Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

MINI COOPER CABRIOLET 2025

MINI COOPER CABRIOLET – MINI gør sommeren endnu smukkere for næste år

 

Der er noget særligt ved en MINI COOPER, især når den kommer som Cabriolet – og heldigvis for os fås den igen i form af den nye MINI Cooper Cabriolet.

Desværre kommer den nye COOPER Cabriolet ikke i en elektrisk version. Måske kan nogle huske den forrige model, som blev produceret i et meget begrænset antal – og med en pris, der kunne få tårerne frem. Allerede der kunne MINI godt se, at der ikke var en interesse for en elektrisk MINI Cabriolet.  Den gode nyhed er dog at den nye Cabriolet er udstyret med en 2,0-liters turbobenzinmotor, der yder 163 hk og 250 Nm. For dem, der ønsker at konkurrere med naboens Mazda MX-5, tilbyder Cooper S-versionen hele 204 hk og 300 Nm fra samme motor. Den klarer 0-100 km/t på blot 6,9 sekunder, hvilket kun er 0,3 sekunder hurtigere end den lukkede Cooper S. Det kan måske få naboen til at smile – men ikke længe, for den nye John Cooper Works (JCW) version bliver snart præsenteret.

Indvendigt er der sket markante ændringer i forhold til den tidligere model, hvor den nu har fået det højteknologiske setup, der kendetegner resten af MINI-serien. Midterkonsollen domineres af en cirkulær 9,4-tommer OLED-infotainmentskærm, mens en head-up display kompenserer for manglen på et traditionelt instrumentpanel.

Den nye COOPER Cabriolet bliver produceret i Oxford, England, og kan være klar i din garage allerede til januar.

 

Skrevet af: Christian Koed den 09.10.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel