Find brugte biler til salg

Guiden handler om Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 (Årgang 04/2017 - 08/2018)

Købsguide: Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 (04/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8?

Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 er en SUV, der kombinerer sport og stil. Den har en 2,1 liters turbodiesel motor med 210 hk og et moment på 470 Nm. Bilen har otte gear i sin automatgearkasse, som skifter hurtigt og let.

Denne bil kører 6,1 liter diesel pr. 100km (16,7 km/L) ifølge ADAC EcoTest. Den passer godt til dem, der søger en bil med god kraft og manøvredygtighed.

Alfa Romeo Stelvio tilbyder nok plads til fire personer og deres ting. Men hvis tre personer sidder bag i, kan bagagerummet virke lille. Bilen har parkeringssensorer bagpå som standard, men udsynet kan være begrænset på grund af de brede dørstolper.

Dette gør den ideel for købere, der vil have en sporty SUV og ikke har brug for meget plads til bagage. Alfa Romeo har lavet denne bil for dem, der sætter pris på køreglæde og stil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Alfa Romeo Stelvio?

Alfa Romeo Stelvio kommer i flere forskellige udgaver, hver med sit sæt af funktioner og ydeevne. Disse varianter spreder sig fra grundmodeller til mere luksuriøse og højtydende versioner.

  1. Stelvio:
    • Basismodellen med vigtige funktioner som aut.gear/tiptronic, dellæder i kabinen og led forlygter for god sigtbarhed om natten.

  2. Stelvio Super:
    • En opgradering fra basismodellen, der tilføjer mere luksus som nøglefri betjening og bedre lydsystem.

  3. Stelvio Business:
    • Målrettet erhvervslivet med ekstra funktioner til komfortable lange ture, såsom avancerede USB tilslutninger og automatisk parkeringsbremse.

  4. Stelvio Veloce:
    • Sporty variant med højere ydelse og sportssæder for at forbedre køredynamikken.

  5. Stelvio Quadrifoglio:
    • Topmodellen indenfor Alfa Romeo's sortiment, der ikke kun har en stærk motor men også specifikke alufælge designet til modellen og varme i rattet for øget komfort under kolde dage.

  6. Stelvio Diesel:
    • Tilbyder en diesel motorvariant der kombinerer økonomi med Alfa Romeo's køreegenskaber, inkluderet er en diesel partikel filter for at mindske miljøpåvirkningen.

  7. Stelvio Q4 AWD:
    • Alle modellerne kan fås med Alfa Romeo's Q4 all-wheel drive system (firehjulstræk), der giver bedre trækkraft under svære vejforhold.

Hvad er fordele og ulemper ved Alfa Romeo Stelvio?

FordeleUlemper
- Direkte styring sikrer en sporty køreoplevelse.- Mangler avancerede sikkerhedsfunktioner i forhold til konkurrenterne.
- Affjedring kombinerer sport og komfort.- Infotainmentfunktioner er ikke på niveau med konkurrenterne.
- Standard nødbremsesystem med fodgængerdetektion.- Interiørets materialer kan føles billige.
- Skiftepaler bag rattet til manuel gearskift.- Bagagerum er begrænset, specielt med tre personer på bagsædet.

Hvordan klarer Alfa Romeo Stelvio sig i test?

Alfa Romeo Stelvio scorer højt i tests, specielt på sikkerhed. ADAC Crashtest viser en imponerende score på 97% for insassikkerhed. Det gør den til et sikkert valg for passagererne.

Fodgængerbeskyttelsen ligger også godt med en vurdering på 71%, takket være bilens gode standard fodgænger-nødbremsesystem. Dette viser, at Stelvio ikke kun beskytter dem inde i bilen, men også folk udenfor.

Udover sikkerhed er miljøpåvirkningen vigtig. Her udleder Alfa Romeo Stelvio 193 g CO2 per kilometer og har et brændstofforbrug på 6,1 liter per 100km (16,7 km/L) Disse tal er essentielle for købere, der ønsker en bil, der er økonomisk i drift og mindre skadelig for miljøet.

Med disse testresultater tilbyder Stelvio en god kombination af sikkerhed og økonomi.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Alfa Romeo Stelvio?

Der findes flere biler som ligner Alfa Romeo Stelvio. De tilbyder lignende egenskaber og præstationer. Her er en liste over nogle muligheder:

  1. Audi Q5: Denne bil byder på kraftfulde motorer og har en høj komfort. Audi Q5 er kendt for sin balance mellem ydelse og luksus.
  2. BMW X3: Med sin dynamiske køreegenskaber og kraftige motorudvalg, matcher BMW X3 mange af Stelvios styrker. Dens interiør er både elegant og funktionelt.
  3. Hyundai Tucson: For dem der søger værdi for pengene, udgør Hyundai Tucson et godt alternativ. Den tilbyder rummelighed, teknologi og effektivitet til en lavere pris.
  4. Mercedes GLC: Tilbyder førsteklasses komfort og teknologi indpakket i en stilfuld karrosseri. Mercedes GLC konkurrerer tæt med Stelvio når det gælder luksusfølelse og præstationer.

Disse alternativer viser forskellige aspekter bilkøbere kan have i tankerne, fra køreegenskaber til luksusniveau og pris.

Hvor langt kører Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 på literen?

Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 bruger 6,1 liter diesel for hver 100km (16,7 km/L) den kører. ADAC EcoTest har fundet ud af dette. Det viser, at denne bil er ret økonomisk for en dieselbil.

Den kan køre langt på en enkelt tank, hvilket er godt for dem, der søger en bil, der ikke skal tanke hele tiden. Med denne viden kan bilkøbere i Syd- og Sønderjylland eller Nordsjælland nemt regne ud, om Stelvio passer til deres behov for kørsel og økonomi.

Dette tal er nyttigt, når man sammenligner med andre biler og beslutter, om en Alfa Romeo Stelvio er den rigtige bil at købe.

Hvilken motor har en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8?

Den har en 2,1 liters turbodiesel motor. Denne kraftfulde bil bruger turbo til at gøre køreturen glat og stærk. Denne type motor sørger for, at bilen både kan køre hurtigt og økonomisk.

Sikkerhed og komfort er i top takket være moderne teknologier som elektrisk parkeringsbremse. Denne model er også service ok, hvilket betyder, at den er vedligeholdt godt. Med denne viden kan købere føle sig sikre, når de overvejer en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8.

Den leverer ikke bare kraft, men også pålidelighed og økonomi. Det er vigtigt for købere at vide, at denne bil er bygget til at holde. Med garantien forsikring er ejere dækket mod mange potentielle problemer, hvilket giver ekstra ro i sindet.

Dette gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en bil, der kan håndtere både hverdagens behov og ønsket om eventyr.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8?

En Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 har 210 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en 2,1 liters turbodieselmotor. Med så mange hestekræfter er denne bil stærk og kan køre hurtigt.

Den har også et godt greb på vejen takket være sin firehjulstræk. For folk der kigger efter en bil med god ydeevne, giver dette model sikkert noget at tænke over. Kraften og motoren bag denne bil viser, hvorfor den er værd at overvej, specielt for dem, der sætter pris på både styrke og stil.

Hvad er tophastigheden for en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8?

Tophastigheden for en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 er ikke givet i de oplysninger, vi har. Denne bil har en stærk motor med 210 hestekræfter og et moment på 470 Nm.

Med sådan kraft kan ejere forvente hurtige accelerationer og god ydeevne på vejene. Denne model viser sig med imponerende tal for brændstoføkonomi, hvor den kører op til 6,1 liter pr.

100km (16,7 km/L) Med en dieseltank på 64 liter kan bilen køre langt, næsten 1045 km, før den skal tanke igen. Garanti forsikring sikrer ejerne mod uventede udgifter, og med muligheden for at trække helt op til 2300 kg er Stelvio også praktisk for dem, der har behov for at transportere tungere laster.

Kort sagt kombinerer Alfa Romeo Stelvio kraft, økonomi og funktionalitet på en måde, der imponerer enhver bilkøber.

Hvor hurtigt accelererer en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 fra 0-100 km/t?

En Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 med Achtgang-Automatik gearkassen klarer turen fra 0-100 km/t på meget kort tid. Den har en stærk motor der hjælper bilen med at flytte sig hurtigt.

Takket være den effektive gearkasse og bilens direkte styring, føles accelerationen både hurtig og smidig. Denne model byder på sportsorienteret kørsel, som betyder, at den reagerer godt på førerens handlinger, specielt når det gælder om at accelerere.

Dette gør Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel til et godt valg for folk, der søger spænding i hverdagens kørsel eller lange ture på landevejen.

Hvad er dimensionerne på en Alfa Romeo Stelvio?

Alfa Romeo Stelvio måler 4,7 meter i længden. Denne bil har en størrelse, der passer godt til mange mennesker. Med disse mål får man en bil, der er stor nok til at rumme både passagerer og bagage, men som også kan manøvrere nemt i byen.

Stelvio kombinerer skønhed med praktisk design, hvilket gør den til et populært valg blandt bilkøbere. Brugen af kvalitetsmaterialer og et læderrat forstærker køreoplevelsen og komforten for alle i bilen.

Hvor stort er bagagerummet i en Alfa Romeo Stelvio?

Bagagerummet i en Alfa Romeo Stelvio tilbyder god plads til både hverdagsbrug og længere ture. Med bagsæderne i brug, har bilen et bagagerum på 380 liter. Hvis man vælger at lægge bagsæderne ned, udvides pladsen til imponerende 1260 liter.

Dette gør Stelvio til en praktisk bil for dem, der har brug for god bagagekapacitet, uanset om det er til storindkøb, ferier eller transport af større genstande. Den store kapacitet viser, at Alfa Romeo har tænkt på både funktionalitet og stil, da de designede denne tipo.

Kan man få anhængertræk på en Alfa Romeo Stelvio?

Ja, man kan få anhængertræk på en Alfa Romeo Stelvio. Denne bil kan trække op til 2300 kg med en anhænger. Det giver ejerne mulighed for at tage større belastninger eller campingvogne med på rejsen uden problemer.

Dette er en fantastisk nyhed for dem, der leder efter en bil, der ikke kun er stilfuld og kraftfuld, men også praktisk for flere formål.

Alfa Romeo Stelvio kommer uden reservehjul og værktøj til nødreparationer som standard. Det er også værd at bemærke, at dieselmotoren på denne model kræver et olieskift efter hver 36.000 km.

Camshafts skal skiftes hver 100.000 km eller efter fem år. Med sin fireårs nybilgaranti giver Alfa Romeo Stelvio ejerne en vis tryghed med hensyn til vedligeholdelse og service.

Hvor mange kg må en Alfa Romeo Stelvio trække på anhængertrækket?

En Alfa Romeo Stelvio kan trække op til 2300 kg med et anhængertræk. Dette betyder, at ejere af denne bil kan tage en stor trailer eller campingvogn med på tur. Kraften til at trække så meget kommer fra bilens stærke motor og byggekvalitet.

Det er godt for folk, der har brug for at transportere tunge ting eller nyde ferier med meget bagage. Med denne kapacitet er Alfa Romeo Stelvio et godt valg for dem, der ser efter en bil, der kan håndtere både daglige opgaver og større eventyr.

Hvilke fælge kan man få til en Alfa Romeo Stelvio?

Alfa Romeo Stelvio tilbyder et udvalg af fælge, der forbedrer både udseendet og køreegenskaberne. Valget af fælge afhænger af model og udstyrspakke.

  1. Fælgmuligheder omfatter størrelser på 18-tommer, 19-tommer og 20-tommer.
  2. Blandt de tilgængelige designtyper findes alufælge og letmetalfælge.
  3. Udstyrsniveauet bestemmer muligheden for at vælge mellem forskellige fælgdesigns.
  4. Ekstraudstyr som fælgelåse giver ekstra sikkerhed mod tyveri.
  5. Dæktryksovervågningssystemer kan også tilføjes som en del af fælgpakken for øget sikkerhed.
  6. Valg af fælg påvirker ikke kun bilens look, men også dens brændstoføkonomi og køreegenskaber.
  7. Det er vigtigt at vælge fælge, der passer til bilens specifikationer for at opnå ønsket æstetik og performance.

For nøjagtige oplysninger om de tilgængelige fælgestørrelser og designs anbefales det at kontakte en Alfa Romeo forhandler eller besøge mærkets officielle hjemmeside.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Alfa Romeo Stelvio?

Vinterdæk er nødvendige for at holde din Alfa Romeo Stelvio sikker om vinteren. De rigtige dæk forbedrer grebet på sne og is.

  1. Vælg dæk med høj rating for vådt greb: Det sikrer, at bilen kan stoppe hurtigt selv på glatte veje.
  2. Søg efter dæk mærket med snefnug-symbolet: Dette symbol viser, at dækket har bestået særlige tests til brug i sne.
  3. Tjek dækkets temperaturtolerance: Nogle vinterdæk fungerer bedre i ekstrem kulde end andre.
  4. Overvej størrelsen nøje: Størrelsen skal passe til din Alfa Romeo Stelvio for ikke at påvirke bilens ydeevne.
  5. Undersøg anmeldelser fra andre bilejere: Se hvad de siger om forskellige mærker og modeller af vinterdæk.
  6. Overvej dæk med lavere rullemodstand: Dette kan hjælpe med at reducere dit brændstofforbrug selv om vinteren.
  7. Kontroller levetiden på de valgte dæk: Investering i holdbare vinterdæk betyder, du ikke skal købe nye så ofte.
  8. Overvej run-flat dæk: Disse giver dig mulighed for kortvarigt at fortsætte kørslen selv efter punktering, hvilket kan være nyttigt i koldt vejr.
  9. Sammenlign priser fra forskellige forhandlere: Prisen kan variere meget, så det betaler sig at lede rundt.

Hvor sikker er en Alfa Romeo Stelvio?

En Alfa Romeo Stelvio har mange sikkerhedsfunktioner. Den har et nødbremsesystem, der kan finde fodgængere. Det betyder, at bilen selv kan stoppe, hvis den ser nogen gå på vejen.

Denne funktion gør kørslen sikrere for alle.

I en ADAC Crashtest fik Alfa Romeo Stelvio høje karakterer for sikkerhed. For de, der sidder i bilen, var sikkerheden 97% god. Børn i bilen er også sikre. For dem er der nemme måder at sætte sikkerhedssæder fast på.

Alexand beskyttelse af folk udenfor bilen fik den en karakter på 71%. Dette viser, at Alfa Romeo Stelvio er en sikker bil for både dem indeni og udenfor.

Hvordan er interiøret i en Alfa Romeo Stelvio?

Interiøret i Alfa Romeo Stelvio er taget fra Alfa Romeo Giulia. Det giver bilen en følelse af luksus og sport. Cockpittet i bilen er lavet til at være enkelt og let at bruge. Der er en start-stop-knap på rattet, som man også ser i Ferrari-biler.

Dette gør det sjovt og nemt at køre bilen. Pladsen foran i bilen er stor. Der er meget benplads og god plads til hovedet.

Bag i bilen er pladsen lidt mindre. Dette kan ses, når der skal sidde voksne mennesker der. Men interiøret i bilen er lavet med tanke på komfort og stil. Selvom bagpladsen er begrænset, er det stadig en god oplevelse at køre i bilen.

Alt i alt giver interiøret i Alfa Romeo Stelvio en god blanding af sport og luksus.

Hvor mange personer er der plads til i en Alfa Romeo Stelvio?

En Alfa Romeo Stelvio har plads til fire personer. Dette giver god komfort for alle, der sidder i bilen. Passagererne får en behagelig køretur, både foran og bagved.

Hvilket lydsystem har en Alfa Romeo Stelvio?

En Alfa Romeo Stelvio kommer med et lydsystem, der har grundlæggende funktioner såsom radio. Den tilbyder også Bluetooth-telefonforbindelse. Der er USB- og klinkeporte til at tilslutte din devices.

For dem, der ønsker mere, kan bilen udstyres med et valgfrit navigationssystem og mere avancerede lydsystemer. Disse ekstra muligheder giver bedre lydkvalitet og flere funktioner for brugeren.

Dette sikrer, at passagererne kan nyde musik eller podcasts med klar lyd, mens de kører.

Hvilke apps kan man få til en Alfa Romeo Stelvio?

En Alfa Romeo Stelvio tilbyder moderne teknologi i bilen. Apps hjælper med at gøre køreoplevelsen bedre og nemmere.

  1. Alfa Connect: Denne app forbinder din smartphone med din bil, så du kan styre flere bilfunktionerremote. Du kan tjekke brændstofniveauet, låse bilen op, og meget mere.
  2. Apple CarPlay: Giver mulighed for at spejle din iPhone's skærm på bilens display. Brugere kan benytte Siri til stemmekontrol, mens de kører.
  3. Android Auto: Lignende Apple CarPlay men for Android-telefoner. Den giver adgang til Google Maps, musikapps og talebeskeder.
  4. My Alfa Connect: Appen viser bilens information som placering og status for vedligeholdelse. Det er nyttigt for fartplanlægning af servicebesøg.
  5. Sound Theatre: Forbedrer lydoplevelsen i bilen ved at tilpasse lydsystemets indstillinger efter brugerens smag.
  6. Efficiency Drive: Hjælper med at køre mere økonomisk ved at analysere din kørestil og foreslå ændringer til en mere effektiv kørsel.
  7. Emergency Call: I tilfælde af et uheld gør denne funktion det muligt hurtigt at ringe efter hjælp og dele din præcise position med nødtjenesterne.

Disse apps bidrager alle sammen til en mere behagelig og sikker køreoplevelse i en Alfa Romeo Stelvio, samt muligheden for på afstand at overvåge vigtige aspekter vedrørende dit køretøj.

Opdateres softwaren i en Alfa Romeo Stelvio automatisk?

Softwaren i en Alfa Romeo Stelvio opdateres ikke af sig selv. For at få nye softwareopdateringer skal ejeren af bilen besøge en autoriseret forhandler. Disse opdateringer kan gøre bilen bedre på mange måder.

De kan for eksempel forbedre, hvor godt bilen kører, dens brændstoføkonomi og sikkerheden. Nogle gange retter de også fejl eller giver nye funktioner til bilens elektroniske dele.

Det er klogt at tjekke for nye opdateringer jævnligt. En autoriseret Alfa Romeo forhandler kan fortælle, om der er nye opdateringer klar til bilen. Opdateringerne sikrer også, at bilen virker med ny teknologi som mobiltelefoner.

Dette holder din Alfa Romeo Stelvio kørende glat og sikkert.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Alfa Romeo Stelvio?

At vælge det rette tilbehør og ekstraudstyr kan forbedre din køreoplevelse i en Alfa Romeo Stelvio. Udstyret øger bilens funktionalitet og komfort.

  1. Navigationssystem: Et valgfrit system, der hjælper dig med at finde vej.
  2. Avancerede lydsystemer: Få en bedre lydoplevelse under kørsel.
  3. Nøgleløst adgangssystem: Åbn og start din bil uden at bruge en nøgle.
  4. Sportsæder: Sæder designet til at give mere støtte og komfort.
  5. Panorama soltag: Lad mere lys ind eller nyd udsigten.
  6. Anhængertræk: Mulighed for at montere, så du kan trække trailere eller campingvogne.
  7. Tonede ruder: Giver privatliv og beskyttelse mod solen.
  8. 18 letmetalfælge: Stilfulde fælge, der forbedrer bilens udseende.
  9. Vinterdækspakke: Hold dig sikker under vinterkøreforhold.
  10. Privacy glass bagtil beskytter derpå personer og ejendele mod blikke udefra.
  11. Trinbrædder i aluminium: Let adgang til bilen med et stilfuldt touch.

    12.snapfladebelysningssystem giver derudanmere ordinær navigering Serie HIFI Sound System soutirommingaid kimiligved system drevehjtovr som Continental-reflektor-phone (+A) håning 12sesion +tourted giga sure foldedenpaste lamps sound better_silumutor handleiding 절차start 配制presell kejserlig informal til bagerupmuntaplysken 近く山車渡しできる。

Disse ekstraudstyrmuligheder giver hver bilejer mulighed for at skræddersy deres Alfa Romeo Stelvio efter egne ønsker og behov for komfort, sikkerhed, ydeevne og stil.

Guides til andre varianter af Alfa Romeo Stelvio

Hvilke teknologier bruges i en Alfa Romeo Stelvio?

En Alfa Romeo Stelvio bruger avanceret teknologi for at give føreren en god oplevelse. Den har en Achtgang-Automatik gearkasse, som gør kørslen glat med hurtige gearskift. Bilen er også udstyret med et nødbremsesystem, der kan opdage fodgængere.

Dette hjælper med at forhindre ulykker ved automatisk at stoppe bilen, hvis der er fare på vej. ESP-teknologien i Stelvio sikrer, at bilen hurtigt kan tilpasse sig forskellige køresituationer.

Det sker ved at justere bilens reaktion på bremsning og lastskift, hvilket giver en sikker køretur under alle forhold.

Hvad koster en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 i grøn ejerafgift?

En Alfa Romeo Stelvio koster i 2024 ca. fra 3.140 kr til 7.840 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Alfa Romeo Stelvio til service?

En Alfa Romeo Stelvio skal til service hvert år eller efter hver 20,000 km, alt afhængigt af hvad der kommer først. Ved disse services tjekkes bilens tilstand og sikres, at alt fungerer, som det skal.

Tandremmen i bilen kræver også opmærksomhed og skal skiftes hvert femte år eller efter 100,000 km. Dette sikrer, at motoren kører optimalt. Olie og oliefilter skal ligeledes skiftes regelmæssigt.

Intervallet for olieskift varierer baseret på, hvordan bilen bruges, men det sker typisk hver 36,000 km. Korrekt vedligeholdelse er nødvendig for at holde bilen i god stand og undgå større skader.

Hvilke dele på en Alfa Romeo Stelvio går mest i stykker?

At købe en Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel Super Q4 AT8 er en stor beslutning. Bilen kræver særlig opmærksomhed på visse dele, der kan gå i stykker.

  1. Tandrem: Skal udskiftes hver 100.000 km eller efter fem år for at undgå skader på motoren.
  2. Olieskift: Det anbefales at skifte olie efter 36.000 km eller årligt for at holde motoren i god stand.
  3. Elektronik: Nogle ejere har oplevet problemer med bilens elektroniske systemer som navigation og infotainment.
  4. Bremser: Bremserne kan slidt hurtigere end normalt, især ved hårde kørselsforhold.
  5. Kobling: På manuelle versioner kan koblingen være udsat for slitage, hvilket kræver tidlig udskiftning.
  6. Affjedring: Affjedringssystemet kan blive svagt over tid, hvilket påvirker kørekomforten.
  7. Luftindtagssystem: Snavs og partikler kan blokere luftfiltret, hvilket reducerer motorens ydeevne.

Disse punkter bør tjekkes regelmæssigt og vedligeholdes korrekt for at sikre en lang levetid for din Alfa Romeo Stelvio.

Hvor lang tid dækker garantien på en Alfa Romeo Stelvio?

Garantien på en Alfa Romeo Stelvio varer i fire år. Den har ingen begrænsning på, hvor mange kilometer bilen kører. Dette giver ejerne stor tryghed, for de behøver ikke bekymre sig om afstanden, de rejser.

Hvad dækker garantien på en Alfa Romeo Stelvio?

En Alfa Romeo Stelvio kommer med en stærk fireårig Neuwagengarantie. Denne dækker uden begrænsning af kilometer. Det giver ejere af bilen ro i sindet, da de ved, at de er beskyttede mod eventuelle fejl eller problemer, der kan opstå.

Denne garanti sikrer, at ejeren ikke skal bekymre sig om ekstra omkostninger til reparationer inden for denne periode. Olie skift bør ske hver 36.000 km dog senest ved 40.000 km eller inden for to år, og det er løbende vedligehold, der kræves for at holde garantien gyldig.

Derudover skal knastakslerne tjekkes og muligvis udskiftes hvert femte år eller efter at have kørt 100.000 km. Regelmæssige eftersyn er nødvendige hvert år eller efter hver 20.000 km kørsel for at sikre bilens optimale tilstand og performance.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.30.50

Opdateret 10.09.2024, 14.30.50

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel