Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

BMW 2-Serie Gran Coupé

BMW 2-Serie Gran Coupé –  Den kompakte Grand Tour.

BMW ventede med at præsentere den nye 2-Serie Gran Coupé til efter det store Motorshow i Paris. Denne firedørs udgave af den populære BMW 1-Serie er mere end bare en opdatering. 2-Serie bringer en række tekniske og designmæssige forbedringer, der gør den til en stærk konkurrent mod modeller som Audi A3 Sedan og Mercedes CLA.

Længere end før med 20 mm

Den nye 2-Serie Gran Coupé har fået en opdateret front, der trækker klare paralleller til 1-Serien. Den største visuelle ændring er bagenden, hvor de nye baglygter giver bilen et mere moderne og markant udseende. Derudover er bilen blevet forlænget med 20 mm, så den nu måler 4.546 mm i længden, og den er hævet med 25 mm, hvilket giver den en samlet højde på 1.800 mm. Bagagerummet tilbyder op til 430 liter, og med en 40:20:40-split i bagsæderne kan man nemt udnytte pladsen for mere .

Inde i kabinen finder man to store skærme på over 10”, som understøtter BMW's nyeste iDrive-system, version 9. Den intuitive grænseflade sikrer, at alle funktioner er nemt tilgængelige, hvad enten man bruger touch, stemmestyring eller knapperne på rattet. Standardudstyret inkluderer blandt andet BMW Live Cockpit Plus med det cloud-baserede navigationssystem, BMW Maps, og muligheden for at tilføje nye funktioner via ConnectedDrive.

BMW har udstyret 2-Serie Gran Coupé med en bred vifte af førerassistentsystemer. Standardfunktionerne inkluderer Driving Assistant med frontkollisionsadvarsel, vognbaneassistent og hastighedsbegrænsningsinformation, samt Parking Assistant med den praktiske Reversing Assistant. Som ekstraudstyr kan man vælge avancerede funktioner som Steering and Lane Control Assistant, Active Cruise Control med Stop & Go, samt Parking Assistant Professional, der gør det muligt at parkere bilen via smartphone.

Ikke længere et ”i” i navnet

Den største tekniske nyhed under motorhjelmen er, at model navnene ikke længere inkluderer et ”i”. Den tidligere BMW 228i er nu blot kendt som BMW 228, og motorprogrammet inkluderer både benzin- og dieselvarianter. 2-Serie Grand Coupé fås kun med en 2,0-liters turbomotor. Programmet starter ud med en 220 med 170 hk og op til en 228 der yder 244 hk, hvilket er en opgradering fra tidligere 231 hk. For dem, der ønsker mere kraft, gemmer M-divisionen på en M235 xDrive-varianten tilgængelig med hele 300 hk og firehjulstræk. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 4,9 sekunder.

Motorprogram:

Benzin

220 Sdrive 2,0 170 Hk

228  Sdrive 2,0 244 hk 400Nm

228  Xdrive 2,0 244 hk 400Nm

M235 Xdrive 2,0 300 hk 400Nm

Diesel

218d 150 hk Sdrive 2,0

220d 163 Hk 2,0

En anden væsentlig ændring er, at BMW har udskiftet deres traditionelle 8-trins automatgearkasse med en ny 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, hvilket giver hurtigere skift og forbedret køreoplevelse.

Forbedret køredynamik

BMW har også fokuseret på at forbedre bilens køreegenskaber. Den øgede stivhed i karosseriet og chassiset, sammen med optimeret affjedring og ny støddæmperteknologi, giver en mere agil og præcis køreoplevelse. Standardudstyret inkluderer nu også et integreret bremsesystem og direkte styret hjulspin-begrænsning. M-Sport-pakken, som er valgfri, tilbyder adaptiv M-undervogn med sportsstyring og 18” letmetal fælge.

Vi glæder os til at lære den nye 2-Serie Grand Coupé mere at kende for næste år.

 

Skrevet af: Christian Koed den 17.10.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel