Bilhandel

Brugte Mitsubishi til salg

Søg blandt 65 biler til salg fra 47 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Mitsubishi modeller

  Spar op til 30.000 kr

  De største besparelser på Mitsubishi

  Nedsat pris

  Spar 30.000 kr

  249.900 kr

  219.900 kr

  Mitsubishi Eclipse Cross

  1,5 T 163 Invite+

  1/2020
  41.000 km
  Benzin
  163 hk

  219.900 kr

  Nedsat 30.000 kr (før 249.900 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Mitsubishi

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 65 brugte Mitsubishi vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Mitsubishi fra 47 forhandlere.

  Udvalgte brugte Mitsubishi

  Find din perfekte Mitsubishi fra 34.990 kr

  Find leasingtilbud på Mitsubishi med en lav månedlig ydelse

  Leasing af Mitsubishi

  Fuld tryghed i din bilhandel

  Mitsubishi med udvidet garanti

  En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

  Populært udstyr på Mitsubishi

  El-ruder (57)

  Alufælge (56)

  Sædevarme (55)

  Fartpilot (50)

  Klimaanlæg (39)

  Aircondition (34)

  Nøglefri (31)

  Bakkamera (28)

  Parkeringssensor (23)

  Apple CarPlay (22)

  Træk (19)

  Android Auto (13)

  Navigation (10)

  Vognbaneassistent (10)

  Fjernlysassistent (5)

  Xenonlys (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Mitsubishi der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Mitsubishi. Du kan også finde en Mitsubishi der kan køre med trailer, da 19 biler har anhængertræk.

  Det koster en Mitsubishi

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Mitsubishi kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver Mitsubishi

  Mitsubishi

  Mitsubishi et nok et af de bilmærker i Danmark med op og nedture, alligevel har det Japanske mærke været igennem meget, hvor mærkets opfinder Iwasaki Yatarō filosofi om at udvikle ting der gøre hverdagen nemmer for os alle.

  Navnet Mitsubishi skal opdeles i to, hvor man får ordet “vandkastanje”, og det ord blev typisk brugt meget i Japan til at beskrive en diamants form tilbage i 1800-tallet.

  Den første bil fra Mitsubishi kom dog først mange år efter Iwasaki Yatarō død. Det var nemlig i år 1917, med det man bedst kunne beskrive som en ren kopi af Ford’s egen Model T. Bilen i tale hed Mitsubishi Model A, og var også den første serieproduceret bil fra det dengang industrielle land Japan.
  Mitsubishi var også de første Japanske fabrikanter, som byggede en dieselmotor.

  Under 2. Verdenskrig blev Mitsubishi beordret på at bygge militærfly for den Japanske hær, men hos Mitsubishi opdagede man hurtigt, at man ikke kunne følge med den store efterspørgelse på flyene. Derfor måtte Mitsubishi tvinge flere civile folk til at bygge dem, om man ville eller ej.

  Et Japansk bilmærke med et mål.

  Mange år efter krigen, kom der virkelig gang i Mitsubishi’s produktion af biler, hvor landets økonomi var stigende. I hjemlandet blev det til nye modeller kaldet 500 og 600 Colt. Det var typiske små biler, der passede ind til det Japanske afgiftssystem. Dog blev 70’erne Mitsubishi helt store gennembrud, hvor de havde et mål om at erobrer det Europæiske bilmarked - og det gjorde de. I Danmark var Mitsubishi Colt og Mitsubishi Galant virkelig populære biler. Det solide biler der gav meget bil for mange Dansker.

  90’erne var også gode år for Mitsubishi. I Danmark kunne vi ikke få nok af dem, og købte dem i massevis. Det var også i 90’erne, at Mitsubishi kunne som et af de første bilmærker i den lave pris gruppe, kunne fås med Traction Control sikkerhedsudstyr. I midten af 90’erne, introducerede Mitsubishi for Carisma, der blev bygget i Holland sammen med Volvo S40 i et samarbejde. Sammen med Carisma kom Mitsubishi også med en ny motor som fik betegnelsen GDI (Gasoline Direct Injection). GDi-motoren mindede lidt om Honda’s V-Tech system, hvor motoren kom under press ved høje omdrejninger.

  Mitsubishi ville forlade Europa.

  00’erne startede godt for Mitsubishi, hvor dengang den nye Colt fik titlen som årets bil 2005. Dog hen imod 2010, begyndte salget at halte for Mitsubishi i Europa. Heldigvis hjalp det lidt da Mitsubishi i 2013, introducerede den billige Space Star for os Dansker. Space Star var ikke en bil som ligefrem gjorde noget nyt, men den var virkelig billig. Overraskende var den helt store SUV Outlander Hybrid også billig og populær herhjemme, men desværre var historien anderledes ude for de Danske græner.

  I 2020 annoncerede Mitsubishi at de ville forlade det Europæiske marked for evigt, men ikke længe ind i 2021, kom meldingen om at de ikke ville forlade Europa alligevel.. I stedet indgik de i et samarbejde med Franske Renault om at bygge biler sammen.

  Et lille modelprogram

  Mitsubishi modelprogram i de sidste mange år, har været noget mindre end det var for 20 år siden. Mitsubishi valgte ikke at tag nye modeller hjem i tll landet, og det betød at man kun kunne købe de gamle versioner af Space Star eller ASX. Faktisk var Crossoveren Eclipse Cross den eneste nyhed i mange år fra Mitsubishi, men modellen blev aldrig den succes de håbede på.

  Fremtiden byder dog på en Mitsubishi Eclipse Cross Hybrid, og mon ikke den bliver stærk prissat med de nye afgifter?. Det var også grunden til den større Outlander Hybrid blev et hit herhjemme. Aldrig havde man dengang set en så stor bil til så lille pris. Her kunne man få en “ægte” SUV, med et hav af udstyr til under 400.000 kr. Desværre findes Outlander’en ikke længere på marked, hvor Mitsubishi ikke har besluttet sig om at tag den nye Outlander til Europa.

  Space Star var en bil udviklet til den Østlige del af verden, men i Europa manglede man en bil der skulle overtage pladsen for Colt’en, da der ikke var penge nok til at udvikle en helt ny Colt fra bunden. Space Star var en meget billig bil at køre i, men den vandt manges hjerter på grund af dens pladsforhold og udstyr til en meget lav pris. Dog var Space Star ikke ligefrem den bil man glædet sig i at køre.

  Fremtiden for Mitsubishi er lidt uvist, men det lyder lovende om det kommende samarbejde med Renault. Her forventes at de vil bygge ens biler med enten Renault eller Mitsubishi logo på fronten.

   

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel