Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

FORD RANGER PHEV

Ford Ranger PHEV

Sætter stikket i den populærere Pickup

Ford har afsløret deres nye Ford Ranger PHEV, og den lover at kombinere det bedste fra begge verdener: kraftfuld præstation og effektivitet. Med lanceringen af plug-in hybrid-varianten af den populære Ranger-model, markerer Ford sig endnu engang som en innovativ spiller inden for pick-up segmentet, og 2025-modellen leverer både muskler og miljøhensyn end de forrige diesel-modeller kunne.

Benzinmotor og et 11 kWh batteri.

Ford Ranger er kendt for sin alsidighed og robusthed, og med introduktionen af PHEV-teknologien er det nu muligt at opleve dette ikon med en grønnere profil. Den nye Ranger PHEV har en kombineret ydelse på 275 hk, takket være dens 2.3-liters EcoBoost benzinmotor, der arbejder sammen med et batteri på 11,8 kWh. Derudover bruger Ford stadig deres automatiske gearkasse med hele 10-trins. 

 Ifølge Ford kan bilen køre op til 45 kilometer på ren el, hvilket er perfekt til daglige pendlerture eller kortere ture rundt i byen.

Kan den overhovedet trække noget?

En af de mest imponerende aspekter ved den nye Ranger PHEV er, at dens trækkapacitet ikke bliver kompromitteret, trods den elektriske drivlinje. Ford lover en maksimal anhængervægt på 3.500 kg – præcis som de traditionelle Ranger-modeller. Det betyder, at selv om du kører på ren el, har du stadig styrken til at trække en trailer fyldt med arbejdsudstyr eller en campingvogn på ferie.

 

Ford Ranger er blevet synonym med kraft og off-road kapacitet, og PHEV-versionen er ingen undtagelse. Med firehjulstræk som standard og et større 690Nm, hvad faktisk er mere end hvad den sekscylindret diesel udgave kan tilbyde, så er der ingen grund til at frygte for offroad eventyr, blot fordi der er en elektrisk motor under hjelmen.

Sæt strøm til dit arbejdes udstyr.

Det smarte ved Ranger PHEV er at man ikke bare kan sætte strøm til bilen, men den kan faktisk også selv oplade andet, såsom at give strøm til campingvognen eller kunne oplade ens arbejdes udstyr

Med FordPass appen kan man desuden overvåge opladningen og endda planlægge opladningstider for at drage fordel af lavere elpriser om natten.

 

Forventes i landet allrede til næste år som den første PHEV Pickup i Europa. 

Den nye Ranger PHEV er en vigtig del af Fords planer om at elektrificere deres kommercielle køretøjer, og denne model understreger Fords ambitioner om at skabe både miljøvenlige og praktiske køretøjer til det globale marked. Med en global efterspørgsel efter både el- og hybridbiler, passer Ranger PHEV perfekt ind i fremtidsplanerne, uden at gå på kompromis med det, der har gjort Ranger til en favorit blandt håndværkere og eventyrlystne over hele verden.

Den eksakte lanceringsdato for Danmark er endnu ikke offentliggjort, men vi forventer, at den vil være klar til salg i løbet af 2025. Ranger PHEV ser ud til at blive et ideelt valg for dem, der har brug for en alsidig pickup, men som samtidig ønsker at slippe for de dyre afgifter. 

 

Skrevet af: Christian Koed den 17.09.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel