lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

Mini Cooper

E EL Classic Trim Option Level L 184HK 3d Aut.

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende Mini Cooper sættes til salg.

  • Mini Cooper
  • 2019 - 2021
  • 0 - 50.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Søger du en charmerende og økonomisk bybil? Kig nærmere på denne smarte Mini Cooper med E EL Classic Trim og en rækkevidde på 297 km på el! Indregistreret i 2020 og har kun kørt 30.000 km. Denne Mini er ikke blot en fryd for øjet med sin klassiske stil og 17" alufælge, men også spækket med moderne udstyr for at sikre en komfortabel og sikker køreoplevelse. Her får du bilen, der kombinerer køreglæde med miljøvenlig drift. Find den i Aalborg og oplev en helt ny måde at køre på. Udstyr inkluderer: - Head Up Display - Touchskærm - Varme i forsæder - Aut. kørelys - El-håndbremse - El-justérbare sidespejle - Fartpilot m. speedlimiter - Fjernbetjent centrallås - Nøglefri start/stop - Parkeringssensor & bakkamera - Hajfinne antenne - LED kørelys - Automatgear - Aut. nedblændeligt bakspejl - Bluetooth - Cruise control - DAB+ radio - El bagrude - El-foldbare spejle - El-sidespejle med varme - 1 ejer Med en tophastighed på 160 km/t er denne Mini Cooper klar til at rulle ud på de danske veje. Og med en årlig ejerafgift på blot 780 kr. bliver det ikke meget billigere at være bilejer. Tjek bilen ud i Aalborg og kontakt os på Send email - klik her for en prøvetur eller yderligere information! Bemærk: Bilen er udstyret med 37 kWh batteri og understøtter opladning med op til 75 kW.

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

Pedersen og Nielsen A/S Aalborg
Lokation

Pedersen og Nielsen A/S Aalborg

Jyllandsgade 28
9000 Aalborg

Telefonnummer

70 84 82 58

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel