lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Renault Captur

TCE GPF Intens EDC 130HK 5d 7g Aut.

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Renault Captur sættes til salg.

  • Renault Captur
  • 2019 - 2021
  • 0 - 50.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Ny model Captur Intense med følgende ekstra udstyr : 2-farvet metallak. Førerassistentpakke m. bl.a. adaptiv fartpilot. Adventurepakke m. tagrails og tonede ruder bagi + bagklap. Bose sound pakke m. 9,3" Multimediasystem m. navigation og haj antenne.Trådløs mobilopladning. 18 Aluminiumsfælge diamant cut "Pasadena" Vi sælger stadig biler over hele landet. Vores salgsafdeling er fysisk lukket frem til og med den 28. februar 2021. MEN - vores sælgere er stadig på arbejde og er klar til at besvare telefonerne og mails. Vi kan stadig give dig en pris på din gamle bil og stadig hjælpe dig med at finde din nye drømmebil. Derudover har vi mulighed for at lade dig prøvekøre en bil hjemme ved dig. Kontakt Tom Vinther på telefon 88 88 35 39 eller Mads på nr. 88 77 19 40

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

Pedersen og Nielsen A/S Aalborg
Lokation

Pedersen og Nielsen A/S Aalborg

Jyllandsgade 28
9000 Aalborg

Telefonnummer

70 84 82 58

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel