cover
Bilhandel

Brugte Opel Karl til salg

Søg blandt 21 brugte Opel Karl til salg fra 18 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Drivmiddel

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 6.000 kr

  De største besparelser på Opel Karl

  Ny annonce
  Nedsat pris

  Spar 6.000 kr

  75.000 kr

  69.000 kr

  Opel Karl

  1,0 Cosmo

  10/2016
  119.000 km
  Benzin
  75 hk

  69.000 kr

  Nedsat 6.000 kr (før 75.000 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Opel Karl

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 21 brugte Opel Karl vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Opel Karl fra 18 forhandlere.

  Udvalgte brugte Opel Karl

  Find din perfekte Opel Karl fra 56.800 kr

  Opel Karl med anhængertræk

  Gør din bil mere praktisk med anhængertræk

  Populært udstyr på Opel Karl

  El-ruder (13)

  Fartpilot (13)

  Aircondition (12)

  Alufælge (9)

  Sædevarme (9)

  Apple CarPlay (6)

  Android Auto (3)

  Klimaanlæg (3)

  Parkeringssensor (2)

  Navigation (1)

  Træk (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Opel Karl der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Fartpilot” er det mest almindelige udstyr på Opel Karl. Du kan også finde en Opel Karl der kan køre med trailer, da 1 bil har anhængertræk.

  Det koster en Opel Karl

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Opel Karl kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Opel Karl

  Andre populære brugte Opel modeller

  Brugte Opel Karl

  Bilhandels udvalg af brugte Opel Karl 

  Brugt Opel Karl

  Opel Karl er en fornuftig citybil, der er produceret af den tyske bilfabrikant Opel. Bilen er en relativt ny model, der er blevet produceret siden 2014. Opel Karl er opkaldt efter Adam Opels første søn Carl og har derfor en stor betydning for producenten.

  Bilen er desuden en speciel model, der ikke er blevet solgt i alle Europæiske lande. Men heldigt for danskerne, har bilen været på det danske marked siden bilens lancering. Derfor har du også mulighed for at finde en brugt Opel Karl i god stand, da de ikke har mange år på bagen.

  De to modeller af Opel Karl

  Den første model af Opel Karl blev produceret fra 2014 til 2019. Men efter at bilen blev taget af markedet i 2019, blev det lanceret at den ville komme tilbage i produktion. Den første model af Opel Karl er nok den de fleste kender som den lille kompakte by bil. Modellen findes som udgangspunkt som en SE model, hvor du har alt det basale biludstyr. Men det er også muligt at få den i en SL, hvor du finder langt mere avanceret udstyr. 2019 modellen af Opel Karl virker en smule større end den oprindelige model, men lever op til samme standarder som 2014 modellen.

  God citybil med fornuftig udstyr

  Hvis du finder en brugt Opel Karl, så kan det altså være en både nem og smidig bil. Med bilens kompakte størrelse, har du en god citybil. Men ikke nok med bilens kompakte ydre, har den også et fantastisk indre, hvor du finder en masse fornuftigt udstyr taget i betragtning af det er en citybil, man ofte kører mindre ture i.

  I bilen medfølger blandt andet seks airbags, bakkeassisstent, elektrisk servostyring, fartpilot, parkeringssensorer bagpå, kørebane advarsel, automatisk klimakontrol start-stop-system, opvarmet ret samt sæder og meget mere.

   

   

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper
  Se alle områder

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel