lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

UDVIDET GARANTI

Toyota C-HR

2,0 Plugin-hybrid Style Smart Bi-tone E-CVT 223HK 5d Trinl. Gear

Gem

Pris:

431.980 kr

Se finansieringsmuligheder

icon4/2024
icon12 km
iconHybrid (benzin/el)
icon125 km/l
icon223 hk
icon13.8 kWh
Ring 70 85 85 59

Beskrivelse

BEMÆRK: Dette er vores demo Toyota C-HR og bilen er derfor ikke til salg. Prisen er detailprisen på en tilsvarende, fabriksny model. Velkommen til fremtiden for plugin-hybrid kørsel med vores nye Toyota C-HR 2.0 Plugin-hybrid Style Smart Bi-tone. **Toyota C-HR 2024 – Kør grønt uden at gå på kompromis med køreglæden.** Toyota Varde præsenterer stolt denne innovative Toyota C-HR 2.0 Plugin-hybrid Style Smart Bi-tone, en bil der er en fremragende repræsentation af Toyotas dedikation til bæredygtig mobilitet uden at ofre design eller komfort. Denne bil er udstyret med et kraftfuldt hybrid system og en omfattende liste af udstyr der sikrer en behagelig og sikker køreoplevelse. **Højdepunkter:** - Økonomisk: 125 km/l & CO2-udledning på kun 19 g/km - E-CVT automatiseret gearkasse og en effektiv 2,0 liters motor - Plugin-hybrid teknologi med 13.8 kWh batteri og op til 67 km rækkevidde på el - Full LED forlygter og metallak i Bi-tone design - Årlig ejerafgift kun 780 kr. **Vigtigt udstyr inkluderet:** - Automatgear og 18" alufælge - Elektrisk bagklap og adaptiv fartpilot - Trådløst Apple CarPlay og Android Auto - Bakkamera, Bluetooth og DAB radio - Toyota Safety Sense og automatisk nødbremsesystem - Lane assist og skiltegenkendelse - Digital instrumentering og el-foldbare spejle m. varme - Klimaanlæg 2-zoner og multifunktionsrat - Navigation og parkeringssensor for/bag - Ratvarme og sædevarme foran - Trådløs opladning og fuld LED forlygter Denne bil er en hatchback med 5 døre, der kombinerer køreegenskaberne fra en sportsvogn med funktionaliteten af en SUV. Denne C-HR er perfekt til både bykørsel og længere ture, hvor komfort og økonomi går hånd i hånd. For yderligere information eller for at arrangere en prøvetur, kontakt os venligst på Send email - klik her Bilen står klar til besigtigelse i Varde. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at ej en af de mest økonomiske og teknologisk avancerede biler på markedet. **Vigtigt:** Billedet er repræsentativt og kan indeholde elementer eller udstyr, som ikke er en del af denne specifikke bil. Venligst verificér specifikationerne med din forhandler.

Bilen leveres med op til 10 års Toyota Relax garanti

Når du køber en brugt Toyota hos en autoriseret Toyota-forhandler, får du 12 måneders garanti på bilen. Hvis du får udført service hos et autoriseret Toyota-værksted, gælder garantien helt indtil bilen fylder 10 år eller når 185.000 km.

Toyota Relax
Louis Lund A/S – Toyota Varde
Lokation

Louis Lund A/S – Toyota Varde

Jeppe Skovgaards Vej 21
6800 Varde

Telefonnummer

70 85 85 59

Se alle forhandlerens biler

Ikke den rigtige bil for dig?

Opret en gemt søgning og få mail når der kommer lignende biler til salg på Bilhandel

  • Toyota C-HR
  • 2023 - 2025
  • 0 - 50.000 km
Opret gemt søgning

Udstyr

Automatgear

18" Alufælge

Elektrisk bagklap

Adaptiv fartpilot

Trådløst Apple CarPlay

Android Auto

Bakkamera

Bluetooth

DAB radio

Toyota Safety Sense

Automatgear

18" Alufælge

Elektrisk bagklap

Adaptiv fartpilot

Trådløst Apple CarPlay

Android Auto

Bakkamera

Bluetooth

DAB radio

Toyota Safety Sense

Mere udstyr

Søg reservedele og udstyr til din bil hos Biltema

DenmarkIcon
biltema

Sælger

Forhandler

Louis Lund A/S – Toyota Varde

Jeppe Skovgaards Vej 21

6800 Varde

Telefon 70 85 85 59

Louis Lund A/S – Toyota Varde
Se alle forhandlerens biler
Vis på Google Maps
Skriv til sælger

Jeg vil gerne

Besked
Navn
E-mail
Telefonnummer

Når du trykker på Send besked giver du tilladelse til, at vi overfører dine personoplysninger til relevante forhandlere. Læs om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel