Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

MINI ACEMAN

 

MINI ACEMAN
Billederne er fra BMW’s presseafdeling

Mini Præsenterer den længe ventede Elektriske Aceman Crossover. En helt ny, fuldt elektrisk crossover, der står klar til at erobre det blomstrende marked for subkompakte SUV'er.

Som den højtsiddende søstermodel til Mini Cooper tilbyder Aceman en rummelig kabine uden at gå på kompromis med den urbane smidighed, som Mini-mærket er kendt for, samtidig med at den holder en passende afstand til den større Countryman. I modsætning til andre modeller i Mini-serien, der også fås med forbrændingsmotorer, er Aceman eksklusivt tilgængelig som en elbil, og den imponerer med to forskellige effekttrin og batterikapaciteter at vælge imellem. Mini Acemans design kombinerer charmen fra Cooper hatchback med de markante detaljer fra Countryman SUV'en. Matte sorte plastikpaneler rundt om karosseriet, skidplader og tagrails giver Aceman et robust udtryk og skiller den ud som en ægte crossover, hvilket er meget eftertragtet blandt moderne forbrugere. 

Dimensioner: Placeret Smidigt i Subkompakt SUV-segmentet

Mini Aceman indefra

Den omsluttende glasfacade og det svævende tag er karakteristiske træk, som vi kender fra Mini, ligesom den ottekantede kølergrill foran. Forlygterne, der ligner øjnene på en venlig skabning, tilbyder tre forskellige LED-lysmønstre, hvilket matcher baglygternes pixel-stil. Mini Aceman-serien byder på fire forskellige udstyrsversioner - Essential, Classic, Favoured og JCW - hver med deres unikke badge og forskellige fælge, der spænder fra 17 til 19 tommer. Topmodellen JCW har desuden et eksklusivt design med særlige stødfangere, et Chili Red tag og bonnet-striber samt en højglanssort finish på plastpanelerne. Med sine dimensioner placerer Aceman sig i den nedre ende af subkompakt-SUV-segmentet med en længde på 4.075 mm, en bredde på 1.754 mm og en højde på 1.495 mm. Dette gør den 217 mm længere end Cooper og 354 mm kortere end Countryman, hvilket elegant lukker hullet mellem de to modeller efter Clubmans exit. Tro mod Minis "Clever Use of Space" designprincip har Mini-designerne formået at maksimere brugen af ​​pladsen i kabinen, der nu rummer fem sæder og har et bagagerumsplads på 300 liter. Interiøret giver et hint af  minimalistisk æstetik og minder meget om de nye Cooper-modeller, med en iøjnefaldende 9,4” OLED-touchskærm som det centrale element. Der er også praktiske vippekontakter til start/stop, parkeringsbremse, gearvalg, køreoplevelse og lydstyrkekontrol. Mini Operating System 9-infotainmentsystemet, der er inspireret af smartphones, integrerer Minis nye intelligente personlige assistent, kaldet "Spike". Føreren kan vælge mellem otte Mini Experience Modes, der ændrer stemningen i kabinen. Hver mode har unikke grafiske temaer på skærmen og forskellige oplyste mønstre i kabinen. Dashboardet er beklædt med et elegant stof, dørpanelerne er lavet af genanvendt polyester, og sæderne fås med forskellige tekstiloverflader eller perforeret Vescin-polstring. Ambientbelysningen langs det panoramiske glastag tilføjer en ekstra dimension af elegance til interiøret. Aceman er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder 12 ultralydssensorer og fire Surround View-kameraer, der understøtter et avanceret ADAS-system med funktioner som Driving Assistant Plus og Remote Parking.

Drivlinje og Ydeevne: To Elektriske Muligheder

 I bunden af Mini Aceman tilbyder mini de samme elektriske drivlinjer og batteripakker fra Cooper. Den indledende Aceman E-model har en enkelt elmotor med 181 hk og en rækkevidde på 310 km, mens den kraftigere Aceman SE har en elmotor med 215 hk og en rækkevidde på 406 km. Det er nemlig SE som er Mini’s svar på en elektrisk GTi. Mini Aceman forventes at komme på det danske markedet slutningen af året

Mini Aceman bagfra

 

Skrevet af: Christan Koed den 06.06.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel