cover
Bilhandel

Brugte Hyundai til salg

Søg blandt 677 brugte Hyundai til salg fra 190 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Hyundai modeller

  Spar op til 46.520 kr

  De største besparelser på Hyundai

  Nedsat pris

  Spar 46.520 kr

  544.995 kr

  498.475 kr

  Hyundai Ioniq 6

  77 Ultimate 4WD

  77 kWh
  El

  498.475 kr

  Nedsat 46.520 kr (før 544.995 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Hyundai

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 677 brugte Hyundai vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Hyundai fra 190 forhandlere.

  Udvalgte brugte Hyundai

  Find din perfekte Hyundai fra 46.800 kr

  Populært udstyr på Hyundai

  Sædevarme (476)

  El-ruder (440)

  Fartpilot (439)

  Bakkamera (434)

  Alufælge (431)

  Klimaanlæg (421)

  Apple CarPlay (420)

  Parkeringssensor (408)

  Android Auto (404)

  Vognbaneassistent (399)

  Nøglefri (295)

  Navigation (274)

  Aircondition (255)

  Auto. nødbremse (234)

  LED forlygter (181)

  Ratvarme (176)

  Fjernlysassistent (174)

  Træk (162)

  Adaptiv fartpilot (153)

  Blindvinkelassistent (152)

  Dæktryksmåler (149)

  Elektrisk bagklap (83)

  Headup display (67)

  Soltag (19)

  Kurvelys (17)

  Auto. parkering (8)

  Panoramatag (3)

  Adaptiv undervogn (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Hyundai der har et specifikt udstyr. “Sædevarme” og “El-ruder” er det mest almindelige udstyr på Hyundai. Du kan også finde en Hyundai der kan køre med trailer, da 162 biler har anhængertræk.

  Det koster en Hyundai

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Hyundai kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Hyundai

  Brugte Hyundai

  Hyundai Motor er i dag et af de største bilfabrikanter, og man skal ikke mange år tilbage hvor Hyundai var et lille bitte bilmærke. Det hele begyndte i år 1915, hvor den unge Chung Ju-yung voksede op i fattigdom, ved den nordlige del af Korea. Dengang var Korea under Japansk styring.

  Han havde en drøm om at opleve verden og få en uddannelse, men den tanke havde hans familie ikke. Trods for at han gennemførte skolen, var han tvunget til at hjælpe i Familiens mark. I sin unge dage løb han væk hjemmefra et par gange for at finde et arbejde og tjene sine egne penge. Han blev hurtig forælsket i at arbejde med konstruktion og mekanik.

  Desværre fandt hans far hurtig ud af hvad han havde gang i og tog ham med hjem igen til marken. Den tredje gang at han stak af hjemmefra, stjal han en en af familiens køer og solgte den. Derefter gik han til Sydkoreas største by Seoul, hvor han hurtig skaffede et job. Jobbet gik ud på at udbringe ris, og efter et par år havde han sparede så mange penge op, at han kunne købe firmaet selv. I stedet for at lave ris, blev det hele ombygget til et lille værksted for mindre køretøjer. Dog var drømmen ikke sluppet endnu, hvor han drømte om at skabe noget stort, men vidste ikke hvad det skulle være endnu.

  Et muligt samarbejde med Ford

  Efter 2. verdenskrig startede han så Hyundai Engineering and Construction, hvor dengang var hans opgave at bygge så meget infrastrukturer og veje for transport som muligt i Seoul. Det var først i år 1967, at den første Hyundai-bil kom til verden. Det var et samarbejde med Mitsubishi og Ford. Hyundai Motor Company hed de nu, og med deres første bil som var bygget på en Ford Cortina men motor fra Mitsubishi, voksede Hyundai som bilmærke hurtigt.

  Dog var en del af aftalen med Ford også at Hyundai skulle bygge Ford-biler på deres fabrik med Ford-logo på. Den første bil Hyundai selv udviklede var i 1970 med Hyundai Pony. Da året blev 1985, kom den bedst sælgende model fra Hyundai dengang med deres store Sonata.

  Det var dog først i starten af 90’erne, at vi Dansker fik smag på mærket med dengang nyere Hyundai Pony, den kompakte Sedan Elantra og den store Sonata. Den mest populære bil herhjemme var den kompakte billige Accent, der kom få år senere. I dag er Hyundai et af de største bilmærker derude, og selvom Chung Ju-yung døde i 2001, har mærket aldrig stået stille siden.

  Et bilmærke i nuet.

  Hyundai var i en periode et discountmærke fra Østen, men det er svært at kalde det i dag. I dag laver de alle slags biler, benzin, diesel, hybrid og elektriske biler. Eller store, mellem og små biler, så er det ikke svært at finde en model som passer til en.

  Engang var Accent en populær bil, men den model er længe over os. I dag går den under navnet i20, og tilbyder meget bil for pengene. Kabinen er måske ikke så lækker som en VW Polo , men prisen er dog også en anden, trods for de to biler tilbyder meget af det samme. i30 er Hyundai’s Golf-konkurrent, og er også vældig populær herhjemme sammen med den større Crossover Kona. Denne er unik i sit motorudvalg, hvor den kan fås med diesel, benzin, Hybrid eller bare som en ren elektrisk bil.

  Der findes også den mindre smarte Ioniq Hybird eller elbil, som i mange år har været et af de mest solgte EV’er herhjemme. Hyundai sælger også stadig den traditionelle SUV med den enorme Santa Fe, der nu også fås som en Plugin-Hybrid. Ellers er der den mindre Tucson og om ikke så længe kommer den meget omtalte Ioniq 5 elektriske SUV. Ioniq 5 bliver elbilen for i morgen med det nyeste teknik og pladsforhold som aldrig set før i segmentet, så er der god grund til at glæde sig.

  Fra pålidelig Discount bil til en bil med køreglæde for Entusiasterne.

  I 2015 ansatte Hyundai Motors den tyske ingeniør Albert Biermann, som tidligere havde arbejdet hos BMW’s M-afdeling og stået bag af nogle af de bedst kørende BMW’er. Hans opgave var at bygge unikke, sjove og sportslige Hyundai’er. Den opgave fuldførte han med sin første model, hvor man tog den normale og i30 og omdøbte den til i30N. Væk var alt man kendte fra den civile version og velkommen til en hårdkogt GTi-racer som i de gamle dage. Senere fik den mindre i20 samme tur med i20 N og Kona.

  Hyundai’s oprindelse startede på en drøm som blev til virkeligheden, og i dag er sælger mærket biler i hele verden i massevis. Siden deres første bil har mærket aldrig kigget sig tilbage, og altid været med i nuet - for det hele står i mærket. Hyundai betyder nemlig modernitet.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel