lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Toyota Mirai

1,8 Brint H3 Aut.

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Toyota Mirai sættes til salg.

  • Toyota Mirai
  • 2020 - 2022
  • 0 - 50.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Hvordan virker vores Mirai? Tank bilen op på tre minutter og kør elkørsel 650 km, før den er tom. Lige her finder vi den egenskab ved brintbilen, der gerne skulle give den en plads i historien på lige fod med de batteridrevne elbiler. Brintbilen kører egentlig ikke på brint, men er en elbil, der får strøm fra en brændselscelle i stedet for et batteri. I brændselscellen blandes brinten fra tanken med ilt fra den omgivende luft, og de to grundstoffer danner en proces, der skaber el og vand. Vandet ledes ud på vejen som vanddamp, og strømmen bruges til at drive bilen fremad. På samme måde som i en hybridbil er der også et lille batteri, der kan jævne strømmen ud, og som kan optage energi fra elmotoren, hver gang man motorbremser. Vil du vide mere? Så kig forbi til en uforpligtende prøvekørsel! Dette er vores demo Toyota Mirai. Bilen er derfor ikke til salg. Prisen er detailprisen på en tilsvarende, fabriksny model.

Bilen leveres med op til 10 års Toyota Relax garanti

Når du køber en brugt Toyota hos en autoriseret Toyota-forhandler, får du 12 måneders garanti på bilen. Hvis du får udført service hos et autoriseret Toyota-værksted, gælder garantien helt indtil bilen fylder 10 år eller når 185.000 km.

Toyota Relax
Louis Lund A/S – Toyota Esbjerg
Lokation

Louis Lund A/S – Toyota Esbjerg

Hededammen 2
6705 Esbjerg

Telefonnummer

70 86 82 80

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel