lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Citroën Grand C4 SpaceTourer

1,2 PureTech 130 Cool 7prs

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Citroën Grand C4 SpaceTourer sættes til salg.

  • Citroën Grand C4 SpaceTourer
  • 2020 - 2022
  • 0 - 50.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Få plads til hele familien i denne Citroën C4 Spacetourer fra 2021 med kun 45.000 km på tælleren! 🚗 7 sæder: Perfekt til familieeventyr og lange køreture – masser af plads til alle. 🌟 Stilfuldt design: Kombinerer praktisk funktionalitet med moderne æstetik. 🛣️ Lavt kilometertal: Med kun 45.000 km er denne bil i fantastisk stand og klar til nye oplevelser. 💡 Fleksibilitet: Justerbare sæder og smart opbevaringsplads for at imødekomme dine behov. Gør dig klar til komfortable og rummelige køreture med denne Citroën C4 Spacetourer! Kontakt os nu for at arrangere en prøvetur og oplev, hvor let det er at kombinere stil og funktionalitet. Beskyt Din Bil: Fragus Garantitilkøb! Gør som 79% af vores andre kunder og tilkøb Fragus Garantitilkøb for ekstra tryghed. For en minimal pris kan du udvide garantiperioden og beskytte dig mod uforudsete hændelser. Vil du vide mere om Fragus Garantitilkøb? Kontakt os for at høre nærmere! Vi præsenterer altid fordelagtige finansieringsmuligheder, uanset om du foretrækker med eller uden udbetaling. Har du allerede en bil, tager vi naturligvis gerne den i bytte. 📍 Find os på Bondovej 13-15, 5250 Odense SV 📞 Ring til os på 70 84 85 46 📩 Skriv til os på Send email - klik her Vi har åbent alle ugens dage! 📅 Mandag-Fredag: 09:00-17:30 📅 Lørdag-Søndag: 11:00-16:00 Se vores komplette udvalg af brugte biler på karvil.dk/brugte-biler. Gør dit bilkøb sikkert og trygt hos Karvil Biler - vores kunder har talt på Trustpilot med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Karvil Biler. Med venlig hilsen Oliver Kaufmann, Oliver Kähler & Mohamad Kreidly

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

Karvil Biler A/S
Lokation

Karvil Biler A/S

Bondovej 13-15
5250 Odense SV

Telefonnummer

70 84 85 46

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel