Find brugte biler til salg

Guiden handler om Aiways U6 PRIME (Årgang 12/2022 - 03/2023)

Købsguide: Aiways U6 PRIME (12/2022 - 03/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Aiways U6 PRIME?

Før du køber en Aiways U6 PRIME, er der vigtige ting at vide. Denne elektriske sports-SUV har en motor med 218 hestekræfter og et stort batteri på 63 kWh. Det betyder, at den kan køre op til 410 km på en enkelt opladning.

Bagagerummet er rummeligt med plads til 505 liter, som kan udvides til 820 liter, hvis du har brug for det. Aiways U6 PRIME kommer også med fem års garanti eller op til 150.000 km og otte års garanti på batteriet.

Aiways U6 PRIME er udstyret med ny teknologi som Panoramic Sunroof og support for både Apple og Android smartphones. Den handler om at køre langt, have plads til alt dit gear og være sikker på vejen.

Denne bil passer til folk, der vil have en stærk, sikker og rummelig elbil. Den har en god garanti og moderne teknologi til at gøre hver tur bedre.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Aiways U6?

Aiways U6 kommer i en variant kaldet Aiways U6 PRIME. Denne model er en mellemklasse SUV med fem døre. Den har en kraftig elektrisk motor på 160 kW eller 218 hestekræfter. Batteriet i bilen er et lithium-ion-batteri med en kapacitet på 63 kWh.

Det giver bilen en lang rækkevidde på op til 410 kilometer. Dette gør Aiways U6 PRIME til et godt valg for folk, der ønsker en elektrisk sports-SUV.

Denne bil har også gode funktioner som android auto, hvilket gør det nemt at forbinde din telefon. Med et gennemsnitligt strømforbrug på 18,7 kWh per 100 kilometer er den økonomisk at køre i.

Aiways U6 PRIME passer godt til dem, der ser efter en elbil med god plads, stærk ydelse og lang rækkevidde. Den er designet til moderne kørselsbehov og understøtter over-the-air opdateringer, hvilket holder bilen opdateret med den nyeste software.

Hvad er fordele og ulemper ved Aiways U6?

Fordele Ulemper
- Imponerende rækkevidde på op til 410 km. - Softwarefejl, herunder radio der ikke fungerer pålideligt.
- God material- og forarbejdningskvalitet. - Ladehastigheden er under gennemsnittet.
- Effektivt kørselssystem. - Mindre velegnet til langdistancerejser på grund af ladehastighed.
- Omhandler sikkerheds- og komfortfunktioner.
- 10 år mod rustgennemtæring og 8 år/150.000 km på antriebsbatterie garantiperiode.

Hvordan klarer Aiways U6 sig i test?

Aiways U6 PRIME har nogle udfordringer i tests. Den lider af softwarefejl, som gør at dens radio ikke virker godt. Dette problem påvirker bilens konnektivitet dårligt, da den ikke kommer med et indbygget navigationssystem.

Sikkerheden er dog stærk med systemer som nødbremsesystem og advarsel mod sammenstød. Disse hjælper med at beskytte folk i bilen.

Bilen bruger lidt strøm, kun 18,7 kWh per 100 km, men har en kort rækkevidde på 320 km. Dette skyldes et lille batteri. Ladehastigheden er også langsom, hvilket gør den mindre god til lange ture.

Selv med disse problemer viser Aiways U6 PRIME alligevel god kvalitet og kan konkurrere med ældre bilmærker.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Aiways U6?

Mange kigger efter elbiler som Aiways U6 PRIME. Her er nogle biler, der minder om den.

  1. Tesla Model 3: Denne bil er kendt for sin lange rækkevidde og teknologi. Den kan køre op til 560 km på en opladning.
  2. Volkswagen ID.4: Den har masser af plads og en god rækkevidde. Rækkevidden er op til 520 km.
  3. Hyundai Kona Electric: Denne mindre SUV har en solid rækkevidde på op til 484 km og kommer med smart teknologi.
  4. Kia e-Niro: Med op til 455 km på en opladning, giver denne bil både komfort og effektivitet.
  5. Skoda Enyaq iV: Tilbyder stor plads og forskellige batteristørrelser, med mulighed for at vælge en rækkevidde på op til 510 km.
  6. Ford Mustang Mach-E: Denne elbil bringer muskelbilstil sammen med elektrisk effektivitet, hvor den længste version kører op til 610 km på en opladning.
  7. Nissan Leaf: Et mere økonomisk valg med god teknologi og en rækkevidde på op til 385 km.

Disse biler viser et bredt udvalg af muligheder indenfor elbilkategorien, hver med sine egne unikke fordele.

Hvad er rækkevidden for en Aiways U6 PRIME?

Aiways U6 PRIME kan køre op til 410 km på en opladning. Dette gør den til et godt valg for dem, der kører lange ture. Bilen bruger et lithium-ion-batteri med en kapacitet på 63 kWh.

Dette batteri hjælper med at give en lang rækkevidde, hvilket er vigtigt for elbilskøbere.

Den lave forbrug på 18,7 kWh/100 km bidrager til bilens effektivitet. Dette viser, at Aiways U6 PRIME ikke kun kan køre langt på en enkelt opladning, men også gør det på en måde, der bruger energien bedst muligt.

Hvor stort er batteriet på en Aiways U6 PRIME?

Aiways U6 PRIME har et batteri på 63 kWh. Dette er et lithium-ion-batteri, som holder til mange år på vejen. Batteriet har en garanti på otte år eller 150.000 kilometer. Det sørger for, at bilen kører langt uden problemer.

Med dette batteri kan bilen køre flere steder hen, uden at man skal stoppe for at lade så tit. Dette gør Aiways U6 PRIME til en god bil for dem, der kører lange ture.

Hvordan lader man en Aiways U6?

At lade en Aiways U6 er simpelt og fleksibelt. Du har flere muligheder for at fylde batteriet op.

  1. Brug en almindelig stikkontakt hjemme. Det tager længere tid men virker fint til natten over.
  2. Installer en wallbox derhjemme for hurtigere opladning. Aiways U6 kan lade op til 11 kW med denne metode.
  3. Find offentlige ladestandere, som tilbyder Type 2 enfaset eller Type 2 trefaset opladning for endnu hurtigere opladning.
  4. Brug CCS ladestationer, når du er på farten. De giver strøm meget hurtigt, så du kan komme videre.
  5. Tjek bilens skærm eller brug en app til at finde nærmeste ladestation og følg instruktionerne der.

Husk, med et lithium-ion-batteri på 63 kWh får du god rækkevidde efter hver opladning. Og med garantien ved du, at batteriet holder i mange år fremover.

Hvor lang tid tager det at lade en Aiways U6 PRIME?

Ladetiden for en Aiways U6 PRIME varierer meget. Bruger du en almindelig stikkontakt, kan det tage mellem 46,5 og 26 timer. Med en Type 2 ladestander tager det mellem 46,5 og 8 timer.

Vælger du en hurtigere løsning med Type 2 ladestander med mere strøm, tager det kun mellem 14,5 og 5,5 timer. Den hurtigste metode er med en DC hurtigladestander. Her tager det kun 39 minutter.

Ladetiden er ikke den bedste til lange ture.

Husk at Aiways U6 PRIME kan oplades op til 11 kW ved hjælp af en wallbox. Det gør bilen lidt bedre til daglige køreture. Men på grund af den under gennemsnitlige ladetid er bilen ikke den bedste til meget lange rejser.

Den passer bedre til korte og mellem-lange ture.

Hvilken motor har en Aiways U6 PRIME?

Aiways U6 PRIME har en elektrisk motor med stor kraft. Denne motor giver 160 kW, svarende til 218 hestekræfter. Det gør bilen hurtig og stærk. Bilen har også et godt drejningsmoment på 315 Nm.

Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan accelerere.

Denne bil bruger en lithium-ion-batteri for at køre langt på strøm. Bilen kan køre op til 410 kilometer før den skal lades igen. Batteriet i bilen kan holde til 63,4 kWh brutto og 59,6 kWh netto.

Med hurtig opladning kan batteriet blive næsten fuldt opladt på kun 39 minutter.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Aiways U6 PRIME?

Aiways U6 PRIME har en kraftig elektrisk motor. Denne motor giver bilen 218 hestekræfter (HK). Det betyder, at bilen er stærk og kan køre hurtigt. Med så mange hestekræfter kan du nemt køre på motorveje og overhale andre biler.

Denne information er vigtig for dig, hvis du overvejer at købe en Aiways U6 PRIME. Den viser, at bilen ikke bare er miljøvenlig, men også stærk og hurtig.

Hvad er tophastigheden for en Aiways U6 PRIME?

Aiways U6 PRIME kan køre over 160 km/t. Dette gør bilen hurtig og sjov at køre. Den har en stærk motor med 218 heste, så acceleration er også god.

Hvad er dimensionerne på en Aiways U6?

Aiways U6 er en bil med masser af plads både til personer og ting. Den har et bagagerum, der kan holde 505 liter. Det er nok til ni drikkekasser. Bagsæderne kan klappes ned. Så kan du have op til 820 liter.

Bruger du hele bagagerummet, er der plads til 1.355 liter.

Denne bil er også god, hvis du er høj. Personer op til 1,90 m kan sidde godt i den. Bagagerummet er let at bruge. Læssekanten er kun 75 cm over vejen. Det gør det nemt at læsse ting ind og ud.

Hvor stort er bagagerummet i en Aiways U6?

Bagagerummet i en Aiways U6 kan holde 505 liter. Det er nok til ni drikkekasser. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der plads til 820 liter. Bruger man hele bagagerummet, kan der være op til 1.355 liter.

Overfladen er glat og formen er god at bruge. Læssekanten er 75 cm høj, så det kan være svært at løfte store ting ind.

Den lille udgave af bagagerummet i Aiways U6 PRIME har plads til 432 liter. Det viser, at bilen kan bruges på mange forskellige måder, afhængigt af hvad man skal have med.

Kan man få anhængertræk på en Aiways U6?

Aiways U6 kan ikke få anhængertræk monteret. Dette betyder, at du ikke kan bruge denne bil til at trække en trailer eller andet bag den. Folk, der kigger på Aiways U6 som mulig ny bil, skal vide, at de ikke kan tilføje et anhængertræk senere.

Der findes ingen data om anhængertræk til denne model. Det er vigtigt for købere at overveje dette, hvis de har brug for at trække ting med deres bil.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Aiways U6?

Den maksimale vægt, som et anhængertræk på en Aiways U6 kan holde, er 750 kg. Dette gælder både for biler med og uden bremser. Det betyder, at du kan tage en ret stor trailer med ting, hvis du skal flytte eller tage på ferie med meget bagage.

Sørg altid for ikke at overbelaste din trailer, så du holder dig inden for grænserne og sikrer en sikker køretur.

Hvilke fælge kan man få til en Aiways U6?

Aiways U6 PRIME kommer med 20-tommers letmetalfælge som standard. Disse hjul er en del af bilens udstyr fra start. Man kan ikke finde andre specifikke fælge nævnt til modellen, men der er mulighed for at vælge ekstra udstyr.

Det betyder, at man kan tilføje noget særligt, som også kunne være 20-tommers letmetalfælge, hvis man ønsker det. Dette giver bilen et stærkt og stilfuldt look.

Man skal huske, at selvom der ikke er angivet mange valgmuligheder for fælge, så er Aiways U6 allerede udrustet godt fra fabrikken. Med de store fælge får bilen et moderne udtryk, der passer godt til dens design.

Hvis man overvejer at købe denne bil, er det godt at vide, at hjulene bidrager til bilens samlede ydeevne og udseende.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Aiways U6?

Vælg de rette vinterdæk til din Aiways U6 for at sikre dig den bedste kørsel i koldt vejr. Tjek disse tips for at træffe det rigtige valg:

  1. Se efter dæk, der passer til bilens dimensioner. Disse mål finder du i bilens manual.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De hjælper med at fjerne sne og slud fra dækket.
  3. Kig efter mærker, som har gode anmeldelser for greb på is og sne.
  4. Sørg for, at dækkene kan bære bilens vægt. Dette tal står også i bilens manual.
  5. Overvej dæk med lav rullemodstand for at spare brændstof og øge rækkevidden.
  6. Tjek om dækkene har M+S (mud and snow) markeret på dem, hvilket indikerer, at de er designet til vinterbrug.

Sikkerhed kommer først, når du vælger vinterdæk til din Aiways U6.

Hvor sikker er en Aiways U6?

Aiways U6 PRIME har flere sikkerhedssystemer. De omfatter nødbremse, afstandsvarsel, adaptiv fartkontrol og hjælp til at holde banen. Men nogle af de aktive systemer virker ikke altid som de skal.

Bilen har også systemer til at se blinde vinkler, finde ting på tværs bag bilen, holde øje med vejbaner, genkende trafikskilte og advare føreren, hvis han eller hun bliver træt.

Aiways U6 fik tre stjerner i en sikkerhedstest. Den beskytter voksne og børn godt i tilfælde af uheld. Bilen har en garanti på fem år eller 150.000 km. Der er også en lang garanti mod rust og på batteriet.

Dette viser, at Aiways tager sikkerhed og kvalitet alvorligt.

Hvordan er interiøret i en Aiways U6?

Interiøret i en Aiways U6 skiller sig ud med sit farverige design. Det giver bilen et unikt udtryk. Materialerne og hvordan de er sat sammen, er af høj kvalitet. Dog har bilen ikke mange steder at opbevare ting.

Dette kan være et problem for nogle. Pladsen indeni er god. Folk i begge sæderækker vil have nok plads til at sidde behageligt.

Betjeningen kan være svær fordi der ikke er mange almindelige knapper. Dette gør det besværligt for nogle brugere. Der er også problemer med softwaren. For eksempel virker radioen ikke altid som den skal.

Disse fejl kan irritere over tid.

Hvor mange personer er der plads til en Aiways U6?

Aiways U6 har plads til fem personer. Foran kan folk op til 1,90 m høje sidde uden problemer. Bagsæderne er dog faste uden mulighed for justering og mangler støtte. Selvom bilen byder på god ind- og udstigning, er pladsen til passagererne begrænset.

Men der er stadig ordentlig plads i begge sæderækker. Bilen har også lædersæder og et stort panorama-glastag, som gør turen behagelig for alle.

Hvilket lydsystem har en Aiways U6?

En Aiways U6 kommer med et lydsystem fra Magnat. Systemet har ti højttalere, som giver klar og kraftig lyd i bilen. Dette system gør musik og lydoplevelser bedre for alle i bilen.

Lyden spreder sig godt i kabinen, så alle passagerer kan nyde musikken.

Lydsystemet fra Magnat er skabt til at levere god kvalitet. Det betyder, at når du kører, kan du høre musikken klart, selv med baggrundsstøj fra vejen. Dette gør turene i en Aiways U6 mere fornøjelige.

Hvilke apps kan man få til en Aiways U6?

Aiways U6 bilen tilbyder en dedikeret app. Denne app gør livet lettere for ejere.

  • Appen giver mulighed for fjernbetjening af opladning og klimaanlæg i bilen.
  • Man kan planlægge hvornår bilen skal lade, så det passer med ens skema.
  • Finder nemt offentlige steder, hvor man kan lade sin bil.
  • Gennem appen opdateres bilens software, så den altid kører bedst muligt.
  • Ejeren kan se kørehistorik og hvor meget energi bilen bruger.
  • Appen viser også hvis der er fejl eller når det er tid til service på bilen.
  • Låser og låser op for bilen uden at bruge en nøgle.
  • Integrerer med smart home - systemer, hvilket gør hverdagen endnu mere bekvem.

Opdateres softwaren i en Aiways U6 automatisk?

Softwaren i en Aiways U6 opdateres ikke automatisk. Dette kan skabe problemer. Uden automatiske opdateringer kan der opstå fejl i programmet og systemer, der ikke virker som de skal.

Det påvirker hvordan bilen kører og dens sikkerhedssystemer. Disse systemer virker måske ikke rigtigt, fordi de ikke får nye opdateringer automatisk. Det er vigtigt at vide, hvis du overvejer at købe denne bil.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Aiways U6?

Aiways U6 kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver ejere en chance for at gøre deres bil personlig.

  1. 20 - tommers letmetalfælge giver bilen et sporty look.
  2. Parkeringssystemer som parkeringsassistenter, panorama - glas tag, og elektrisk bagklap gør kørslen mere behagelig.
  3. Lædersæder tilføjer luksus og komfort indenfor.
  4. Bagagerummet har plads til meget med sine 505 liter, der kan udvides ved at klappe sæder ned.
  5. 360 - graders kameraer og sensorer hjælper med at parkere uden besvær.
  6. Man kan vælge vinterhjul så bilen klarer sig godt om vinteren.
  7. Vedligeholdelse og reparationer er sikret gennem samarbejde med A.T.U.
  8. Ingen CO2 - udslip takket være eldrift, hvilket kan spare i grøn afgift.
  9. Lydsystemet kan opgraderes for dem, der værdsætter god lyd når de kører.
  10. Der findes apps til bilen som gør hverdagen lettere og holder softwaren opdateret automatisk.

Disse valgmuligheder gør Aiways U6 til en bil, hvor man selv kan bestemme mange af detaljerne for at få den helt rigtige biloplevelse.

Guides til andre Aiways-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Aiways U6?

Aiways U6 bruger avancerede teknologier for at sikre sikkerhed og komfort. Bilen har systemer som nødbremsesystem, advarsel om afstand og kollision, samt adaptiv afstandsstyring og køassistent.

Disse hjælper føreren med at undgå ulykker og gør kørslen mere afslappet.

Bilen har også en kraftig elektrisk motor og et stort batteri, der giver god acceleration og lang rækkevidde. Motorcyklen er designet til effektivt at bruge strømmen, så du kan køre længere på en opladning.

Med disse teknologier tilbyder Aiways U6 en moderne køreoplevelse med fokus på sikkerhed og ydeevne.

Hvad koster en Aiways U6 PRIME i grøn ejerafgift?

En Aiways U6 PRIME koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Aiways U6 til service?

Aiways U6 skal til service én gang om året eller hver 15.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Bilen har et partnerskab med A.T.U. i Tyskland for vedligeholdelse og reparationer.

Dette sikrer, at din bil altid kører godt og er sikker på vejen.

Hvilke dele på en Aiways U6 går mest i stykker?

På en Aiways U6 opstår der ofte problemer med softwaren. Dette omfatter radioen, der kan være ustabil. Aktive sikkerhedssystemer i bilen virker ikke altid som de skal. De kan være upålidelige og nogle gange dårlige at bruge.

Folk finder også, at bilen er svær at se ud af. Dens skærme og knapper kan være vanskelige at bruge. Ladehastigheden for batteriet er ikke så god som hos andre biler. Disse problemer gør, at nogle dele går i stykker oftere end andre.

Hvor lang tid dækker garantien på en Aiways U6?

Garantien på en Aiways U6 varer i fem år eller indtil bilen har kørt 150.000 km. Dette giver ejere ro i sindet, da de ved, at bilen er dækket i en lang periode. Derudover er der en længere garanti på visse dele af bilen.

For eksempel har batteriet, som giver kraft til bilen, en garanti på otte år eller 150.000 km. Også mod rustskader giver Aiways løfte om beskyttelse i ti år. Dette viser, at Aiways står bag kvaliteten af deres biler og er forpligtede til at støtte deres kunder over tid.

Hvad dækker garantien på en Aiways U6?

Garantien på en Aiways U6 sikrer, at bilen holder i mange år. Den dækker fem år eller 150.000 km, alt efter hvad der kommer først. Batteriet til at drive bilen har sin egen garanti.

Den er god for otte år eller 150.000 km. Dette viser, at Aiways stoler på kvaliteten af deres biler.

Aiways U6 er også beskyttet mod rustskader i ti år. Hvis bilen får rustskader, der går igennem metallet, dækker garantien det. Dette giver ro i sindet til dem, der køber en ny Aiways U6.

Med samarbejdet med A.T.U., er vedligeholdelse og reparationer nemme at håndtere i Tyskland.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.58

Opdateret 10.09.2024, 14.32.58

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel