cover
Bilhandel

Brugte Kia XCeed til salg

Søg blandt 123 brugte Kia XCeed til salg fra 44 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 35.005 kr

  De største besparelser på Kia XCeed

  Nedsat pris

  Spar 35.005 kr

  269.900 kr

  234.895 kr

  Kia XCeed

  1,6 GDI Plugin-hybrid Upgrade DCT 141HK 5d 6g Aut.

  8.9 kWh
  11/2021
  20.000 km
  Hybrid (benzin/el)

  234.895 kr

  Nedsat 35.005 kr (før 269.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Kia XCeed

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 123 brugte Kia XCeed vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Kia XCeed fra 44 forhandlere.

  Udvalgte brugte Kia XCeed

  Find din perfekte Kia XCeed fra 199.900 kr

  Populært udstyr på Kia XCeed

  Bakkamera (92)

  Klimaanlæg (92)

  Fartpilot (91)

  Alufælge (90)

  Apple CarPlay (89)

  Sædevarme (86)

  Android Auto (85)

  Nøglefri (81)

  Parkeringssensor (77)

  Navigation (73)

  Vognbaneassistent (71)

  El-ruder (54)

  Aircondition (42)

  Fjernlysassistent (38)

  Træk (17)

  Soltag (14)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Kia XCeed der har et specifikt udstyr. “Bakkamera” og “Klimaanlæg” er det mest almindelige udstyr på Kia XCeed. Du kan også finde en Kia XCeed der kan køre med trailer, da 17 biler har anhængertræk.

  Det koster en Kia XCeed

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Kia XCeed kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Kia XCeed

  Andre populære brugte Kia modeller

  Brugte Kia XCeed

  Se udvalget af brugte Kia Xceed til salg på Bilhandel 

  Brugt Kia XCeed

  En brugt Kia XCeed er en smart og komfortabel SUV-crossover familiebil med høj elegance både indvendig og udvendig. Kia XCeed så første gang dagens lys i 2019, men har allerede nu opnået stor succes på blandt andet det tyske marked, hvor Kia XCeed samme år som den kom på markedet, vandt prisen ´Det gyldne rat´ for bedste nye bil i sin prisklasse. Begrundelsen for at netop Kia XCeed vandt prisen, skyldtes blandt andet rummelighed og kvalitet lød det dengang.

  En crossover 3-i-1´er

  Flere anmeldere af en brugt Kia XCeed, har fremhævet, hvordan bilen er en crossover mellem en SUV, stationcar og shooting-brake, hvor Kia XCeed kun har fordørene til fælles i karosseriet med de andre Kia-modeller i Cee´d-serien. Det er altså en alsidig og flerfunktionel bil, der egner sig godt til flere formål. En brugt Kia XCeed er med andre ord et godt valg, uanset om du er på udkig efter en familiebil, en bil til firmaet eller en bil til ren og skær hobby. Den sporty Kia ligger forholdsvis lavt på vejene, og du får derfor let følelsen af fart, når du fræser hen ad landevejene. Kia XCeed fås med flere forskellige motorer til henholdsvis benzin, diesel og hybrid. Hvad sikkerhed angår, modtager Kia XCeed også rigtig fine ord med på vejen, hvor den flere steder bedømmes til fire stjerner ud af de maksimale fem. Foruden et væld af ekstraudstyr inden for sikkerhed, er en brugt Kia XCeed ligeledes spækket med det nyeste udstyr og teknologier inden for komfort og køreglæde. Bilen fås således med blandt andet 2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg, kørecomputer, fjernlysassistent, LKA vejbaneassistent, parkeringssensor, splitsædesystem og meget mere.

  Køb en brugt Kia XCeed på Bilhandel.dk

  En brugt Kia XCeed er en bil for dig, der godt kan lide at skille dig lidt ud. Bilen er alsidig og passer godt ind i de fleste sammenhænge. Handler du hos Bilhandel.dk, kan du spare mange penge på vores brugte biler frem for at købe dem direkte fra fabrikken. Du kan med fordel tjekke vores brugtvognskatalog ud på vores hjemmeside, hvor du med sikkerhed kan finde en bil der passer til netop dig og dine behov.

   

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel