lead-bil

Bilhandel
Søg

Sælg din bil gratis

lockIcon

Log ind

Opret bruger

downArrowWhiteSpace
Menu

IKKE TIL SALG

VW Golf VII

GTE DSG 1,4

Gem

Ikke til salg. Modtag nye annoncer i din indbakke

Bilen er desværre ikke længere til salg. Klik på knappen nedenfor, og få besked når lignende VW Golf VII sættes til salg.

  • VW Golf VII
  • 2013 - 2015
  • 50.000 - 100.000 km
Få nye annoncer i din indbakke

Beskrivelse

Bogstaverne GT står for Gran Turismo - et synonym for sportslige egenskaber - og hvor I’et i GTI står for indsprøjtning (af benzin) og D’et i GTD for diesel, står E’et i GTE for elektricitet. GTE’en har for så vidt to motorer: En 1,4-liters TSI-turbobenzinmotor med 150 hk og en 102 hk el-motor, der har en kombineret systemydelse på 204 hk. Det er dog gennem den centralt monterede GTE-knap at bilen kommer til sin ret Tryk på GTE-knappen, og du har fuld effekt fra både batteriet og bilens 1,4-liters TSI-benzinmotor, som samlet giver dig alle 204 HK. VW pumper endda ekstra lyd ind i kabinen gennem indsugningen, som på en eller anden vis virker mere acceptabelt i en hybrid end det gør i andre biler Kabinen oser af tysk kvalitet og dens overflod af ekstraudstyr får dig til at opleve, at du befinder dig i en bil godt over gennemsnittet. Navigationen navigerer udenom trafikpropperne, vejbaneassistenten sørger for at du bliver i din bane og den adaptiv fartpilot følger trafikken for dig, så du ikke skal fokusere på hverken bremse eller speederen i morgentrafikken En mulighed er at bruge benzinmotoren alene, hvilket giver dig 148 HK. Du kan også sætte bilen i E-Mode, og straks bliver bilen lydløs og forvandler sig til en fuldt elektrisk bil. E-Mode står for ren eldrift, hvor der afhængig af udetemperatur og kørestil er op til 50 kilometers rækkevidde og en begrænset topfart på 130 km/t. Af ekstraudstyr kan bla. nævnes aut., 18" alufælge, fuldaut. klima, 2 zone klima, fjernb. c.lås, parkeringssensor, fartpilot, kørecomputer, auto. nedbl. bakspejl, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, højdejust. forsæde, el-soltag, 4x el-ruder, el-spejle m/varme, bakkamera, adaptiv fartpilot, automatisk start/stop, dæktryksmåler, navigation, multifunktionsrat, bluetooth, isofix, læderindtræk, splitbagsæde, tågelygter, xenonlys, lane assist 12 måneders sæsonleasing: Udbetaling: 33.000kr. (41.250Kr. inkl. moms) Mdr. ydelse: 1.433 kr. ex moms (1.791 Kr. inkl. moms) Kaskoforsikring: 569 Kr. Restværdi: 122.000 - ex moms ex afgift Bemærk venligst, at der ikke påløber yderligere omkostninger i forbindelse med etableringen af aftalen. Der tilbydes privat-, erhverv- eller splitleasing af bilen. Vi tilbyder endvidere en elektro-mekanisk garantiforsikring i hele leasingperioden. *Forbehold for tastefejl samt positiv kreditgodkendelse.

Bilen kan leveres med GOSAFE brugtbilsgaranti

Med GoSafe får du budgetsikkerhed, 0,- i selvrisiko, dansk kundeservice og dækning i hele Europa - Et sikrere og enklere billiv.

Bilgruppen.dk
Lokation

Bilgruppen.dk

Bytoften 7
4000 Roskilde

Telefonnummer

70 84 85 49

Vi er en del af 100% Autotjek:

100autotjek

Se alle forhandlerens biler

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel