Klimaanlæg: Gør turene mere behagelige året rundt.
  2. Sædevarme: Holder dig varm på kolde dage.
  3. Radio: Underholdning til lange køreture.
  4. Parkeringssensorer: Gør det lettere at parkere bilen uden skrammer.
  5. Beats-lydsystem i bagagerummet: Forbedrer lydoplevelsen med dybere bas og klar lyd. (fra vigtige fakta)
  6. LED baglygter: De giver bedre synlighed for andre trafikanter.
  7. Anhængertræk: Mulighed for at trække trailer eller cykelholder.
  8. Vinterdæk: Sikrer bedre greb og sikkerhed i vintermånederne.
  9. Fælge i forskellige designs: Kan vælges for at give bilen et unikt udseende.
  10. Udvidet garanti op til 5 år og 150,000 km: Giver ekstra tryghed over en længere periode. (fra vigtige fakta)

Disse valgmuligheder hjælper med at gøre din Volkswagen Polo tilpasset dine behov og ønsker.

Guides til andre varianter af VW Polo

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo er fyldt med smart teknik. Den har vejbaneassistent, nødbremseassistent, adaptiv fartpilot og Blind Spot sensor. Disse hjælper med at holde bilen sikkert på vejen og undgå ulykker.

Derudover har bilen aktiv sikkerhedsudstyr som airbags i for og sider samt hovedairbags, der beskytter alle i bilen.

Bilen kommer også med klimaanlæg, sædevarme, en radio og sensorer til at hjælpe med parkering. Dette gør køreturen både sikker og behagelig. Teknologien i en Volkswagen Polo er lavet for at gøre livet lettere for føreren og passagererne.

Hvad koster en VW Polo 1.0 TSI OPF Style DSG i grøn ejerafgift?

En VW Polo koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Polo til service?

Din Volkswagen Polo skal til et eftersyn en gang om året eller hver 15.000 km, alt efter hvad der sker først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører effektivt.

Omkostningerne til værkstedsbesøg og forsikring er moderate, hvilket gør det til en overkommelig del af at eje en Polo. Med et godt resultat i ADAC's miljøtest, hvor den bruger 6,2 liter brændstof per 100km (16,7 km/L) og har en CO2-udledning på 170 gram pr.

km, viser det sig, at regelmæssig service bidrager til at opretholde bilens brændstofeffektivitet. Så det er vigtigt at følge disse anbefalinger for serviceintervaller for at sikre din bil fungerer som den skal.

Hvilke dele på en Volkswagen Polo går mest i stykker?

Der er ingen specifik data for de mest almindelige dele, der går i stykker på en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG fra årgang 09/2021 - 02/2024. Men generelt for biler, herunder Volkswagen Polo, kan visse dele være mere udsatte end andre.

  • Bremseskiver og bremseklodser slides over tid. De skal tjekkes regelmæssigt.
  • Batteriet kan svigte, især ved koldt vejr eller hvis bilen ofte bruges til korte ture.
  • Lyskilder som forlygter og baglygter skal udskiftes, når de brænder ud.
  • Dæk slites med tiden og skal udskiftes for at sikre god sikkerhed og køreegenskaber.
  • Forbindelser i udstødningssystemet kan ruste eller blive beskadigede.
  • Oliefiltret og luftfiltret skal skiftes for at holde motoren ren og kørende godt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG kommer med en standardgaranti på to år. Denne garanti beskytter bilen mod fejl. Købere kan vælge at forlænge garantien. De kan få op til 5 år eller køre 150.000 km, afhængigt af hvad der kommer først.

Dette giver ekstra ro i sindet. Garantien dækker mange dele af bilen. Det er godt for dem, der vil køre deres Polo i mange år.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Polo?

Garantien på en Volkswagen Polo 1.0 TSI OPF Style DSG varer to år fra købsdatoen. Man kan vælge at forlænge den op til fem år og 150.000 km. Denne sikkerhed dækker fejl på bilen, men kun dem der handler om motoren og andre tekniske dele af bilen.

Det betyder, at hvis der opstår problemer med disse dele, kan man få dem repareret uden ekstra omkostninger.

Test udført af Andreas Pfeffer i december 2021 viser, at denne bilmodel lever op til strenge kvalitetskrav. Det er vigtigt for bilejere, fordi det sikrer, at bilen forbliver i god stand inden for garantiperioden.

Garantien omfatter ikke skader forårsaget af normalt slid eller uheldige hændelser.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.01

Opdateret 30.09.2024, 08.16.48

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel