cover
Bilhandel

Brugte Mercedes A-Klasse til salg

Søg blandt 165 brugte Mercedes A-Klasse til salg fra 91 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 25.000 kr

  De største besparelser på Mercedes A-Klasse

  Nedsat pris

  Spar 25.000 kr

  374.900 kr

  349.900 kr

  Mercedes A250

  2,0 AMG Line aut.

  1/2019
  67.000 km
  Benzin
  224 hk

  349.900 kr

  Nedsat 25.000 kr (før 374.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Mercedes A-Klasse

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 165 brugte Mercedes A-Klasse vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Mercedes A-Klasse fra 91 forhandlere.

  Udvalgte brugte Mercedes A-Klasse

  Find din perfekte Mercedes A-Klasse fra 159.500 kr

  Fuld tryghed i din bilhandel

  Mercedes A-Klasse med udvidet garanti

  En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

  Populært udstyr på Mercedes A-Klasse

  Alufælge (120)

  Sædevarme (119)

  Bakkamera (118)

  Parkeringssensor (114)

  El-ruder (113)

  Klimaanlæg (111)

  Navigation (110)

  Fartpilot (108)

  Nøglefri (65)

  Vognbaneassistent (56)

  LED forlygter (48)

  Aircondition (47)

  Apple CarPlay (37)

  Auto. nødbremse (37)

  Dæktryksmåler (34)

  Fjernlysassistent (32)

  Android Auto (26)

  Adaptiv fartpilot (22)

  Træk (20)

  Auto. parkering (17)

  Soltag (13)

  Blindvinkelassistent (12)

  Headup display (3)

  Xenonlys (3)

  Kurvelys (2)

  Ratvarme (2)

  Panoramatag (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Mercedes A-Klasse der har et specifikt udstyr. “Alufælge” og “Sædevarme” er det mest almindelige udstyr på Mercedes A-Klasse. Du kan også finde en Mercedes A-Klasse der kan køre med trailer, da 20 biler har anhængertræk.

  Det koster en Mercedes A-Klasse

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Mercedes A-Klasse kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Mercedes A-Klasse

  Andre populære brugte Mercedes modeller

  Brugte Mercedes A-Klasse

  Siden starten af det 20. århundrede har den velkendte Mercedes-stjerne været til at spotte på biler rundt i hele verden. Og mængden af solgte biler er kun steget derfra. Det tyske bilmærke har haft stor succes med at lancere flere forskellige modelserier, og i 1998 kom den første generation af serien A-klassen. Siden da er der introduceret tre nye generationer af A-klassen, hvoraf den seneste var i 2018. Kendetegnet ved A-klassen er, at det var den første personbil i den lille mellemklasse og med forhjulstræk.

  A-klassens mange modeller

  Denne modelserier indeholder mange forskellige modeller. Den første generation, der gik under navnet Mercedes-Benz 168, blev den første af mærkets personbiler, der var med forhjulstræk. Samlet set fandtes der to kategorier indenfor denne generation, nemlig den lange version og den korte version, der tilsammen dannede en serie på 15 forskellige biler.

  Mercedes har altså helt fra start stræbet efter at ramme et bredere segment hos borgerne samtidig med at bibeholde en god kvalitet. Nu er vi i 2018 og den nyeste A-klasse-generation er i dette år blevet lanceret.

  Den nye Mercedes A klasse er mere praktisk, rummelig og ikke mindst luksuriøs. Der er sket mange ændringer i denne klasse. Bl.a. er widescreen-skærmene blevet udstyret med touchscreen, så det er nemmere og hurtigere at navigere rundt i teknologien. Dette nye betjeningsarrangement skaber samtidig et fuldendt og dynamisk udseende i samspil med de fem ventilationsdysere i turbinedesign.

  Fremtiden på spil

  Med sit forstørrede bagagerum på 370 liter bliver du introduceret til en bil, der springer rammerne og nytænker det kompakte bilsegment. Værdier som kvalitet og komfort spiller godt sammen med teknologien, der tilsammen skaber et mere sportsligt og moderne udseende.

  Udover selve touchscreenen, som er tilføjet, indeholder det nye design også et stemmekontrolpanel, MBUX-infotainmentsystemet, der gør det muligt at kommunikere med bilen samtidig med at være 100 % fokuseret på trafikken. Du taler simpelthen direkte til bilen. Det gælder alt fra at styre musikken til at sætte en rute i gang på navigationssystemet. Dette nye system er et godt eksempel på de store skridt, der er taget inde for kunstig intelligens de seneste år.

  Der er herudover tilføjet endnu et lag i sæderne. Det er muligt at varme dem op, men det er også muligt at nedkøle dem, hvis solen har stået og bagt hele dagen. Det kan yderligere tilføjes at vælge massagesæder, så de lange køreture bliver mere komfortable. Sikkerheden spiller stadig en kæmpe rolle, og dette ser man også i den nye A-klasse, der bl.a. betyder, at bilen delvist kan styre både sig selv og hastigheden.

  Herudover analyseres trafikforholdene, så den f.eks. kan mærke, hvis du kommer for tæt på forankørende. Bilen passer på dig. Det nye design er døbt ”Sensual Purity”, der godt beskriver de rene linjer og det stilklassiske design, der ikke indeholder overflødigheder, men ej heller går på kompromis med hverken rummeligheden, de praktiske forhold eller det luksuriøse aspekt. Alle dele spiller en rolle i at få dig til at have en blød og sikker transport.

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel