lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Skoda Superb

1,4 Combi TSI Ambition Stc 6g

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Skoda Superb sættes til salg.

  • Skoda Superb
  • 2015 - 2017
  • 50.000 - 100.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Pragtfuld kombination af super fedt design, højt udstyrsniveau og ikke mindst suveræn praktik. Du skal lede længe i klassen, for at finde så rummelig en stationcar hvor barnevogn og øvrigt tilbehør bliver en leg at have med i bilen. Superb, der i øvrigt kan oversættes fra latin til "stolt el. fremragende", byder foruden den gode rummelighed også på fed dynamik på vejene. Det hjælper den kun godt på vej med de flotte originale Skoda fælge der er tilkøbt bilen i 19" Hertil kan du roligt glæde dig over udstyr såsom; 3 zonet klimaanlæg, Stor navigationspakke med touchskærm, Front assist, Bakkamera - med tilhørende parkeringssensorer både for og bag, Bi-Xenon, Sædevarme, El-sæde med memory, Elektrisk bagklap, LED lygter, Tonede ruder, Tagræling, Lys- og regnsensor, Skilem, 4 x el-ruder, El-spejle m/varme, Start&Stop, ISOFIX, Fjernbetjent centrallås, Kørecomputer med infocenter, Fartpilot og meget mere. Bilen er overholdt med service, og fremstår yderst præsentabel i stand. Hertil skal du ikke påregne udgift til vinterhjul heller, da der er originale Skoda fælge med vinterdæk med til denne skønne bil. Til gengæld, må du GERNE påregne, at vi er blandt de aller bedste til at hjælpe dig med vurdering af din nuværende bil og eller finansiering af bilen såvel med som uden udbetaling. Forlænget car garantie kan tilkøbes i 12 mdr. for blot 4.200 DKK Kontakt os på 66 14 14 14 allerede i dag, eller kig ind til vores superhelte i butikken på Svendborgvej 100, 5260 Odense S Vi glæder os til at hilse på dig 🌞

Udvidet garanti

Denne bil kan købes med udvidet garanti. Kontakt forhandleren for at høre mere om vilkår og dækning. En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

Autohuset Vestergaard A/S
Lokation

Autohuset Vestergaard A/S

Svendborgvej 100
5260 Odense

Telefonnummer

70 84 88 73

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel