Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Polo 1.2 TSI BMT Fresh (Årgang 04/2014 - 04/2015)

Købsguide: Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh (04/2014 - 04/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh?

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh er en femdørs kompaktbil fra årgangene 04/2014 til 04/2015. Den har en brændstofeffektiv motor med lave omkostninger, herunder lav ejerafgift og overkommelige forsikringsomkostninger.

Bilen tilbyder klimaanlæg, radio, og automatisk nedblænding af bakspejl som standardudstyr. Derudover kan kørsels- og parkeringsassistancefunktioner tilkøbes.

Poloen har en god balance mellem ydeevne og økonomi. Med lave driftsomkostninger og solidt standardudstyr passer den godt til hverdagsbrugere.

Dette gør Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh attraktiv for mange bilkøbere.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo findes i flere varianter. Disse varianter tilbyder forskellige motortyper og funktioner.

  1. Polo 1.0: Denne model har en lille motor, der er økonomisk på brændstof.
  2. Polo 1.2 TSI BMT: Denne variant tilbyder en turboladet benzinmotor med god ydeevne og brændstofeffektivitet.
  3. Polo 1.2 TSI BMT BlueGT: Denne model kombinerer sportslige køreegenskaber med effektivitet og har mere kraft end standarden 1.2 TSI BMT.
  4. Polo 1.4 TDI BMT: Dette er dieselvarianten, som giver længere rækkevidde pr liter brændstof.

Hver af disse varianter kommer også med forskellige teknologipakker og ekstraudstyr som adaptiv fartpilot, lane assist, og park assist for at forbedre køreoplevelsen.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Polo?

Fordele Ulemper
- God plads og kørekomfort - Materialerne i karosseri og bagagerum er ikke konsekvent af høj kvalitet
- Lave driftsomkostninger - Mangler justerbare lændestøtter
- Enkel betjening - Mangler øget sidestøtte
- Ren udstødningsgas
- God sikkerhed

Hvordan klarer Volkswagen Polo sig i test?

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh klarer sig godt i testene. Den får gode karakterer for sikkerhed, komfort og miljø i ADAC-tests. Poloen kan bremse fra 100 km/t til stilstand på kun 36,8 meter.

Dette viser, at den er meget sikker ved pludselige opbremsninger.

Bilens udstyr og tekniske funktioner bliver også rost. Fuld LED forlygter og automatisk nødbremsesystem gør kørslen både sikrere og lettere. Samlet set modtager Poloen positive anmeldelser og anses som en solid og pålidelig bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Polo?

Ford Fiesta er et godt alternativ til Volkswagen Polo. Den har også en lille motor og fås med Apple CarPlay og Android Auto. Hyundai i20 er en anden mulighed med et rummeligt interiør og moderne teknologi.

Både Fiesta og i20 tilbyder sædevarme og tågelygter, som gør dem sammenlignelige med Polo.

Peugeot 208 er også værd at overveje. Den har en digitalt cockpit og attraktive finansieringsmuligheder. Mazda2 tilbyder derimod energiske køreegenskaber og et lavere brændstofforbrug.

Alle disse biler ligger i den samme pris- og størrelsesklasse som Volkswagen Polo, hvilket gør dem til gode alternativer.

Hvor langt kører Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh på literen?

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh har en brændstoføkonomi på 5,2 liter pr. 100km (20,0 km/L) ifølge EcoTest. Det svarer til cirka 19,2 km pr. liter. Med et CO2-udslip på 144 g/km er den også miljøvenlig inden for sin klasse.

Denne bilmodel tilbyder både Apple CarPlay og Android Auto. Dette gør køreturen mere underholdende og praktisk. Alufælge kan også tilføjes for et mere stilfuldt look.

Hvilken motor har en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh?

Motoren i en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh har fire cylindre og en cylindervolumen på 1197 ccm. Den leverer en maksimal ydelse på 66 kW (90 hk).

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh?

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh har en maks-effekt på 90 hk. Denne effekt gør bilen både hurtig og effektiv til bykørsel og landevej.

Motoren giver en god balance mellem kraft og brændstoføkonomi. Købere vil finde denne Polo ideel til daglig brug.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh?

Tophastigheden for en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh er 188 km/h. Denne bilmodel, produceret mellem april 2014 og april 2015, tilbyder en solid køreoplevelse. Den er velegnet til dem, der søger pålidelige biler med god ydeevne.

Med sin 1.2 liters motor kan den levere både kraft og effektivitet.

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh er udstyret med moderne teknologier såsom Apple CarPlay og Android Auto. Disse funktioner gør køreturen mere behagelig og sikrer, at man kan forblive tilsluttet undervejs.

For bilkøbere, der er interesseret i brugte Volkswagen Polo-modeller, er denne variant et attraktivt valg på grund af dens høje topfart og teknologiske avancerede udstyr.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh accelererer fra 0-100 km/t på omkring 10,8 sekunder. Den har en motor med en maksimal effekt på 90 hestekræfter og 160 Nm drejningsmoment, hvilket giver en god balance mellem kraft og effektivitet.

Det gør bilen velegnet til både bykørsel og motorveje.

Modellen er også kendt for sin pålidelige ydeevne. Ifølge testresultater klarer den sig godt i forskellige køresituationer. Med en effektiv bremseevne, der kræver kun 36,8 meter for at stoppe fra 100 km/t ved en fuld opbremsning, er sikkerheden også i top.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo har en længde på 3,972 meter, en bredde på 1,682 meter uden sidespejle og en højde på 1,453 meter. Akselafstanden er 2,470 meter. Bagagerummet rummer op til 240 liter og kan udvides til 375 liter ved at folde bagsæderne ned.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Polo?

Bagagerummet i en Volkswagen Polo rummer 240 liter. Det er nok plads til dagligdagens indkøb eller en lille weekend-tur. Når bagsæderne foldes ned, bliver pladsen større og kan rumme op til 375 liter.

Åbningen er bred, så det er nemt at læsse ting ind og ud. Højden på åbningen gør det også lettere at stuve større genstande.

Volkswagen Polo's bagagerum er brugervenligt og praktisk. Det passer godt til små familier eller enkeltpersoner. Brugt Volkswagen Polo-modeller med samme bagagerumsstørrelse kan findes med attraktiv finansiering.

Funktioner som travel assist og front assist gør denne bil endnu mere praktisk og sikker.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Polo?

Ja, det er muligt at få anhængertræk på en Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh (04/2014 - 04/2015). Med denne model kan man let montere et anhængertræk, hvilket gør bilen mere alsidig.

Folkevogn har sørget for, at Polo'en kan håndtere denne ekstra funktion uden problemer.

Anhængertræk er en populær tilføjelse for dem, der har brug for at trække en trailer eller lignende. Volkswagen Polo er bygget til at klare små anhængere og gøre daglige opgaver lettere.

Dette gør det muligt for ejere at få mere ud af deres bil.

Hvor mange kg må en Volkswagen Polo trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh fra perioden april 2014 til april 2015 kan trække op til 1000 kg på anhængertrækket. Dette gør den velegnet til små trailere og lette lastbelastninger.

Trækevægten tillader daglig brug med fire sæder og en maksimal lasteevne på 470 kg. Det er smart at kontrollere lokale regler, da trækvægt kan variere afhængigt af regionen.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh kan udstyres med en række forskellige fælgmuligheder. Ejere kan vælge mellem aluminiumsfælge i flere designs og størrelser. Der er fælge, som passer til enhver smag og stil.

Nogle foretrækker sporty designs, mens andre går efter et mere klassisk look.

Ud over standardfælgene er der mulighed for at tilføje ekstraudstyr. Et populært ekstraudstyr er vinterdæk, som er nødvendige i kolde måneder. Fælgbeskyttelse kan også tilføjes for at beskytte mod skader.

Volkswagen Polo tilbyder fleksibilitet, så ejere kan tilpasse bilens udseende og præstationer efter deres behov og præferencer.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Polo?

Vinterdæk med god vejgreb er vigtige for sikkerheden. Dæk som Michelin Alpin 6 og Continental WinterContact TS 860 passer godt til en Volkswagen Polo. Disse dæk har god ydeevne på både våde og snefyldte veje.

Bridgestone Blizzak LM005 er et andet godt valg. Det tilbyder fremragende kontrol under kolde forhold. Husk, at vinterdæk også skal passe til bilens fælge og dimensioner.

Hvor sikker er en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo er en sikker bil. Den har et autonomt nødbremsesystem, der kan forhindre ulykker. Multikollisionsbremsen stopper bilen efter en kollision for at undgå yderligere skader. Træthedsregistrering advarer føreren, hvis han eller hun bliver træt.

Bilen har passivt sikkerhedssystem med front- og kombinerede hoved-/sideairbags. Volkswagen Polo kommer også med tågelygter med kurvelysfunktion. Disse funktioner gør den til et godt valg for dem, der ønsker en sikker bil.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Polo?

Interiøret i en Volkswagen Polo er moderne og praktisk. Bilen har et nyt switch panel, som gør det nemt at styre de forskellige funktioner. Klimaanlægget er blevet redesignet og tilbyder opdaterede kontrolenheder, der gør det lettere at justere temperaturen.

Infotainmentsystemet er opdateret, hvilket betyder, at føreren har adgang til en bedre og mere intuitiv brugeroplevelse med Apple CarPlay og Android Auto.

Der er generøs hovedhøjde i kabinen, hvilket sikrer, at selv høje personer sidder komfortabelt. Sæderne både foran og bagtil er komfortable og giver god støtte på længere ture.

Bilen har også tilstrækkelig bredde, så passagererne ikke føler sig trange. For dem der ønsker lidt ekstra flair, kan man overveje brugte modeller til salg med lilla interiørdetaljer.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo har plads til fem personer. Bilen har fire fulde sæder, hvilket giver god komfort til både fører og passagerer. Bagagerummet kan tilpasses med asymmetrisk foldbare bagsæder, så der er fleksibilitet i forhold til både bagage og passagerer.

Volkswagen Polo's maksimale lasteevne er 470 kg. Dette gør det muligt at transportere både passagerer og deres bagage sikkert og komfortabelt. Det gør bilen velegnet til både korte ture og længere rejser.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo har et imponerende lydsystem. Den nye infotainmentsystem Discover Media har en touchscreen interface. Dette system giver klar og nem adgang til musik, radio og navigation.

Du kan også forbinde din telefon med Apple CarPlay og Android Auto. På denne måde kan du bruge apps som Spotify og Google Maps direkte på skærmen. Systemet sikrer en fantastisk lydoplevelse på farten.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo kan fås med flere nyttige apps. MirrorLink er en mulighed for smartphone integration. Med MirrorLink kan du bruge apps som Google Maps og Spotify direkte på bilens skærm.

Android Auto og Apple CarPlay understøttes også, hvilket giver dig adgang til beskeder, musik og navigation.

Disse apps gør kørslen lettere og mere underholdende. Forbind nemt din telefon og brug dine yndlingsapps på farten. Det er en smart måde at holde forbindelsen, mens du kører sikkert.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Polo automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Polo opdateres ikke automatisk. Man skal tage bilen til en autoriseret forhandler. Forhandleren kan installere de nyeste opdateringer. Det gælder også for modeller som Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh, der blev produceret fra april 2014 til april 2015.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Polo?

Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh tilbyder masser af tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør kørslen mere behagelig og sikker.

  1. Apple CarPlay & Android Auto: Giver nem adgang til din telefon.
  2. Kørselsassistent: Hjælper med at holde bilen i sporet.
  3. Parkeringsassistance: Gør parkering lettere ved at overvåge områder omkring bilen.
  4. Anti-tyverialarm: Har en Safe-locking funktion for ekstra sikkerhed.
  5. Anhængertræk: Tilføj denne for træk af små trailere.
  6. Fælge: Flere designs at vælge mellem, som passer din stil.
  7. Vinterdæk: Sikrer godt vejgreb om vinteren.
  8. Lydsystem: Opgradér til et bedre system for fantastisk lydkvalitet.
  9. Interiørløsninger: Vælg luksuriøse materialer og farver efter smag.
  10. Opdatering af software: Holder bilens teknologi up-to-date automatisk.

Dette udstyr kan skræddersy en Volkswagen Polo til dine præferencer og kørselsbehov uden besvær.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo bruger mange avancerede teknologier. Elektronisk Stabilitetsprogram (ESP) hjælper med at holde bilen stabil. Bremsassistenten sikrer, at bilen stopper hurtigt og sikkert ved behov.

Dæktryksovervågning overvåger dæktrykket og advarer, hvis det er for lavt.

Som ekstraudstyr kan man få Front Assist med City-Nødbremsefunktion. Dette system hjælper med at undgå kollisioner i bytrafik ved automatiske nedbremsninger.

Disse teknologier gør kørslen mere sikker og komfortabel.

Hvad koster en VW Polo 1.2 TSI BMT Fresh (5-Türer) i grøn ejerafgift?

En VW Polo koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Polo til service?

En Volkswagen Polo 1.2 TSI BMT Fresh skal til service hver 15.000 kilometer eller en gang om året, hvad end der kommer først. Det er vigtigt at følge serviceintervallerne for at sikre, at bilen kører godt og forlænger dens levetid.

Service inkluderer olie- og filterudskiftning, bremsesystemtjek og kontrol af dæk. Dette kan påvirke værksted- og dækkostnaderne afhængig af inspektionerne. Brugte til salg købere bør være opmærksomme på disse krav for at vedligeholde deres bil optimalt.

Hvilke dele på en Volkswagen Polo går mest i stykker?

Nogle dele på en Volkswagen Polo går oftere i stykker end andre. Her er de mest almindelige problemer.

  1. Tændspoler: Tændspoler kan ofte fejle og forårsage motorproblemer.
  2. Turboen: Turboen kan blive slidt op og miste sin effekt.
  3. Clutch: Clutchen kan slide hurtigt, især ved bykørsel.
  4. Bremser: Bremseklodser og bremseskiver kræver hyppigere udskiftning.
  5. Elektronik: Elektriske systemer, som central lås og vinduesåbnere, kan svigte.
  6. Gearkasse: Gearskifteproblemer kan forekomme på grund af slidte gearkasser.
  7. Udstødning: Udstødningssystemet kan ruste og kræve udskiftning efter flere år.

Disse dele bør kontrolleres regelmæssigt for at undgå større reparationer senere.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Polo?

En Volkswagen Polo leveres med en toårig fabriksgaranti. Denne garanti har ingen kilometerbegrænsning. Det betyder, at uanset hvor meget bilen kører, vil garantien stadig dække i de første to år.

Garantien sikrer reparation og erstatning af defekte dele uden ekstra omkostninger.

Fabriksgarantien gælder fra den dag, bilen først registreres. Eventuelle reparationer udføres hos autoriserede Volkswagen-værksteder. Dette giver tryghed og sikkerhed ved køb af en ny Volkswagen Polo.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Polo?

Garantien på en Volkswagen Polo dækker fabrikationsfejl i to år uden kilometerbegrænsning. Den omfatter motoren, transmissionen og elektriske systemer. Aircondition og radio er også dækket.

Garantien dækker ikke sliddele som bremser, dæk og viskerblade. Skader fra uheld eller forkert brug er heller ikke inkluderet. For ekstra sikkerhed anbefales det at købe nødbremsesystemet og Separa-sikkerhedsudstyret, som kan give ekstra beskyttelse og ro i sindet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.52

Opdateret 10.09.2024, 14.35.52

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel