cover
Bilhandel

Brugte Ford Ka til salg

Søg blandt 14 brugte Ford Ka til salg fra 14 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Drivmiddel

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 2.000 kr

  De største besparelser på Ford Ka

  Nedsat pris

  Spar 2.000 kr

  51.900 kr

  49.900 kr

  Ford Ka

  1,2 Trend+

  3/2015
  97.000 km
  Benzin
  69 hk

  49.900 kr

  Nedsat 2.000 kr (før 51.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Ford Ka

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 14 brugte Ford Ka vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Ford Ka fra 14 forhandlere.

  Udvalgte brugte Ford Ka

  Find din perfekte Ford Ka fra 33.800 kr

  Populært udstyr på Ford Ka

  El-ruder (11)

  Aircondition (3)

  Alufælge (3)

  Dæktryksmåler (3)

  Klimaanlæg (1)

  Sædevarme (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Ford Ka der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Aircondition” er det mest almindelige udstyr på Ford Ka.

  Det koster en Ford Ka

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Ford Ka kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Ford Ka

  Andre populære brugte Ford modeller

  Brugte Ford Ka

  Se alle brugte Ford Ka til salg på Bilhandel 

  Brugt Ford Ka

  Ford Ka er en bilmodel, der har eksisteret på markedet siden 1996. Det er en bil, som hører til i den mindre størrelsesklasse, men det gør den bestemt ikke til en dårligere bil. Da Ford Ka blev introduceret første gang i 1996, var det med henblik på at tilføje en mindre og mere prisvenlig udgave af de andre bilmodeller, som Ford t idligere havde lanceret. Den første generation af bilen varede indtil 2008, hvor anden generation blev introduceret på markedet. Den nye model har mange ligheder med en Fiat 500 , men alligevel er der ingen tvivl om, at En brugt Ford Ka er helt sin egen, hvilket også afspejles i bilmodellens voksende popularitet. En Ford Ka er elsket af mange mennesker, fordi den er billig, den kører langt på literen, og så er den også billig i drift. Selvom det er en lille bil, er det altså ikke ensbetydende med, at den ikke har ført sig frem på et ellers konkurrencepræget bilmarked.

  Den perfekte bil i byen

  En Ford Ka betegnes som en mikrobil, og derfor er det den perfekte bil at eje, hvis man bor i byen. Bilen er nem og håndterbar, hvilket er en stor fordel, hvis man bor inde i byen og ikke har meget plads til at køre rundt eller parkere bilen. Der er ingen tvivl om, at en brugt Ford Ka er en charmerende lille bil, som er sjov at køre rundt i, og selvom der ikke er meget plads at gøre godt med i bilen, så er det rigeligt, hvis man bor inde i byen og alligevel ikke har meget plads at gøre godt med.

  Køb en brugt Ford Ka

  En Ford Ka er en meget populær bil på markedet, blandt andet på grund af dens pris. Hvis du er interesseret i at købe en ny bil, så kan du med fordel kigge efter en brugt Ford Ka. En ny model af slagsen er i forvejen ikke særlig dyr, og derfor har du gode muligheder for at gøre dig et godt køb ved at købe en brugt Ford Ka. Nogle gange kan det faktisk bedre betale sig at købe en brugt Ford Ka frem for en ny bil.

  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel