Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

Renault 4 E-TECH

RENAULT gør 2025 mere interessant med tilføjelsen af den nye elektriske Renault 4 E-TECH. 

RENAULT DANMARK

Efter to års spændende forventninger siden Renault afslørede deres konceptbil, er den ikoniske Renault 4 nu endelig tilbage – denne gang som en fuldt elektrisk model. Den nye Renault 4 E-TECH er uden tvivl en af de mest efterspurgte elbiler, der forventes at lanceres på markedet næste år

To elektriske drivlinjer

Renault 4 E-Tech vil blive tilbudt med to fuldt elektriske motorer. Basisversionen er udstyret med 120 hk kombineret med et 40 kWh batteri, hvilket giver en rækkevidde på 300 km ifølge WLTP-standarden. Alternativt kan man vælge en kraftigere udgave med en 150 hk motor og et større 52 kWh batteri, som udvider rækkevidden til 402 km.11 kW AC: fra 10 til 100% på 3 timer 30 min og 80 kW DC: fra 15 til 80% på 30 min. Alle Renault 4 E-TECH er kompatibel med V2L (vehicle-to-load) og V2G (vehicle-to-grid) teknologi. (ikke tilgængelig i Danmark fra begyndelsen dog)

Smarte bagagerumsløsninger

Den nye Renault 4 E-Tech adskiller sig markant fra Renault 5 E-TECH ved at være hele 600 mm længere, hvilket giver en total længde på 4.140 mm. En større dimension betyder mere plads til passagererne i kabinen samt et bagagerum med en kapacitet på 420 liter.

Bagagerummet har en lav læssehøjde på 607 mm, som ifølge Renault er 100 mm lavere end konkurrenternes, hvilket gør det lettere at laste ting. Læssehøjden gør det også muligt at bruge bagagerummet som en siddeplads – en nostalgisk reference til den oprindelige Renault 4. Derudover findes der flere praktiske opbevaringsrum, herunder 35-liters ekstra plads i oppe foran, som kan bruges til alt fra beskidte sko til opladerkabler.

Indvendigt ligner Renault 4 den mindre Renault 5 med en 10,1” digital instrumentering og et 10” infotainmentskærm der er drevet af Google. Der er valgmuligheder mellem stof- og læderimitationsmaterialer, men Renault 4 tilbyder mere plads og bedre hovedhøjde takket være dens længere akselafstand. Den har nemlig en 80 mm længere akselafstand end Renault 5, og begge modeller er baseret på Ampr Small EV-platformen, som er specifik for elbiler.

Den nye Renault 4 E-TECH forventes i landet Sommerferien 2025, hvor den nok får en stærk intropris herhjemme.

 

Skrevet af: Christian Koed den 14.10.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel