cover
Bilhandel

Brugte Honda til salg

Søg blandt 68 brugte Honda til salg fra 47 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Honda modeller

  Spar op til 20.000 kr

  De største besparelser på Honda

  Nedsat pris

  Spar 20.000 kr

  317.000 kr

  297.000 kr

  Honda HR-V

  e:HEV Advance eCVT 5d

  3/2022
  54.000 km
  Benzin

  297.000 kr

  Nedsat 20.000 kr (før 317.000 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Honda

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 68 brugte Honda vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Honda fra 47 forhandlere.

  Udvalgte brugte Honda

  Find din perfekte Honda fra 59.900 kr

  Ny annonce
  Udvidet garanti

  Honda CR-V

  1,6 i-DTEC Elegance+

  1/2017
  104.900 km
  Diesel
  120 hk

  199.900 kr

  Pris

  Populært udstyr på Honda

  Sædevarme (68)

  Alufælge (67)

  El-ruder (67)

  Klimaanlæg (61)

  Parkeringssensor (54)

  Bakkamera (52)

  Fartpilot (46)

  Navigation (46)

  Aircondition (42)

  Træk (32)

  Vognbaneassistent (29)

  Nøglefri (27)

  LED forlygter (18)

  Apple CarPlay (16)

  Dæktryksmåler (16)

  Android Auto (15)

  Adaptiv fartpilot (13)

  Fjernlysassistent (13)

  Blindvinkelassistent (11)

  Elektrisk bagklap (9)

  Auto. nødbremse (8)

  Soltag (7)

  Auto. parkering (4)

  Ratvarme (4)

  Nysynet (3)

  Headup display (2)

  Kurvelys (2)

  Xenonlys (2)

  Panoramatag (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Honda der har et specifikt udstyr. “Sædevarme” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Honda. Du kan også finde en Honda der kan køre med trailer, da 32 biler har anhængertræk.

  Det koster en Honda

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Honda kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Honda

  Brugte Honda

  Honda’s historie startede tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. Den unge Soichiro Honda havde en kæmpe passion for alt slags køretøjer. Han brugte sine unge dage med at hjælpe til at udvikle racerbiler i hjemlandet Japan - og engang imellem kørte han også selv race i dem.

  I år 1937 begyndte Soichiro at udvikle stempelringe til biler, og han var heldig at få en eksklusiv kontrakt med Toyota, som han desværre også hurtig mistede igen på grund af dårlig kvalitet af hans stempelringe. Det hele vende dog sig om igen, efter han var startede på ingeniørskolen, og et par besøg hos Toyota for at lære og forstå kunsten i at bygge stempelringe. Det gjorde at han fik lov til at udvikle og bygge stempelringe igen for Toyota, og denne gang var kvaliteten god nok for Toyota.

  Det var Først i 1949 at Soichiro startede det som vi i dag kender som Honda Honda Motor Co., Ltd. eller bare Honda. Det startede først med motorcykler, og det var også året at deres første motorcykel med navnet Dream D-Type så lyset. Faktisk fik Honda e n så stor succes med motorcykler, at i dag er Honda de største fabrikanter inden for motorcykler.

  De første firehjulet Honda’er

  Den første Honda på fire hjul var dog en arbejdsbil for det Japansk folk. Modellen hed T360, og var en lille Pickup med en motorstørrelse på kun 356 cc. Det gjorde nemlig at den blev kategoriseret som det Japan kalder for en “Kei-car”. At afgiften var laver på grund af den lille motorstørrelse. T360 var ikke den eneste bil fra Honda, hvor en sportsvogn kaldet S500 så lyset. Motoren var den samme fra T360, men man havde dog boret motoren op til 531 cc.

  Honda prøvede lykken uden for Japan, og i 1959 sagde Honda god dag til det Amerikanske marked med en lille model med navnet N600, og ikke mere end et år ramte Honda det Europæiske marked. Her blev vi Europæere budt velkommen til modeller som Civic og Accord.

  I 90’erne ændrede Honda filosofi med deres biler, og nu skulle en Honda være et bilmærke med racer gener. Den første Sportslig Honda de præsenterede var Sportsvognen NSX, som stod for New Sportscar eXperimental. NSX mindede meget om en Ferrari fra samme tid, men havde holdbarheden, som en Honda nu var kendt for. Den var også udviklet sammen med den Brasilianske racerkører Ayrton Senna.

  Introduktionen af V-TECH

  Hvis man var ung i 90’erne, vidste man at en Honda Civic var en meget hurtig bil til ikke så mange penge. Det skyldes at de fleste Civic’er - og øvrige Honda’er - var udstyret med noget Honda kaldte V-TECH, som stod for Variable Valve Timing. Det gjorde ikke kun bilen mere økonomisk, men at den også kunne tage høje omdrejninger, og det var et hit for Honda e jerne.

  Hen imod slutningen af 90’erne, blev de helt vilde Honda introduceret med Type-R i navnet. Den første Civic Type-R var dog kun bygget for det Japanske marked, hvor man ellers skulle vente til 2001 for opleve den vilde lomme GTi. Dog kunne en Integra og Accord Type R godt købes i Danmark årene inde.

  Et godt ry for sit holdbarhed.

  Det er ikke for sjovt at Honda har igennem årene vundet titler som årets brugtbil og endda også titlen som årets bil. Honda har nemlig et godt ry for sin holdbarhed. Accord’en var i mange år den mest populære Honda herhjemme, men den model tog Honda af programmet i Europa da året ramte 2015. Dog har man siden 70’erne kunne købe den mindre Civic. Civic’en er en bil i C-segmentet, og selvom den ser mere civil ud, så er det en bil der gemmer på sportslig køreenskaber.

  Der findes også den mindre Jazz, og selvom den er mindre end Civic’en, så tilbyder Jazz’en utroligt meget kabineplads, trods for sin størrelse. Tilfælles for dem begge, tilbyder Honda også noget de kalder for “Magic Seat”. Magic Seat er standard på nogle af deres modeller, hvor man kunne løfte de bagerste sæder helt op, og så er der lige pludselig plads til en masse ting, såsom en hel cykel eller flyttekasserne.

  Elektriske Honda’er.

  Crossover har dog aldrig været Honda’s stærkeste side, hvor modellen HR-V aldrig blev et hit herhjemme. Dog var sagen anderledes med den større CR-V SUV. Den startede livet som en mindre SUV i 90’erne, og i dag er det en forholdsvis stor bil. CR-V kan også fås som en Hybrid, og snart kommer en ny HR-V med Hybridteknik.

  Af elektrificeret biler har Honda i mange år været nogle af de første sammen med Toyota. Allerede med gengivelsen af sportsvognen Honda CR-Z Hybrid og den første Jazz Hybrid, var Honda de første Hybridteknik i de klasser. Desværre var det også skuffende biler, fordi at teknikken ikke var på sin plads dengang.

  Fremtiden bliver elektrisk hvis man spørg Honda, hvor den tidligere nævnte kommende Honda HR-V er på vej. Dog laver Honda også en fuldblods elbil med modellen Honda E. Honda E er en lille elektrisk livsstilsbil med et retro design, der stammer tilbage fra den første Honda Civic . I kabinen er den dog knap så reto, hvor den har sat standarden for kabinedesign i klassen. Den er nemlig udstyret med ikke mindre end fem skærme i kabinen!.

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel