cover
Bilhandel

Brugte Subaru til salg

Søg blandt 16 brugte Subaru til salg fra 10 forhandlere

 • Pris

  Op til 100.000 kr

  100 - 200.000 kr

  Fra 200.000 kr

  Km

  Max 50.000 km

  Max 100.000 km

  Populære brugte Subaru modeller

  Spar op til 12.700 kr

  De største besparelser på Subaru

  Nedsat pris

  Spar 12.700 kr

  282.500 kr

  269.800 kr

  Subaru Outback

  2,5 Ridge CVT

  5/2015
  137.000 km
  Benzin
  175 hk

  269.800 kr

  Nedsat 12.700 kr (før 282.500 kr)

  Bliv godt kørende i en brugt Subaru

  Find en brugt bil der passer til dine behov blandt de 16 brugte Subaru vi har til salg. På Bilhandel finder du brugte Subaru fra 10 forhandlere.

  Udvalgte brugte Subaru

  Find din perfekte Subaru fra 34.900 kr

  Find leasingtilbud på Subaru med en lav månedlig ydelse

  Leasing af Subaru

  Fuld tryghed i din bilhandel

  Subaru med udvidet garanti

  En udvidet garanti dækker typisk skader på motor, elektronik og drivlinje i 12 til 36 måneder.

  Populært udstyr på Subaru

  El-ruder (14)

  Alufælge (13)

  Klimaanlæg (13)

  Sædevarme (13)

  Fartpilot (10)

  Træk (10)

  Bakkamera (9)

  Nøglefri (8)

  Vognbaneassistent (7)

  Navigation (5)

  Soltag (4)

  Adaptiv fartpilot (3)

  Aircondition (3)

  Android Auto (3)

  Apple CarPlay (3)

  Dæktryksmåler (3)

  Auto. nødbremse (2)

  Blindvinkelassistent (2)

  Fjernlysassistent (1)

  Kurvelys (1)

  LED forlygter (1)

  Parkeringssensor (1)

  Ratvarme (1)

  Biler kan filtreres på forskellige kriterier. Ovenfor kan du se antallet af brugte Subaru der har et specifikt udstyr. “El-ruder” og “Alufælge” er det mest almindelige udstyr på Subaru. Du kan også finde en Subaru der kan køre med trailer, da 10 biler har anhængertræk.

  Det koster en Subaru

  Hvis du leder efter en god deal på en brugt Subaru kan du her ser de biler der er til salg fordelt på kørte km og pris.

  Populære farver for Subaru

  Brugte Subaru

  Den Japanske officer Chikuhei Nakajima var en mand med stor interesse i alt mekanik. Om det kunne køre eller flyve, så var spændingen for at vide mere det samme.

  Historien om Subaru starter tilbage i 1917, Nakajima får til opgave at designe fly for den Japanske hær, og igennem de næste 20 år, er han Japans største flyfabrikant. Det er især under 2. Verdenskrig, at der er stor efterspørgelse på hans fly.

  Et nyt Japan.

  Efter krigen er Japan hårdt ramt, men befolkningen holder mod og følger med udviklingen i den vestlige verden. Blot ét år efter 2. Verdenskrig, kommer Subaru ud med deres første køretøj. Modellen hedder Rabbit og er en trehjulet Scooter, og ikke mange år efter er Subaru klar med en bus.

  Den store efterspørgelse for biler i Japan stiger mere og mere, dertil bliver konkurrencen mellem de Japanske fabrikanter også større og større. Først i 1958 præsentere Subaru for deres første bil. Modellen hedder 360, og er måske det man kan kalde for en den Japanske version af VW’s egen Beetle. En lille bil for folket, og en stor succes blev 360 også. Få år senere var de klar med en minibus kaldet Sambar, og igen var den mere end inspireret af den originale VW T1 Samba Bus.

  Den første forhjulstrukket bil og Boxermotoren.

  Subaru 1000 var den næste model på listen, hvor denne lille Sedan var den første forhjulstrukket bil fra Japan. Subaru 1000 var ikke den første forhjulstrukket bil i verden, men den var alligevel foran sin tid. Mange år før at andre fabrikanter ude fra Japan, så fordelene med at bilerne trak med de forreste hjul end de bagerste hjul, for at spare på brændstoffet. Dog så Subaru selv en bedre fremtid i at deres biler træk med alle fire hjul.

  Ude i den store verden, væk fra den travle industri i Japan, hørte man om det pålidelige mærke Subaru, og i 70’erne kom de første modeller til Europa og Nordamerika. Subaru lagde meget energi i deres første såkaldte verdensbil, hvor den var meget anderledes end andre biler på marked. Den var nemlig udstyret med permanent firehjulstræk, og så var motoren det Subaru kaldte for en Boxermotor. Modellen i tale hed Leone og kunne først fås som en Stationcar. Dog senere kom den som Sedan og endda i en smart Coupé-form.

  I 80’erne begyndte Subaru for alvor at blive et hit i visse dele af verden. Steder hvor man havde brug for biler med firehjulstræk for at komme rundt. 80’erne og starten af 90’erne, var også året hvor Subaru præsenteret deres første Sportsvogn med navnet XT. En model der aldrig blev nogen succes, men det gjorde dog Subaru Legacy . Legacy var efterfølgeren af Leone, og skrev Subaru mærket ind i historien med deres deltagelse i WRC-rally løbene

  Colin McRae var manden bag Subaru’s enorme succes i motorsporten, og med introduktionen af Impreza, blev modellen en kultbil med sit avanceret firehjulstræk og sejrer i WRC.

  Subaru - et eksklusivt brand.

  I dag er det meget sjældent man ser Subaru på de danske veje. Det er ikke fordi det er et dårligt mærke, hvor Subaru i mange år har været øverst på listen for mest holdbare biler, men fordi at Subaru har et lille udvalg af kunder i Danmark. Dog er Subaru’s kunder nogen af de mest loyale kunder derude. De ved hvad man får når man køber en Subaru. En bil som kan køre næsten i alt terræn, og det er noget som fanger mange kunder med en aktiv livsstil. Subaru’s modelprogram er ikke så stort som det har været. I dag fås Legacy endnu, og der er også en mere Rugged version kaldet Outback med mere frihøjde. Impreza sælges dog ikke længer i Danmark, efter fald i salget gennem de sidste år.

  Selvom man ikke kan købe en Impreza mere, så findes den dog herhjemme i sin højbenet fætter kaldet XV. XV er fuldstændig samme bil som Impreza, men har mere frihøjde, og det betyder at den kan køre i mere avanceret terræn. XV bruger også ny motor teknik kaldet e-Boxer. Det betyder at XV nemlig er en Hybrid, og samme e-Boxer motor findes også i den helt store SUV Forester.

  Subaru er bilen for dem der gerne vil købe noget som naboen ikke har, dertil skabe et mere energi til at dyrke sin livsstil. Subaru er et meget pålideligt mærke, og der er nok derfor at tidligere Subaru kunder altid vender tilbage i en Subaru end andre mærker.

   

  Se alle modeller
  Se alle biltyper
  Se alle brændstoftyper

  Hurtige genveje

  Bilhandel.dk

  Cookieindstillinger

  Brug for hjælp?

  Bilhandel