cover
Bilhandel

Brugte Mini til salg

Søg blandt 99 biler til salg fra 67 forhandlere

  • Pris

    Op til 100.000 kr

    100 - 200.000 kr

    Fra 200.000 kr

    Km

    Max 50.000 km

    Max 100.000 km

    Populære brugte Mini modeller

    Spar op til 30.000 kr

    De største besparelser på Mini

    Nedsat pris
    Udvidet garanti

    Spar 30.000 kr

    329.500 kr

    299.500 kr

    Mini Clubman Cooper S

    2,0 JC Works aut. ALL4

    3/2017
    135.000 km
    Benzin
    231 hk

    299.500 kr

    Nedsat 30.000 kr (før 329.500 kr)

    Bliv godt kørende i en brugt Mini

    Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 99 brugte Mini vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Mini fra 67 forhandlere.

    Udvalgte brugte Mini

    Find din perfekte Mini fra 139.900 kr

    Populært udstyr på Mini

    Alufælge (88)

    El-ruder (80)

    Fartpilot (79)

    Sædevarme (75)

    Klimaanlæg (73)

    Parkeringssensor (73)

    Nøglefri (65)

    Navigation (47)

    Aircondition (33)

    Apple CarPlay (20)

    Bakkamera (19)

    Fjernlysassistent (12)

    Soltag (11)

    Android Auto (10)

    Vognbaneassistent (7)

    Træk (6)

    Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Mini der har et specifikt udstyr. “Alufælge” og “El-ruder” er det mest almindelige udstyr på Mini. Du kan også finde en Mini der kan køre med trailer, da 6 biler har anhængertræk.

    Det koster en Mini

    Hvis du leder efter en god deal på en brugt Mini kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

    Populære farver Mini

    Mini

    Mini’s oprindelse startede omkring slutnigen af 50’erne, under Suez konflikten. På grund af krisen var det svært at anskaffe brændstof fra mellemøsten til Europa, valgte man at satse på at udvikle biler der var mere økonomisk end, hvad man tidligere havde været vant til.

    Et Engelsk bilindustri på kanten.

    Det dengang engelske mærke British Motor Company (BMC), gav den engelske designer Alec Issigonis et meget vigtigt job. Han skulle designe en lille bil med kun to døre, der kunne rumme fire personer og samtidig skulle den se smart ud. Det var nemlig den bil som skulle redde det engelske bilindustri.

    Det var starten på Morris Mini som så lyset i år 1959. Mini’en var en meget lille bil, men da det var en såkaldt firhjulstrækker og motoren var foran, så var pladsforholdet ikke dårligt samlignet med den italiensk Fiat 500 eller Tyskernes egen folkebil VW 1100.

    Danskernes egen mascot.

    I Danmark tog man godt imod den lille englænder, men man valgte ikke at kalde den for Mini, hvor den i stedet for blev døbt Morris Mascot . Grunden til den fik et nyt navn, skyldes at man håbede at det var et navn som ville fange de danske kunder.

    Selvom Morris “Mini” Mascot var en lille bil, så stoppede det ikke BMC, for at gøre mere ud af den. igennem årene blev det til varebiler og endda en Pickup.

    I 1967 kom en opdateret Mini som mindede meget om det der allerede kunne købes før. Dog fik den tildelt Cooper i sit navn, og så kom der også den Sportslige model Kaldet Cooper S. Cooper S skrev sig ind i historiebøgerne da den vandt Monte Carlo Rally-løbet mange gange. Pludselig var Mini’en ikke en lille bybil, men det kunne også være potentiel Racer for vejen.

    En ende for det Britiske imperium.

    I 70’erne blev en større model kaldet Morris Clubman Mascot introduceret med en helt ny front. Det var også enden for Mini’en generelt. Hvor man tidligere havde solgt Cooper S, kom der i stedet en Clubman 1275 GT. Desværre var det under en hård tid for det store Britisk Bilfabrikant Leyland, som i den tid havde rettighederne til Mini’en.

    Man valgte at droppe Mini’en i 80’erne, men mærket var dog hurtig tilbage på hjulene igen da Rover fik fingrene i mærket. Rover blev dog købt af BMW i 1994, men det stoppede dem ikke for at producer en Mini igennem det meste af 90’erne.

    Designet på den var som den oprindeligt så ud da den kom ud i 1959. Dog var man nødsaget til at sætte en airbag i for kunne sælge den i visse lande, herunder Danmark. Dog blev den aldrig nogen succes på grund af den enorm høje pris og mangel på udstyr.

    Den moderne Mini Cooper .
    2001 blev Mini’en genoplivet under det tyske ejerskab med BMW. Man ville genskabe Mini’en, men den skulle være moderne som andre biler fra dengang. Dog betød det også at den ikke længere var en lille bil. Dog gjorde det ikke noget da designet minde meget om det man kendte fra før.

    Mini’en kom også i en ny Cooper S og en endnu vildere Cooper S John Cooper Works, opkaldt efter Formel 1 køreren John Cooper af sønnen Michael Cooper i 2007.

    Mini Cooper i dag.

    I dag lever den nye Mini endnu, hvor den fås enten med en 1,5 trecylindret turbomotor fra BMW til en større 2-liter turbo også fra BMW.

    Mini Cooper fanger stadig manges hjerter på grund af sit nuttet design, og selvom den hedder Mini - hvor vi ikke længere kalder dem Mascot mere - så er den dog ikke så “mini” mere. Den er omkring samme størrelse som en Audi A1 . Desuden findes der også en større Mini Cooper 5-dørs variant med endnu mere plads og to ekstra døre..

    Mini Cooper er ikke den eneste Mini man bygger i dag. Clubman’en lever også i dag, hvor den sælges som hvad man bedst kan beskrive som en Stationcar af Cooper’eren. Tidligere eksperimenterede man også med andre Mini’er, hvor der på et tidspunkt var den noget specielle Mini Paceman, hvad man kunne kalde for en Hatchback med Coupé-linjer. Og så var der også Mini Roadster og Coupé, der aldrig blev nogen succes.

    Den største Mini man kan købe i dag er Countryman. Det er Mini’s bud for en Livsstilsbil i Crossover-segmentet. I dag er Mini’en også blevet elektrisk, hvor man kan købe Countryman i en såkaldt Plug In-Hybrid. Selv Cooper’en fås som en ren elbil med Cooper SE, der bruger samme batteri fra BMW’s model kaldet i3.

     

    Se alle modeller
    Se alle biltyper
    Se alle brændstoftyper
    Se alle områder

    Hurtige genveje

    Bilhandel.dk

    Cookieindstillinger

    Brug for hjælp?

    Bilhandel