lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Hyundai Santa Fe

1,6 T-GDI Plugin-hybrid Advanced 4WD 265HK 5d 6g Aut.

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Hyundai Santa Fe sættes til salg.

  • Hyundai Santa Fe
  • 2022 - 2024
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

KAMPAGNE fra kun kr. 5.995,- pr. md. inkl. tryghedsaftale! 🤩 SANTA FE Plug-in Hybrid er Hyundais største og mest luksuriøse SUV med plads til 7 personer. Den leverer en kombineret ydelse på 265 hk, som gør det nemt at få det bedste af to verdener. Vil du udelukkende køre elektrisk, kræver det blot et enkelt tryk på en knap, og når den elektriske rækkevidde er opbrugt, kan du fortsætte på benzinmotoren - og slutte bilen til en ladestation, når du når frem hertil. Og med tryghedsaftalen behøver du tilmed ikke at bekymre dig om uforudsete vedligeholdelsesudgifter hen af vejen. Du har blot en fast månedlig pris der indeholder alle service og reparationer i perioden, præcis som vi kender det fra privatleasing! UDVALGT UDSTYR I DENNE BIL! ✅ Må trække op til 1.350kg ✅ Luksuriøs læderkabine med dele af kunstlæder ✅ Køling og varme i forsæder ✅ Elektriske forsæder med memory-funktion i førersiden ✅ Varme i bagsæder ✅ Ratvarme ✅ Apple carplay & Android auto ✅ KRELL lydanlæg ✅ Adaptiv fartpilot ✅ 2-zonet klimaanlæg ✅ Vognbaneassistent ✅ 360 graders kamera + parkeringssensorer for og bag ✅ Elektrisk bagklap ✅ Op til 58km WLTP-rækkevidde på ren el! VI STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE MED: ✅ Professionel og venlig service ✅ Finansiering med & uden udbetaling ✅ Udvidet Fragus-garanti på brugte biler ✅ Attraktiv bilforsikring ✅ Serviceaftale til din nye eller nyere brugte bil HUSK: Vi tager alle biler i bytte uanset kilometertal og stand! 🕒 Åbent alle hverdage fra 9:00-17:00 🕒 🕒 Åbent hver søndag fra 12:00-15:00 🕒 Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Als Motor - Med venlig hilsen Steffen og Maximilian

Udvidet garanti

Denne bil kan købes med udvidet garanti. Kontakt forhandleren for at høre mere om vilkår og dækning. En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

Als Motor A/S
Lokation

Als Motor A/S

Nørrekobbel 1
6400 Sønderborg

Telefonnummer

70 84 89 74

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel