cover
Bilhandel

Brugte Skoda Scala til salg

Søg blandt 35 brugte Skoda Scala til salg fra 21 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Spar op til 16.000 kr

  De største besparelser på Skoda Scala

  Nedsat pris

  Spar 16.000 kr

  205.000 kr

  189.000 kr

  Skoda Scala

  1,0 TSi 115 Ambition

  3/2020
  37.000 km
  Benzin
  115 hk

  189.000 kr

  Nedsat 16.000 kr (før 205.000 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Skoda Scala

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 35 brugte Skoda Scala vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Skoda Scala fra 21 forhandlere.

  Udvalgte brugte Skoda Scala

  Find din perfekte Skoda Scala fra 149.900 kr

  Populært udstyr på Skoda Scala

  Apple CarPlay (31)

  Klimaanlæg (30)

  Sædevarme (29)

  Android Auto (28)

  Vognbaneassistent (26)

  Alufælge (24)

  El-ruder (23)

  Fartpilot (23)

  Parkeringssensor (18)

  Bakkamera (16)

  Nøglefri (13)

  Fjernlysassistent (10)

  LED forlygter (9)

  Auto. nødbremse (8)

  Adaptiv fartpilot (6)

  Aircondition (6)

  Navigation (6)

  Dæktryksmåler (5)

  Træk (3)

  Elektrisk bagklap (1)

  Ratvarme (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Skoda Scala der har et specifikt udstyr. “Apple CarPlay” og “Klimaanlæg” er det mest almindelige udstyr på Skoda Scala. Du kan også finde en Skoda Scala der kan køre med trailer, da 3 biler har anhængertræk.

  Det koster en Skoda Scala

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Skoda Scala kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Skoda Scala

  Andre populære brugte Skoda modeller

  Brugte Skoda Scala

  Bilhandels udvalg af brugte Skoda Scala 

  Brugt Toyota Aygo

  Japanske Toyota har altid været kendt for deres holdbarhed og funktionsdygtighed, og deres mikrobil - Toyota Aygo - er bestemt ingen undtagelse. Toyota var sammen med Peugeot og Citroen de allerførste med denne billige mikrobil, der egner sig særdeles godt til storbyen, grundet dens størrelse. Tilmed er den særdeles budgetvenlig, hvilket betyder at den er særligt populær hos unge mennesker samt familier, der skal bruge en bil nummer to. Bilen blev lanceret i 2005 og er siden blevet produceret og solgt i adskillige versioner og udgaver. Navnet “Aygo” kommer fra den engelske betegning - I go - og symboliserer ifølge skaberne bag bilen, den mobility og frihed, der følger med at købe den. Her på siden giver vi dig et lille overblik over alt, hvad der er værd at vide om en brugt Toyota Aygo, bilens historie, og hvor du skaffer dig en brugt Toyota Aygo. Læs med og bliv klogere på den lille mikrobil fra Toyota.

  Fuld funktionalitet for pengene med Toyotas mikrobil

  Toyota Aygo har foreløbigt to generationer, hvor den seneste blev lanceret i 2014 og kommer som enten en tredørs eller femdørs hatchback. Det er muligt at få enten 1,0 eller 1,2 liters motor i bilen, der er forhjulstrukket og særdeles funktionel. I 2018 udkom en opdatering af den seneste generation, da det årlige Geneve Motor Show løb af stablen i den schweiziske alpeby. Generelt er der rigtig meget godt at sige om en brugt Toyota Aygo, der tilbyder særdeles meget bil til få penge.

  Brugt Toyota Aygo - find din nye bil på bilhandel.dk

  En brugt Toyota Aygo er en rigtig god begynderbil for billister, der skal købe deres første bil, eller til familien, der mangler en ekstra bil i hverdagen. Den er super alsidig og langtidsholdbar, og en brugt Toyota Aygo kan erhverves for ganske få penge på brugtvognsmarkedet. Hvis du leder efter en brugt Toyota Aygo anbefaler vi, at du tjekker siden her ud og ser de mange forskellige biler.

  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel