Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

VOYAH Courage

 

Voyah Courage

Kompakt Elektrisk SUV med op til 434 hk og avanceret 800V teknologi

 

VOYAH Europe

Det er ikke mere end et år siden, at det kinesiske mærke Voyah indtog det danske marked, hvor de under Ecar EXPO 2023 i København præsenterede ikke mindre end tre modeller. Nu har de løftet sløret for en ny og fjerde model med navnet Courage.

 

Kinas næste store elbil klar til Europa

 

Nederst på formularen

Den kinesiske bilindustri fortsætter sin aggressive ekspansion ind på det globale marked, og et af de nyeste eksempler på dette er Voyah Courage. Denne mellemstore crossover-SUV fra det premium-orienterede mærke Voyah – en del af Dongfeng Motors portefølje – blev for nylig afsløret. Courage er designet til at tiltrække både hjemmemarkedet og internationale kunder, herunder Europa, hvor elektriske SUV’er er i stigende efterspørgsel.

Kompakt og elegant i sit design

Voyah Courage er en markant bil med et design, der blander elegance og robusthed. Den har en bred frontgrill flankeret af slanke LED-forlygter, der giver den et moderne og aggressivt udtryk. Bilens profil fremhæver sin mellemstore SUV-status med store hjul og skarpe linjer, der gør den både sportslig og praktisk. Den aerodynamiske taglinje, der blødt falder ned mod bagenden, giver Courage et strømlinet look, der matcher tidens designtrends for elektriske køretøjer.

Bagenden er udstyret med en lysstribe, der strækker sig over hele bilens bredde, og som fungerer som baglygter – en populær designtendens i moderne elbiler, der giver bilen et futuristisk præg. Desværre har Voyah endnu ikke præsenteret kabinedesignet for den europæiske model, men billeder fra den kinesiske udgave viser et mere minimalistisk design. De mange store skærme er erstattet af en enkelt større skærm i midten, som vi kender det fra Polestar.

 

Billede fra den kinesiske udgave.

 

Op til 800 Volt arkitektur fra et 80 kWh batteri.

Voyah Courage vil blive tilbudt med to drivlinje-muligheder: baghjulstræk og firehjulstræk. Baghjulstræksversionen drives af en enkelt elmotor, der leverer 292 hk (215 kW), mens firehjulstræksversionen er udstyret med to motorer, der hver yder 217 hk (160 kW), hvilket giver en samlet effekt på 434 hk (320 kW). Begge versioner benytter et 80 kWh LFP-batteri, der understøtter lynopladning med op til 200 kW.

En særlig fremhævelse er, at Courage er udstyret med en 800-volt elektrisk arkitektur, som muliggør hurtig opladning samt muligheden for at levere op til 6 kW strøm til eksterne enheder. VOYAH endnu ingen WLTP-mål på dens rækkevidde endnu.

Dog har Courage har allerede opnået fem stjerner i EuroNCAP’s sikkerhedstests, hvilket placerer den blandt de sikreste biler i sin klasse. Dette gør den til et trygt valg for familier og dem, der prioriterer sikkerhed højt.

Kommer den så til Danmark?

Selvom Voyah Courage allerede er afsløret, må vi vente til 2025 for at se den på de europæiske veje. Mærket planlægger at lancere Courage samtidig med dens søsterbil, Dongfeng Box i Europa, som også vil være en mellemstor crossover. Der er store forventninger til Voyah, som sigter mod at tage en betydelig del af det europæiske marked, hvor elbiler bliver stadig mere populære. Men om Courage kommer til Danmark, vides dog ikke, hvor den ellers vil være en tæt konkurrent til den nye Polestar 4.

 

Skrevet af: Christian Koed den 15.09.2024

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel