Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

Citroën ë-C3 Aircross

 

Citroën ë-C3 Aircross
Billeder fra Stallentis-gruppen europæiske presse

Citroën holder kortene tætte, og faktisk vides det ikke så meget om den nye Ë-C3 Aircross endnu! 

Gør dig klar til en elektrisk SUV, der er perfekt til både bykørsel og landlige eventyr! Den nye Citroën ë-C3 Aircross forventes at lande på markedet i 2024 og lover at kombinere komfort, funktionalitet, bæredygtighed og masser af plads til hele familien, trods sin kompakte størrelse kan den rumme op til syv personer!

Hvad kan vi forvente?

 ë-C3 Aircross drives af en elmotor, der leverer en rækkevidde på op til 320 km på en enkelt opladning. Perfekt til pendling eller udflugter med hele familien! Batteristørrelse: ë-C3 Aircross forventes at have et mindre batteri på 44 kWh, hvilket er typisk for elektriske biler i denne klasse. En benzinmotor vil også være tilgængelig, og dette er nok den velkendte 1,2 benzinturbo, der også bruger Mild-Hybrid teknik. 

Avanceret teknologi: ë-C3 Aircross er udstyret med et digitalt instrumentbræt, et infotainmentsystem med touchskærm og et bredt udvalg af førerassistentsystemer for at sikre en sikker og komfortabel køreoplevelse for alle i bilen. Rummelig kabine: Den rummelige kabine har plads til syv personer og tilbyder et behageligt og moderne design. Der er god benplads og bagageplads, hvilket gør ë-C3 Aircross til et ideelt valg for store familier.

Konkurrenterne: 
ë-C3 Aircross skal kæmpe om kunderne med andre elektriske SUV'er i den kompakte klasse, f.eks. Peugeot e-2008, Volvo EX30,Hyundai Kona Electric, Honda e:Ny1 og Opel Frontera. ë-C3 Aircross skiller sig dog ud med sin kombination af plads til syv personer, rækkevidde og pris. Dog er deler den platform og teknik med den sidstnævnte Opel. 

Mere end bare en bil:

ë-C3 Aircross er mere end bare en bil - det er en livsstil. Den er perfekt til store familier, der ønsker en praktisk, komfortabel og miljøvenlig SUV, der kan rumme dem alle. Med sin stilfulde design, imponerende rækkevidde, moderne teknologi og plads til syv personer, er ë-C3 Aircross klar til at tage hele familien med på eventyr!

Husk at dette blot er en spekulation baseret på tilgængelige oplysninger. Den officielle information om ë-C3 Aircross, herunder specifikationer, pris og lanceringsdato, vil blive afsløret af Citroën i de kommende måneder. Dog kan man forvente en stræk indgangs pris 

Skrevet af: Christan Koed den 10.06.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel