Guiden handler om Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 (Årgang 09/2018 - 07/2019)

Købsguide: Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 (09/2018 - 07/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8?

Denne Alfa Romeo har en diesel motor. Den bruger 5,6 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Køber du denne bil, får du en motor med 190 hestekræfter og en stærk kraft på 450 Nm i drejningsmoment.

Denne bil passer godt til dig, der vil have en bil der kører langt på literen og har god kraft.

Bilen har også en særlig teknik til at gøre luften renere. Det kaldes AdBlue-additiv. Det hjælper med at mindske luftforurening fra bilen. Alfa Romeo Giulia har fået gode karakterer i test for miljøvenlighed og sikkerhed.

Den stopper hurtigt igen, hvis du bremser fra 100 km/t, på kun 34,7 meter. Denne information er god at vide, før du køber bilen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia viser sin styrke gennem flere varianter. Hver version har unikke egenskaber, der møder forskellige behov.

  1. Basisversionen af Alfa Romeo Giulia kommer med en motor, der giver god køreglæde til daglig brug. Denne version er perfekt for dem, der ønsker italiensk design og komfort.
  2. Giulia Super byder på mere udstyr og kraftigere motorer. Denne model er til bilkøbere, som vil have lidt mere luksus og ydeevne.
  3. For de eventyrlystne er der Giulia Veloce med firehjulstræk. Dette giver bedre greb i alle vejrforhold og en endnu stærkere motor.
  4. Giulia Quadrifoglio står øverst i rækken med sin ekstreme ydeevne takket være en kraftfuld benzinmotor. Den appellerer til dem, der søger spændingen ved motorsport.
  5. Der findes også en særlig udgave kaldet B - Tech, som kombinerer teknologi og stilfuldt design med avanceret udstyr som adaptiv fartpilot og nøglefri start.
  6. Til dem, der prioriterer miljøvenlighed uden at gå på kompromis med kvalitet, findes dieselvarianten af Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8. Denne model tilbyder effektiv brændstofforbrug sammen med klassens førende køreegenskaber.
  7. Specielle udgaver såsom Giulia Ti og Sport fremviser unikt designudstyr og bedre performance - indstillinger for de købere, som værdsætter æstetik lige så meget som funktion.

Hver variant af Alfa Romeo Giulia bringer sin egen charme til vejen, hvilket gør det muligt for diverse bilentusiaster at finde det perfekte match til deres livsstil og præferencer.

Hvad er fordele og ulemper ved Alfa Romeo Giulia?

Fordele Ulemper
Kraftfuld 2,2 liters 4-cylindret turbodieselmotor. Kofferrummet har kun plads til 300 liter bagage.
190 hestekræfter og 450 Nm drejningsmoment. Infotainmentsystem mangler avancerede funktioner.
Aktive sikkerhedssystemer som nødbremsesystem. Styringen kan føles for nervøs til lange ture.
Velorganiseret cockpit med elegance.  

Hvordan klarer Alfa Romeo Giulia sig i test?

Alfa Romeo Giulia gør det godt i test. Den får 74 point ud af 60 mulige i ADAC EcoTest. Det betyder fire ud af fem stjerner. Den bruger 5,6 liter diesel pr. 100 kilometer og udleder 177 gram CO2 pr.

kilometer. Bilen har gode sikkerhedssystemer. Den har nødbremsesystem og hjælp til at holde afstand. Den har også fået høj score i ADAC Crashtest for at beskytte folk inde i bilen og børn.

Bilen er god til miljøet og sikker for dem, der kører i den. Den passer godt til folk, der vil have en bil, der gør det godt i test og er sikker.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia er en flot bil. Den har mange rivaler på markedet.

Audi A4: Audi A4 tilbyder avanceret teknologi og komfort. Den har et stærkt omdømme for kvalitet og holdbarhed. Audi A4 passer godt til dem, der søger en elegant og pålidelig bil.

BMW 3er: BMW 3-serien er kendt for sin køreglæde og sportslige præstationer. Den har en kraftfuld motor og god balance. BMW 3-serien tiltaler folk, der elsker at køre.

Ford Mondeo: Mondeo er rummelig og komfortabel. Den er ideel til familier, der har brug for plads. Ford Mondeo er også prisvenlig sammenlignet med nogle af de andre alternativer.

Mercedes C-Klasse: Mercedes C-Klasse udstråler luksus og ydeevne. Den giver en glat køretur med masser af teknologi indeni. Mercedes C-Klasse er perfekt for dem, der ønsker elegance.

Opel Insignia: Opel Insignia tilbyder god værdi for pengene med sit rummelige interiør og behagelige kørsel. Den har et stilfuldt design både indvendigt og udvendigt.

Volkswagen Passat: Volkswagen Passat er kendt for sin pålidelighed og rummelighed. Med avancerede sikkerhedsfunktioner appellerer den til familier eller dem, der prioriterer sikkerhed højt.

Disse biler konkurrerer alle med Alfa Romeo Giulia på forskellige punkter som ydeevne, komfort, teknologi og pris. Købere bør overveje, hvad der er vigtigst for dem, før de træffer et valg.

Hvor langt kører Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 på literen?

Denne Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 er god til at spare på diesel. Den kører 22,5 km pr. liter diesel. Det betyder, at du kan køre langt på en fyldning. Dette er godt for både din pung og miljøet.

Folk, der køber denne bil, vil mærke, at de ikke skal tanke så ofte. Denne bil viser, at man kan have en flot bil, som også er økonomisk at køre i. Den passer godt til dig, der vil spare penge på brændstof og stadig nyde at køre i en lækker bil.

Hvilken motor har en Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8?

Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 har en stærk motor. Den bruger en 2,2 liters 4-cylindret turbodieselmotor. Dette giver bilen 190 heste og 450 Nm i drejningsmoment. Denne kombination gør bilen hurtig.

Den kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 7,1 sekunder. Dens topfart når 230 km/t.

Denne bil er også god for pengepungen, når det kommer til diesel. Den bruger kun 5,6 liter på 100 kilometer. Men den udleder 177 g CO2 per kilometer. Så den er både stærk og økonomisk at køre i.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8?

En Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 har 190 hk. Denne bil bruger diesel og er kendt for sin stærke motor. Den har også en god mængde kraft, 450 Nm i drejningsmoment. Dette gør den kvik, når du skal fra 0 til 100 km/t, hvilket den klarer på kun 7,1 sekunder.

Med sådan en motor er Giulia ikke bare hurtig, men giver også en glat køretur med masser af kraft når du har brug for det.

Hvad er tophastigheden for en Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8?

Tophastigheden for denne bil er 230 km/t. Dette gør den til et hurtigt valg for dem, der sætter pris på hastighed. Den kraftige motor og den avancerede automatgearkasse arbejder sammen om at give en glat køreoplevelse.

Man mærker kraften, når bilen skyder fra 0 til 100 km/t på kun 7,1 sekunder. Denne kombination af hastighed og præstation gør den til en fornøjelig bil for enhver bilentusiast.

Hvor hurtigt accelererer en Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel fra 0-100 km/t?

En Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 kan køre fra 0-100 km/t på bare 7,1 sekunder. Den har en kraftfuld motor på 190 hestekræfter. Det gør den hurtig og sjov at køre i.

Bilen bruger en 8-trins automatgearkasse, som hjælper med at gøre accelerationen glat. Dette er godt for dem, der vil have en bil, der føles hurtig, når de trykker på speederen.

Hvad er dimensionerne på en Alfa Romeo Giulia?

Dimensionerne på en Alfa Romeo Giulia viser, hvor stor bilen er. Denne bil har ikke en angivet længde, bredde eller højde i denne artikel. Men den giver god plads både indeni og ude.

Bagagerummet er også rummeligt med plads til 300 liter. Det betyder, at du kan have en del bagage med, når du skal ud at køre. Den præcise størrelse på bilen spiller en stor rolle for, hvordan den føles at køre, og hvor let det er at parkere den.

Så hvis du tænker på at købe en Alfa Romeo Giulia, er det godt at tjekke disse mål.

Hvor stort er bagagerummet i en Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia har et bagagerum på 300 liter. Det betyder, at der ikke er meget plads til store tasker eller meget bagage. Brugerne har også nævnt, at der er begrænset plads til småting, og at det kan være svært at udnytte rummet godt.

Bagagerummet er ikke så fleksibelt, når det kommer til at ændre størrelsen eller formen på det.

Kan man få anhængertræk på en Alfa Romeo Giulia?

Ja, man kan installere anhængertræk på en Alfa Romeo Giulia. Dette giver bilen mulighed for at trække trailere og andre slæb. Monteringen skal dog gøres korrekt for at sikre bilens sikkerhed og ydeevne.

Det er vigtigt at vælge et anhængertræk, der passer til Giulia's specifikationer.

Hvis man planlægger at bruge sin Alfa Romeo Giulia til at trække en trailer eller caravan, er det godt at tjekke bilens maksimale slæbevægt. Dette sikrer, at man ikke overbelaster bilen.

Installering af anhængertræk åbner for nye muligheder med din Giulia, fra ferieture med familien til at transportere tunge genstande.

Hvad må en Alfa Romeo Giulia trække på anhængertrækket?

En Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 kan trække op til 1600 kg. Det betyder, at den kan trække mindre til mellemstore campingvogne, trailere eller bådtilhængere. Denne bil er udstyret med en 13-polet stikdåse til anhængertræk.

Det gør den god til folk, der har brug for at transportere store ting eller nyde fritidsaktiviteter, der kræver en trailer.

Hvilke fælge kan man få til en Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia tilbyder mange fælgevalg. Dette giver bilen et personligt præg. Her er nogle muligheder:

  1. Størrelser spænder fra 17 tommer til 19 tommer. Dette betyder, at du kan vælge en størrelse, der passer til din stil og bilens ydeevne.
  2. Aluminiums - og stålfælge findes i forskellige designs. Aluminiumsfælge er lette og forbedrer kørslen. Stålfælge er stærke og gode til svære veje.
  3. Nogle fælge forbedrer brændstofeffektivitet og håndtering. Dette gør din køretur både sjovere og billigere.
  4. Du kan købe fælgene gennem autoriserede forhandlere eller specialbutikker. De kan hjælpe dig med at finde de perfekte fælge til din Giulia.
  5. Det er vigtigt at vælge fælge, der matcher bilens størrelse og vægt. Så sikrer du, at bilen kører godt og sikkert.
  6. Alufælge øger køretøjets udseende og ydeevne. De får din Alfa Romeo Giulia til at skille sig ud på vejen.
  7. Husk, designet på dine fælge kan også påvirke din biloplevelse ved bedre håndtering under forskellige køreforhold.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Alfa Romeo Giulia?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Alfa Romeo Giulia sikrer bedre greb og sikkerhed i koldt vejr. Det er vigtigt at finde dæk, der passer perfekt til bilens behov.

  1. Vælg dæk med god anmeldelse for greb på sne og is. Continental EcoContact er et godt valg.
  2. Sørg for, at dækkene har en passende bredde og diameter til din Giulia.
  3. Overvej det rette lufttryk i dækkene for optimal ydelse.
  4. Tjek mærkningen på dæk for at se, om de lever op til EU's krav til vinterdæk.
  5. Kig efter dæk med lav rullemodstand for at spare brændstof.
  6. Vælg dæk, der understøtter bilens hastighed og lastkapacitet.
  7. Overvej ekstra teknologier som keramiske bremser, der kan påvirke valget af vinterdæk.
  8. Sørg for regelmæssig kontrol af dækmønster for at sikre sikkerheden gennem hele vinteren.

Dette hjælper dig med at holde din Alfa Romeo Giulia sikkert på vejene, selv når det er glat og koldt udenfor.

Hvor sikker er en Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia viser styrke i sikkerhed. Den får fire ud af fem stjerner i ADAC EcoTest. Dette skyldes dens gode aktive og passive sikkerhedssystemer. Bilen har et nødbremsesystem, en hastighedsbegrænser, og den hjælper dig med at holde afstand til bilen foran.

Dette gør Giulia til et sikkert valg.

Den klarer sig også godt i crashtest. Den beskytter både voksne og børn godt ved ulykker. Bremseafstanden fra 100 km/t er kun 34,7 meter. Det viser, at bilen kan stoppe hurtigt og sikkert, hvis der opstår fare på vejen.

Så hvis du leder efter en bil, der tager din og dine medpassagerers sikkerhed alvorligt, er en Alfa Romeo Giulia en god mulighed.

Hvordan er interiøret i en Alfa Romeo Giulia?

I en Alfa Romeo Giulia er interiøret både elegant og praktisk. Cockpittet byder på klar elegance med sit velorganiserede design. Bilen har bekvemmeligheder som omklappelige bagsæder og smart åbning af bagklappen med foden.

Dette gør hverdagsbrug nem og bekvem. Infotainmentsystemet er let at bruge, både med knapper og fra rattet. Dette betyder, at man nemt kan styre musik og navigation uden at miste fokus på vejen.

Komforten i bilen er høj med to-zonet klimaanlæg, der sikrer en god temperatur for alle i bilen. Forruden beskytter mod solens infrarøde stråler, og der er separate luftdyser til dem, der sidder bagved.

Selv om der er god plads foran, kan personer over 1,90 meter finde det trangt, hvis bilen har et panoramatag. Bagsædepassagerer over 1,80 meter vil også mærke manglen på plads.

Til trods for dette har bilen praktisk udstyr som midterarmlæn og drikkeholdere, selvom store drikkeflasker ikke vil passe.

Hvor mange personer er der plads til i en Alfa Romeo Giulia?

En Alfa Romeo Giulia har plads til 5 personer. Foran i bilen er der god plads, men personer over 1,90 meter kan finde det lidt trangt. På bagsædet er pladsen også mere begrænset, især for folk højere end 1,80 meter.

Bilen har nogle basale ting som et sted til arme, et sted at lægge handsker og holder til drikke, men store drikkeflasker passer ikke.

Støj indeni bilen er mest fra vinden og måler 67,1 dB(A), når bilen kører ved 130 km/t. Dette er vigtigt at tænke over, hvis man kører lange ture og vil have en stille køretur.

Hvilket lydsystem har en Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia har et Pioneer TS-D65C højtalersystem. Dette lydsystem giver klar og rig lyd i bilen. Du kan nyde musik fra radio, din telefon via Bluetooth eller USB-porte. Der er ikke avancerede tilslutningsmuligheder som rumbeduftning.

Men lyden er god og fylder bilens kabine.

Dette system passer til dig, der vil have god lyd når du kører. Tre USB-porte gør det nemt at forbinde dine enheder. Så du kan altid lytte til din yndlingsmusik i Giulia.

Hvilke apps kan man få til en Alfa Romeo Giulia?

I en Alfa Romeo Giulia kan du bruge mange smarte apps. Disse apps gør køreturen sjovere og nemmere.

  1. Navigation: Brug apps som Google Maps eller Waze for at finde vej uden om trafikken.
  2. Musikstreaming: Spotify og Apple Music lader dig høre musik direkte fra din bil.
  3. Håndfri opkald: Bluetooth-funktionen giver dig mulighed for at ringe sikkert, mens du kører.
  4. Apple CarPlay og Android Auto: Få let adgang til dine yndlingsapps på bilens skærm.
  5. Sikkerhedsapps: Nogle apps giver dig opdateringer om din bils sikkerhed og kan endda kontakte nødhjælpslinjer for dig.
  6. Køreindstillinger: Brug specifikke apps til at justere, hvordan din bil kører, fx Eco mode for mindre brændstofbrug.
  7. Overvågning af bilens præstation: Find ud af, hvor godt din bil kører med apps, der overvåger hastighed og brændstofforbrug.
  8. Komfortkontrol: Apps kan også styre indendørs temperatur eller sædevarme før du kommer ind i bilen.

Disse apps hjælper med navigation, underholdning og holder dig sikker på vejen.

Opdateres softwaren i en Alfa Romeo Giulia automatisk?

Softwaren i en Alfa Romeo Giulia opdateres ikke altid automatisk. Nogle gange skal ejeren tage bilen til en værksted for at få den nyeste version. Dette gælder især for vigtige funktioner som infotainment skærmen og Alfa DNA systemet.

Disse systemer kræver den nyeste software for at køre glat. Det er vigtigt at holde bilens software opdateret, da det kan forbedre både ydeevne og sikkerhed. Så hvis du ejer en Alfa Romeo Giulia, skal du måske tjekke med dit lokale værksted om der er nye opdateringer tilgængelige.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Alfa Romeo Giulia?

Alfa Romeo Giulia kan gøres endnu mere personlig og funktionel med det rigtige tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle muligheder for at opgradere din bil:

  1. Elektrisk justerbare førersæder - Gør køreturen mere komfortabel med sæder, der kan indstilles præcist efter din krop.
  2. Memory funktion for førersædet - Gemmer dine indstillinger, så du nemt kan finde din perfekte køreposition igen.
  3. Varme i rat - Holder dine hænder varme på kolde dage.
  4. Læderrat - Tilføjer et luksuriøst touch og bedre greb.
  5. Lane assist - Hjælper dig med at holde bilen i sin bane.
  6. Automatisk nødbremse - Øger sikkerheden ved at bremse for dig, hvis der er fare for kollision.
  7. Webasto warmesystem - Forvarmer bilen, så den er varm, når du skal køre.
  8. Convenience pack - Inkluderer nyttige funktioner som keyless entry, elektrisk bagklap og meget mere for at gøre livet lettere.
  9. Baghjulstræk eller benzin motor valgmuligheder - Afhængig af din kørestil og behov.
  10. Go Safe Premium brugtvognsgaranti - Sikrer dig mod uventede reparationer og omkostninger.
  11. Fragus Group cargarentie forsikring - Dækker skader og defekter som ikke er dækket af den normale garanti.
  12. LED kørelys og automatisk lyskontrol - Forbedrer synlighed og sikkerhed på vejen.
  13. Ambiente belysning inde i kabinen - Skaber en behagelig atmosfære med blødt lys i forskellige farver.

Disse ting gør din Alfa Romeo Giulia både mere praktisk og behagelig at køre i hverdagen.

Hvilke teknologier bruges i en Alfa Romeo Giulia?

I en Alfa Romeo Giulia finder man mange smarte teknologier. For eksempel bruger bilens underholdningssystem både knapper og ratkontakter. Dette gør det let at styre, selv mens man kører.

Dieselversionen af denne bil har også noget kaldet AdBlue-indsprøjtning. Dette hjælper med at gøre bilens udstødning renere ved at mindske skadelige stoffer.

Bilen har elektrisk justerbare førersæder, så man kan finde den perfekte siddestilling nemt. Med en komplet servicehistorik og cargarantie forsikring, viser det også, at bilen holder sig i god stand over tid.

Teknologier i Alfa Romeo Giulia er designet til at give en bedre køreoplevelse og passe på miljøet.

Hvad koster en Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 i grøn ejerafgift?

En Alfa Romeo Giulia koster i 2024 ca. fra 1.880 kr til 5.640 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Alfa Romeo Giulia til service?

En Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel B-Tech AT8 skal tjekkes og have service regelmæssigt efter producentens anbefalinger. Det er vigtigt for at holde bilen i god stand. Man bør skifte tandremmen på motoren hver 100.000 km eller mindst hver femte år, alt efter hvad der kommer først.

Dette er vigtigt for at undgå skader på bilens motor og sikre, at den kører godt.

At følge disse anbefalinger hjælper med at holde bilen sikker og pålidelig. Fuld servicebog er også en fordel, når man senere skal sælge bilen. Regelmæssig service sikrer, at Alfa Romeo Giulia opretholder sin værdi og ydeevne.

Hvilke dele på en Alfa Romeo Giulia går mest i stykker?

Alfa Romeo Giulia er en bil mange drømmer om. Den har stil og styrke, men visse dele kan give problemer. Her er de mest almindelige:

  1. Tandremmen på dieselmotoren - Skal skiftes hver 100.000 km eller efter fem år for at undgå skade.
  2. Elektronik - Issues med elektriske systemer som infotainment og elektrisk justerbare førestole forekommer.
  3. Bremser - Slid på bremseklodser og skiver er normalt, men nogle oplever hurtigere slid end forventet.
  4. Suspension - Dele af undervognen kan have svagheder, der fører til tidlig udskiftning af komponenter.
  5. Kobling og gearkasse - Manuelle modeller kan opleve problemer med koblingen; automatgearkassen kan også være problematisk.
  6. Lækager i motorrummet - Olie- eller kølevæskelækager opdages undertiden, især i ældre modeller.
  7. Batteri - Batterifejl eller afladning sker oftere, hvis bilen ikke bruges regelmæssigt.

Disse punkter viser, hvad man skal være opmærksom på ved køb eller ejerskab af en Alfa Romeo Giulia.

Hvor lang tid dækker garantien på en Alfa Romeo Giulia?

Garantien på en Alfa Romeo Giulia varer normalt 2 år. Den beskytter vigtige dele som motor og gearkasse. Man kan købe en udvidet garantipakke for mere sikkerhed. Dækningen kan ændre sig afhængigt af hvor man bor og hvilken forhandler man bruger.

For at finde ud af mere, kan man snakke med en autoriseret forhandler af Alfa Romeo. Så kan man få de nyeste oplysninger om, hvad garantien dækker, og hvordan den virker for forskellige modeller og årgange.

Hvad dækker garantien på en Alfa Romeo Giulia?

Garantien på en Alfa Romeo Giulia varer i to år. Den dækker mange dele på bilen, men især dem, der kan gå i stykker af sig selv. Dette betyder, at hvis noget går i stykker indenfor de første to år, og det ikke er din skyld, så kan det blive lavet uden at det koster dig penge.

Ting som olieskift og tjek af bilen skal gøres regelmæssigt. Disse servicebesøg følger en plan, som bilfabrikanten har lavet. Hvis du følger denne plan, hjælper det med at holde din bil kørende godt.

Noget helt specielt ved denne bil er, at tandremmen, som får motoren til at køre, skal skiftes hver 100.000 kilometer eller hvert femte år. Det er vigtigt for at bilen kører, som den skal.

Dette er også en del af garantien, så længe bilen bliver passet og plejet efter bogen. Så med denne garantien kan du føle dig mere sikker, når du kører din Alfa Romeo Giulia.

Guides til andre varianter af Alfa Romeo Giulia

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 14.30.06

Opdateret 22.05.2024, 15.24.24

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel